|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
4.12.2008 22:22:40   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: noa1
Hoj....
se samo na hitrco javim Sem ravnokar iz aerobike in tuš že kliče.user posted image
user posted image pred časom smo se že pogovarjale, da bi pred NL še enkrat naročile copatke, pa me zanima ali se ta akcija še planira ali ne. Bo treba počasi nabavit darila, pa sem mislila nekaj copatk še naročit.

Suzanamai menda pride v CE, pa je najbolje, da se tam zmenite.user posted image

MARIBORČANKE ... pliz pliiiiiiiiiiizuser posted image ... me ne bo v Celje (enostavne ne znese), pa bi prosila, če lahko katera prevzame moj Pedeeg in založi Klaudii, pa potem v MB opravimo primopredajo???

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
4.12.2008 22:26:31   
živa
Tudi jaz se na hitro javim. Vanili, niso imeli zaščite, sem tudi vprašala, pa jim je pošlo; 2ursae, zate pa imam stol. Zdaj grem pa pod odejo, ker me zeeebeeee, brrrrrrrr ...

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
4.12.2008 22:51:22   
Klaudia
SREČANJE V CELJU, PLANET TUŠ 6.12.2008 ob 10 h
1. Klaudia 
2. alina_alin

3. mama06
4. janja
5. Noa1
6. jasna
7. vanili
8. *pikijakob*
9. teka

10. suzanamai

a samo toliko nas bo jutri? user posted image  Sem mislila da nas bo več...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
4.12.2008 23:40:22   
VANILI
SREČANJE V CELJU, PLANET TUŠ 6.12.2008 ob 10 h
1. Klaudia 
2. alina_alin

3. mama06
4. janja
5. Noa1
6. jasna
7. *pikijakob*
8. teka

9. suzanamai

mamčice - klaudija, nas najverjetneje ne bo - kašljam ko sam vrag, pa ne vem, če je ok, da prihajam tja. bomo vidli, kako se bo odvijalo do takrat.

tisto prevleko ti lakho pošljem na tvoj naslov (mislim, da ga še imam na zs, če ne, te pa kontaktiram)

živa - ej hvala ti, da si se pomatrala zameuser posted image .

lahko noč

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
5.12.2008 8:17:43   
2ursae
mamčice, če se boste v CE kaj menile za copatke, imejte še mene v mislih, bi tud naročila. Sporočite, kaj ste stuhtale user posted image .

Mi imamo pa danes Miklavža v cerkvi, A. komaj čaka na parkeljne. Sem mu včeraj povedala, da bodo tud zraven, so se mu tko učki zasvetili user posted image .

pa pa

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
5.12.2008 9:05:38   
lane31
Jutro........končno imam nekaj trenutkov samo zase , Aneta je pri babici -izjemoma ta teden ,ker delam popoldan pa jo imam raje doma ,saj ko se vrnem že globoko spi in me tako cel teden nebi videla .....danes pa imamo zvečer službeno zabavo-po službi  in sem jo dala ,da si vsaj frizuro uštimam pa malo porihtam user posted image ,pa prav paše biti po dolgem času malo sam z sabo

Mišk.......Dona pa izgleda kot vsaj 2 letnik user posted image madona kako lepi laski user posted image prava Dona je - nebi ji mogla boljšega imena najti

2ursae.......enake pohvale tudi srčku Boru

Mi sm zaključili z AB in jo je mož zadnjič peljal na kontrolo,pa so ga baje full čudno gledale sestra in p ,češ kak te hodita.....je bil jezen ko user posted image ......no pregledala jo vseeno je in je vse b.p......zgleda da prav nikomur ne naredi ko po končanem AB ,meni pa to milo rečeno dol visi in jo bom pač sama od sebe vozla na kontrolo ,pa me naj gleda čudno gor ali dol.....madona no ,moji 90 let stari varovanci imajo dve kontroli med jemanjem ab -eno zmes in eno po končanju.....te male pa bi kar pacali....ne tega pa ne dovolim

Pandica.....bravo Zali za hojo user posted image ,mi smo še vedno na hoji tu in tam ,ko ji glih je user posted image ,ko jo postaviš na noge in ji rečeš hodi - samo takrat naredi do 8 korakov ,puzanje je še vedno zakon user posted image

Miklavžek je danes zvečer ,da ne pozabite user posted image ,pri nas bodo sladkarije za ta večje bebe in knjigica za malo bebo user posted image

