|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
4.3.2009 20:49:26   
Kasija
No, da nas vrnem na prvo stran...

Sem na bolniški do porodniške. Imam ambivalentne občutke - po eni strani fajn, po drugi pa bi raje delala. Samo pač ne gre.

Elian je danes spet sprejel aja (spanje) brez strašnega upora in zaspal malo po osmi. Hurauser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
5.3.2009 11:22:40   
mehurčica
Dobro jutro!

Spet/še vedno redkobesedne oktoberke.user posted image
Sem danes mislila it v službo, ampak je Eni včeraj dobila vročino, ki na srečo ni bila višja od 38,6. Danes pa je zjutraj najprej imela 37,1, zdaj pred spanjem pa že 38,4. Tako da sem iz bolniške, n bolniško. Saj ne vem, če mi je sploh zaključila že - včeraj bi mi naj. Sem danes klicala in jo naročila za jutri. Ker drugih znakov ni videt in upam, da tudi nič druga ne bo.

Me je klicala šefica(ki je drugače btw zakon) in vprašala, če bom še naprej vlekla bolniško in da so samo 3 od zaposlenih - in to takšni, ki seveda kao vedno naj**ejo. Mislim...kot da je meni fajn, da imam otroka bolanega in brez možnosti kakega drugega varstva...user posted image Pa sem komaj drugič na bolniški, ob dveh malih otrocih, v roku pol leta.
Pa ne vem, zakaj imam zdaj jaz krivo vest?user posted image Ampak raztrgat se pa tud ne morem in vsem v vsem ustrežt.

Kasija, ti si le odpočij!

Mama06, lepo ste mu to dopovedali. Se vama bo razvadil in se bo hotel potem še naprej nosit.user posted image

Kje ste ostale punce?

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
5.3.2009 13:13:12   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica
Me je klicala šefica(ki je drugače btw zakon) in vprašala, če bom še naprej vlekla bolniško in da so samo 3 od zaposlenih - in to takšni, ki seveda kao vedno naj**ejo. Mislim...kot da je meni fajn, da imam otroka bolanega in brez možnosti kakega drugega varstva...user posted image Pa sem komaj drugič na bolniški, ob dveh malih otrocih, v roku pol leta.
Pa ne vem, zakaj imam zdaj jaz krivo vest?user posted image Ampak raztrgat se pa tud ne morem in vsem v vsem ustrežt.

Nič se ne sekiraj, bodo že, a misliš, da je koga drugega, ki je na bolniški klicala domov in mu vzbujala slabo vest ... Koliko pa vas je drugače zaposlenih in zakaj so ostali na bolniški? Sicer je pa morala vedet, da imaš dva mala otroka, ko te je zaposlila. Mogoče pa je danes imela samo slab dan? Drži se, Eniki pa eno veliko PIKAPOKO.user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2703
5.3.2009 17:03:05   
nova10ka
kasija, mehurčica - je hudič s temi bolniškimi. so pač nujne, zraven pa služba trpi. po eni strani se nima smisla sekirat, ampak smo lahko samo vesele, da je socialna varnost za bolne in noseče še na tako visokem nivoju pri nas.

zobar - sem šla danes na preventiven pregled, je rekla da je vse OK - zobki popolni, dlesni super, imam pa rdeče grlo user posted image ker je user posted image bolan sem se domov grede ustavila še v lekarni, kjer sem izvedela, da morajo nosečnice ful manjšo dozo  vitamina konzumirat kot navadni ljudje user posted image jaz pa veselo pijem C vitamin tablete vsak dan in sem vsa vesela, ker sem končno med zdravimi! potem sem še tjašo v vrtcu pobrala, kjer mi je pomočnica vzgojiteljice povedala, da tjaša zadnje čase skoz za dudo teži in da ji jo pač dajo. doma jo ima samo za spat in ji ni noben problem preživet brez nje. tko da še en user posted image to je to. zdej grem pa kuhat/postravljat/se s pikico ukvarjat/čuvat bolnika itd. se še kaj javim zvečer.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
5.3.2009 19:14:13   
jasna
Kje ste ostale punce?

