lolita80
|
bipi-po dežju vedno posije sonček. Želim ti, da bi posijal čim prej MTFP-bogica. Upam, da bo kmalu boljše. Jutri pa takoj k zdravniku, tudi če ni tvoje zdravnice. mali je shit, ker v nosečnosti ne smeš nič vzeti proti prehladu, bolečinam,... Jaz samo upam, da se ne prehladim oz. da mi kdo ne posodi njegove viroze. katrinka-te moram razočarati. Najmanjša sem jaz 160 zaspančka- čestitke za poroko. Boljše, da se poročiš preden rodiš, ker te formalnosti o priznanju očetovstva so pa too much. Jaz zgleda, da jih bom mogla dati še enkrat skozi. Imava pa tudi midva že rezerviran datum v septembru. Včeraj smo praznovali prvi rojstni dan naše . Zdej je pa že velika mala mamina pikica. To leto je šlo pa s svetlobno hitrostjo mimo. No prvi trije meseci niti ne tako, potem pa. Poročilo iz moje petkove NS-nič preveč obetavno. NS 2,6 (najvišja meritev), možnost za DS 1:749. Pol so mi vzeli še kri za dvohormonski test in čez en teden dobim izvide. Potem pa bomo videli, ampak najbrž bom šla tudi na AC. Mi je malo vse dol padlo. Sicer sem večni optimist in upam, da bo z našim vse bp, ampak če bi bila že NS OK bi bilo boljše. Občasno me tudi daje misel, kaj pa če ne bo vse OK in bom mogla delati splav. Sem že vidla kako bomo julija imeli eno majhno štručko in si predstavljala kakšno bo življenje z dvemi ta malimi. Jaz si ful želim, da bi imela naša ta mala bratca ali pa sestrico, ker jaz sem edinka in mi je to odkar sem majhna grozno (sem edinka, ker moji pač niso mogli več imeti otrok tako, da ljubezni in vsega mi ni manjkalo, ampak sem od vedno sama). Želim vam lep delovni teden in da se nekatere čim prej pozdravite. papa
|