Pandica
|
Hei mamice še od mene po dolgem cajtu Sem tak zaposlena, da ni več cajta za računalnik če ne delam, se potepam, skratka full malo sem doma. Se mi zdi, da še samo spat pridem domov Sem pogledala vse slikice, full so lepe in ti naši sončki, itak Mi2 z Zalo sma vrei, mala je navihana 100 na uro. Pa trmasta in ipična je tut full če ni kaj po njeno. Ziza še tut vedno, pa je že tak vlka donda jaaaa, pa naj, dokler še nama obema odgovarja... Moram vam povedat punce, da sem si šla včeraj pop. delat nov tattoo, nad gleženj na levi nogi jeeee, kak sem ga vesela, samo bolelo je, ko hudič, 2 uri mi ga je delo...danes me še bolj boli, ko včeraj, mi tak nabija po nogi kot, da mam srce v nogi Evo, da še vam ga pokažem ( Tave to je predvsem zate, ker sem ti obljubila slikico ) Kak se vam zdi, vam je všeč?!! Vsem nosečkam, ki ste že blizu poroda želim čimlepši porod, ostale pa še uživajte kolko lahko Tak, zdaj pa moram it, pa se še vam kaj javim! Lp vsem in sončnega Maribora