|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
13.11.2008 12:09:39   
5ra_28*
Hektorina...hepi brzdej user posted image user posted image user posted image  

Hemeroidi pa jaz pa se na blizu nismo srečali. user posted image

Letos bo vesel december malo drugače:)
Kmalu se nama pridruži Tai...

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
13.11.2008 12:10:06   
*nina*
punce ki ste dobile denar nakazan, kdaj ste pa oddale vlogo? ninica04, kdaj si ti oddala vlogo za paket? jaz sem danes dobila odločbo, tako da bo vrjetno nakazano decembra, a ne?

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
13.11.2008 12:10:19   
zverinca
Heh Spletka, jaz mislim da smo drugorodke tudi malo drugačne do tašč in tastov, vseeno vidimo in bolj varujemo zasebnost, prvorodke pa bojo to šele občutile. Pa ne mislim nič slabega s tem, to je pač življenje in ko pride še en družinski član se v mladi družinici marsikaj obrne, spremeni, kaj to potem šele pomeni za babice in dedke.

Mi bi tudi lahko živeli na komot 100m2, ali pa celo svojo hiško si zraven postavili, pa vendar ne greva z mojim user posted image v to, ker imava preveč rada naš ljubi mir. In tako smo podnajemniki in nam nič ne fali. Volk sit, koza cela.

IZVIRNO SPOROČILO: ninica04

zverinca a ful pečeš kruh v mašini? Jaz jo tudi imam doma, pa že več kot pol leta nisem nič pekla. Nekot mi ta kruh ni tk fajni, pa samo en dan ga lahko jemo, ker je naslednji dan čist trd, pa se drobi... Maš mogoče kake skrivne recepte?

ne sedaj ga nisem že dolgo ker stroj je strojček pokvarjen, drugače sem pa kupovala te mešanice mok v Hoferju in so super, kakšnih posebnih receptov pa nimam... je pa res, da ko sem pekla kruh sva se z možem oba poredilauser posted image ker drugače pojemo zelo malo kruha, v bistvu kupiva prav kruh le čez vikend, med tednom jemo predvsem toast, če že....

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
13.11.2008 12:11:52   
Anonimen
Uh Zverinica in Ninica ... dobro da sta me spomnili ... počasi bo treba kruh spečt ... poleti ga midva kupujeva, ko je v stanovanju že brez zalaufane pečice čisto preveč vroče ... na jesen ga pa začnem doma peči in to kar v pečici in je takoooo dober in tud 4 in več dni zdrži in se nič ne drobi. Jap ... mislim, da bom danes s svežim kruhom mojemu malo veselja naredila user posted image

(odgovor članu medika 13)
  Neposredna povezava do sporočila: 1454
13.11.2008 12:15:07   
ninica04
Splet.Ka - še vseen boljš če maš take taste pa tašče kot pa svoje starše. Pri meni je pač tako in povem ti da bi veliko raje mela da bi moji bli normalni, pa mogoče tast in tašča taki... ampak tk pač je... se pač od nekaterih bolj oddaljiš, pa takrat ko jih vidiš govoriš ja, ja, pa kimaš, pa si misliš svoje.... glede dajanja ''nasvetov'' vam pa svetujem da verjamete le samo same sebi, no pa mogoče kakim dobrim frendom, ne pa vsem tetam in mamam..... ker itak majo cel kup nasvetov kako bi to one..... jst že mam prakso od prej in vem da sedaj ne bom nobenga poslušala...

hektorina - vse najboljše, en user posted image zate. Hvala za torto. Bi pasala taka taprava, ja ja... user posted image user posted image

hemeroidi - ponovno imam user posted image user posted image user posted image pomaga ognjičeva krema in samo ampak res samo bombažno spodnje perilo.  Takoj ko oblečem kako svileno zadevo, ali pa tiste umetne zadeve (poliester ali kaj je pač) že vse srbi in peče... Upam da bo čez čas kaj boljše če ne ne vem kaj bom z tangami, pa svilenimi gaticami.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ne bom zdej skoz ko ena stara mama z širokimi bombažnimi gatami.... user posted image user posted image

