|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
6.11.2008 14:43:32   
blackcoffee
mam32:
A ni o nečem podobnem že pred časom ena pisala? Naj bi menda pomagalo k lažjemu porodu, če je ženska vzburjena. Glede na to, da bom prvič rojevala in da niti slučajno ne vem kaj me čaka, težko rečem da bi me kaj lahko vzburilo ali pa tudi user posted image . Če boš to metodo sprobala, pol le podeli z nami kako se je obneslo in kaki so bli užitki in rezultati

hahaha.. le kdo neki je o tem pisal? jaz! user posted image user posted image user posted image
to pa zato, ker sem prebrala knjigo - 'Modrost rojevanja', kjer je dost alternativnih varjacij notri opisanih, med drugim tudi ta, da se bi naj sesalo bradavičke in poljubljalo.
o klitorisu ni ne duha ne sluha.. pač pa glede na to, da smo fenomen, ni vrag, da ne bi lahko tudi to pomagalo in pripomoglo k hitrejšemu porodu.
zakaj bi moral bit porod boleč in nekaj groznega, če pa si lahko iz tega naredimo užitek?
ne vem.. tudi sama pričakujem prvega otroka.  pač.... razmišljam o vsem mogočem - kako bi si olajšala vse skupaj, oz. si obrnila porod sebi in konec koncev tudi otroku v prid.
in ja, seveda vam bom poročala.. user posted image itaaaaaaak!!!
vidim, imaš rok 12. 12. - btw lep datum! user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 6.11.2008 14:51:17 >

(odgovor članu mam32)
Neposredna povezava do sporočila: 976
6.11.2008 14:47:32   
*nina*
glede naših pogovorov...resni ali kakšni pač že....sam men se pa ne zdi, da se tuki gor menimo same resne stvari....sej se pogovarjamo teme kar se pač tiče nosečnosti....in nakupi za dojenčka, kaj rabimo in kaj ne? pa papirji za csd...sej smo tukaj da se pogovarjamo...nevem no meni se ne zdi, da smo tako resne...kar se pa glede zadržanosti tiče do sexa...ker se kao na to nič ne odpiše...kokrat pa kera kaj drugega vpraša pa se tudi ne odpiše! ko sem jaz nekaj vprašala o sexu mi jih je pa veliko odgovorilo....me pa veseli, da ste začele uletavati z vici, te pa vedno rada preberem....kar se pa pogovorov o vzgoji tiče, pa nap. o odvajanju od flaše in dude...to pa mislim, da se odpre tema potem po porodu na forumu dojenček...vsaj meni se tako zdi, ko sem malo čekirala po rr.

blackcoffee brez zamere sam tvoj humor je bil pa od začetka zelo črn in ga mogoče nismo bile navajene, kar si potem tud sama rekla, da je tvoj humor pač mal bolj črn, ki ga pač kot hec ne razume vsak.

(odgovor članu mam32)
Neposredna povezava do sporočila: 977
6.11.2008 14:48:52   
blackcoffee
 *nina*: ne, ni vedno črn! user posted image user posted image user posted image
in eno je, kadar vnašam humor, nekaj druga pa, ko razlagam svoje poglede in doživetja pa pol tud ni odziva. a so moja doživetja tudi črna? user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 6.11.2008 14:50:11 >

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 978
6.11.2008 14:52:50   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: martka

o izlivu ženske med seksom oz. ob orgazmih pa... ja se je že zgodilo in se še dogaja, a mislim, da ni tako zelo obilno kot si ti opisala.. je pa seveda opazno!

To jaz tud poznam iz svojih izkušenj...sam ne morem pa primerjat z 'odtekom vode' , ker ne vem kako izgleda slednje oz. tudi količinsko ne morem primerjat.

IZVIRNO SPOROČILO: mam32

Spolna stimulacija...
A ni o nečem podobnem že pred časom ena pisala? Naj bi menda pomagalo k lažjemu porodu, če je ženska vzburjena.

Pa mislim da ravno Blackcoffee. Kdo pa drug??  user posted image  Sam je že kar nekaj časa nazaj, se mi zdi....