Limale ste slike muc .....jaz jo tudi imam ,sem si jo full želela ,a hotela sem ,da bo hišni muc ,pa smo ga dali kastrirat tako ko je bilo možno ,pa od malega je bil pri nas ,pa je našel balkon in zdaj veselo hodi ven in noter kadar mu paše ,in mi gre tako na živce ker zunaj lovi golazen user posted image ,pa še nekaj dlake ........resnično vsak dan 2x posesam .......ni tako fajn kot sem mislila - samo v razmislek predno si muco omislite user posted image nikoli več -moje mnenje user posted image
Evo fotke našega lepotca Lukija
user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil lane31 -- 5.12.2008 9:07:58 >

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
5.12.2008 9:31:27   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

in mi gre tako na živce ker zunaj lovi golazen user posted image ,pa še nekaj dlake ........resnično vsak dan 2x posesam .......ni tako fajn kot sem mislila - samo v razmislek predno si muco omislite user posted image nikoli več -moje mnenje user posted image

Luškan muc. Ampak zaradi teh težav ki si jih ti tule napisala, sem si jst zbrala birmanko. Ima namreč tako dlako, da se ne delajo vozli in ne pušča dlak... saj vem - se sliši čudežno, ampak je res. PA še karakter ima tak, da kapo dol. Ful mirne, prijazni, sploh do otrok... ko dobiš pa domačo mačko, je pa to pesem zase user posted image

< Sporočilo je popravil Klaudia -- 5.12.2008 9:32:00 >

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
5.12.2008 10:07:49   
lane31
Klavdija...........moja želja pa je bila kartuzijka - tista sivo-modra muca,pol pa sem dobila slikico te male bele kepe slikano v zeleni travi in je bil tako lep,da nisem mogla rečti ne .........pa sem vedno pravila,da hočem kratkodlako muco
Je pa full prijazen muc ,z nami hodi na sprehode in smo prava atrakcija user posted image ,otroke ima rad,ne krampa in ne grize........in seveda veliko in rad je -od tod Aneti tudi to- jo vprašaš kako dela muca in bo zamjavkala ,ko jo vprašaš kako dela Luki bo njen odgovor- am- am user posted image user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
5.12.2008 11:36:48   
janja
Joj, ste kr neki načvekale, ko vas par dni nisem brala. A v CE vas pride potem tako malo? Pa prognoza vremena je tud bolj slaba. Nič, bomo videli jutri.

Pri nas bo pa danes namesto Miklavža najprej obisk pri user posted image (zobarju), no zvečer se bo pa še Miklavž oglasil. Sicer sem Andraža vsako leto peljala na Miklavžev sprevod, letos pa je to nemogoče.

2ursae - a še nisi opazila, da je na tržišču že kar nekaj izdelkov čudežno izgubilo del kilaže. To so novi marketinški prijemi za ublažitev inflacije. Obdržimo enako ceno, ponudimo manj (v isti embalaži kot prej!). Tako je tudi čokolino pred 2 letoma izgubil 50g in se prodaja po isti ceni kot prej (250g-->200g).

sanwebdra - čudoviti venčki. A ne kako te te stvari lahko zasvojijo? Jaz mam še tako ustvarjalno žilico, pa premalo časa. Se pa strinjam, da lahko veliko stvari najdeš že doma. Ker material niti slučajno ni poceni. Klaudia - najbrž si mislila trgovino Pri Levčku (Hala A,BTC). Pa misliš, da je res ceneje? Mogoče kaka malenkost...drgač imajo pa skoraj podobne cene kot v Prometeju. Se pa ponudba malo razlikuje. V Cityparku pa je še trgovina Art (pa pri Križankah).

Klaudia - za seznam...imamo 11 zobkov.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
5.12.2008 13:16:59   
oktoberka
najbrž si mislila trgovino Pri Levčku (Hala A,BTC). Pa misliš, da je res ceneje? Mogoče kaka malenkost...drgač imajo pa skoraj podobne cene kot v Prometeju. Se pa ponudba malo razlikuje. V Cityparku pa je še trgovina Art (pa pri Križankah).
IZVIRNO SPOROČILO: janja

Kaj pa Office 1 superstore? Tam se mi zdi zelo poceni, pa dobi se kar nekaj materiala.

