VANILI
|
DOBER VEČER, MAMČICE! JAZ SEM PA DANES ŽALOSTNA, MOJA PRIJATELJICA JE RODILA MRTVO PUPIKO V 20.TEDNU... NE BOM GOVOrila o krivdi zdravnikov, ker je vse brezpredmetno... samo jočem lahko z njo, že 2. se ji je to zgodilo... pušenjak je rekel, da bi ji on naredil cerklažo, ona pa je bila vodena pri drui zdravnici ki se ni odločila za to... vem, da čaka ta dušica, ki želi prit k mamici S. in vem, da ji bo naslednjič uspelo... kako smo mi? Po moje kar ok. Ko sem vas brala za nazaj, bom povzela par iztočnic: Klaudija, mere: 16. mesec je imel 13kg in 86cm, vsak hip bo dobil še spodnje trojkice. trma: niti je ne opažam kaj šposebej na veliko, se lotim pogajanja ali preusmeritve pozornosti. Če pa se mi res mudi in nmam časa za te dve tehniki, ga pač odstranim s svojo silo s kraja dogodka in posledica je katastrofalno srceparajoč jok in obrazne grimasice take, da bi se še jaz zjokala zraven. No na srečo ni zamerljiv in hitro pozabi. spanje: spančka 1x čez dan, zjutraj vstane pred šesto, spat gre okoli osmih, zaspi na joški in ponoči se zbudi 1-3x, včasih več, npr ob polni luni, včasih pa tudi nič (redko). ker ima pojstlico direkt ob naši, ponoči zleze k nama in najbolj spokojno spi, če ima glavo nekje pod mojo pajsko, nogice pa v moževem ušesu in ustih. jedenje: zadnje čase kar lepo je, doji se še veliko, včasih bolj za tolažbo, npr. se udari kam, pride k meni in i pokaže na mesto udarca in mesto, ki ga je udarilo, potem izrazi željo po popihu in lupčku in naslednji korak, ki po njegovi logiki paše zraven, je malo papike. Ma ok, saj ni panike, pač mu dam pa je. sicer je dobesedno nor na grozdje, mandarine in nasploh na sadje in na zelenjavo, meso je ampak ne blazno. Zelo rad ima tuno s testeninami. Pije najraje vodo. Tudi sladkarije dobi . kaj pa naj, če vii živo?! rad ima kinder čokoladico, ampak nti ene ne poje cele. Pri k.jajčkih mu je cilj da uspe izluščit jajc in prit do plastičnega jajca. Živa pride na svj račun, ko poješe njegovega. govor: se nismo bistveno premaknili. Živa je že delala stavke pri letu in pol iz 2 ali 3 besed, teotek pa dvozložne besedice. Vse ostalo razen mama ata bobo dudu(naša psica đuna) av-to (itak!!) uaua (živa) pa mogoče še kaj, aja pa-pa.. torej za vse ostalo uporablja prstek in "TO!" bazeni: sem mu dala rokavčke in je užival v globoki vodi. samo sem bila skos zraven. Je pa tudi hrbtno plaval. samo pokazat sem mu morala. Ni panike, če mu pride voda v učke, kot je bia pri živi, ko je morala si uč obrisat nujno, če ni šlo drugač, pa v moj nos. igra: obrajta avtočke od duplo in mora nujno bit striček noter. In potem se vleže na tla in gleda od strani kako se kolesa premikajo. najbolj smešen je, ko hoče v kak avto stlačit prevelikega strička. tok se jezi, jaz pa smejim raven. zadnjič je hotel stlačit v narisano vozilo strička. Rad se igra neumnosti, torej prepovedane igre, rad gleda koalčkove, ampak samo začetno pesem, potem ga ne zanima več. Aja, tv - ga ne zanima preveč, sicer je pa bolj malo prižgana. zunaj se najraje igra s psico, ki je prava pestrna, psti mu, da ji dela, kar če - čeprav je nežen, jo boža in ogovarja. zunaj se rad igra z voziičkom, rad se vozi z električnim 4kolsnikom, gunca se zelo rad, prčka po zemlji in kamenčkih... norčavost: igra klovna. prav ve, kake poze in face mora delat, da se mu smejemo. drugo: rad klepeta po telefonu z babi in dedijem, nekaj not govori, pa potem kaže kaj. Noro rad pa sedi za volanom avtomobila in vrti, pa vse gumbe pritiska, potem ga vrašam, kam nas pelje in je tko važen. Sploh pa je smeh, ko se zvrne na sedežu in se ne more pobrat. evo moje izčrpno poročilo. zdaj pa grem kar spat, me je hexenšus v vrat in sem čist trda. aja, a ma katera skype? jaz si bom zdaj to zrihtala plus kamerco. npr. če se kdaj hočmo z našim pogovarjat, kul. juhu, vikend je pred vrati. lepo se imejte na srečanju!!!