|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: biopsija testis
7.11.2008 17:16:15   
obayifo
bila bila... tokrat folikli ful hitri, danes že 17,3 in 15,5 (9.dan, ponavadi so bli 13-14), sam je endometrij še tanek..
jutri gremo še enkrat in se bomo odločili, ali gremo na IUI v ponedeljek ali torek in odvisno od tega, kdaj pade stopka
zgleda, da pivo res pomaga, prej ga nisem nikol pila (ker mi je grenko in ga ne maram), ta mesec pa sem 5 dni zapored zvečer 2 deci spila... user posted image

luna, sporoči, kako bo?

(odgovor članu patt)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: biopsija testis
12.11.2008 13:27:28   
patt
Obayifo,Luna kako vama gre.Ena upam da je bila včeraj v avstriji druga pa da upa naprej.Midva sva se odločila še za eno biopsijo.In to že kar ta teden,moji folikli so že zreli Dr.R pravi da nima smisla čakati na histološke izvide ker tam ne piše ali je v levem modu kaj ali ne.Eto to je najino zadnje upanje za najinega otroka.Če se ne bo nič najdlo potem letos tako ni kaj več za naredit in imava do januarja čas ,da se odločiva ali greva v Avstrijo po donersko celico ali ne.Javita kaj kako sta

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: biopsija testis
12.11.2008 14:42:19   
obayifo
no, midva sva bila v ponedeljek v avstriji na IUI z darovanim semenom. moja folikla sta bila velika in menda tik pred ovulacijo. zaenkrat vse ok, jemljem utrogestan, veliko pijem in čakam.
čakanje bo najhujše...
ti pa javi, kako boste opravili, upam, da se kaj najde in bomo skupaj trepetali za +
srečno!

(odgovor članu patt)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: biopsija testis
12.11.2008 14:44:44   
patt
Ali moraš počivati,si na bolniški.?Kako pa je pri tem posegu ali je partner lahko s tabo?

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: biopsija testis
13.11.2008 14:17:46   
patt
Tako,za mano je punkcija ki pa je tako bolela za znoret sem mogla kar tam eno urco odležat.Pri tem posegu so mi odkrili da imam še endometriozo ker so spunktirali tako temno kri.Dobili smo samo 1 jajčno celico.
Ko sem ležala v sosednji sobi je šel moj partner na biopsijo še levega.Ko je zdravnik v sosednji sobi pregledoval tkivo se je kar naenkrat zaslišalo  JA ENEGA SMO PA NAJDLI!!!!!!!!!!!!!!!!!Ne morem verjet čisto sva iz sebe!Potem smo skupaj gledali so bili kar ene 3 spermiji sicer negibljivi eden pa je celo malo zamigal.Vem da je prezgodaj za veselje ,da naju čaka verjetno  še dosti razočaranj ampak končno ena res dobra novica.Konec tedna grem na transfer kaj je to pravzarav do te teme še nisem prišla,ker kar ne morem verjeti da imava enkrat v življenju srečo in sva med temi majhnimi % ki jim kaj najdejo.
OBAYIFO si 5 dni pred mano in ZELOOOOOO nama želim velike trebuhe sredi avgusta

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: biopsija testis
13.11.2008 21:06:19   
obayifo
čestitam!!!
žal mi je, da je bilo boleče, ampak sem vesela, da se je le nekaj našlo!
zdaj pa držim pesti, da se bosta mela spermij pa tvoj jajček zeloooo rada, da se bosta združla in počakala, da prideta k tebi na toplo. transfer je to, da ti vstavijo embrio v maternico, mislim, da si potem doma do testa..
v grazu je tako, da je partner ves čas lahko zraven, sva bla oba ful vesela, ko sva vidla, da sta bla tokrat oba folikla še cela in lepo velika.
bolniške pa za to nimaš, razen, če bi se zmenla s svojim osebnim zdravnikom ali ginekologom, meni so v grazu rekli, da ni potrebno počivat, da moram samo pazit, da se izognem stresu in velikim naporom (fizičnim in psihičnim), pa pazit moram, da mi srčni utrip ne gre čez 130. pa veliko moram pit...
držim pesti za uspešen ET, javi kdaj boš delala test. jaz ga imam 26.11. in ker bo itak šlo vse po sreči, bomo sredi avgusta zibali!!!
zdaj pa se lepo spočij in naj te ne boli
LP

(odgovor članu patt)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: biopsija testis
14.11.2008 10:21:18   
patt
Tako hitro je lepega konec!So klicali naj nič ne hodiva na transfer ker se ni nič prijelo.Predvidevajo da je pa tokrat krivda na meni ker sem pridelala samo eno jajčece in je bilo premalo materiala za porabit.Januarja začnem z inekcijami,da se stanje malo popravi.Imaš poleg piva zvečer še kakšen recept za povečanje števila...Je pri tebi vse uredu???

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: biopsija testis
14.11.2008 20:46:06   
obayifo
zelo zelo mi je žal, da ni šlo, sem ful upala, da bosta uspela
jaz sem jemala 7-keto za 'boljše' celice, Q10, selen in cink, kalcij z d vitaminom, folno, maco (pred klomifenom kar po 2 na dan) in omega 3, mogoče sem pojedla malo več beljakovin in en teden pred UZ sem zvečer popila 2,5dcl piva, pa malo sem poskušala jesti po montignacu (nič bele moke, sladkorja...)
to je bilo pri meni... jemala sem pa 5 dni po 1/2 klomifena.
poskusi, če ti bo kaj od tega odgovarjalo, ker je itak pri vsaki drugače
držim pesti, da bo naslednjič bolje!

(odgovor članu patt)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: biopsija testis
16.11.2008 22:28:51   
Luna28
Pozdravljena dekleta,
eko po posvetu smo se dogovorili kako naprej; januarja zacnem s klomifenom, 2 tabletki na dan. Ultrazvoki, stopka in isti dan ponovna biopsija pri partnerju. Ce bo uspesno, vemo, kaj sledi...
Vzporedno pa se bova ta teden narocila na prvi posvet, a se ne nisva odlocila, ali greva raje v Prago ali v Brno :)

Toliko na kratko, kratceno...
Mirno in lahko noc,
Lunca

(odgovor članu patt)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: biopsija testis
17.11.2008 8:29:38   
patt
Ojla,LUNA!!Me je že skrbelo da si obupala.Kot vidiš pri nama je bila druga biopsija uspešna.Kljub temu da je bil moj kot otrok kar trikrat operiran na levem modu,da je imel po raku številna obsevanja se je vseeno nekaj najdlo.Midva sva tako vesela kljub temu,da se ni nič prijelo.Tudi midva greva januarja ponovno v boj,glavno da ima partner semenčeca zamrznjena ostalo je sedaj na meni!Za zgubit nimaš veliko tako da super da bosta še enkrat probala.Javi se še kaj

(odgovor članu Luna28)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





V teh okoliščinah ne seksajte
Preverite, v katerih primerih in okoliščinah je po daoistični seksologiji seks odsvetovan oziroma celo prepovedan.
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?