Češnca
|
Čau ! Končno imam nekaj časa, da se vam oglasim - sm morala doma obležat, da pridem do vas... NS imam pri Strahovi 5.januarja, komaj čakam!!! smile30 a kar 4? Jah, nikoli ne veš... Punce a vam niso priporočali folne, ko ste se naročale na prvi pregled? Ker jo je fajn že prej jemat, jst sem jo obakrat začela 1 mesec pred zanositvijo. Koliko časa so vam pa rekli, da jo jemljite? Prvič sem jo samo še prve tri mesece nosečnosti, zdej mi je pa g rekla, da kar celo nosečnost. levinja86 sva kar na istem glede počutja! Boš videla, da bo boljše!!! Jst sem v prvi nosečnosti ful uživala po prvih treh mesecih. ana** ful huda frizurca!!! Te pa razumem, meni je tud vedno žal. Ampak na tako kratko si še nisem drznila pošišat - mam pregoste lase. jazzz27 ko boš seznamček urejala, me prosim prestavi s 13.7. na 16.7. (bivša Anonimna ). Doma imamo že enega razgrajača, pričakujemo pa še enega (no, lahko da bo razgrajačica). zvesta kako si? Zdaj ste že imeli otvoritev, ne?! Upam, da boš malo laže zadihala! Naty-Taja a ti si tud julijka?! Ja, sej mene samo pučevanje ne zdela tolk, kot ostalo... Težko razložim, naj le napišem, da imam nor urnik, ker delam na večih lokacijah in to mi vzame ogromno energije, ker se mi stalno mudi. Eh, koncentracija mi je nekam ušla, sploh ne vem več točno, kaj berem... Lepo se imejte!