valči
|
mama 06,grozno to,kaj pišeš.Bogi malček,mi ni jasno,kako bi pri Nini to izpeljali,nič na noge,ko je taki migec na kubik.Se mi prav smilite,kaka pomoč bo nujna pomoje,če ne bosta pregorela.A plazi lahko?Menda ne Držite se in naj mine čimprej. teka,fajn,da ste doma,se mu pa na sliki vidi,da še ni bil pravi,na učkah.Bodite zdravi živa,tebi enako,potrpljenja in mira pri hiši,boga,brez moške pomoči.Bo se ti vse povrnilo,ko boste vseljeni majoli ,bogica si res,da te tako drezne v rano za dobro jutro Še vedno so ti spomini sveži,verjetno te bo služba malo potolažila,da se zamotiš,misli,pa to.Srečno mehurčica,Eni je pa tako Davbidu podobna,pa kaka učka,joj si se ustrašila Kako kaj v službi,verjetno ogromno delate? Mismo slabo,Mihael ima gripo,že od četrtka kuha na 39,40 vročine,kašlja in hira.Ker tako malo je mi je shujšal...Tako,da me srce boli.Mi je prav žal,da sem ga stehtala.Danes je sicer že bolje,samo še ne čisto,ima malo manj,kot 39 vročine.Da bi le jedel bolj... Nina,živahna,navezana name,da komaj kaj naredim v miru,se me skoz drži,kot klop.Z noskas ji teče in hrpoe po pljučih že kak teden.Komaj čakam tople pomladi.