Jaz pa ne vem, kako bi naj to pripomoglo??? Da bi pozabili na bolečino ali zakaj recimo???  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

potrebne so povezane debate, tle pa se včasih zdi, kot da vsaka neki svojega napiše in pol nastane eno dolgočasno branje brez riti in glave.
je pa tudi res, da nas je decemberk veliko.

S tem se jaz tud strinjam...sam nas pa je res dost, pa če o nečem čvekamo, pa ena omeni nek problem oz težavo, skoraj moramo menjat temo. Sam da gre to vse prehitro čez teme od vsake do vsake.

Čebeli...no, me veseli, da se je vsaj nekdo nasmejal, poleg mene seveda. user posted image  Jaz sem se še svojim vicem smejala. Kaj pa mi je drugega preostalo, če sem pa sama tu samevala. Je izgledalo, kot da sem sama decembrka, ne pa da nas je 100, kot je napisala Vrtnica, da nas je.

Končno smo trije:)

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 979
6.11.2008 14:53:37   
5ra_28

mam32:
A ni o nečem podobnem že pred časom ena pisala? Naj bi menda pomagalo k lažjemu porodu, če je ženska vzburjena. Glede na to, da bom prvič rojevala in da niti slučajno ne vem kaj me čaka, težko rečem da bi me kaj lahko vzburilo ali pa tudi user posted image . Če boš to metodo sprobala, pol le podeli z nami kako se je obneslo in kaki so bli užitki in rezultati

hahaha.. le kdo neki je o tem pisal? jaz! user posted image user posted image user posted image
to pa zato, ker sem prebrala knjigo - 'Modrost rojevanja', kjer je dost alternativnih varjacij notri opisanih,

Sem vedela, da si bila to ti!!! user posted image

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 980
6.11.2008 14:55:40   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: JAPE

julika - srčni utrip! Jaz mam tudi zelo povišanega. Ampak ne vsak dan. Včeraj mi je tako nabijal, da to ni blo res. Sem imela filing, da me bo kap. Sem si prav izmerila, je bilo 140 na minuto......! Hudo! Koliko je pa povprečje pa niti ne vem? A ma še katera take probleme?

Jaz imam skos povišanega že tam od 28t naprej. Pa tudi ne vsak dan ampak ravno včeraj je tudi moj bil na višku okoli poldneva in ga imam od 100-120 takrat potem pa spet pade in je tam okrog 90-100. To  je meni rekla G da  je tudi ena od težavic nosečnic in ni nič hudega seveda če ni spet pretirano podivjan

Glede vzburjenja med rojevanjemuser posted image mene bolečine ravno ne raznežijo in ne vzburjajo tako da pri meni to odpade - mogoče če bodo v porodno pripeljali kakšnega "brata" namesto babiceuser posted image user posted image user posted image pa še ta mora biti  res dooobbberrrruser posted image user posted image

Drugače pa jaz danes začenjam prvi dan PORODNIŠKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 981
6.11.2008 14:57:54   
*nina*
blackcoffe...saj sem napisala od začetka, mene tvoj humor ne moti, kar se tiče tvojih doživetij, če so lepa hvala bogu, če imaš dobre orgazme hvala bogu...ko sem jaz malo moju namignila na sex sedaj ko imam že velik trebih mi je reku...ja kk to misliš, če je pa otrok noteruser posted image se pač pocartamo malo drugačeuser posted image , ok ne rečem sej bi lahko bilo malo več humorja, bi mogoče tako malo odmislile tegobe in skrbi, sam ni pa za to potrebno odpirat nove temeuser posted image sej tok dolgočasne pa spet nismo, a ne da ne? pač sto ljudi sto čudi, sto žena dvesto sisa. če je keri do smehauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 982
6.11.2008 14:58:12   
martka
ko te bo tko vse bolelo in ne boš nč druzga čutila. Boš vidla kako boš z rokami grabila okol, pa ne sam svojga..., še babco in dohtarja..

pa kdo vas je to nahecal, da tako zelo boli?!?
saj si ne gremo nosa zlomit ali noge z žago rezat.... tist boli (za nogo ne vem, za nos pa)!

porod ne boli!! in ni treba nobenga grabit okol sebe..
sam sprostit se je treba in pustit naravi, da opravlja svoje,seveda,  z našo pomočjo dihanja, sproščanja in potiskanja...

