|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
2.12.2008 11:57:08   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra
Klaudia, kaj pa Pedeggi? A bodo na srečanju v Celju, moje noge že kličejo po njem ... user posted image ?

So bili odposlani že več kot en teden nazaj. Res upam da bodo do petka prišli, ker imajo zdaj ful zamude pošiljke zaradi prihajajočih praznikov... user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
2.12.2008 12:28:30   
2ursae
majoli

user posted image
sanwebdra, krasni venčki, bravo .. a kar iz nič, a user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
2.12.2008 13:04:25   
lane31
Vau Sanwebdra user posted image user posted image user posted image ej ste ene umetnice user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
2.12.2008 13:41:15   
mišk
No, takšno frizurco pa Dona prakticira že kak teden.user posted image  Sam je mami čist leva za frizersko spretnost, zato je vse skupaj bolj po "kavbojsko".user posted image  

Sanwebdra: Krasni venček!!!

Otročki so pa itak vsi taki cukrčki!!!user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 4.12.2008 23:43:31 >

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
2.12.2008 13:41:58   
mišk
Ma nej gre u rit....user posted image

Sej je škoda besed....

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
2.12.2008 14:30:55   
VANILI
u, kaka luštna čopika me je pgledala zdaj iz ekranauser posted image
no, ni me ravno pogledala - sem pa zato jaz njo... upam, mišk, da nosečnost tudi lepo napreduje!!!!

vse najboljše slavljenkam, da bi se vam uresničile lepe želje!!!!!
sori,ker nič ne spremljam z msilijo,
smo meli ponoči kalvarijo - teo je nakuhal čez 39 kljub svečkam, tako da sva ga ohlajala, pa tudi zdaj ne zdrži več kot 4 ure...
zjutraj smo šli kar družinsko k zdravnici in ker je v vsakem slabem nekaj dobrega - naleteli smo na eno pediatrinjo (sicer imamo splošno za otroka), ki dela polovično, ni je še dolgo tukaj in se mi je zdela zelo strokovna in odločna, tak oda jo bomo zamenjali - samo šene vem, kako naj uni pojasnim, ker sicer je zelooooo prijazna, samo ni pač pediatrinja in včasih me to jezi, ker mi ne deluje suvereno...
skratka, teo set vnetje ušes, je dobil amoksiklav, živa respiratorni infekt, dobila sumamed, jaz pa inhalacije, na operacijo bomo šli po prvomajskih, sem se odločila, ta tdeen pa smo lepo doma, da se pozdravimo in ne prenašamo en drugemu in tretjemu naše viruske in bakterijičke.

komaj čaka in upam, da nam bo homeopatinja pomagala, ker res ne vem, zakaj toliko prehladov?! resda je živa letos prvo leto v vrtcu, sicer je bila zrava punčka prej. Teo pa pol pobere. pa jaz delam z otroki, ki so tudi vi nekaj prehlajeni... pa mož tudi z ljudmi. tako da nemogoče ubežat.

razen, skuščtrana - verjamem, da je morska klima zakon, ko sem živela na morju, em bila 6 let NON STOP ZDRAVA!!!!
tukaj smo sicer izven smoga, ampak bi raje šla živet na morje, taoda mi je tvoja teorija čist všečuser posted image

nič, grem malo okoli, daunloudala sem za tamala dva medvedka uhca, kravico katko, mojstra miho - če koga zanima, naj javi. vse sinhronizirano.

< Sporočilo je popravil VANILI -- 2.12.2008 14:31:37 >

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
2.12.2008 20:49:02   
2ursae
sanwebdra, čist si me napalila s temi venčki, pa če pohitim, bom le eno nedeljo zamudila user posted image  - dej povej, v kateri trgovini kupuješ material? Vem, da si z drugega konca kot jaz, a morda so pri vas in pri nas enake trgovine ...

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
2.12.2008 20:55:05   
Ulaa
Misk:iiiiiiiiiiiii kak cuker je tale tvoja Dona!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
2.12.2008 20:56:20   
Ulaa
Vanili: en kup  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da boste cimprej bolje!

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
2.12.2008 20:57:02   
skuštrana
Helou user posted image

Klaudia, če pridejo peddegi daj moja 2 kar jasni. Jasna,  a velja user posted image

Tale off na igrače, na Hr ima Konzum vedno te akcije in to 50% off..Bila sem samo enkrat in nikoli več, folk je čisto nor user posted image Vozili so po 2 nakupovalna vozička polna igrač, moj mož je komentiral, če nimajo doma nobene igrače user posted image Ma, prerivanje, grozzzaa...Mi smo šli pogledat, sem mislila da bo off tudi na knjige, ampak ni bilo user posted image Pa smo vzeli 2 knjigici, ki nista bili na znižanju in eno družabno igro za Lizo user posted image Ampak kot sem že rekla - never again...

