Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Pranje obrob pri posteljnini 23.10.2008 11:46:33
ZvezdicaZaspanka
Za posteljnino Galeb ne vem, ker jo ne poznam. Naše obrobe sem pa normalno prala v pralnem stroju in cel posušila v sušilcu. In so še vedno čisto ok, oz. take kot so bile. Po mojem ne bi smel biti problem.
RE: Pranje obrob pri posteljnini 23.10.2008 12:59:53
uršika***
Ja, lahko jih pereš oz. jih moraš oprat še preden jih uporabiš za dojenčka. Meni je tudi prodajalka naročila, naj vse skupaj operem- tudi povšterček, oblogo in odejico skupaj s spostelnjino. Pa prelikat je treba vse.
RE: Pranje obrob pri posteljnini 23.10.2008 13:43:49
kiara24
Če ne drugega jih lahko, daš vsaj preplakniti. Če imaš na obrobi označeno, da se ne da v slušilca jaz nebi dala. Jaz sem svoje dala in je vse ok, vse sem preplaknila in dobro osušila, (tudi odejico in vzglavnik, čeprav ga na začetku ne potrebuješ).