Tuuser posted image  Sem  pa šele pred pol ure prišla iz službeuser posted image

nova10ka, problem je predvsem vitamin A. C lahko konzumiraš glih kolikor hočešuser posted image .

vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image

pa, pa

Neposredna povezava do sporočila: 2705
5.3.2009 21:33:42   
lane31
Hay še od mene po dolgem mrku
Jezus kake diagnoze, me kar user posted image ..........Jernej,priden bodi in nič hodit ,naj te kar nosijo
Teka.........upam,da sta tvoja čmrleka zdaj vredu in da ste zaključili z bolnico za par let
Eni.......res izgleda hudo ta tvoja očka ,a še vedno si cukerček......Mehurčica - sočustvujem - nažalost povsod spoznamo,da so zgolj številke in vredni dokler smo na voljo user posted image .....
Joj trkam,trkam,trkam, da pri nas ostane vse tako kot je brez bolezni ,zaenkrat še nisem rabila   bolniškie zardi nje
Govor........bi porabila že list A4 ,da bi napisala vse besede -ki še jim seveda manjajo črke ali so obrnjene -kapa je paka user posted image ,razume pa ama čisto vse,tako da zdaj že pazimo kaj rečemo,ker časov še glih ne kapira user posted image in te sliši,da boš recimo kasneje posesal,pa ti privleče sesalec ,ali da bomo po kosilu šli tja in tja ,pa že privleče naše čevlje in žlico za obuvanje .......ma res mi je faca na kubik user posted image
Zobki........ji je všeč,samo 5 minut pa res ne sme trajat user posted image
Micla........misliš ti resno,da ji že zdaj zobke požira ??? jaz sem mislila da se to kasneje začne dogajat........ ma ti povem,da to ni od neumivanja ali flaške, mi tudi pijemo soke in umivamo le 1x dnevno- pa sem kdaj tudi to pozabila user posted image user posted image user posted image pa ima bele ko sneg ........a je morala kako zdravilo jemat......jaz bi kar šla do zobarja po odgovore

Kje pa je Pandica zadnje čase..........da ostalih pogrešanih sploh ne omenjam.......ma veste kaj zgubljene desetke vsaj 1x na 14 dni 1 post napišite ,samo toliko,da smo v kontaktu

Lahko noč vsem desetkicam

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
5.3.2009 21:42:31   
živa
Da napišem en post v 14 dneh user posted image .

Vsak večer delam za službo, ker mi teče voda v grlo, in konec marca grem za en teden v Beograd službeno - saj ne vem, ali sem malo tesnobna ali pa mi bo pasalo ...

Čvergi je prehlajen, N. ok, v vrtcu, zidava gre počasi in to je to.

Govor: oponaša živali, kliče mama, reče pikapoka (to je najdaljša beseda), spregovori svoje ime, zna reči ja (to sploh ne morem verjet, ker pri N. je bilo ne vem kako dolgo samo ne-ne-ne), oponaša kakanje user posted image  (glede na spakovanje večjega) ... In vse razume.

Skratka, meni se zdi tale moj otrok nadpovprečno pameten in govorno nadarjen user posted image  - glede na to, da je N. prvič rekel mami pri več kot dveh letih ... user posted image

Lp,

živa

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
5.3.2009 21:50:41   
mama06

Mama06, lepo ste mu to dopovedali. Se vama bo razvadil in se bo hotel potem še naprej nosit.user posted image

Jok brate, že sedaj ima finte. Na kolenih kleči in me gleda gor in mama, pa roke v luft proti meni tiščiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj šele bo, ko sva bila pa danes na kontroli in sva še cel drugi teden doma, ker še ni nič boljeuser posted image

Lane31 lepo da si se oglasila

Pandica, tudi jaz te pogrešamuser posted image

mehurčica vsi bodo preživeli, ti pa se le cartaj s tamalo, ko je taki cuker. jaz sem klicala v službo in dejala, da bi od doma delala, pa mi je šefica rekla, naj se raje s tamalim cartava domauser posted image

živa glede govora - naš je sedaj začel ful mamkat(mama), prej le občasno. Vendar v primerjavi s kolegičino tamalo, ki je tri tedne mlajša, je prav redkobeseden. Je pač babnca in prava čvekauser posted image

< Sporočilo je popravil mama06 -- 5.3.2009 21:52:43 >

Neposredna povezava do sporočila: 2708
5.3.2009 21:57:09   
mama06
Punce še nekaj. A pozna katera zdravilo NUREFLEX sirup. Se baje dobi samo v A in je za otroke s podobno sestavo kot svečke Voltaren. Ker naš mali mora na 8h dobivat svečke, pa je dr. dejal, da bi bilo bolje dat sirup, kar se absolutno strinjam. Jutri gre moj preko meje po zdravilo, pa me zanima, če ga katera že pozna. Jasna, janja,lane31,...