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 983
6.11.2008 15:00:35   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

Glede vzburjenja med rojevanjemuser posted image mene bolečine ravno ne raznežijo in ne vzburjajo tako da pri meni to odpade - mogoče če bodo v porodno pripeljali kakšnega "brata" namesto babiceuser posted image user posted image user posted image pa še ta mora biti  res dooobbberrrruser posted image user posted image

Men pa brat ne bi bil fajn. Pa ne vem zakaj, pač ne. Babica naj bo, pa pika. Že na mojo G sem navajena, da je ženska, sem si jo tudi po tem izbirala - po spolu. Sem čudna??? user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 984
6.11.2008 15:03:21   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: *nina*

ko sem jaz malo moju namignila na sex sedaj ko imam že velik trebih mi je reku...ja kk to misliš, če je pa otrok noteruser posted image   HAHAHHHA...pa saj ne user posted image v trebuh. user posted image  se pač pocartamo malo drugačeuser posted image , ok ne rečem sej bi lahko bilo malo več humorja, bi mogoče tako malo odmislile tegobe in skrbi, sam ni pa za to potrebno odpirat nove temeuser posted image sej tok dolgočasne pa spet nismo, a ne da ne? pač sto ljudi sto čudi, sto žena dvesto sisa. HAHAHHAA; to pa prvič slišim.  če je keri do smehauser posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 985
6.11.2008 15:03:24   
blackcoffee
čebeli:
..No, js glih ne prakticiram vsega kr tam piše, sej mogoče je vse res..ti si živ dokaz . Je treba delat tko kot komu paše (sej men bi tut mal več, sam je moj še kar naprej proti). Pa tko je bil zmer zagret za stvar, zdej pa nč . Je postal oči...oni pa zgleda to ne delajo. V porodni se pa najbrž ne boš glih spomnila klitoris masirat, ko te bo tko vse bolelo in ne boš nč druzga čutila. Boš vidla kako boš z rokami grabila okol, pa ne sam svojga..., še babco in dohtarja..

user posted image
kaj res???!  user posted image

fak. no, bomo vidla. sam vseeno statistično gledano 30% žensk doživi ob porodu orgazem. to pa ni zanemarljiv podatek!
in včerajšnja izkušnja z ejakulacijo.. khmmm... user posted image
http://www.ringaraja.net/forum/ejakulacija_v_nose%C4%8Dnosti_-_kako_vem_da_ni_odtekla_voda%3F/m_3338620/tm.htm
evo, spet nekaj 'črnega'. user posted image

p.s.
sj tud jaz ne prakticiram ravno vsega, kar prečitam. user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 6.11.2008 15:08:50 >

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 986
6.11.2008 15:09:05   
mam32
Take reakcije so ble za pričakovat. Vsak pač ima svoje mnenje, želje in hvala bogu. Vsi tud ne moremo bit podobnih interesov. Tak kot sem že prej napisala, če nimaš nekih nosečniških težav in če si vse potrebno že poštimal, ne vem zakaj se ne bi mogli tud o čem drugem tukaj gor pogovarjat. Ne rabimo bit tak po rekelcih oz tako kot so "drugi" na foromu. Meni osebno so tud druge teme zanimive o katerih bi rada debetirala z ženskami, ki pričakujemo nekje v istem obdobju (beri- decemberkami).

Neposredna povezava do sporočila: 987
6.11.2008 15:09:41   
5ra_28

fak. no, bomo vidla. sam vseeno statistično gledano 30% žensk doživi ob porodu orgazem. to pa ni zanemarljiv podatek! To pa prvič slišim. Zanimivo!
in včerajšnja izkušnja z ejakulacijo.. khmmm... user posted image
http://www.ringaraja.net/forum/ejakulacija_v_nose%C4%8Dnosti_-_kako_vem_da_ni_odtekla_voda%3F/m_3338620/tm.htm
evo, spet nekaj 'črnega'. user posted image Sem si prebrala...Ja pa, Blackcoffee, kako to da nisi sodelovala v tej temi???? Sem bila prav šokirana. user posted image user posted image

Zdaj pa grem...Saj bo šlo mami... (kot v reklami za Kinder čokolado user posted image ). Ne res grem, kosilo skupaj zmetat.