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
13.11.2008 12:15:15   
5ra_28*
Otika...če se ti da, napiši recept... Za kruh mislim, ne aza tisto, kako boš tvojemu veselje naredila. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
13.11.2008 12:15:44   
zverinca
Hektorina VSE NAJBOLJŠE!!!!
user posted image

glede številke se pa ne sekiraj, važno da se počutiš mlado!!!
meni se zdi kot da sem se sama zataknila nekje pri 23.... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
13.11.2008 12:18:04   
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: ninica04

Takoj ko oblečem kako svileno zadevo, ali pa tiste umetne zadeve (poliester ali kaj je pač) že vse srbi in peče... Upam da bo čez čas kaj boljše če ne ne vem kaj bom z tangami, pa svilenimi gaticami.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ne bom zdej skoz ko ena stara mama z širokimi bombažnimi gatami.... user posted image user posted image

jaz sem se od prvega poroda, zaradi šivanja, čisto odvadila tangic in čipk, tako da prevladujejo veliiike bombažne gat(k)e, le za izjemne priložnosti si oblečem kej spešl... kaj čem, ni ga čez komot, pa še bolj zdravo je....

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
13.11.2008 12:18:38   
ninica04
nina - vlogo sem oddala tam nekje okoli 18. prejšnji mesec. Vse skupaj za paket in porodniško. Pa so papirji prišli že kar čez nekaj dni, obojni. Denar pa danes. Tako da če si ta mesec oddala papirje, mislim da bo drugi mesec denar.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
13.11.2008 12:18:54   
CIPRESA
Oj!

Pri nas je bilo pa včeraj ponoči pestro. Nič nismo spali ker je naš Žiga celo noč bruhaluser posted image user posted image user posted image user posted image , pa meni je bilo tudi malo slabo pa možu tudi - smo naročili eno malo pojedino v neki gostilni pa smo se zgleda vsi pomalem zastrupiliuser posted image

Tudi meni je včerja malo trebuh bolj otrdeval in špikalo me je spodajuser posted image

Vse že veste koliko ste odprte, mene pa na zadnjem pregledu ni nič pogledala, pa ful bi rada vedela ali se že kaj dogaja ali ničuser posted image Bojim se da nebom spet na rok šele izvedela da še nisem nič odprta in bom spet cel dan rojevalauser posted image

IN HEKTORINA VSE NAJBOLJŠE  še iz moje straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil CIPRESA -- 13.11.2008 12:19:38 >

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
13.11.2008 12:19:03   
Anonimen
Ooooo, Hektorina! Sem se že spraševala kako je kaj s teboj user posted image .
Ja vse najboljše in hvala za tortico!!! user posted image user posted image user posted image

No z veseljem lahko trkam na les, da so me do sedaj vsaj problemi s hemeroidi pustili čisto pri miru. Tudi z zaprtostjo nimam nobenih težav, prej obratno ... se mami velikokrat poheca, da hodim na ministrstvo za notranje zadeve urejat tekoče probleme user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1461
13.11.2008 12:22:17   
5ra_28*
Nina...denar dobiš naslednji mesec po oddaji vloge.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
13.11.2008 12:26:55   
zverinca
ja, če oddaš vlogo do 5. v mesecu lahko dobiš še isti mesec 15tega, če ne pa naslednji mesec.

Jaz se za sedaj poslavljam od tega čveka, grem malo ležat, popoldne bo spet pestro, pa še govorilne ure imam za princesko v vrtcu....

user posted image

(odgovor članu 5ra_28*)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
13.11.2008 12:34:35   
andya
mamabranka, sem zasledila da imaš nosečniško sladkorno, pa me zanima če obstaja kak dober forum, kaj dosti nisem našla. Že par dni študiram samo kaj in kako bom jedla...saj sem dobila navodila (sem na strogi dieti) samo je fanj še s kom delit mnenja in izkušnje

če katera druga ve ali katero pozna, bi bila tudi zelo vesela

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
13.11.2008 12:35:19   
andya
aja mamabranka, sem ti poslala tudi zs