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
5.3.2009 22:38:58   
jasna
mama06, podobna sestava sicer ni. Učinkovina v Voltaren svečkah je diklofenak, v Nureflex pa ibuprofen. Imata pa oba protivnetno delovanje, s tem, da je ibuprofen med najvarnejšimi za želodčno sluznico. Če bo moral to jemati dalj časa, se verjetno res splača iti v Avstrijo. Jerneju koš pikapok, da bo hitro spet mobilenuser posted image

user posted image  lahko noč user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
6.3.2009 7:57:02   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: lane31
Micla........misliš ti resno,da ji že zdaj zobke požira ??? jaz sem mislila da se to kasneje začne dogajat........ ma ti povem,da to ni od neumivanja ali flaške, mi tudi pijemo soke in umivamo le 1x dnevno- pa sem kdaj tudi to pozabila user posted image user posted image user posted image pa ima bele ko sneg ........a je morala kako zdravilo jemat......jaz bi kar šla do zobarja po odgovore

Pa vprašanje, če ti bodo sploh znali odgovoriti. Moj user posted image  je kot otrok tudi imel vse zobe, no kako naj rečem, ni jih imel. Vendar je imel neko zdravilo za železo, ki bi naj vsaj delno zakrivilo to stanje, pa še težave z bilirubini (jetra), kar bi naj tudi vplivalo na zobke. Tako da ... razmisli, mogoče je pa samo to, da ima bolj občutljivo sklenino, pa bo treba pač extra paziti na biserčke.user posted image  

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
6.3.2009 12:58:57   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

mama06, podobna sestava sicer ni. Učinkovina v Voltaren svečkah je diklofenak, v Nureflex pa ibuprofen. Imata pa oba protivnetno delovanje, s tem, da je ibuprofen med najvarnejšimi za želodčno sluznico. Če bo moral to jemati dalj časa, se verjetno res splača iti v Avstrijo. Jerneju koš pikapok, da bo hitro spet mobilenuser posted image

Imaš prav, da ni isto, milslila sem samo, da seluje isto kot Voltaren, protivnetno in ja tudi to sem vedela, da je ibuprofen. Sem pač brez repa in glave napisalauser posted image . Čist po mojeuser posted image user posted image . In ati je že kupil zdravilo v A in prideta dve škatlici 8,30 EURuser posted image user posted image Hvala jasnauser posted image

Pa sem spet za knjigami....user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
6.3.2009 14:05:50   
2ursae
Čau,   A ni lepo, k je sonček, imam v službi okno priprto in je prav lepo toplo.   Včeraj smo dali skozi drugo rundo cepljenja proti KME, sta lepo prenesla.   Mama06, super ste tole uštimali. Saj je to, da ne sme hodit, le za par dni ne. A je zdaj že mimo?   Govor: pri nas že prav fajn laufa, na veliko ponavlja za nami, tako je sladek. Par primerov: kivi, kapa, bunda, pingi, mama (to je muca), mani (mami), pati (copati, čevlji), bagi, banja, tic (ptič), brumba (medo - brunda), mimi (miška), boža (in zraven boža nas ali sebe), bimbi (zvonik - bimbim), barcica (barčica, barvica), tutu (vlak), sica (lisica), nina (in se uleže) … vsak dan je vsaj ena nova beseda.   Lepo se mejte čez vikend

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
6.3.2009 14:07:43   
nova10ka
jasna -thanx. men se je zdel k znanstvena fantastika, da nosečne ne bi C vitamina jemale (dobesedno tako mi je rekla farmacevtka).

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
6.3.2009 15:07:16   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Mama06, super ste tole uštimali. Saj je to, da ne sme hodit, le za par dni ne. A je zdaj že mimo? 