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
5.12.2008 13:29:57   
jasna
oooo, oktoberkauser posted image  Kako kaj buši? Pa Zarja, vragec mali?user posted image

punce, Nelči je zbolela... nič hujšega, ampak ravno toliko, da ni za nikamor. Čez vikend smo itak pri mojih, tako da če CE še velja pridem sama.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
5.12.2008 14:02:04   
Pandica
jasna   za Neli   user posted image

Lane31   a ti pa kr na službeno čago danes? user posted image user posted image user posted image Kaj pa te praznujete?

Muce, psi   mi imamo doma oba, muco in psa. Zala je čisto nora nanju, ona2 pa na njo user posted image

oktoberka    ooo, glej jo glej izgubljeno user posted image
Kako si kaj? Pa tvoja malčica? Kako pa kaj bebica v trebuščku?
Pa daj javi se naj malo več...

Jaz pa grem danes v P pogledat prijateljico, ki je rodila v pon. in njenega malega sončka user posted image    joj, ziher je full mičken, itak je 1 mesec prej rodila, sploh ne vem, če ga bom upala v roke vzet user posted image

Ojoj, Zala se je zbudila user posted image moram it...

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
5.12.2008 14:03:07   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka

Kaj pa Office 1 superstore? Tam se mi zdi zelo poceni, pa dobi se kar nekaj materiala.

Možno. ŽE dolgo nisem bila tam... pa še ko sem bila sem kupovala bolj papir in kartuše. Hvala za idejo! user posted image

In kako si kaj ti? Nič se ne javiš... user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
5.12.2008 16:35:27   
Kasija
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

živa, mogoče brcam v temo, pa vseeno... bi bilo možno, da je tole obnašanje posledica dolgčasa? Se mi zdi, da sedaj, ko ste večino sami trije, pa na majhnem prostoru, pa mami ni čist "tista ta prava", pa takrat ko ste skupaj se verjetno večina pogovorov vrti okoli gradnje, opreme, financ... Pa dan je kratek, pa vreme je slabo... mogoče probaš "prestopnika"user posted image  maksimalno zaposlit.

Ej, ko da bi govorila o Elianu in meni. Kako urico se še zamoti, potem pa gre samo še navzdol. Pri mojih starših, ki imajo veliko stanovanje, pa je ves čas zaposlen že samo s sprehajanjem. Samo ko dežuje in si zaprt v malih prostorih res težko stuhtaš kaj pametnega za malčka. Midva greva včasih v knjižnico, kjer imajo knjige tudi s trdimi platnicami, pa par igrač. V koloseju se ne želi več igrati brez mene, če ni drugih otrok. sicer sprehod je zakon, samo če je vreme slabo. pa v nami zgoraj imajo igralnico. več kot to se pa ne spomnim. še najbolje pa je, ko se gremo igrat h komu drugemu domov, ker so potem tam nove igrače. takrat celo spijem svojo kavico.

oktoberka lepo te je slišat user posted image  ali si zdaj aprilka user posted image  sem ti poslala sms - si dobila?

Danes sem pa kar celo popldne sama doma. Sem si umila lase, likala obleke in -ne morem verjet- mi zmanjkuje idej, kaj bi počela. Tako dolgo že nisem bila prosta, da kar ne vem, kaj bi sama s sabo. Hudo, ne? Še malo pa bom šla kar eliana iskat v vrtec user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
5.12.2008 17:45:23   
jasna
Se opravičujem, ker sem špilferderberuser posted image  ampak je mala bolnica slabše in bomo ostali doma. Klaudia, se slišiva za skuštranine pedegge in se magari zmeniva drug teden.

Lane, Aneta ima tudi čisto ta pravo dekliško frizurcouser posted image . Pa dudo z air condition-omuser posted image .

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
5.12.2008 18:40:40   
mišk
Lane31: Ja, sej marsikdo reče za Dono, kak zgleda starejša.user posted image  Pol se pa folk čudi, kako to, da "triletnico" vodimo za rokice kot kakega dojenčka.user posted image  

Drugače pa je pri nas na sporedu trma, tečnoba, izsiljevanje, kričanje, zahtevanje...user posted image  Včasih bi jo kar za ušesa! Samo v mislih seveda!! Zavedam se, da se moram najkasneje do aprila navadit na ignoriranje tega tečnarjenja in kričanja, k drgač se mi lahk zmeša! Ko gremo kam v trgovino in kriči, ker ji ne dam raznoraznih stvari, ki si jih zamisli, jo ignoriram, kot da je ni. Vem, da sedaj že preizkuša moje meje. Rajši pokasiram kakšen pogled preveč, kot da bi jo že sedaj navadila, da se z jokom vse doseže.

