Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Če bi že to naredil, bi izgledalo zelo čudno. Kot da bi iz 1 ha njive pšenice požel 1 ar in rekel, lej kok je lepa njiva...
Striženje s trimmerjem je zakon, tudi drugod po telesu. LP
Če me bo kdo prepoznal po njegovi frizuri spodaj, potem bo tole prepoznanje zadnji problem, ki ga bom imela, hehe . Sicer pa moj lubi ni preveč odlakan, nima kakega hudega ljubavnega tepiha, ko sva začela, je bil praktično gol (ja, je bil še skoraj dete - 20 let, hehe ). Se pa podpišem pod taaniko in nadyo, važno je, da je umit, dlake so pa čisto ok, kolikor jih pač je. Sem pa zelo vesela, da je pri nas gene za odlakanost po očetu vzel brat, ne pa jaz ...
Meni so tud na moškem dlake všeč, ne predstavljam si, da bi ga mogla gledat tam golega (pri ženski je drugače, govorim o moških)...si jih pa malo pristriže, da je vsaj neka oblika, da ni kr vse poštrikano in men je čisto ok.
Pobrit mi ne bi lepo deloval. Dedc more bit dedc, s kosmatimi nogami pa tak dalje, pa ne kr nek metrosexualc. (valjda v mejah dobrega okusa, da ne bo zaj kera napisala, da hočm, da ma še po hrbtu dlake ).
Kaj pa ljubavni tepih, a vaši ga majo? Vam je všeč??
Evo, se absolutno podpišem. Dedc mora bit dedc, pobrit me spominja na oskubljeno kuro . In ja, ljubavni tepih mi je strašno všeč , ne maram pa poraščenega hrbta. To je edina poraščena stvar na moškem, ki mi ni všeč . Če bi moj slučajno prišel na dan s kakšno idejo, da se pobrije, bi me na rit zabrisalo, ker nočem imet doma metroseksualca, pač pa dedca
A je lahko kaj bolj rajcig, kot zmerno dlakasta moška roka, za začetek recimo ?! Ki te prime in privije k sebi?! Potem mu pomagaš slečt majico in naletiš na mehak dotik njegovih poraščenih prsi.... Potem zagledaš še rahlo označeno dlakavo črto v smeri od popka navzdol.... Uhhhhhh, ne bom več nadaljevala, raje....
Skratka, britvice pri moškem so samo za uporabo obraza !
Moj se ne brije... Ker ga jaz! Sicer pa meni osebni niso všeč kosmati moški. Imela sem srečo, da sem naletela na takšnega, ki jih ima komaj za vzorec. A se vaši tudi pod pazduho brijejo? Moj se. Pravi, da poleti manj smrdi. Lep dan!
Joj moj to obožuje In jaz obožujem ko mu tam doli ureedim frizurco Zakon! Res je kriza... Prvič se je zelo bal, sploh kako bo tam okoli jajčk No so ostala cela Pravi, da ima sedaj najbolj urejeno, ker sam si ne more tako zelo. Moram pa reči, da je treba kar nekaj pripomočkov in pazljivost. Pripomočki: ne vem kako se reče, vendar pride kot mašinica za depilacijo nosnih dlačic, le da pride nastavek za popolno britje ter damski brivnik, ki mi ga je moj kupil v Sparu in je kot svinčnik. Uživite pri friziranju Aja jaz se moram tudi enkrat naročiti pri mojmu - se še nisem :)
Sem ga končno enkrat prepričala, da se je pobril "tam spodaj" in blo je super (vsaj zame) ....nisem imela nobenih problemov z nadležnimi dlačicami.....sam ko so dlačice mal zrasle, sm misla da bo znorel, k ga je tko srbelo ............tako, da ga ne morem več prepričat.
Moj se pa samo po prsih in rokah ne brije. Nogice jaj..ke in lul..ja pa ima pobrite in se mi ful dopade to! Ko z obritimi nogicami in popedenan tam spodaj prileze k meni v posteljo. Mmmmmmmmmmm
moj se včasih pobrije z mašinčkom oz. pristriže. Nikoli pa ne tak da bi bil gladk ko dojenček bljek. Poleti ko je vroče si to redno frizira z mašinco tam spodaj prav tako pod pazduho. Sem imela tipa ki je imel včasih boljše noge pobrite ko jaz. In to meni sploh ne sede. Dedc more biti dedc. moj nima ljubavnega tepiha zato pa je fajn da je vsaj spodaj malo poraščen. Men je tak všeč.