Ne še, še dober teden dni ne sme hodit, razen čisto malo user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
6.3.2009 23:09:56   
valči
Upam,da mi rata kaj napisat,mi je prej reklo sorry

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
6.3.2009 23:22:11   
valči
Samo preverjam.
Mama 06,joj,dobri ste,imate res pestro sedaj pri vas,da le kaj.Upam,da hitro mine ta teden,pa da bo Jernej zdrav kot ribicauser posted image

2ursaeimaš pravega čvekeca  doma,kje smo še mi zadaj...So si različni.

mehurčica,upam,da je Eni izgubila vročino.

Eno vprašanje za vas Ali dajete otročke na kahlici in če,kolikokrat na dan??Morem napisat,da sem kar malo zafrustrirana.Svakinja ima malega 9 mesecev starega in hodi kakat in lulat in sam poveuser posted image Sicer videla nisem,se pa tako hvalijo,da kar sam pocvuka in tečnari,pol pa ga dfajo,pa kaka,lula...Ko pridejo k nam,prvo vprašanje:Kaj Nina že kaj kaka na kahlo?Ne,pa je taka velika???Joj,bi se pogrteznila nekam,se tako nesposobno počutim.Mati treh otrok,pa ne kapča,kdaj dat na kahlo otroka?No,da napišem,zjutraj in zvečer in kerič vmes jo dam gor sedet,le zdrži ne dolgo,naredila itak še ni nikoli nič?Saj vem,da je prehitro,samo v primerjavi z nečakom.Ne vem,kaj si naj mislim.
Mihael je bil suh pri 2.5 letih,Lara pri 2.10.Pozno,samo problemov sem z njo imela.Tako da mi je utopično razmišljat,da bo Nina suha pred dvemi leti?!

Ali mi lahko katera odgovori na vprašanje?Hvala.
Pridne bodite.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
7.3.2009 10:48:13   
Kasija
valči sekiranje s strani drugih mamic prepovedano!!! Samo res ne vem, zakaj se eni morajo primerjat na ta način. Vsak otrok ima svoj ritem napredovanja na različnih področjih. Einstein je recimo spregovoril okrog 7. leta, če se prav spomnim. Od moje sodelavke mali je recimo starejši kako leto pa šele začenja govorit. Samo sem videla, da veliko več razume kot elian, samo pač ne oblikuje glasov še. Zna pa vse prinest, pokazat, prav bister je. Siljenje  na kahlico ima lahko za otroka dolgotrajne posledice. Aja, elian ima kahlico račko, ki jo z veseljem vozi po stanovanju, pleza po njej, se oblečen tudi vsede. Samo da ga ne slečeš, potem se pa dere. Pa sem mu kupila nastavek za wc, pa je tudi ponorel. Pa v vrtcu sem vprašala, ker sta ga poskusili dajat na kahlo, pa sta mi rekli, da še ni pripravljen,. Tako da ne se sekirat sploh.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
7.3.2009 11:56:21   
*kinnie*
Pozdravček še od meneuser posted image

Mi smo po dolgem času HB skoraj zdravi,...trkaaaam user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: valči

Ali dajete otročke na kahlici in če,kolikokrat na dan??

Pri nas mislim, da je ta večja začela na stranišče....hmmmm moram prav pomisliti....mislim tam nekje od leta pa pol, ko smo jo začeli navajati...do tam nekje pri 2 letih, da je bilo to to. Ni hodila na kahlico, ampak kar na stranišče (+ nastavek,...pručka)....je bilo mamici lažjeuser posted image .

Mali pa je pojem zaseuser posted image ,...pa se nič ne sekiram,...kahlice mu še pokazali nismo.....kaj šele da bi povedal....user posted image

2ursae
: sem ti poslala ZS, plis plis za pomočuser posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
7.3.2009 13:38:56   
mama06
*kinnie* super, da ste zdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

valči ne sekiraj se. Naš ko vidi kahlo, se igra z njo in meče zobno ščetko vanjo. Če gas pa hočem dat gor, pa pleza dol, da skoraj na nos pade, če pa ni dovolj hiter, da pride dol, se pa začne dretuser posted image user posted image . Ko bo pripravljen, bomo po moje že vedeliuser posted image

Moja dedca spita, jaz grem pa za bukve....

