|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
7.12.2008 20:35:58   
skuštrana
Jasna, hvala ti user posted image Klaudia, tebi pa tudi...Jupi, komaj čakam ta pedegg, moje pete ga že nujno potrebujejo user posted image

Nova10ka, user posted image počivaj, počivaj in še enkrat počivaj...Vem da je to ob enoletnici skoraj nemogoče, ampak se potrudi. Pusti se razvajati in naj drugi skrbijo zate in tvojo pikico. Tjaši pa ena user posted image da bo čimprej zdrava..Pa tvoj tudi..Ma, kaj za vraga se je vas lotilo letos..No, hb bo kmalu drugo leto user posted image

Mišk, sem ravno danes razmišljala o tebi in tem ali že veš spol...Ma, jaz nisem vedela niti prvič, niti drugič, zdej se pa dvoumim..Že zaradi cot, da vem kaj naj dam naprej, kaj pa naj šparam..Ma, bom še videlauser posted image

Mi smo šli pa danes pop v praznično okrašeno mesto in na vožnjo z mini vlakcem, ki vozi po Rijeki otroke..Skupaj z Dedkom Mrazom..Pa še zastonj user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
7.12.2008 21:19:59   
valči
dravo!

No.zatišje tu gor,vse se cartate z mladičkiuser posted image

Mišk,bravo za lepo napredovanje user posted image ,pa javi,kako bo na morfologiji...Dona,Donauser posted image Jaz sploh Nine nisem hotela vzet k miklavžu v petek,le starejšadva ste šla.Kaj čem enoletnico morit z gužvo in vsem direndajem tamuser posted image Še Lara mi je trmala in lezla pod klop v cerkviuser posted image Mihael pa samo plašno parklja gledal.
Sem vsej familiji spekla veliko parljev,ki so jih bili veseli.Sploh otroci.

Skuštrana,bodi faca in karakter in se še tretjič pusti presenetit.Od mene dobiš stavo za sina.To pa zato,ker opažam,da vse kombinacije otrok v našem kraju so tako:Če je že par in čakajo tretje dete,je tretji vedno istega spola,kot zadnji.Res,ama baš vsi imajo tak,tudi miuser posted image Čeprav sem jaz sveto stavila na sina,verjela v to,pa imam mojo najmlašo tak rada,da bi jo pohrustala.

Torej ta teorija v naši okolici drži,bomo videli pri tebi,če se motim.Pa ne preveč resno vzet,morda je pupicauser posted image Po tvoje.

Nova10ka,joj,želim ti user posted image user posted image user posted image Predvsem zate,ker vem,kako ti je.Sem krvavitve dala trikrat skoz,vsako user posted image ,nasjhuje pro zadnji,sem krvavela do 19. tedna.Ko sem bila v 13. tednu sprejeta v bolnico,sem stala v kopalnici,naenkrat je bila mlaka krvi na tlehuser posted image Je babica samo rekla:Saj še imate dva otroka domauser posted image Ampak jaz sem si tega tako želela,tako zelo zelo.Prejokala v bolnici,strdki šli ven z mene,dete pa živelo.So me imeli za čudež.Enkrat so me čakali v sobi za UZ vsi ginekologi v bolnici,niso mogli vejet,da imam tak hematom in živo deteuser posted image Ja iz Nine še bo veliko,borka naša zlatauser posted image

Kateri teden user posted image si?Čuvaj se,res!Jaz sem ležala,ležala,po 20. tednu začela počasi delat,do takrat so mi vsi pomagali,tašča mi je kosila nosila,možek pral,likal sesal...Jaz sem pol likala sede,mislim da do 32. tednauser posted image Res se ti obrestuje,ker nosečnost tako hitro mine in sedaj je tvoj mali človeček najpomembjejši.In ti,ter Tjaška.

Nina je spet prehlajena,od petka,malo kašlja ponoči,malo vročine,do 38 ,nos čistim z baby vycom se mi zdi skoz,velkokrat,malo ji hrope.K zdravnici še ne gre,seveda v vrtec tudi ne.Bom počakala,če se kaj razvije ali izboljša.Jo pa mažem z materino dušico,pije pa šipkov čaj.

MIHAEL ROBEK-pozdrav od sinauser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
7.12.2008 21:40:23   
mehurčica
Klaudia in Jasna, če ne bo nobena druga štajerka, bom jaz prevzela Pedegge v soboto! Klaudia, ti mi pa prosim sporoči, koliko morem založit, da bom imela s sabo.