(odgovor članu andya)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
13.11.2008 12:37:27   
mamabranka
No še mal o tašči, ni velikih težav. Smo vsak vikend pri njej, ampak včasih hoče imet svoj prov, pa pol še mojga kej okol prinese, da mi očita, ampak, me moj pri vsem podpira in ugotovi, da ga je okol prnesla mama, pa se mi opraviči. user posted image

Mam večji problem z mamo je pravi user posted image , je edinkrat prišla na obisk, se je prtožla nad stanovanjem - zelo starim, in nad čistočo, ker je bil starejši user posted image  star 2 tedna, pa nisem posesala, ka mamo tak tepih, ka samo sesanje ni dost, ampak ga moraš še z selotejpom očistit vseh smetkic, ker se primejo,... No in kaj je blo? Klicala na socialno, da v kakšnem živimo, pa so rekl, da na osnovi "umazanije" pač nimajo kej naredit! Pa nism vedla da je klicala. Potem pa je mali štrajku pri dojenju, ampak se vseen ful redil, pa so mi hitr v kontrolo poslal Patronažno sestro, ki je bila šokirana nad dobro rejenostjo otroka in mi povedala za pritožbe moje mame (hvalabogu za super patronažno). No od takrat z mamo skoraj ne kontaktiram, no ja ona proba, pa nisem zainteresirana, in malega ni več videla, razen, kadar pošlje brata v špijonažo, da dobi kako fotko.

Našemu Razgrajaču Eneju, se je na Miklavževo pridružil še en razgrajaček Vid.

(odgovor članu 5ra_28*)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
13.11.2008 12:40:40   
Anonimen
Spodnje gatke ... hmmmm ... no pri meni sintetične ali pa čipkaste gatke nikoli niso prišle do izraza ... čipka na gatkah me pika, v sintetičnih se pa ne počutim dobro ... sploh so mi pa tangice groza in strah ... včasih sem jih nosila non stop, ko so bile tako moderne, samo sem imela potem non-stop probleme z vnetim mehurjem in to ... tak da sedaj kake bombažne oblečem samo še za pod kake lepe hlače ... drugače so pa navadne bombažne gatke zakon ... čez komot ga ni, kot je rekla Zverinica user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28*
Otika...če se ti da, napiši recept... Za kruh mislim, ne aza tisto, kako boš tvojemu veselje naredila. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ... mislim, da danes drugega veselja ne bo, kot vonj po sveže pečenem kruhu ... na mojo žalost, seveda user posted image .

No recept:
0,5 kg moke
čajna žlička sladkorja
jedilna žlica soli (ne s kupom)
2/3 kvasa FALA
približno 2,5 dl vode

Postopek:
1. v skodelico zdrobiš kvas, ga posuješ s sladkorjem in zaliješ s približno 1dl vode. Daš na toplo in počakaš, da zraste.
2. V skledo streseš moko in vanjo narediš na sredi jamico, ob rob nasuješ sol (doda se tu lahko kaka semena ali orehe ipd.).
3. ko je kvas vzhajan, ga zliješ v jamico in začneš počasi mesiti s kuhalnico od sredine proti robu, tako da počasi vmešaš vso moko. Vodo dodajaš počasi in po potrebi (odvisno od mokrote moke). Mokroto testa se mora namreč določat s količino dodane vode, ker moke se naknadno ne sme dodajat, ker bi se kruh preveč drobil. Testo "klofamo" s kuhalnico toliko časa, da se začne ločevati od sklede. Potem skledo s testom pokrijemo s čistim srvetom in na toplem pustimo vzhajati 1,5 ure.
4. Ko je testo vzhajano, ga stresemo na pomokano površino in ga še na roke fino pregnetemo, damo v pekač, pokrijemo s čistim srvetom in pustimo vzhajati še pol ure.
5. 5 minut pred koncem vzhajanja prižgemo pečico na 200°C (jaz dam na spodnji in zgornji grelec). Ko je testo do konca vzhajano, ga dam v pečico (na sredino) in ga pečem približno pol ure (do zlato rjave skorjice).
6. Ko je pečen ha vzamem iz pekača in zavijem v čist srvet in pustim, da se ohladi ... potem pa akcije! ja, če nimate radi hrustljave skorjice, potem je fino kruh preden se ga pečenega zavije v srvet, pokapat z nekaj kapljicami vode).