Neposredna povezava do sporočila: 988
6.11.2008 15:10:59   
blackcoffee
martka:

sam sprostit se je treba in pustit naravi, da opravlja svoje,seveda,  z našo pomočjo dihanja, sproščanja in potiskanja...

user posted image user posted image user posted image user posted image
thnx martka za te besede!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 989
6.11.2008 15:15:32   
blackcoffee
5ra_28
Sem si prebrala...Ja pa, Blackcoffee, kako to da nisi sodelovala v tej temi???? Sem bila prav šokirana. 

kje piše da nisem sodelovala?
včasih si dovolim biti tudi anonimna. user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 990
6.11.2008 15:24:10   
martka
no pa sem tudi jaz prebrala...
nam je tudi v MŠ rekla, da nekaj v spermi vsebuje nekaj kar mehča mat.vrat.
torej, tko kot sva z mojim rekla, zadnjih 14 dni vsak dan seksat trikrat! user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 991
6.11.2008 15:26:03   
mam32
*nina* nič bat, niste tak dolgocajtne user posted image . Je pa dans malo drugače tukaj gor. Več smeha, se mi zdi. To pa tud paše.

Neposredna povezava do sporočila: 992
6.11.2008 15:44:29   
Ana Luna

martka:

martka, a nisi ravno ti še ne tako dolgo nazaj govorila o tem, da je "porod krik telesa" ali nekaj takega? Meni ta "krik" sliči na bolečino ... user posted image Sicer me pa veseli, da slišim malo bolj pozitivne besede!
Mah, jaz se poroda sploh ne bojim. Če je tolikim babam ratalo, bo pa še meni! Zobe sem mogla pa že večkrat v življenju stisnit, pa bom še zdaj.

blackcoffee, čestitke za uspeh ... user posted image ti, kolk je pa blo te ejakulacije? mene drugače tudi vedno "zaliva" v nenosečem stanju, zdaj pa malo abstiniram, da ne bi kaj pospešila. čeprav mi bo potem verjetno žal, ker bi zdaj res lahko sproščeno uživala. nosečniški hormoni samo še pripomorejo, da je ženska še bolj vzburjena in voljna ... ko se približam pdp-ju, pa tut jaz spet postanem razuzdanka! user posted image

ja, ta je dobra, pa še resnična - sto žena dvesto sisa. user posted image user posted image user posted image

ajde!

Neposredna povezava do sporočila: 993
6.11.2008 15:51:22   
martka
nak, ne bo držalo... o kriku... ali pa si morda čist narobe razumela... krik sreče, radosti, veselja, ponosa... to si pa že slišala, kajne?

no, pa še en vic za mam32

Za hitro, pametno in smešno reakcijo bi morali podeliti
nagrado hostesi na okencu letalske družbe Virgin Airlines v Sydneyu pred nekaj meseci, ko se
je morala soočiti s potnikom, za katerega bi bilo bolje, če bi ga pospravili v prtljažni prostor.
>
Ker je bil odpovedan velik let, je hostesa za dolgo vrsto potnikov morala  poiskati sedeže na drugih letih.
>
Naenkrat se skozi vrsto prerine jezen potnik, udari po
mizi, nanjo vrže
svojo letalsko karto in reče: "Takoj MORAM na ta let
in MORAM biti nameščen
v PRVEM RAZREDU!"
>
Hostesa mu je mirno odgovorila: "Žal mi je, gospod, z
veseljem vam bom
pomagala, vendar moram najprej namestiti  potnike, ki
čakajo tule v vrsti,
nato se bom posvetila vam in prav gotovo bova našla
kakšno dobro rešitev."
>
Jeznega potnika odgovor ni pomiril. Na glas, tako da so ga
vsi za njim
lahko slišali, je zarjovel: "A VI VESTE, KDO SEM
JAZ????"
>
Ne da bi se zmedla, se je hostesa nasmehnila in v mikrofon
za obvestila potnikom glasno in razločno rekla: "Spoštovani
potniki, lepo prosim za
pozornost. Pri okencu št. 14 imamo potnika, ki NE VE, KDO
JE. Če kdorkoli
lahko pomaga ugotoviti njegovo identiteto, vas vljudno
prosim, da pridete h
okencu št. 14."
>
Potniki v vrsti so se začeli hahljati, nekateri celo
glasno smejati, jezni
gospod pa je prestrelil gospodično s pogledom in skozi
zobe siknil: "Jebi
se!!!"
>
Brez trena z očesom se je hostesa spet nasmehnila in
rekla: "Žal mi je,
gospod, toda tudi za to se boste morali postaviti v
vrsto"