Nova10ka, držim pesti da je vse ok!user posted image

Valči, user posted image za Nino!
In če je še kakšen malček oktoberček bolan še enouser posted image .

< Sporočilo je popravil mehurčica -- 7.12.2008 21:41:19 >

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
7.12.2008 22:06:57   
jasna
nova 10ka, user posted image  drži se! Močno držim pesti, da se situacija hitro obrneuser posted image .

Klaudia, javi mi okvirno kdaj boš hodila po LJuser posted image . Pa se slišiva jutri.

Mišk, čestitke svakinjiuser posted image . Bo veselo pri vasuser posted image .

2ursae, lep venčekuser posted image . Meni še niti smrekce ni uspelo okrasit. Stoji v dnevni z lučkami, pa verigo iz kokic sem naredila. Pa je Nelči že pol kokic dol pojedlauser posted image . Glavno da je smrekca v otroški vsa okranclanauser posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1329
7.12.2008 22:27:42   
skuštrana
Še tole, preden grem vodoravno..

Copatki- jaz sem spraševala Suzanomai na ZS, pa na mail, pa ni bilo nobenega odgovora..Jaz bi jih vzela, pa še za ene par prijateljic, pa za darilo ene...A bi jih še katera pa skupaj naročimo? Jaz nimam kreditnih kartic user posted image pa ne morem sama, drugače bi že user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
8.12.2008 8:10:23   
2ursae
nova10ka, user posted image  in user posted image , da bo konec s težavami.

copatki: ja, jaz jih tud rabim. Imam Eurocard, lahko jaz naročim za vse. Klaudija, a je EC dovolj, ali rabim za e-bay še kaj drugega?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 1331
8.12.2008 8:20:20   
2ursae
vanili, ta teden grem najverjetneje v IKEO, pa če še rabiš tisto varovalo (vem, o čem govoriš, ga imamo doma), ti ga lahko prinesem.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
8.12.2008 8:49:40   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Klaudija, a je EC dovolj, ali rabim za e-bay še kaj drugega?

Preko paypala lahko plačuješ s temi karticami
user posted image  user posted image user posted image user posted image

Mi smo bili v soboto v ikei pa še kar niso imeli varovala za štedilnik user posted image

jasna - če boš slučajno prebrala vredu, drugače te pa itak pokličem. Čez kako uro štartamo od doma, potem bomo pa pomoje kar dolgo v LJ

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
8.12.2008 10:30:56   
sanwebdra
Ojej, kakšno zatišje vlada tukaj. Pa kje ste vse, sploh Štajerke ste se nekam skrile!

Najprej druga adventna nedelja: user posted image

Mišk, čestitke, teta.user posted image

Nova10ka, pazi se in svojo pikico, pa Tjaško ... veliko pikapok v vašo smer. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še Nini (valči) in vsem ostalim bolančkom.

2ursae, sem zadnjič pozabla pokomentirat: krasen venček, lepo, da si si se spravila zraven, je tvoja družinica ziher ponosna nate.
user posted image

Mehurčica, super za Peddegge!!! Lahko potem v soboto eno mini srečanje naredimo, pa ti takoj plačamo.

Jaz pa sem bila včeraj cel dan na slovensko-italijanski meji malo nad Tržaškim zalivom, kjer v večini živijo Slovenci. Sem z zborom pela mašo in koncert v eni od cerkva, kjer živi naš farni novomašnik, potem smo pa šli še na grad Socerb in Sv. jamo (edina jama v Sloveniji, kjer se izvaja sv. maša), pa še v Hrastovlje (cerkvica s freskami z motivom Mrtvaškega plesa). Definitivno priporočam ogled gradu Socerb - eden najlepših razgledov, kar sem jih kadarkoli videla. Ob lepem vremenu (in včeraj je bilo res krasno) se vidi celotna pokrajina od morja do Alp ... pa vonj po soli ... pa sonček ... Je bila tudi Elizabeta, kraljica VB, ko je bila na obisku v Slo - cca. mesec dni nazaj - tam na kosilu.

