lonja
|
Evo, dans sem doma in vas vsaj lahko redno berem , sicer vam tko ne sledim. Zverinca, ja, mi mamo tudi izdelanih kr nekaj scenarijev za odhod do P. Zdej se bomo verjetno odločili za tistega, da bo kr moj fotr iz LJ priletu do Vrhnike in bo tuki z Ajdo spal do jutra. Bo po mojem manjši šok, kot če jo budim sredi noči in transportiram v LJ. Seveda vse to v primeru, če se bo začelo dogajat ponoči. A jaz še kr upam, da bomo šli podnevi . 5ra_28, upam, da se že boljše počutiš. Sej veš, ne damo se, OK. Jst se tudi že tri dni bašem s čaji, zraven pa tudi kak granobil vzamem . Ana Luna, men je bil čaj za dojenje od Hippa od vseh najbolj všeč in vsaj kolkor tolk okusen. Vsi drugi so mi bli bljak. Pa še kr zmešaš ga s toplo vodo, kar pa je tud zelo priročno . Čajčka pa naši čmrlji ne rabijo, če se dojijo. Dobijo čist zadost tekočine z našim mlekcom. Prva dva dni v P je Ajda skorajda prespala, pa sej, itak tudi mleka še ni na pretek, le kapljice, tretjo noč, ko so nama rekli, da bova zaradi nepridobivanja na teži morali ostati še en dan noter, pa je mala kt da bi se tega zavedala začela tako vlečt, da sva drugo jutro tehtali 30 g več in sva odšli domov . Tako, zdej pa neki pojest.
|