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 994
6.11.2008 15:54:33   
martka
pa naj se vaši spremljevalci pri porodu oborožijo tudi z dobro mero vicev, tudi to pomaga  (ne samo masaža in skupno dihanje)

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 995
6.11.2008 15:57:13   
martka
V novo naselje pride trgovski potnik, ki prodaja specialne sesalnike.
Pozvoni pri prvi hiši in vrata mu odpre mlada, čedna ženska.
- Dober dan, gospa. Prodajam najnovejše modele sesalnikov za mokro in
suho sesanje. Povem vam, čudežni stroji, verjemite.
Ženska sploh ni prišla do besede, ko je možak v predsobi že potresel
kečap, polil sok, iz vrečke stresel pasji kakec, na vse skupaj zlil
jogurt, potem pa vse potresel s kilogramom moke. Ženska se je zgrozila,
trgovski potnik pa jo je pomiril:
- Gospa moja, ne razburjajte se. Če sesalnik ne bo te svinjarije
popolnoma očistil, jo bom pojedel.
- Ali naj vam prinesem žlico?
- Zakaj?
- Naselje še gradijo in še vedno nam niso priključili elektrike.

user posted image user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 996
6.11.2008 16:00:12   
tejci01
ojla

prej ste se pogovarjale o hemoglobinu, jaz sem ga imela na zadnjem pregledu 125. Ne da se hvalim, samo lahko mi malo pomaga tudi teranček. Zdaj ne me razumet slabo in ne mislit da ga spijem liter na dan. Ampak pri kosilu ali večerji ga spijem glih malo (en prst - seveda vodoravno gledano).

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 997
6.11.2008 16:02:16   
martka
moj hemoglobin pa je 126 in ne pijem vsak dan terančka, se pa vsak dan veliko smejem (ne vicem, ki vam jih tu pišem, čeprav jih ne opazite, pač pa ker uživam v življenju)...

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 998
6.11.2008 16:05:17   
martka
Test za mame:
Zunaj sem se sprehajala s svojo 4 letno hčerko. Pobrala je nekaj s tal in začela dajati v usta.
Vzela sem ji tisto stvar in jo prosila naj tega ne dela več.
"Zakaj?" me je vprašala.
"Ker je bilo na tleh in ne veš,  kje vse je bilo. Je umazano in verjetno polno bacilov", sem ji
odgovorila.
V tem trenutku me je hči pogledala s popolnim občudovanje in vprašala:"'Mami, kako veš vse te
stvari? Ti si tako pametna."'
Hitro sem razmišljala: "Vse mame vejo te stvari. To je tudi na testu za mame. Take stvari moraš
vedeti, ali pa te ne pustijo biti mama"
Hodili sva naprej v tišini kakšne 2 ali 3 minute, a verjetno je premlevala te nove informacije.
"OHHH...razumem" je vzkliknila. "Torej, če ne opraviš testa moraš biti očka"
"Točno" sem odgovorila z velikim nasmeškom.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 999
6.11.2008 16:08:19   
julika
IZVIRNO SPOROČILO: JAPE

julika - srčni utrip! Jaz mam tudi zelo povišanega. Ampak ne vsak dan. Včeraj mi je tako nabijal, da to ni blo res. Sem imela filing, da me bo kap. Sem si prav izmerila, je bilo 140 na minuto......! Hudo! Koliko je pa povprečje pa niti ne vem? A ma še katera take probleme?

na predavanju za ultivo sem se ravno z eno punco pogovarjala,ki je medicinska sestra o tem.sem mela danes utripa 104/minuto in mi je rekla, da je že to povišan.ampak če je pritisk normalen še ni tako hudo.ti pa le raje pokliči G in povej za tvoj povišan utrip.je res zelo visok.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.
Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?