VANILI
|
u, kaka luštna čopika me je pgledala zdaj iz ekrana no, ni me ravno pogledala - sem pa zato jaz njo... upam, mišk, da nosečnost tudi lepo napreduje!!!! vse najboljše slavljenkam, da bi se vam uresničile lepe želje!!!!! sori,ker nič ne spremljam z msilijo, smo meli ponoči kalvarijo - teo je nakuhal čez 39 kljub svečkam, tako da sva ga ohlajala, pa tudi zdaj ne zdrži več kot 4 ure... zjutraj smo šli kar družinsko k zdravnici in ker je v vsakem slabem nekaj dobrega - naleteli smo na eno pediatrinjo (sicer imamo splošno za otroka), ki dela polovično, ni je še dolgo tukaj in se mi je zdela zelo strokovna in odločna, tak oda jo bomo zamenjali - samo šene vem, kako naj uni pojasnim, ker sicer je zelooooo prijazna, samo ni pač pediatrinja in včasih me to jezi, ker mi ne deluje suvereno... skratka, teo set vnetje ušes, je dobil amoksiklav, živa respiratorni infekt, dobila sumamed, jaz pa inhalacije, na operacijo bomo šli po prvomajskih, sem se odločila, ta tdeen pa smo lepo doma, da se pozdravimo in ne prenašamo en drugemu in tretjemu naše viruske in bakterijičke. komaj čaka in upam, da nam bo homeopatinja pomagala, ker res ne vem, zakaj toliko prehladov?! resda je živa letos prvo leto v vrtcu, sicer je bila zrava punčka prej. Teo pa pol pobere. pa jaz delam z otroki, ki so tudi vi nekaj prehlajeni... pa mož tudi z ljudmi. tako da nemogoče ubežat. razen, skuščtrana - verjamem, da je morska klima zakon, ko sem živela na morju, em bila 6 let NON STOP ZDRAVA!!!! tukaj smo sicer izven smoga, ampak bi raje šla živet na morje, taoda mi je tvoja teorija čist všeč nič, grem malo okoli, daunloudala sem za tamala dva medvedka uhca, kravico katko, mojstra miho - če koga zanima, naj javi. vse sinhronizirano.
< Sporočilo je popravil VANILI -- 2.12.2008 14:31:37 >