Mi smo imeli pa v vrtcu advensko svečanost, je bilo full lepo, čeprav drgač nismo verni..Vsak otrok je dobil svečko v jabolki in potem so imeli na tleh takšen krog iz smrečja pa je vsak šel skupaj s starši prižgat svečko na veliko svečo, ki je bila na sredini in jo je potem postavil na tla, da je bila na koncu takšna potka iz smrečja in svečk...Res lepo user posted image

V čet imata pa Liza in Arsen v našem selu Miklavža, full dobro, so vsi otrci iz sela dobili vabila user posted image user posted image

2ursae, kaj pa če mu nogice zaviješ v kakšno majhno dekico user posted image No, spet vprašanje, če bi hotel biti na miru, naš bi znorel, mora migat z nogami pa četudi v slingu..Jaz, če  full piha zunaj, oblečem eno jakno, ki jo lahko zaprem čez Arsena in ima potem noge noter...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
2.12.2008 21:01:27   
skuštrana
2ursae, one venčke se mogoče dobi na tržnici, pa v Baumaksu sem jih že tudi videla. Moji mami jih pa ate kar sam naredi user posted image ..Drgač so pa meni full všeč, takšni s suhim sadjem user posted image

Vanili, ma, pri teh boleznih je problem, ko enkrat zboliš gre samo v krog..Najprej eden, pa drugi, pa tretji in ko je cel krog mimo, jovo na novo..Vsaj pri nas je bilo tako user posted image Kam pa greš k homeopatinji? Vidiš, preseli se na morje, pa bouser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
2.12.2008 21:24:07   
VANILI
oj!
skuštrana, gremo k ireni gorišek, sicer je pediatrinja.drugi jo ful hvalijo. bom poročala.
sicer pa, ja, morje, itak in takoj!! če bi blo tko simpl!!!!

zdaj grem mojga ustričt, spet gre za 2 dni in bom spet samohranilka....user posted image ...

da pohvalim novo pridobitev žabota - predelana pojstla. je 90x120, zelo nizka, moj ji je naredil s 3 strani rob, da ne more v spanju dol past, sicer pa lahko komo zleze, če da eno nogio čez, seže do tal. s 4. strani pa se dotka najine pojstle. za začetek sem okoli obložila s pouštri - za vsak slučaj, je pafajn, ko sem ga prej samo zakotalila bluuuurp! in žeje pristal v svoji pojstliuser posted image

aja, evo -ab je prijel - po burnem dnevu in ohlajanju glej no glej! je žečist brez vročine.
smo pa zdaj družinsko na zdravljenju - tokrat je moj zvozil, mi 3 pa se cajtamo, glih zato,da ne bi se ujeli v ta nesrečni začarani krog...

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
2.12.2008 21:24:49   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae
sanwebdra, čist si me napalila s temi venčki, pa če pohitim, bom le eno nedeljo zamudila user posted image  - dej povej, v kateri trgovini kupuješ material? Vem, da si z drugega konca kot jaz, a morda so pri vas in pri nas enake trgovine ...

Pa res nič materiala domauser posted image , vedno hranim mašne iz daril, ki jih dobimo, tako da sem uporabila kar te trakce ... suho sadje pa posušim na radiatorju, pa kak oreh in mandelj imamo tudi doma ...
Drugače pa sem venčke par let nazaj kupovala v Baumaxu (skuštrana ima prav), po moje jih dobiš povsod (Obi, Bauhaus ipd., tudi v Sparu...) Zvezdice in podobne zadeve sem si enkrat naročila prek Neckermanna, ko pa sem študirala v LJ, pa sem bila veliko v Prometejuuser posted image .

Luštkana Dona ... jaz bi tudi Juliji to delala.

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
2.12.2008 21:27:23   
Kasija
 skuštrana majoli vse najboljše!!!!

¸¸¸odfhzzhz (pa še od eliana user posted image )

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
2.12.2008 21:29:03   
Alina_alin
2ursae, lepa slikica tudi vaša -ja, keksi domači so tudi pri nas zakon. Imamo mojo mamo na obisku, da čuva Š (ker je na ab), da jaz hodim v službo in sta jih včeraj dopoldne pekli. In je bil cel dan obarvan s temi keksi.user posted image
vanili, šcccc bacili, hitro se pozdravite, pošiljam štajerske pikepoke.