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 8.12.2008 10:36:08 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

Neposredna povezava do sporočila: 1334
8.12.2008 10:39:31   
mišk
Skuštrana: Verjemi, da me kar firbec matra glede spola!user posted image  Če me kdo vpraša, kaj si resnično želim bi kar težko povedala. Itak, da je prvo, da je vse z user posted image  o.k., pa to... Ampak še vedno se po moje vsak v sebi vpraša kaj bi izbral, če bi bila resnična možnost izbire.
user posted image  si želim iz razloga, ker je pač itak lepo imet parček, da spoznaš tudi malo drug način vzgoje,...  Pa da bi mu lahko dolge laske pustila in ga oblačila v majice z Metal campa, pa mini all starke pa DR. Martenske,...user posted image
user posted image  pa si želim vedno ko pogledam Dono.user posted image  Pa zato, ker se mi zdi, če imaš med dvema user posted image  majhno razliko, je mogoče bolje da so istega spola. Pa zato, ker se sama sebi zdim tip za punčke, pa ker imam jst še vedno rada barbike.user posted image

Tako da na koncu če črto potegnem - je vseeno.user posted image  Mene tudi firbec matra za tebe, skuštrana!!user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
8.12.2008 10:44:23   
mišk
O shit, ka sem zdej laufala na wc!! Odkar sem nehala Elevit jemat, se mi je prebava malo popravla.user posted image user posted image

Nova10ka: Drži se!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
8.12.2008 11:05:35   
jasna
Mariborčanke, mam eno prošnjouser posted image . A lahko Klaudii nakažete denar? Da user posted image  ne obremenjujem še s tem?user posted image  Mišk, če si tu, daj mi na zs javi telefonsko od katere mariborčankeuser posted image . Al pa sanwebdrauser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 8.12.2008 11:06:04 >

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
8.12.2008 11:22:05   
sanwebdra
Telefonske poslane! user posted image  Mariborčanke, saj niste hude, kaj? user posted image

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 8.12.2008 11:23:02 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
8.12.2008 11:29:57   
jasna
sanwebdra, hvalauser posted image .

Sem se že zmenila z mehurčicouser posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
8.12.2008 11:32:40   
mišk
Jasna: Nimam telefonske tud od ene oktoberke ne. Sicer pa nisem mariborčanka, ampak dolenjka.user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
8.12.2008 13:14:27   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Jasna: Nimam telefonske tud od ene oktoberke ne. Sicer pa nisem mariborčanka, ampak dolenjka.user posted image

user posted image  sem te kar na štajersko preselila, oprostiuser posted image  user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
8.12.2008 18:16:17   
jasna
Danes nobene več nikjer...user posted image

Malo otroškega norenja:
http://www.youtube.com/watch?v=4tX1S3dDtu0
http://www.youtube.com/watch?v=khnnBYBst6A

pa, pa

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
8.12.2008 20:06:25   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

2ursae, sem zadnjič pozabla pokomentirat: krasen venček, lepo, da si si se spravila zraven, je tvoja družinica ziher ponosna nate.
user posted image  

ja no, saj si me ti navdušila user posted image , tako da mi tvoja pohvala veliko pomeni user posted image .

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
8.12.2008 20:25:24   
nova10ka
najprej hvala vsem za pikepoke. so očitno pomagale, tjaša je že zdrava, jaz sem imela danes kontrolo in zgleda, da bo ok. nekaj časa moram biti še doma, pol grem pa lahko nazaj v službo. sem ful srečna, sam še vedno mal prestrašena. aja, pa še to - je rekel, da je z otročkom vse ok in da je celo mal večji... no, tega me je tud kar strah, k pri nas se sam čez 4 kg rojevajouser posted image

jasna - vi mate pa pravo akcijo doma!!! filmčki so krasni, so me malo spomnili na moje otroštvo, saj smo bili doma tudi trije in je bla ves čas akcija. šele zdaj sem začela zares občudovat svoje starše, ki so kljub vsemu ostali približbno normalni user posted image

valči  - user posted image user posted image user posted image za nino.

baby vac - jaz danes prvič po dolgem času nisem tjaši spucala noska z baby vacom pred spanjem in me je, preden jo je očka odnesel v sobo, končno spet objela. zadnje čase me je vedno odrivala stran user posted image hja, očitno mi je zamerila tisto sesanje. samo njena pediatrinja pravi, da pri takih stvareh ni demokracije

mišk - čestitke za nečaka user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
8.12.2008 20:29:20   
mišk
Jasna: Kaaaa so dobri ta mali!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
8.12.2008 21:28:15   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: mišk
Jasna: Kaaaa so dobri ta mali!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

