|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
18.4.2009 14:32:30   
Pandica
Hei mamice user posted image še od mene po dolgem cajtu user posted image

Sem tak zaposlena, da ni več cajta za računalnik user posted image če ne delam, se potepam, skratka full malo sem doma. Se mi zdi, da še samo spat pridem domov user posted image user posted image user posted image

Sem pogledala vse slikice, full so lepe in ti naši sončki, itak user posted image

Mi2 z Zalo sma vrei, mala je navihana 100 na uro. Pa trmasta in ipična je tut full user posted image če ni kaj po njeno. Ziza še tut vedno, pa je že tak vlka donda user posted image user posted image user posted image jaaaa, pa naj, dokler še nama obema odgovarja...

Moram vam povedat punce, da sem si šla včeraj pop. delat nov tattoo, nad gleženj na levi nogi user posted image jeeee, kak sem ga vesela, samo bolelo je, ko hudič, 2 uri mi ga je delo...danes me še bolj boli, ko včeraj, mi tak nabija po nogi kot, da mam srce v nogi user posted image
Evo, da še vam ga pokažem user posted image   user posted image
( Tave to je predvsem zate, ker sem ti obljubila slikico )

user posted image

Kak se vam zdi, vam je všeč?!!

Vsem nosečkam, ki ste že blizu poroda želim čimlepši porod, ostale pa še uživajte kolko lahko user posted image

Tak, zdaj pa moram it, pa se še vam kaj javim!

Lp vsem in sončnega Maribora user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
18.4.2009 21:27:00   
lane31
Auuuuuuuu Pandica.........pa ti si carica,jaz bi bla hin ......fulll je lep res user posted image

Da poročam o našem ne-zdravju....... potem,ko jo je na veliki petek spt gledala zdravnica in ji še laboratorij naredla mi je zakuhala in kuhala do ponedeljka,ko se ji je gnoj vsipal iz uhice ,spet izlet k dežurnemu in AB na 8h ,a končno je vse mimo in smo vsi spet zdravi - tudi dragi

Joj kak mi luštke delate trebuščkarce ,kako lepo je čakat kdaj bo .........ahhhhhh skomini

Skuštrana..........po slikah sodeč pa res trpite na kubik user posted image bi jaz tudi tako trpela

No je že kera bebica zunaj ??

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
18.4.2009 21:29:48   
jasna

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
... ampak ga pa nikoli ne bi dala stran, ko pride novorojenec domov...

Se definitivno strinjam. No mi smo pa naredili big deal vsakič ob odhodu iz porodnišnice. Je big brother (oz pol oba) pomagal obleči dojenčka, pa pomagala sta nesti jajčko, pa potem dat doma detece spat. Je bilo tako praznično vzdušjeuser posted image

suzanamai, dsržim pesti, da vam uspe brez velikega odrekanja. Se pa strinjam, da se splača. Fajn starša ima Maiuser posted image user posted image

mehurčica, hud tatoouser posted image
dobr zgledauser posted image

čau babnceuser posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
18.4.2009 22:05:51   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

mehurčica, hud tatoouser posted image
dobr zgledauser posted image

Jasna, malo si zbrklala user posted image user posted image user posted image to je moj tattoo, ne od Mehurčice user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
18.4.2009 22:10:07   
Kasija
10ka ej, se lahko podpišem pod tvoje doživljanje. nosečnost št. 2 je bila res čisto druga s tako malim škratom kot sta tjaška in elian pa sploh. venomer nekoga prosim za pomoč, ne morem sama oz. ko moram sama komaj speljem zadevo. eh, saj bo bolje. vsi pravijo, da je težko prvo leto, potem se pa sorojenca že igrata skupaj. pa še rodili bova v tako lepem času pomladi oz. začetku poletja, ko bo veliko prilik za sprehode in lažje animirat večja otroka. Že ob neproblematični nosečnosti je težko, ko si ves čas utrujen, zate je pa še težje. sploh je pa res super, da znaš na vse gledati iz svetle nasmejane plati. user posted image

jasna ti pa redko pojamraš. kaj pa je? premalo časa? utrujena?

