Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

- bom odprla posebej temo.
). Poskusi najt izvor tesnobe in rešit težavo, sigurno ti uspe! Pa še za otročka bo tako bolje. Srečno!
Lahko me tudi kontaktiraš, če želiš...
... pa so s epojavii mešani občutki. prvi občutek je bil strah, šok, kako bom zmogla... partner je skakal od navdušenja in me kmalu sprvil v dobro voljo. vendar se situacija ni zboljšala, soočam se s vsakodnevno utrujenostjo in slabostjo, nimam več interesa za nič kar me je prej veselilo. posledično sem zoprna in zadirčna in se umikam od staršev in od partnerja. zavedam se da mi hočejo pomagati, vendar vsakuič ko kaj slišim o otrocih postanem histerična. Iz dneva v dan sem slabša in sem si umes celo zaželela, da bi bilo vsaj že vsega konec in da se neb branila ss....
seveda sem se potem začela tepst po glavi kaj meni ni jasno da tako sloh razmisljam !!!
prvi pšregled imam cez 10 dni in ne vem ali naj ginekologu zaupam težave ali ne? zaupala sem se samo prijateljici, ki je edina ki me spravi pokonci in mi za nekaj časa razkadi oblake ter pokaže sonce. Prosim ne me obsojati ampak ne vem kaj se dogaja zn menoj
Vsako zensko je vsaj malo strah in se sprasuje, ali bo dobra mama, bo zmogla in se nesteto drugih vprasanj..zato pa imas 9 mesecev casa, da se na vse psihicno pripravis. V nosecnosti predvsem uzivaj, se posveti sebi in svojim obcutkom, ko bos zacutila otrocka, bozaj trebuscek in se pogovarjaj z njim
tukaj ki se bori z depresijo oz.anksioznostjo v nosečnosti? Nebi rada odpirala nove teme. Javi se, bi se rada pogovorila.