Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 13.11.2008 11:12:08
|
|
|
|
5ra_28*
|
Zverinica..kaj so moj denar teb nakazali???? Ker jaz ga še nimam. Verjetno odvisno od banke.
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 13.11.2008 11:14:25
|
|
|
|
mamabranka
|
Otika Moj je bil zravn, pa je kr mirno čakal, čeprav običajno ni tak, malo živčnosti, pa pozabi na svojo oliko . Je čakal, da jest ne bi bla tok živčna.
< Sporočilo je popravil mamabranka -- 13.11.2008 11:15:18 >
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 13.11.2008 11:16:07
|
|
|
|
5ra_28*
|
nina...no, pol pa super da sta šla na svoje. Ti je moralo bit kar mučno, da ji je vseeno, ali pa daje tak občutek. Moja kolegica je imela (zdaj že bivšo) taščo tudi takšno zver. Je imel njen fant pred njo dooolgo zvezo, pa je njegova mama imela slike po stanovanju še od BIVŠE in sina!!!!!!! Pa kartico, ki sta jo z BIVŠO pisala iz dopusta ji je nastavila pri vratih, pa take!!!!! Katastrofa, da lahko takšni ljudje obstajajo.
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 13.11.2008 11:18:49
|
|
|
|
zverinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28* Zverinica..kaj so moj denar teb nakazali???? Ker jaz ga še nimam. Verjetno odvisno od banke. ja če plačujem najdražjo SLO banko potem pa ja moram nekje imeti prednost ha?
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 13.11.2008 11:20:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca IZVIRNO SPOROČILO: Otika ... sicer pa iste angele, katerim se zahvaljujem, hkrati tudi prosim, da bi po porodu odnosi ostali isti tole ja, tole.... pri nas se je na žalost obrnilo po porodu. Ne vem, ok, ja jo imam rada, Niki je idealna babica in verjamem d abo tudi temu, še nerojenemu detetu, ampak moje zasebnosti pa ne spoštuje in zato se včasih distanciram od nje. Ma pri nam je tudi to fora, da zraven živi še sestra od mojega z družino, tak da najina frčafela ne bo prva vnukinja v hiši in pomoje za to ne bo tako na udaru (vsaj kar se te babice in dedka tiče ... ker po moji strani bo pa prva). No pa še ko sosede gledam, se nikoli ne pritožujejo, da bi bila dedek in babica preveč vsiljiva ... itak je pa moja v.d. tašča že kar nekaj časa nazaj povedala svojo filozofijo, in sicer da mi vsi vemo kje jo lahko najdemo, če jo bomo rabili, da ona se nam pa ne bo vsiljevala. Sam pa absolutno ni tako, da je mi nebi brigali ... zdaj ko sem imela te težave in to, pol mojga vedno zasliši kako je z mano, pa če sem vredu, če se pa midve slučajno na dvorišču srečava, pa mene vpraša.
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 13.11.2008 11:21:28
|
|
|
|
5ra_28*
|
Ah, zdaj pa imam jaz tud denar nakazan!!
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 13.11.2008 11:22:08
|
|
|
|
vrtnica21
|
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28* Ah, zdaj pa imam jaz tud denar nakazan!! Jaz tudi.
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 13.11.2008 11:24:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamabranka Otika Moj je bil zravn, pa je kr mirno čakal, čeprav običajno ni tak, malo živčnosti, pa pozabi na svojo oliko . Je čakal, da jest ne bi bla tok živčna. Ja no saj mene tudi zanima, kako bo moj dragi odreagiral potem, ko se bo šlo kakor zares ... sam kakor ga poznam, bo tiho in potrpežljivo čakanje zadnja stvar, ki mu bo šla po glavi
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 13.11.2008 11:25:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo danes se pa prav vidi, da se nas je par odločilo čvekat tu gor ... komi dihajam
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 13.11.2008 11:27:31
|
|
|
|
5ra_28*
|
Ja, res je pestro! Pa več tem imamo naenkrat, pa kar zlaufa...
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 13.11.2008 11:28:45
|
|
|
|
ninica04
|
otika slabo vreme je pa se nam ne da it nič ven. Jst mam tud denar nakazan jupi. Hvala bogu ko bo juter nakazana fuulll slaba plača - bolniška. sem malo pokukala na stran novemberk - ka se jim dogaja!!!! Komi čakam da se bo pri nas začelo...
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 13.11.2008 11:31:04
|
|
|
|
ninica04
|
aja pa še glede tašč - moja tast in tašča sta najboljša. Ful sta face, kadarkoli jih lahko pokličemo če je kaj nujnega, kar se male tiče je itak taglavna pri njima. Zdej komaj čakata še drugo... v glavnem super nimam kaj rečt. Morem pa po drugi strani pojamrat da nimam te sreče z mojimi, kregarija, brezveznosti, nobenga ne briga za nič drugega ko samo za sebe... pa ne bom sploh začenjala ko mi je lahko kar slabo... ja pač eni tako drugi pa tako....
