nova10ka
|
vidim, da je tale vikend kar zatišje tukaj gor. no mene že nekaj časa ni bilo, saj je bil tale teden zelo pester... v torek dopoldne se je moj odpravil na službeno pot. ker je tjaša že dve noči zapored nevzdržno kašljala, sem jo istega dne peljala k zdravnici. ta jo je pregledala, poslala v laboratorij in ji dala inhalacijo ventolina. naročila je, da ji dajem ventolin na vsake 4 ure in v sredo zjutraj prideva na kontrolo. s tjašo sva šli še v lekarno in domov. zvečer sem jo zrihtala, ji spucala nos, dala ventolin in ko je že zaspala, sem začela krvaveti, kar res ni kul glede na to da sem dva meseca . tast me je peljal na ginekološko urgenco, tašča pa je ostala pri nas in čuvala tjašo. na urgenci so ugotovili, da imam srednje močno krvavitev, mi zapovedali počitek, prepovedali dvigovanje tjaše in poslali domov. pikica v trebuščku je bila ok, srček je tiktakal, samo je pa v nevarnosti... ostanek tedna sva s tjašo preživeli na bolniški. za naju so skrbeli moja mami, tašča in sestra, saj se dragi vrnil v petek zvečer (hotel je sicer spremeniti let, samo sem mu šele v sredo povedala, kaj se dogaja in tist en dan razlike v njegovem prihodu mi ni bil tako pomemben). tjaši sem morala dajati še ventolin, par dni na 4 ure, potem na 6, zdaj samo še 3x na dan. cel teden je bila brez vročine, v petek zvečer pa je zakuhala, tako da jo je srček, ki je prišel ob polnoči, najprej tri ure nosil okoli. ne vem, kje bi lahko dobila tole novo bolezen, saj je bila cel teden doma z mano zaradi kašlja. v soboto je kuhala tja do 40C, danes je že boljše. jaz se počutim ko en invalid, ker je ne smem dvigat in tudi ne smem kaj preveč migat, saj se res ne počutim OK. aja, pa še je zbolel . jutri imam kontrolo pri G, upam da bo vse ok. pa da bomo kdaj spet vsi trije ob istem času zdravi, k tole je že prav groteskno... živa - hvala za kopletk iz ikee. en stolček smo malo znižali, da se sama gor poseda, drugače so pa krasni. še enkrat ful hvala...
< Sporočilo je popravil nova10ka -- 7.12.2008 18:02:35 >
|