Oktoberka: Pri aprilkah je ni na seznamu. Upam, da se nam bo sedaj večkrat oglasla, ker bi blo res lepo slišat, kako kaj pri njej laufa.user posted image

Miklavž: Pri mojih starših ji je že prinesel gugalnega konjička in dve manjši škatli Duplo kock. Midva z možem sva ji kupila sanke. Moja sestra ji je kupila zvočno knjigo, ena mamičina kolegica pa poganjalce, knjigico in nekaj oblekic.user posted image  Pri moževih starših še ni "nosil", v nedeljo pa gre obiskat še miklavža, ki bo nosil v cerkvi.
Meni pa je doma miklavž prinesel palični mešalnik.user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
5.12.2008 18:45:09   
teka
ojla punce!

zdjale mi je kar hudo...khm..ne vem kako naj začnem...ampak....zgleda tako, da nas večina iz SV Slovenije ne bo na srečanje (razen mame06).....user posted image ...pa vidim da tudi nekaterih iz zahoda tud ne.

glede na to nima smisla, da se dobite v CE, pa še vreme bo slabo...zato se vsem iskreno opravičujemo in želimo, da se srečamo ob kakšnem bolj ugodnem času, v večjem številu, bolj zdravi.

še enkrat, brez zamere in lepo se imejte jutri! user posted image

klaudija, pedege pa bi prosle kar po pošti, če lahko (kar vse na eno, npr. sanwebdro). Hvala 100x!

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
5.12.2008 19:05:42   
janja
Pa kdo je sploh ziher, da jutri pride v CE. Ker meni to tud ni glih izi. Prvič po dolgem času, grem na daljšo pot (zaradi moje bolezni!), pa še ta vreme mi je velika uganka. Ja očitno nam ni ravno po godu, da bi se še pred novim letom dobile v večjem številu.

Grem stuširat Urbana in ga dat spat, pa vas pol še mal preberem.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
5.12.2008 20:13:57   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: teka

klaudija, pedege pa bi prosle kar po pošti, če lahko (kar vse na eno, npr. sanwebdro). Hvala 100x!

A po povzetju? Dajte mi naslov na ZS poslat.

Susan Savannah

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
5.12.2008 20:26:45   
Jenny Anny
Pozdravljene!

Najprej čestitke vsem slavljenkam (malo z zamudouser posted image )

No mi smo še vedno pri tastu in tašči (v ponedeljek dobimo ključe svojega stanovanja), potem pa akcija.
Delam samo še naslednji teden, potem imam dopust, tako da bova z dragim lahko vse preselila.

Včeraj sem se vrnila iz službenega potovanja. Šla sem že v ponedeljek, tako da je bil mojuser posted image samohranilecuser posted image . No moram ga pohvalit, da sta se kar dobro znašla. Jaz pa sem mojo user posted image zelo, zelo pogrešala, bi jo kar pojedla, ko sem nazaj domov prišla. Nardi že kakšen korakec, ampak še ni preveč sigurna vase in se drži kavčev in stolov.

Nič zdaj moram pa še mal kmetijo pokukat.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
5.12.2008 21:25:04   
Alina_alin
helou,
se javljam  po dolgem času. Evo, danes je petek... juhuhu...user posted image

Najprej glede srečanja: se pridružujem mišljenju Teki - nas ne bo, mi je resnično žal, ampak glede na te bolezni, v katerih se skozi vrtimo ( Š bila 14 dni doma zaradi škrlatinke - AB, 2 dni v vrtcu, zbolela: spet AB in 1 teden doma, danes smo 1. dan brez AB), se raje ne bomo udeležili. In raje, ko bo večštevilno, ko bomo bolj pri zdravju. Se opravičujem, da nas ne bo.
Sedaj upam, da se Š okrepi in bomo vsaj en čas zdravi. Tjaška je hb ok in upam upam, da tako ostane- saj kot sem že pisala, imamo januraja tehtanje, in če se okrepi in zredi, bo končno cepljena.