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 13.11.2008 11:33:13
|
|
|
|
zverinca
|
punce, še ena medicinska: zdele ko sem si rihtala Ko boste šle v Rim, se spomnite dat lak za nohte dol, tudi prozornega, ker nekateri laki za nohte ne prevajajo, ko ti nataknejo tisti merilec oksidacije krvi na prst med samim porodom. Pa tudi tako je, da so nohti ful pokazatelj kaj se v telesu dogaja in velja, da ko si v bolnici/porodnišnici v našem primeru, naj ne bi imele nalakiranih nohtov (jaz imam skoraj vedno rdeče, redko le prozoren lak... pa sem se zdejle to spomnila). Tko je ja, ko imamo cajt in voljo, čvekat pa vse se še zraven spomnemo no vidiš 5ra, pa si dočakala ojre
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 13.11.2008 11:33:55
|
|
|
|
5ra_28*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninica04 otika slabo vreme je pa se nam ne da it nič ven. Jaz se že eno uro spravljam na sprehod do lekarne. Zdaj pa sem se najedla kruha z evrokremom (se mi je sladko luštalo), zdaj pa se mi resss ne da. Jst mam tud denar nakazan jupi. Hvala bogu ko bo juter nakazana fuulll slaba plača - bolniška. Ja, jaz sem prva dva mesca komaj preživela od bolniške..zdaj sem se je pa že navadila, tako da bo naslednji mesec ob nakazilu porodniške luksuz!
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 13.11.2008 11:37:34
|
|
|
|
5ra_28*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca no vidiš 5ra, pa si dočakala ojre Ja, če bi pri teh ojrih bila nula zadaj, se sploh ne bi pritoževala. Pa saj 0 je 0, torej jih 0 ne bi stalo, če bi jo dali... Za lak za nohte pa sem vedela. Uh, vsaj ena stvar, ki jo vem!
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 13.11.2008 11:41:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca Ko boste šle v Rim, se spomnite dat lak za nohte dol, tudi prozornega, ker nekateri laki za nohte ne prevajajo, ko ti nataknejo tisti merilec oksidacije krvi na prst med samim porodom. Pa tudi tako je, da so nohti ful pokazatelj kaj se v telesu dogaja in velja, da ko si v bolnici/porodnišnici v našem primeru, naj ne bi imele nalakiranih nohtov (jaz imam skoraj vedno rdeče, redko le prozoren lak... pa sem se zdejle to spomnila). Uuu ... a tut prozorni mora dol it al kako? Sem mislila, da je treba samo barvaste dol dat, ke se po barvi nohtov lahko kake zadeve ugotovijo ... Šit ... ma jaz imam non-stop nohte s prozornim ali pa skoraj prozornim lakom namazane, ker če jih nimam, me grozno skomina pa še lomijo in cepijo se mi hitreje ... oh ja zgleda še ena "žrtev" za naše
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 13.11.2008 11:44:11
|
|
|
|
čebeli
|
Hehe, res je tukej kar nabito od čveka in dobre volje Tudi moja tast in tašča sta zakon. Je še mami rekla, da ma moj mož slabš taščo, kot jest . Nikol mi ne vdreta tukej v stanovanje (edin prejle mi je zgleda tašča prinesla eno ogromno škatlo čebule in kremo proti prehladu. Sej bi se mi najbrž na vratih obrnila, sam sem si js glih prala svoje grozno zamaščene lase (se jih nisem že ene 14 dni zaradi prehlada) in je nisem slišala. Sej ji tut js kdaj vdrem in naštimam domač svež kruh na pult. Se obnašamo, ko ene dobre vile...
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 13.11.2008 11:52:22
|
|
|
|
zverinca
|
čebeli, tako dobro vilo - s svežim kruhom, bi pa tudi jaz imela joj meni je pa stroj za peko kruha nekaj crknil, pa ne vem kje naj najdem serviserja, če se mi sploh splača popravljat ali naj raje Dedku mrazu pišem za novo mašino?
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 13.11.2008 11:53:08
|
|
|
|
zverinca
|
in ja, velja na žalost tudi za prozoren lak, ker tista mašinca pol ne dela...
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 13.11.2008 11:57:16
|
|
|
|
ninica04
|
zverinca a ful pečeš kruh v mašini? Jaz jo tudi imam doma, pa že več kot pol leta nisem nič pekla. Nekot mi ta kruh ni tk fajni, pa samo en dan ga lahko jemo, ker je naslednji dan čist trd, pa se drobi... Maš mogoče kake skrivne recepte?
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 13.11.2008 11:59:50
|
|
|
|
pike
|
ojla ja danes pa pridno polnimo strani. Glede tašče - jaz se preko moje ne morem pritoževati. Se ne vtika v kakšne najine zadeve. Je pa res, da pri meni živiva in se včasih pač moji vtikajo ampak lažje je svoji mami in očetu povedat, če te kaj moti kot pa tašči. Najinega otročka se v njegovi in moji družini ful veselijo. Pri njih bo to 6. vnuk po vrsti, saj imata njegovi sestri in brat že otroke. Najbolj me je strah, da bom tam na obisku pa bom morala od vseh nasvete poslušat. Saj je prav, da ti nekdo pove, če ne veš in včasih si ves zmeden pa ne veš, če pri dojenčku delaš prav. Ampak včasih ti vsi povprek pridigajo kako moraš z otrokom in pol ti res zavreje. Verjetno delam paniko, ker je to moj prvi otrok ampak živimo vsi blizu in se veliko vidimo in v tistih prvih mesecih, ko je otrok na svetu te vsi opazujejo; kako ga držiš, če je dovolj oblečen, kako ga hraniš.. Joj kompliciram, pa saj bo. Jaz bom itak delala po svoje, imam pa srečo, da imam prijateljico, ki je pred 2 mescoma rodila tako, da lahko izkušnje med sabo izmenjava.
