|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
1.12.2008 21:00:15   
VANILI
dober večer, mamčice

evo, pa sta spet oba moja otroka na vročiniuser posted image
ju3 bom doma, ker sem tudi jaz hripava, nos imam zamašen do sinusov v eno stranin do konc vratu v drugo stran, dogaja se mi pa v glavi vse z zamikom. ju3 grem z obema k zdravnici, da preveri pljuča in ušesa, pa sem še vedno optimimistična, da gremo v pon. na operacijouser posted image

teotu iz nosa ne kaplja ampak lije, apetitek pa kar ima, zdaj npr. je moj toast s sirom, ki se vleeeeeče.

nič, grem, vas še kaj preberem.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
1.12.2008 21:09:33   
majoli
Vse najboljše pingi in skuštranauser posted image user posted image user posted image

Jaz imam pa tudi eno ponosno novico - Maks je shodil. No, skoraj. Pri štartu še rabi pomoč, potem pa veselo stopiclja. Ovinke že super podira, ustaviti se je pa lažje z rokami. Ga pa čez dan poskušam odvaditi stekleničke in vadimo pitje/polivanje s kozarcem. Ponoči se namreč še vedno naceja vode po steklenički in mogoče bo tako pozabil, da jo ima in bo spal cele noči (ja, ja, kdaj že...user posted image ). Včeraj je bil tudi strašansko užaljen, ko ga nisem hotela uspavati na rokah, ampak sem ga neumorno tolažila in poskušala uspavati v posteljici. Je v spanju še kar nekaj časa hlipal. Ampak res ga ne morem več prenašati v nedogled, mi bo hrbet odpadel. In seveda dopovedati moram moji mami, da ga ne uspava več v naročju, kar je pa najbrž 'mišnimposibl'. Včasih mi je kar žal, da ni v vrtcu. Je pa danes zaspal že ob pol osmih, po samo dveh pesmicah user posted image .

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
1.12.2008 21:20:31   
Pandica
Sporočam vam, da je danes, točno 1 mesec prej, ob 12.23h ( PDP je imela 1.1. ) rodila moja zelo dobra prijateljica s pomočjo CR fantka Ruja, težkega 2660 g in 49 cm user posted image user posted image user posted image

user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
1.12.2008 21:21:22   
2ursae
mehurčica, ful lepi slikici. jasna, lej, David ima zihr super-ultra-mega-iber nepremočljive rokavice user posted image .

Vanili user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za zdravje. Ste pa res boščki, to da se pa tebe loteva, je pa totalno sranje. otročk že uspeš popedenat, če si zdrav, če si pa še sam nekje na polovici moči, je pa jajc. drž se.

alina_alin, Tjaške še nisem pohvalila: lepotica, kot vedno, sem vedno zelo vesela, da si lahk na njenih slikcah mal oči spočijem user posted image .

majoli user posted image user posted image  za hojo. Men tud pri tašči kakšna stvar ni všeč, ki bi jo sicer v vrtcu bolje izvedli: ga imajo še za dojenčka, mu daje skoraj pasirano hrano in ful ga nosi - oboje se mu doma pozna, se zgodi, da koščke hrane, ki jih je prej jedel brez problema, zdaj pljuva, pa tud nosti se hoče dosti več, kot prej. Pa mi vseeno ni žal za odločitev.

pandica user posted image  za Ruja (a je imee Ru ali Ruj?), dobrodošel user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 1.12.2008 21:23:10 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
1.12.2008 21:24:27   
Pandica
PINGI, SKUŠTRANA in MAJOLI vse najboljše vam želim user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
1.12.2008 21:30:41   
Pandica
Slikice od vseh pogledala in so full lepe user posted image  user posted image  user posted image

Nea vas več dohajam, ker ste spet ratale prave klepetulje, jaz pa nisem več toliko za rač.

Ob večerih, ko mi ta mala spi pa sem čist not padla v Prison Break, sem si glih dol potegnila 10 novih delov zadnje 4 sezone, ki čakajo, da jih pogledam user posted image in pol je tak napeto, da kr ne morem nehat gledat user posted image pogledam kr 3 ali pa 4 dele naenkrat, dokler pač ne zaspim zraven user posted image user posted image user posted image

Zimska obutev   Zala ima ene škorenjčke, ki sem ji jih kupla tak za na lepo. So res taki lepi, da jih lahko ima tut k kiklci recimo.
Pol pa še ima ene bucke - snežke, ki zaenkrat hb niso premočli, pa še h kombinezonu ji full pašejo, ker so rdeče črna kombinacija user posted image en kombinezon pa ima itak rdeč, enega pa sem ji šla jaz budalo kupit belega user posted image saj ji ga sploh ne upam gor oblečt, ker si tak mislim kaki bo po 5 minutah user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
1.12.2008 21:33:13   
janja
Pingi, skuštrana, majoli - vse najboljše.user posted image user posted image user posted image Pa lepo praznujte! In še na mnoga leta.

vanili user posted image user posted image user posted image
majoli - bravo Maks user posted image

Klaudia - jaz tudi vedno pozabim. Urban ima zunaj 3. štirico (torej 11. zobek).

