Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Julijske čveke 2008, III. del 12.11.2008 12:41:41
Tinky
Teo se sam zaigra za cca 30 sekund. Iz ležalnika ven leze, na kavču noče ležat. Fantina bi se rad nosil in to v takšnem položaju, da imam že biceps, triceps in ne vem še kakšno mišico fajn izoblikovano Je pa priden kot bubica, ko sesam.
RE: Julijske čveke 2008, III. del 12.11.2008 12:56:50
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.
HD.. mi imamo maxi cosi in ima neko podlogo za glavico,.zdaj pa ne vem, če se to lahko vzame ven, glede na to, da še ni čisto stabilna pri držanju glavice
Ta podloga je za majcene otročke, naš je nima že tri mesece. Naj bi zmanjšala sedalo in pomagala otročku pri sedenju. Menda.
Koliko nas je na RR, uf. Če bi bile pridne, bi lahko danes 200-tka padla.
RE: Julijske čveke 2008, III. del 12.11.2008 13:27:20
Netta
Zimska - mi imamo sum na alergijo, imam pa tudi prijateljico z malčkom, ki je hud alergik
pri nečakih se je alergija pojavla takoj ko so začel z GH..in sicer krčki in flekci in pikice najprej pod koleni, nato pa po celem telesu. sta se pa obadva ful praskala.vno ne vem če ti je to kaj v pomoč.
RE: Julijske čveke 2008, III. del 12.11.2008 13:47:58
Netta
mi je prav smešno ko pišete kako vaši malčki ponoč ne spijo, da jih luna daje...moja pa spi kot ubita že dva dni...tudi podnevi , hehe se vidi da je bla ob luni rojena (sta zaveznici )