skuštrana
|
Helou, včeraj je bil pa en full lep dan, smo šli kar do morja..Super je bilo, kljub temu da sem bila jaz slabe volje, pa sploh ne vem zakaj Živa, jaz sem tudi prebrala o tvojem malčku, po moje tudi ni zaradi imena. Se strinjam z Vanili, pač njegov odziv na vrtec, pa še pišeš, da ne gre preveč rad...Liza res redko udari Arsena, ga je parkrat, ampak sem že v kali zatrla in če vidim da je agresivna takoj reagiram...Evo, včeraj zvečej jo spravljam spat in ona mora pred spanjem dat lubije tati, pa Arsenu, in ko mu je dala lupčega ga je še malo ugriznila..Kar tako, brezveze..Najprej sem ji povedala da tega ne toleriram,bla, bla, bla, potem sem ji pa namesto pravljice povedala zgodbico o punčki, ki je grizla svojega bratca, bla, bla, bla in na koncu (sama nisem mogla verjet) se je šla Liza opravičit Arsenu in je rekla da ne bo več Jaz celo opažam, da odkar je v vrtcu je še manj agresivna, verjetno ima veze z njihovo pedagogiko, ker je res vse tako umirjeno Po moje kaj veliko, razen veliko pogovora, ne moreš naredit...Je pa to tudi malo negativno privlačenje pozornosti, ker imaš ti zadnje čase full dela, pa vrtec mu je nov - ni več non stop s teboj,..Se mu je nabralo izgleda. Saj bo, otroci ponavadi rabijo en čas, da se prilagodijo na novo nastale situacije. Valči, Liza tudi stalno žica mojo mamo, pa moževega očeta..Ma, jaz se ne sekiram, saj so jih sami tako navadili. Jaz jim kar tako povem Jasna, pazi da te ne zaprejo zaradi švercanja peddegov, ko jih boš toliko imela Super za malčka, da mu ni treba na op Čokolade, jap, moja tudi mora bit sladka Njemi, nejmi...Pa topit se mora v ustih Če bi rada grenko, si pa jedilno vzamem pa je Jasna, to za taščo misliš, ker je dalečččč Živa, sem se spomnila, ko sem brala Jasno..Jaz sem kot majhna- 3, 4 leta bila včasih cele dneve z atom, ko je gradil hišo..In se celo spomnim, da mi je bilo super Poskusi..Vrjetno tudi njega malo pogreša, če ni sedaj nič z vami.