pandica dober tatoouser posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
19.4.2009 9:50:03   
jasna
pandica, oprostiuser posted image . Saj vem, da je tvoj tatoouser posted image ampak ne vem, zakaj sem napisala mehurčico. Mogoče zato, ker ima tatooje tako radauser posted image

kasija, mah, saj ne vem, če bi sploh začela pisatuser posted image . V zadnjih 7ih tednih je bilo točno 5 dni, da so bili otroci zdravi. Zadnji teden je kuhala Nelči, pol pa pol noči prebedim z njo, zjutraj pa v službo. tam pa gužva in še vsaj kakšno uro podaljšam. In tako iz dneva v dan. user posted image Trenutno je že boljša, je pa včeraj E zakuhaluser posted image . Mislim... Pol jih pa vozim k mami, pa imam slabo vest, ker so tam user posted image . Čez vikend smo pa vsi nervozni, ker smo cele dneve zaprti v stanovanje, V pa seveda dela. Jst mam pa vsak mesec kakšen kg manj user posted image . V pon bom npr. z obema doma, bom pa zjutraj šla za dve uri oddelat nujno potrebno. popoldan bom pa E za en dan peljala v žalec. In takole nekako vozimo. Meni pa zmanjkuje časa za osnovne potrebe, kot spanje in hranauser posted image
Slej ko prej se bo tole obdobje končalo, N bo večja in ne bo več trosila virusov okoli. Tole prvo leto v vrtcu je res hudič.

Pa še tasta imam že cel teden tuuser posted image

Sicer pa dost jamranja user posted image ...user posted image v četrtek odhajam v Sarajevo službeno za tri dni in komaj čakamuser posted image . Rabim dopust od službe in doma. Pa še moja najboljša prjatlca gre zravenuser posted image .

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
19.4.2009 9:52:38   
jasna

IZVIRNO SPOROČILO: Kasija
... potem se pa sorojenca že igrata skupaj. pa še rodili bova v tako lepem času pomladi oz. začetku poletja, ko bo veliko prilik za sprehode in lažje animirat večja otroka. Že ob neproblematični nosečnosti je težko, ko si ves čas utrujen, zate je pa še težje. sploh je pa res super, da znaš na vse gledati iz svetle nasmejane plati.

user posted image Nosečke, držte seuser posted image . Še malo...user posted image

oktoberka, sobota je že mimouser posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
19.4.2009 10:43:01   
jasna
Bom še malo nadaljevala, ne morem nehatuser posted image . Vsi smo nataknjeni za pop.user posted image . Mož se je pravkar skregal s tastom, jaz sem porabila uro, da očistim sedežno, ker je Nelči veselo pisala s flomastrom, tast pa sedel zraven in "nič videl"user posted image . Kuhna pa še vedno smrdi, ker je par dni nazaj zažgal mikrovalovko... Je totalno no win situacija. Na koncu si do človeka ful nepošten, se trudiš, pa si ne moreš pomagat. In imaš občutek, da si grozna oseba, čist slab človek. Eh...

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
19.4.2009 12:46:15   
Kasija
jasna tole pa zveni res utrudljivo. ne si očitat, da daš otroke k babici, ker kako bi se sicer sploh uspeli vsi pozdraviti?  meni je tudi težko koristit babi-servis, samo zgleda to pride z našimi prenatrpanimi urniki in majhnimi otroci. pa še tast user posted image  . jaz ne vem, kako bi zdržala tako situacijo. upam, da tvoj ve, kako potrpežljivo ženo ima user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
19.4.2009 21:15:28   
sanwebdra
Punce, bo bolje ... user posted image . Enkrat bo že moralo ...

Naj omenim, da bo ta teden že 1 mesec, kar sem začela delat in se mi zdi, da bom zelo kmalu potrebovala kak dopust. Saj včasih ne vem, kje se me glava drži. HB za taščina kosila in pomoč mojih pri dvigu Julije iz vrtca (in prevoza domov dragega, ker imava en avto hin)! Vstajam ob 05.20, da se do 06.20 spakiramo od doma, pa da nas vse razvozim in da potem delam vsaj 8 ur. Če grem domov ob 15.00, je že praznik ... Bom jutri preštela nadure, ker se mi zdi, da bi lahko vsaj dva dni med prazniki bila doma .... Ampak o ostajanju doma se bomo pogovarjali čez 6 mesecev.

Sicer, pa vsem nosečkam ... mirno nosečnost do konca in zdrave bebice. user posted image

Zdaj pa likat! Pa, pa ...

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
20.4.2009 10:10:40   
mama06
Zdravo,

samo na hitro, ker je mali tečen kot user posted image . Mi imamo pa škrlatinko in slinavkouser posted image user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
20.4.2009 16:14:42   
pingi
Živjo vsem!

Ja, jaz pa že dva dni samo na hitro počekiram, če je Oktoberka že rodila, pa še vedno ničuser posted image

Se očitno Ajdi nič ne mudi v to aprilsko vreme user posted image

Drugače pa smo tudi mi prejšnji teden gurali čez eno virozo, pa je zdaj HB že ok.

Mama06, tale kombinacija bolezni je pa res grda. Upam, da ne bo prehudo in da bo vsaj malo jedel.