Dober tek! user posted image

(odgovor članu 5ra_28*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1467
13.11.2008 12:43:42   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mamabranka
... No in kaj je blo? Klicala na socialno, da v kakšnem živimo, pa so rekl, da na osnovi "umazanije" pač nimajo kej naredit! Pa nism vedla da je klicala. 

OMG user posted image

(odgovor članu mamabranka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1468
13.11.2008 12:52:13   
mamabranka
IZVIRNO SPOROČILO: andya

aja mamabranka, sem ti poslala tudi zs

Sem poslala ZSuser posted image , upam da si dobila.

Če še katero zanima link o sladkorni, je iz ringaraje: http://www.ringaraja.net/forum/m_2187195/mpage_1/key_/tm.htm#2187195

< Sporočilo je popravil mamabranka -- 13.11.2008 13:04:54 >

(odgovor članu andya)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
13.11.2008 12:55:12   
mamabranka
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

... No in kaj je blo? Klicala na socialno, da v kakšnem živimo, pa so rekl, da na osnovi "umazanije" pač nimajo kej naredit! Pa nism vedla da je klicala. 

OMG user posted image

Sej umazanije ni blo, sam tepih ni bil brez nitkic. Aja pa še velko kletko mamo v kateri so ptički, jih je 8, pa se je tud nad tem prtožla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
13.11.2008 13:01:44   
mamabranka
CSD Mene je pa kar ena od tam klicala user posted image , da je dobila še podatek o PDP, ker mi doktorica ni dala tega papirja, pa nism dala zravn vloge. Mi je rekla da dobim denar decembra, čeprav sem oddala vlogo že konc oktobra.

Neposredna povezava do sporočila: 1471
13.11.2008 13:06:00   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

OMG user posted image

Sej umazanije ni blo, sam tepih ni bil brez nitkic. Aja pa še velko kletko mamo v kateri so ptički, jih je 8, pa se je tud nad tem prtožla.

Da ne bo pomote ... s tem OMG sem ciljala na dejanje tvoje mame in ne na "neurejenost" vašega stanovanja. Joj, da bi meni mami prišla s kako tako na dan ...

Neposredna povezava do sporočila: 1472
13.11.2008 13:10:21   
mamabranka
Sej sm bla tud jest šokirna. Lastna mamauser posted image . Pol sm pa stari mami rekla, da čakam na mamino opravičilo, se mi je pa opravičila zato da se je sploh rodila, ne pa za sranje, ki mi ga je povzročla user posted image . Zdej sm pa vedno na preži, pa je od tega že 1,5 let. Upam, da se jest nom tolk spozabla ko bojo moji otroci tolk stari.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
13.11.2008 13:13:02   
mamabranka
Dejmo raj z lepšo temo.

Mava z mojim dons obletncouser posted image , pa ne vem kako ga presenetit. Ma kakšna kakšno idejo. Sm tak tip, ki rada mal sam ustvarja, pa imam mal ustvarjalne blokade.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1474
13.11.2008 13:18:29   
medika 13
hektorina VSE  NAJ NAJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in hvala za tortico

moja tašča je ok, se ne videvamo tako pogosto, pa tudi ko sva bila še pri mojmu je bila ok nas je vse razvajala, včasih smo se pa tud mal grdo gledali ... pač tako je življenje ... tasta pa žal nimam, ga niti poznala nisem ... sem včasih prav žalostna, se mi zdi da bi bil super dedi

hemeroidi, zaenkrat jih še ni ... prisegam pa na bombažno perilo, čeprav ni tako sexi

no zdaj pa kosilo kuhat: zelenjavna juhica pa nekaj sladkega za navrh ... DOBER TEK!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?