Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. mene tudi malo kilce skrbijo ker sploh nimam več pravega občutka lakote niti sitosti, vse je pomešano. pa ne vem ali se mi pozna že buši ali je to samo rezultat pridnega papanja. ker prej sem mela kr okej športno postavco, sicer nisem ful suha ampak je blo vse kolkrtolk "našponano", sedaj pa me že moj heca, da sem se v rit zredila. pa sej ne more bit drugega, športam ne več tolk ker ne moreš ne vem kaj, pa zmatra me, papam pa malo več.
Ne znam vam povedat kak sem srečna. Sem se včeraj na mizi skoz smejala kot pečeni maček, tak sem bla navdušena nad videnim. Naslednji pregled mam zdej 25.11. in če preguram do tega datuma bom postavla osebni rekord. Do zdej sem namreč mela 4 zaporedne SS in sicer najdlje sem zdržala do osmega tedna in par dni (danes sem pa 7t4d).
. Po mojih izračunih bi moral biti PDP okrog 15.7.2009. Se bom pa danes naročila za pregled, da vidim, če je vse v redu in ostale stvari.
in sem takoooo srečna.
in vam kasneje sporočim kdo sem
, ampak to bo najbrž šele v 12 tednu na NS
.
.