valči
|
dravo! No.zatišje tu gor,vse se cartate z mladički Mišk,bravo za lepo napredovanje ,pa javi,kako bo na morfologiji...Dona,Dona Jaz sploh Nine nisem hotela vzet k miklavžu v petek,le starejšadva ste šla.Kaj čem enoletnico morit z gužvo in vsem direndajem tam Še Lara mi je trmala in lezla pod klop v cerkvi Mihael pa samo plašno parklja gledal. Sem vsej familiji spekla veliko parljev,ki so jih bili veseli.Sploh otroci. Skuštrana,bodi faca in karakter in se še tretjič pusti presenetit.Od mene dobiš stavo za sina.To pa zato,ker opažam,da vse kombinacije otrok v našem kraju so tako:Če je že par in čakajo tretje dete,je tretji vedno istega spola,kot zadnji.Res,ama baš vsi imajo tak,tudi mi Čeprav sem jaz sveto stavila na sina,verjela v to,pa imam mojo najmlašo tak rada,da bi jo pohrustala. Torej ta teorija v naši okolici drži,bomo videli pri tebi,če se motim.Pa ne preveč resno vzet,morda je pupica Po tvoje. Nova10ka,joj,želim ti Predvsem zate,ker vem,kako ti je.Sem krvavitve dala trikrat skoz,vsako ,nasjhuje pro zadnji,sem krvavela do 19. tedna.Ko sem bila v 13. tednu sprejeta v bolnico,sem stala v kopalnici,naenkrat je bila mlaka krvi na tleh Je babica samo rekla:Saj še imate dva otroka doma Ampak jaz sem si tega tako želela,tako zelo zelo.Prejokala v bolnici,strdki šli ven z mene,dete pa živelo.So me imeli za čudež.Enkrat so me čakali v sobi za UZ vsi ginekologi v bolnici,niso mogli vejet,da imam tak hematom in živo dete Ja iz Nine še bo veliko,borka naša zlata Kateri teden si?Čuvaj se,res!Jaz sem ležala,ležala,po 20. tednu začela počasi delat,do takrat so mi vsi pomagali,tašča mi je kosila nosila,možek pral,likal sesal...Jaz sem pol likala sede,mislim da do 32. tedna Res se ti obrestuje,ker nosečnost tako hitro mine in sedaj je tvoj mali človeček najpomembjejši.In ti,ter Tjaška. Nina je spet prehlajena,od petka,malo kašlja ponoči,malo vročine,do 38 ,nos čistim z baby vycom se mi zdi skoz,velkokrat,malo ji hrope.K zdravnici še ne gre,seveda v vrtec tudi ne.Bom počakala,če se kaj razvije ali izboljša.Jo pa mažem z materino dušico,pije pa šipkov čaj. MIHAEL ROBEK-pozdrav od sina