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
1.12.2008 21:38:50   
Pandica
VANILI   a vi pa ste spet bolani al kaj? Ojoj user posted image
Čimprej se pozdravite  user posted image

majoli   user posted image user posted image user posted image   bravo Maks za prve korake.
Zala se že zdaj tut kr spušča in lepo dela po par korakov user posted image , je pa res, da še ne prehodi celega Europarka user posted image

2ursae   mali je Ruj. Sta se full odločala z njenim ali naj bo Rui ali Ruj in sta se pol odločila za slednjo varianto.

user posted image   Punce, a mi lahko ena pove, ki je imela CR kak je postopek z dojenjem takrat?
Ker mi je full čudno, ko mi je prej rekla prijateljica, novopečena mamica, da bo lahko malega komaj ju3 začela dojit user posted image Zakaj je temu tako? user posted image
Sicer pa pravi, da se vredu počuti in je ne boli preveč, no vsaj zaenkrat še ne.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
1.12.2008 21:45:26   
2ursae
eto, mi, ki smo zaradi prehlada zamudili snežne radosti in nimam zato nič lepih slikic za pokazat, pa pokažem tole, od danes, ko sta moj in A spekla piškote:

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 4.12.2008 23:44:52 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
1.12.2008 21:57:53   
Pandica
Iiii, kaki cukrček je Bor  user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
1.12.2008 21:58:33   
nova10ka
Pingi, skuštranka in majoli -vse najboljše še od nas!!! Naj se izpolnijo vse vaše želje user posted image user posted image user posted image

pri nas so končno potihnili zvoki iz baby fona. tjašo je šla spat ob pol osmih, je zaspala v trenutnu in se potem čez eno uro zbudila. od takrat naprej kar nekaj razlaga in gode sama v sobi, vsake toliko jo greva pogledat, ji dava malo čaja in dudo a nič ne pomaga. pa nič ni jokala, da bi jo bilo treba kaj tolažit, samo godla je ves čas user posted image user posted image no, zdaj po eni uri končno spi.
jasna - slikice so super, ste imeli pravo zimsko idilo. eno user posted image za A

mehurčica - pa vi tudi uživate tele zimske radosti, kaolk se mate fajnuser posted image
vanili -  še vam pošiljam ene par pa da čim prej primejo
maks user posted image user posted image user posted image

2ursae -
aaaaaaa - kolk je luškan bor k je piškot user posted image

živa - jaz bi tudi kaj iz ikeje user posted image user posted image user posted image a maš mogoče še kaj placa v avtu za un kompet stolčkov in mizice, ki si mi ga tako dobro predlagala user posted image user posted image user posted image ??

jaz sem končno spet zdrava user posted image user posted image user posted image (hehe moram sama sebi ploskat sam kaj naj nardim k sem res ful vesela), tjaša pa že od une zadnje bolezni naprej kr kašlja in kašlja. danes smo čist zaparili kopalnico, da je tam mal inhalirala, pol smo ji poskusili z babyvacom spravit kaj ven (cel dan je namreč smrkala), pa ni šlo nič. je verjetno inhalacija pomagala user posted image nič jasno. ful se bojim, da bo spet zbolela, k res totalno nimam časa za bolniško pa noben drug je ne more čuvat. sam bolne je pa tud ne bom okol vozila, itak. ojojojoj, kr jamra se mi...

< Sporočilo je popravil nova10ka -- 1.12.2008 21:59:10 >

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
1.12.2008 22:14:07   
skuštrana
Punce, ko vas berem vam moram povedat kako srečna sem, ker sta moja otroka zdrava že celo zimo...In upam, da tako ostane. Mogoče ima pa res morski zrak kaj pri tem, ni tistega smoga, pa megle, pa ko burja pihne itak vse odnese ...Se mi zdi, da so otroci mojih prijateljic  tukaj veliko manj bolni kot pa otroci prijateljic na celini user posted image user posted image Liza je bila 2 zimi, ki smo jih preživeli v Celju non stop prehlajena, pa kašljala je cel čas..Zdej pa nič, kljub temu da ima povečano žrelnico ji nič ne pride do živega... No, mogoče pa letos munistim pomaga user posted image
Pozdravite se, čimprej user posted image user posted image

Jasna, ubošček mali, se mu je pa res nabralo...user posted image

Hvala vsem za čestitke user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
1.12.2008 23:08:58   
2ursae
klaudija, a si zihr, da bodo imeli v Leclercu v četrtek 20% off na igrače (sem videla, da si na ČvTD pisala o tem)? Sem prelistala katalog, pa na njihovi spletni strani sem tud pogledala, pa o tem nič našla.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
2.12.2008 0:23:45   
valči
Zdravo!

Najprej slavljenke vse najboljše za rojstni danuser posted image user posted image user posted image

Slikice prekrasne,Zala,Aneta,Neli,Tjaša,ter seveda blažen med puncami Boruser posted image
Joj,kako bi vam rada pokazala kako slikico mojih biserov,pa ne znamuser posted image user posted image Res ne,moža pa ne morem gnjavit,ima toliko dela.Bom še pa letos,da vite,kako se imamo.Nedeljsko sliko morate videt.Sem namesto adventnega venčka medeno hišico naredila in 4 svečke okrog in je prelepa ideja,otroci navdušeniuser posted image

Nad vhodna vrata pa belo omelo za srečo.