Se podpišemuser posted image , Mišk, a ti pa že o tretjem razmišljaš???user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
8.12.2008 21:33:37   
Klaudia
nova10ka - joj poznam to. Lia se vsako jutro za eno uro stisne k meni. Včeraj zvečer po uri in pol nošenja še kar ni zaspala in sem jo imela dosti in sem jo dala v posteljo z dudo in uspavanko in zaprla vrata. Par sekund je malo hlipala nato pa brez problemov zaspala. Ampak fora je v tem, da zjutraj ko se je zbudila ob običajni uri in zajokala... sem jo šla iskat. Ampak ko me je zagledala, se je obrnila na drugi bok, pokrila s pleničko in zaspala naprej. Barabica mala user posted image

jasna - ja res je... dobra si, da zdržiš tako norenje. In Neli kar pusti da jo vlečejo po tleh user posted image

Zdaj sem pa malo brskala po starih slikah in našla tole. Je tukaj Lia našla nekaj čokoladnega in tak je bil rezultat user posted image
user posted image

kasija - smo sprobali flomastre. Samo pod tekočo vodo daš in barva kar sama stran teče. Potem sem pa dodala še malo jara in je šlo VSE stran, tako da priporočam. So pa tile flomastri
user posted image

Zdaj bi se pa še jst mal pohvalalila (če lahko user posted image )
Prejšnji teden sem delala lectovo hišico, no vbistvu sem tri naredila, ampak sta šli dve že za darilo
user posted image

Že pred začetkom adventa sem pa naredila ta dva venčka. En za na vrata in drugi za na mizo
user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Klaudia -- 8.12.2008 21:34:44 >

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
8.12.2008 21:42:05   
Klaudia
Aja... pa tole sem danes za v spalnico naredila user posted image

user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
8.12.2008 21:51:34   
VANILI
OJ AMMČICE
čist sem v norenju s časom, sem uspela prebrat na brzino in tole bi pokomentirala:

nova 10ka, hb da je vse ok, me je kar stisnilo, ko sem te brala... drži se, mislim nate. da bi le vse se lepo izšlo!!!!

jasna - vedno z navdušenjem pogledam tvoje fotke in posnetke. ja, smo se kar nasmejali vašim vragolijam. moram pa rečt, da je pri nas zelo podobno, včasih se mi zdi, da nima  samo 2 otroka, ko tako norita, da ju je povsod dovolj!!! in hvala za inspiracijo, ki sem jo dobila ob filmčku - sem šla po poganjalc, ki je bil za zunaj, mu snela vse nepotrebne elemente in teo je kar poskakoval od navdušenjauser posted image . tako, da bo do spomladi noter, pol gre pa spet ven.

2ursae, ne vem, če sem uspela pohvalit tvoj adventni venček, vsekakor se mi zdi prekrasenuser posted image

klaudija - ma tudi tebi vse pohvale za umetnine!!user posted image

nič, grem pospravljat malo.

da vam povem edino še, kaj je noega pri naši bajti:  imamo kahlico na tleh pri školjki. pred časom jo je teo nekaj navlačil, pa nogo noter dajal  v bitstvu se je jezil, ker nista šli obe notuser posted image . včeraj zvečer, ko sem ga slekla iz plenice, pa jo je ucvrl v kopalnico, privlekel ven kahlo, sedel nanjoo kot star maček in se polulal!! in danes zjutraj je isto naredil. se mi zdi ful fajn, bre siljenja. kar čem rečt - vse pride ob svojem času. ne mislimga silit, ampak se mi pa fajn zdi, ko je poštudiral, ka se v kahlo počne in s čim se to počne. jasno, da je moral po lulaju s prstom preverit, kakšno je lulanjeuser posted image  ampakto spada zraven dokler si ne proba vsebino zlitali strest na glavouser posted image

i prej se je končno naučil z jezikom delat blerubleru - ne vem drugač pojasnit, ko z jezikom ob zgornjo ustnico udarjaš in spuđščaš glas, blerubleru pač no.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
8.12.2008 21:53:39   
VANILI
mišk, pa saj punčko tud lahko v metal majčke oblačiš pa bulerje ji tud lahko kupišuser posted image

kaj pa, če bo detece rajši poslušalo Mozarta ali Bachauser posted image user posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?