Vas lepo pozdravljam in se oglasim spet ob priliki. 
Aja, pa v sredo imamo že morfologijo.user posted image Držte pesti!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
20.4.2009 18:09:15   
pingi
Evo, pa vam ravno jaz prinašam veselo novicouser posted image :

Danes ob 16.57 se je rodila naša drugorojenka AJDA, dolga 53cm in težka 3380g. Vsi se počutimo dobro!

Bravo mami in oči, čestitke sestrici Zarji! Pa lepo se cartajte!

Veselimo se z vami!

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
20.4.2009 18:28:38   
Klaudia
Ooo Pingi si me prehitela. Me ni bilo doma...

SKratka, oktoberka ČESTITKE user posted image  pa veliko se cartajte!

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
20.4.2009 18:35:01   
suzanamai
Oktoberka čestitkeuser posted image user posted image user posted image , joj sem tolk vesela.....

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
20.4.2009 19:12:12   
Kasija
oktoberka čestitke še tukaj user posted image user posted image user posted image

mišk ti si na vrsti user posted image

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
20.4.2009 20:24:17   
živa
oktoberka, tudi od mene čestitike user posted image  in veliko lepega z novorojenko user posted image !

Lp,

živa

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
20.4.2009 21:28:04   
mišk
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

oktoberka čestitke še tukaj user posted image user posted image user posted image

mišk ti si na vrsti user posted image

Haha, potem pa si mi ti prav tesno za petami!!user posted image

Oktoberka, še enkrat iskrene čestitke!!!user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
20.4.2009 21:40:27   
2ursae
oktoberka, bravo user posted image , čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
20.4.2009 22:05:35   
skuštrana
Oktoberka, ŠE TULE - ČESTITKE user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
20.4.2009 22:06:13   
Ulaa
Oktoberka cestitke! Lepo se cartajte vsi skupaj!

mama06: user posted image user posted image user posted image user posted image za vasega malcka!

< Sporočilo je popravil Ulaa -- 20.4.2009 22:08:27 >

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
20.4.2009 22:11:58   
mehurčica
Oktoberka, čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
20.4.2009 22:12:36   
janja
Oktoberka še tukaj čestitke! Uživajte in se cartajte.
(pingi sem te hotela prehiteti, pa mi sploh RR ni hotelo odpreti).

jasna - jaz te občudujem, kako ti res rata v današnjem tempu s tremi otroci. Verjamem, da si utrujena, ampak tako je in s tem moramo živeti. Jaz sem včasih tudi tako utrujena, da bi najraje kam pobegnila. Pa pridem samo še do sobe, itak pa potem ne moreš počivati, ko otroka kričita po stanovanju. Pri nas je že tako. Dokler je bil Andraž sam, je bilo lepo mir. Ali se je igral sam ali pa z nami, nikoli ni kričal, niti se ni preganjal po stanovanju. No, zdaj je pa situacija ravno obratna. Al se preganjata po stanovanju, zanimive so jima igrače od drugega, potem si jih pa jemljeta, se kregata, kričita...sploh Urban je neutruden in laufa za Andražem, če mu ta kaj vzame. Potem mu pa on vzame kak avto in beži pred njim, pa se reži. Mislim, cirkus.

mama06 - user posted image za Jerneja, da hitro ozdravi.

Tolk od mene, zdej grem pa v mižule. LN

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
20.4.2009 22:43:06   
10ka
oktobrka - čestitke!!! še naprej se počutite dobro, pa veliko uživajte in se cartajte user posted image user posted image user posted image

mama06
- user posted image   da bo čim prej mimo

jasna -   user posted image da se vaša serija bolezni čim prej konča

< Sporočilo je popravil 10ka -- 20.4.2009 22:44:14 >

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
20.4.2009 22:51:02   
noa1
Oktoberka: čestitke!!!!! Pa veliko cartanja in smeha celi družinici. In Zarji tudi, ko je postala big sisteruser posted image user posted image user posted image

Jaz sem lih danes iz pregleda pri G in je vse OK, morfologijo pa imam 18.5. Pingi sem ti kar malo  fauš, ko jo boš imela že tako hitro (meni pa se bo še vleklo).
Vsem nosečkam vse najlepše in vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa danes sem v Ajšinih ustih našla 11. zobek....juhuhuuser posted image user posted image user posted image  In čakamo še na zgornje trojkice, ki bodo zdaj zdaj ven pokukale.
Smo pa zdravi. KOnčno po dolgem času. Obe sva meli angino, ena za drugo,, potem pa je Ajša čez praznike dobila še bronhitis in sva pristali v bolnici. Danes je bila po treh tednih spet v vrtcu. Upam, da smo za letos končali z boleznimi.

nočko

While we try to teach our children all about life,
Our children teach us what life is all about.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Katero ime izbrati ?
kija

,

Kristan (20%)

Timon (22%)

Tristan (40%)

Ruben (18%)

Število vseh glasov: 221

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!