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 13.11.2008 12:00:09
|
|
|
|
medika 13
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninica04 počutje - me že par dni nekaj čudno špika tam spodaj. Pa bebiko čutim že čisto spodaj, tam nekje pri spolovilu. Prav smešno je če jo še kolca zraven. Kot bi mi moja tamala utripala. Včeraj zvečer sem mela ene par čudnih krčev, tako kot pri menstruaciji, pa je potem vse skupaj nehalo. Tako da mislim da so to tisti lažni popadki. No še vsaj 2 tedna bi rada počakala, potem pa se lahko z bebiko vidima jap to sem tudi jaz ... včeraj zvečer sem imela ful krče, da sem že štopala so bili v razmaku 15-37 min ... mogoče je bila pa luna kriva ... no se je potem vse umerlo ... sam grem pa zdajle torbo za v porodnišnico pripravljat ... strah je velik gospod IZVIRNO SPOROČILO: zverinca Janež in kumina (pomagata tudi pri nastajanju mleka, ne le proti krčem in vetrovom) sta v vsakem čaju za dojenje , v bebe čaju - vendar so cene le teh precej zasoljene, sploh če si lahko čaj skuhaš takole po starem dobrem receptu; obstajajo tudi prav kapljice koroških lekarn, ki so ekstrakt janeža in kumine, samo pač nismo vse s Koroške ne? meni je ta čaj ful dober ... si večkrat v Hoferju kupim otroški čaj (v bistvu janež, kumina in še nekaj) pa cena je čisto normalna .... kar se pa kapljic korokih lekarn tiče, naj bi res pomagale, ampak jaz sem jih poskusila ko jih je uporabljala kolegica pa so se mi zdele preveč sladke, da imam občutek, da se samo zaradi tistega cukra začasno pomiri ... itak pa krči sami od sebe minejo jaz sem pa včeraj dobila voziček sta ga babi in prababi kupili sem jima ful hvaležna (sta mi prišparali kar neka €) ... danes grem iskat še komletek za domov, pa kombinizonček, pa seveda še kako malenkost ... zdaj lahko, ko je csd dinarčke nakazal ja lak je pa res treba dol dat ... bomo čist natur v porodnišnici drugače ste pa ful čveke, jaz ne folgam tolk hit pisat, kot ve ... pa še po mobitelu morem zravn čvekat
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 13.11.2008 12:02:34
|
|
|
|
Splet.Ka
|
A zdaj imate pa vse idealne taste in tašče? Ali je to samo izzivanje nas, ki mislimo, da so naši tasti in tašče sicer ok, dokler so na varni razdalji tako fizično kot s svojimi predlogi? Jaz vam povem, če bi živeli v isti hiši s tastom in taščo, bi bila jaz zagotovo že v psihiatrični bolnišnici. Pa ni z njima nič narobe, ampak tako smo si različni, da ne moremo biti več kot nekaj ur na teden skupaj. No, če bi živeli v isti hiši, pa bi imeli mi namesto 3 sobnega stanovanja eno ogromno gnezdece na 140 kvadratih (ki pa ga nikoli ne bi mogli prodati, tega zdaj pa lahko, in to precej drago) z vrtom, vedno svež kruh in pecivo, ker je dva nadstropja nižje pekarna, vedno kuhano kosilo. In živeli bi v enem zelo grdem mestecu in čisto nič zasebnosti ne bi imeli. Aja, pa še en kup sorodnikov bi dobili zraven v paketu, ki tam živijo. Tako da smo raje na svojem . Pa še malo šimfanja si lahko privoščimo
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 13.11.2008 12:07:39
|
|
|
|
hektorina
|
Pozdravljene so ! Bo že kar kakšna dva meseca od zadnjega javljanja. Sem pa brala in brala... Danes imam roj. dan, predvidevam, da najvišjo cifro od vseh - 39 let . Ne, saj se počutim čist o.k. in kar nekaj let mlajšo! Zato vas častim s koščkom . Počutje je o.k. CTG-i vsak teden. Sem pa zadnjič morala na CTG 2x dopoldne in še enkrat popoldne, ker je tako divjal, da je bil CTG ena sama krivulja. Imela sem kar malo mešane občutke, ker ga je super čutiti, ko miga in brca, preveč pa menda tudi ni dobro. V ponedeljek imam spet CTG, v torek pa G. in bomo videli kako bo. A ima še katera od vas probleme s hemeroidi???
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTrik za naravno lajšanje porodnih bolečinSte vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?