Sicer je Tjaša shodila. Sedaj pa res lahko tako rečem: prehodi celo sobo. Sicer, če se ji mudi, itak da še po štirih. Drugače je pa plezalka prava. Npr danes je splezala na omaro - ki je visoka dober meter - najprej na najnižjo poličko, vmesno in na najvišjo (Ikejina omara z zaboji) in zmetala dol vse škatle s puzlami - da si je naredila prostor. KO je ropotalo, kot da  je potres, grem pogledat kaj se dogaja: in ona gor na najvišji polici stoji, ko me zagleda  v smeh in še začne plesat gor  na tisti mini polički. Me skor kap. Ampak njej je bilo skrajno zabavno.

Predvčeraj smo bili na miklavževanju - otroci z vrtca so nastopali v OŠ, skupaj z otroci iz OŠ. Seveda je na koncu prišel še z darilci Miklavž s parklji. In ko smo prišli domov in vse do danes mi Špela govori proseče, da ona ne bi hodila v šolo. Seveda sem takoj po pogovoru ugotovila, da jo je strah parkljov. In ji rečem, da itak še zdaj ne bo hodla v šolo, ko bo večja. In ona takoj: da tudi, ko bo večja, ne bi hodla v šolo. Ona sploh  ne bi nikoli hodila v šolo... Komaj sem jo pomirila, da parklji niso tam doma. Čisto je povezala: OŠ- parklje. No, in danes,ko smo mislili it v cervico na miklavževanje - je skor začela jokat, da ona ne bi šla. Ok, pa nismo šli. In potem bolj se je bližal večer, bolj je govorila, prosila: Meni miklavž ne bi nič prinsel. Naj mi nič ne prinese, mami, prosim...
In bolj sva ji z mojim razlagala, da k nam bo prišel samo Miklavž, bolj je jokala: da ona ne bi nobenega darila. DA noče... Potem smo nastavili čevlje na stopnišču, in zaklenili vrata na stopnišče - da kao Miklavž ne more not do nas. In po moji zahtevi smo kar danes po kopanju ugotovili, da je  ta čas Miklavž že bil pri nas - nisem hotela, da bo celo noč v mori, ali pride ali ne in v strahu in da se veselimo z darili šele zjutraj. Ker očitno je bila čist prestrašena. Po odpiranju daril je bila občutno pomirjena- pa ni mi jasno, kaj se je tako prestrašila parkljov.user posted image Saj so bili na 10 m vstran - res pa je , da so otroci ful kričali in  cvilii.

U, sem se razpisala. Vam žal nič ne morem odgovorit, nisem nič na tekočem, kaj ste pisale. Grem zdaj pošpegat.

Pozdravček!

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
5.12.2008 21:28:20   
2ursae
evo, uspelo mi je ,user posted image  moj prvi adventni venček user posted image :

user posted image

že z zamudo kurim eno svečko user posted image  za prejšnjo nedeljo, ker se mi zdi pri venčku pomembno, da so sveče različnih velikosti.

Sem pa bila v trgovini Levček, sem čisto slučajno naletela nanjo včeraj, ko smo šli kupovat čeveljčke za Bora v Chiccota, Levček je pa nasproti. Ful mi je bilo všač, samo kaj, ko sta bila otroka že mal na koncu s potrpežljivostjo ... moram it enkrat solo, da se mal napasem.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
5.12.2008 21:32:08   
Pandica
Jaz pa zdaj jem pečen krompirček in kordo blue, potem kaj napišem, ko bom imela roki fraj user posted image  user posted image  user posted image  

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
5.12.2008 21:34:34   
2ursae
alina_alin, jaz sem se danes tako smejala ... smo bili v cerkvi na Miklavževanju in ker je Boru mal dojadilo, sva šla vmes ven in sva pred cerkvijo srečala Miklavža&co (angelčki, parkeljni), ki so se ravno pripravljali za vstop v cerkev. Scena je bila pa taka: iz cerkve se sliši otroško klicanje: "Miklavž, Miklavž!" in najprej je en parkelj odprl vrata in prvi vstopil, za njim pa še ta drug parkelj ... in iz cerkve se zasliši "ueeeeeeeeeee!!" - ubogi otroci so jokali od strahu. Saj vem, da je to zanje hudo, ampak res je bilo hecno. Sej pol je bilo vse dobr, ko je prišel še Miklavž z angelčki user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
5.12.2008 21:49:53   
Pandica
Zdaj pa še jem Rafaello rezino, njami user posted image  user posted image  user posted image sladica mora bit user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?