Sem danes bila v LJ na seminarju in sem se vozila uro do LJ, 8 km pred izvozom za Šentjakob pa kolona, kjer smo stali in sem se teh 8 km vozila 1 uro!! Joj, kak sem jaz vesela, da sem doma izven mesta, pa tudi, ko se dnevno vozim v službo v MB iz naše strani ni takega kaosa. Ker sem vidla, da je tudi zjutraj od Frama do centra bila kolona in vse zabito.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
2.12.2008 21:29:31   
VANILI
jaz se pa odločam, da bi jutri sicer s težkim srcem peljala moja2 k tašči, jaz bi se pa potrudila in vse pospravila, da bi potem lahko z mojo živiko ustvarjala. mi je bilo tko hudo, ko mi je prej v pojstli rekla, da komaj čaka un teden, ko bova na bolniški (po operaciji) in bova ustvarjali... no zdaj sem se odločila, da prestavim operacijo po prvomajskih počitnicah, amak bova vseeno prej ustvarjali. jaz kokoš jedna!!! moj otrok si tako želi, jaz pa neke blabla izgovore, da nimam časa... no saj ga nimam, ampak si ga moram vzet. ker konec koncev, to je tisto najlepše v življenju. jaz se še zdaj spominjam ranih otroških let, ko sta se moja2 z man otako igrala, ko mi je stric naredil marioneto račko, ko sem šla z drugim stricem krompir pečt na eno jaso... pa to vse pred 5.letom starosti.
tko da, vanili, zbudi se, brco v rit bi prosila od vas, mamčicuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1216
2.12.2008 22:01:30   
2ursae

res je luškana user posted image  in jaz bi tud to Boru delala ... če bi bil punčka user posted image .

Vanili, urihtajte se user posted image  pa čim več lepih trenutkov z Živo, ker, saj sama veš - TO JE TO user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1217
2.12.2008 22:09:22   
sanwebdra

res je luškana user posted image  in jaz bi tud to Boru delala ... če bi bil punčka user posted image .

user posted image user posted image

OPA, House ....

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
2.12.2008 23:27:42   
2ursae
eno globoko vprašanje imam (berem spis, kjer je obtoženec kradel čokolado, pa mi gredo neumnosti po glavi user posted image ): a je katera kaj jezna na Milko, ki je na lepem težo tablice čokolade znižala s 300g na 250g in nam za kamuflažo servirala z novo, kartonasto embalažo user posted image , cena je pa ostala ista? Imam res rada Milko, ampak zdaj kar raje posegam še po drugih znamkah, sploh Lidl ima krasne čokolade user posted image .

mal v razmislek preden zatisnete očke user posted image

nočko, pa sladke sanje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1219
3.12.2008 7:58:59   
VANILI
JUTRO!
2URSAE - A VEŠ, DA SPLOH NISEM OPAZILA?? šit črke...

meni so dobre čokolade tudi v hoferju. pa gorenjke tut.bybxnxnv          
še pozdravček od žabota.

zda j

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
3.12.2008 8:19:48   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

JUTRO!
2URSAE - A VEŠ, DA SPLOH NISEM OPAZILA?? šit črke...

točno o tem govorim user posted image , da ljudje tega sploh ne opazijo. zato sem huda user posted image  - na Milko seveda.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
3.12.2008 8:56:19   
sanwebdra
eno globoko vprašanje imam (berem spis, kjer je obtoženec kradel čokolado, pa mi gredo neumnosti po glavi user posted image ): a je katera kaj jezna na Milko, ki je na lepem težo tablice čokolade znižala s 300g na 250g in nam za kamuflažo servirala z novo, kartonasto embalažo user posted image , cena je pa ostala ista? Imam res rada Milko, ampak zdaj kar raje posegam še po drugih znamkah, sploh Lidl ima krasne čokolade user posted image .

Šefica, pa od kod se ti jemlje?user posted image  Meni je vseeno, kakšna je čokolada, samo da je. Sem pa včeraj poskusila nov Fehrrero Rondnoir, alkaksežepiše, in je krasen.

Sicer me pa bolj zanima, kakšno kazen si je prislužil "sladki tat".

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
3.12.2008 9:06:05   
Klaudia
milka - kupujem samo v mullerju, kjer imajo še vedno stare embalaže in okus, ki je bil v naših trgovinah nazadnje ene 3leta nazaj vsaj.

stvari za dekoracijo - v ljubljani so najcenejše v hali A v kleti (pojma nimam kako se trgovina imenuje) ali pa kar v sparu, obiju. Jaz sem večino nabavila v obiju. Bom potem dala gor slikco našega adventnega venčka.

skuštrana - velja. Bom jih dala jasni

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

Neposredna povezava do sporočila: 1223
3.12.2008 9:19:49   
mama06
2ursae in čokolada - tudi Dorina ledenka je po novem pakurana s kartonom spodaj in po moje zaradi iste finteuser posted image user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
3.12.2008 9:27:53   
VANILI
sem glih iz trgovine - sem pogledala pakungo milke in ja, res maš, 2ursae.

pa a ste vidle novo pakungo gorenjke?? joj jaz sem si že zadnjič kupla uno z zdrobljenimi lešniki, majo pa tudi eno s figami sam je še nisem probala.

mamčice, a imahofer tudi kako spletno stran z akcijami? zadnjič je dala ulaa gor od lidla in sem nabavila par reči. pa v hoferju imajo tudi take enodevne akcije mislim s tem dekorativnim materialom. meni je to vse tok všeč. kar kupujem te drobnarije, pol se pa sprašujem, a mam luknjo v denarnici al kaj.
bog ne daj, da bi me kdo poslal v kakšno knjogarno ali papirnico s svojo bančno karticouser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?