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
7.3.2009 14:40:46   
mišk
Kahlica: Dona se večkrat oblečena usede nanjo, ter se kao napenja, Torej ve, zakaj se naj bi jo uporabljalo. In tudi če se s kom menim in mimogrede omenim kahlico, gle ona v svojo sobico in privleče kahlo.user posted image  Tko brez pleničke sem jo dala gor le enkrat. Ma pozabim... Kdaj (ob katerem delu dneva) pa jih je najbolje posadit gor?

Govor: Vidim, da je Dona v tej smeri med tistimi ta zgovornimi. Če že pri motoriki ni bla.user posted image  Oponašat zna že blizu 20 živali, poimenuje jih kakšnih deset, mami, ati, hiša, ura, nina (mandarina), nana (banana), ama (jesti), aja (spati), babi (barvica), ovto (avto), ladja, on (ogenj), pi (pila), kaki (kakala), zizi (zizike),... Ma ful je tega. Razumevanje stavkov pa ji sploh ne dela problemov. Velikokrat me prav preseneti kako razume kak zahteven stavek, za katerega niti pod razno ne pričakujem, da ga bo razumela.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
7.3.2009 16:03:57   
*kinnie*
mama06, helouuser posted image

Vidim, da ti gre super z izpitiuser posted image user posted image user posted image user posted image ....o moji šoli bo  pa raje tiho,...sem lena ko..user posted image

Trenutno sem na bolniškiuser posted image , z babyem sicer vse ok, samo jaz sem pa za umretuser posted image ....se še kaj javim...

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
7.3.2009 20:48:03   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

mama06, helouuser posted image

Vidim, da ti gre super z izpitiuser posted image user posted image user posted image user posted image ....o moji šoli bo  pa raje tiho,...sem lena ko..user posted image

Trenutno sem na bolniškiuser posted image , z babyem sicer vse ok, samo jaz sem pa za umretuser posted image ....se še kaj javim...

helou to you toouser posted image

izpiti mi sedaj res laufajo kljub službi in tamalemuuser posted image . Da bi le tako ostalo do koncauser posted image

Zate pa ena velika
user posted image
poleg dobrih želja, še malo dobre hrane - sladkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
7.3.2009 22:23:04   
jasna
valči, ma ne se sekirat, nouser posted image . Sicer resno dvomim, da je 9 mesečnik suh, ampak dobro, no. Pustimo tudi to možnost user posted image  user posted image . Jaz osebno ne vidim smisla dajanja na kahlo ob hkratni uporabi plenic. Pa ne mi zamerit punceuser posted image . Sem bolj tip vse ali ničuser posted image . Pri dveh letih (+ - kakšen mesec) sta oba dala dol plenico in v dveh dneh pokapirala v čem je fora in bila suha za vedno. Večji je imel ponoči še kar dolgo pleničko, ta mali cefizelj jo je pa takoj sam slačil ponoči in je bil pri dveh letih brez. Nelči bomo seznanili s kahlo enkrat proti koncu poletja in bomo videli kako bo.

govor - se sploh ne bom udeležila debate... Naša je fizikalc user posted image

čau, bauuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
8.3.2009 13:35:57   
skuštrana
Valči, ah, daj no..Pri 9 mesecih otrok suh, da gre lulat in kakat in pove kdajuser posted image user posted image Arsen je sicer hodil na kahlico kakat, ker je samo tam kakal..Sedaj ga pa prav lepo naredi tudi v plenicouser posted image In smrdljivo, fuuujjj... Jaz bom probala poleti, ko bo lahko brez plenic, če bo uspelo super, če ne pa ne..Ne se sekirat za takšne stvari, vprašaj jo čez kakšne pol leta če še vedno hodijo na kahlicouser posted image Jaz imam eno znanko, ki se je full hvalaila kako njej sinko že pri 6 m hodi kakat in lulat na kahlico (in je res šel, če so ga posedli na njo), ampak sedaj je ta sinko star 3 leta in ima še vedno pleniceuser posted image user posted image Ti jim samo povej da Nina pa že integrale obvlada pa bojo lepo tihouser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?