VANILI,joj,res nimate sreče,kar naprej in naprej.Preveč se vam to vlečeuser posted image user posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
2.12.2008 0:34:19   
valči
urologi in fantje,naš Mihael je imel fimozo in ker je bila vidna samo luknjica,se je P odločila kar za  napotnico urologa,ta pa za OP.Striktno pa je to želel mož,ki je moral pod nujno na operacijo pri 22 letih in tega sinu ni hotel privoščit.user posted image
Tako je bil star 2.5 leta,ko je bil operiran.

vročina in vrtec,dam jih v vrtec,ko je vročina en dan izginila,torej drugi dan v vrtec.Seveda,če ni na AB,ter kašlja in prehlada.Lara včasih dobi vročino in jo kar zgubi.Nič groznega.
Moram najprej potrkat,potem se zahvalit tam gor,da našadva nista bila še nič prehlajena to zimo.Mihael je imel AB nazadnje lani jeseni,Lara ne vem,dve leti ziher ne.Zato je pa Nina bošček,ki več pokasira.Smo pa imeli z Mihovim kašljem vsa leta,od 1-4.leta konstanten kašelj.Ponoči.Se nam je mešalo.Vse sem delala,Materina dušica,čćaji,sirupi,čebula narezana pred posteljo,kamilice vrele pod posteljo,parne kopeli,vse živo in neživo.Letos pa sem jim sama naredila sirup iz smrekovih vršičkov,ki na srečo ni v uporabiuser posted image
Upam,da se mi ne maščuje hvalčjenje,le redko pohvalim zdravje,res redko.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
2.12.2008 7:52:32   
lane31
Dete me je nagnalo iz postelje......sem želela doseči podaljšek in sem si jo k sebi vzela.....rezultat -ona spi ,mama pa v kuhinji ,ker me je tak zbincala ,da ti nič ni jasno

Vidim da ste spregledale najin filmček o peki - no večina
http://www.youtube.com/watch?v=vRomoFMV8EA
tako pa izgleda naša še ne hoja user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=8OlKQ1kDZXI
ali podnaslov -vse za čokolado user posted image

Vsem bolančkom user posted image
Jaz pa sem ta teden popoldan v službi - tako je pikica lepo doma ,ker se ob 13h z atijem menjava
V petek grem na službeno fešto,ki je razlog zakaj me v soboto ne bo z vami ........vsem želim ,da se boste lepo imele

Valči........res bi bil že čas da nam pokažeš svoje tri user posted image kar zagnjavi moža user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
2.12.2008 8:41:31   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

klaudija, a si zihr, da bodo imeli v Leclercu v četrtek 20% off na igrače (sem videla, da si na ČvTD pisala o tem)? Sem prelistala katalog, pa na njihovi spletni strani sem tud pogledala, pa o tem nič našla.

To vsako soboto piše v žurnalu, na kaj bo popust. Si lahko ogledaš na internet strani žurnala. En dan bodo pa še plenice, robčki in vložki (grem pogledat ker dan)

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
2.12.2008 8:46:17   
Klaudia
Evo povzeto iz žurnala
klik na slikco
user posted image

jutri je na plenice

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
2.12.2008 8:52:06   
Klaudia
user posted image     

13.09.
JULIJA, sanwebdra   user posted image  
rojstvo: 2540g, 45cm   7x user posted image       
1.leto: 9190g, 76,5cm

18.09.
JAKA, pingi   user posted image     
     rojstvo: 2980g, 51cm   6x user posted image   
1.leto: 10500g, 78cm

24.09.
ANEJ, orka**
rojstvo: 2530g, 47cm   3x user posted image  
9.mesec: 10300g, 76cm 

03.10.
LIA, Klaudia   user posted image   
rojstvo: 4030g, 53cm   9x user posted image  
1.leto: 9620g, 75,5cm 

ZOJA, suzanamai  
rojstvo: 2510g, 49cm   12x user posted image
1.leto: 9650g, 75,5cm 

TEJ, tave
rojstvo: 3360g, 52cm   7x user posted image   
1.leto: 11130g, 79,5cm 

04.10.
ŽAN, *kinnie*   user posted image  
  rojstvo: 4520g, 55cm   4x user posted image   
9.mesec: 9100g, 72cm 

06.10.
ELENA, Micla   user posted image    
rojstvo: 3600g, 52cm   8x user posted image   
1.leto: 8440g   

07.10.
ZARJA, maja zarja   user posted image    
rojstvo: 2660g, 49cm   10x user posted image    
1.leto: 9600g, 75,5cm 

08.10.
MAX, teka   user posted image  
rojstvo: 3620g, 51cm   4x user posted image   

11,5.mesec: 8710g, 75cm 

11.10.
ARSEN, skuštrana   user posted image   
rojstvo: 3740g, 55cm   9x user posted image  
9.mesec: 9790g, 74cm

ELIAN, Kasija   user posted image   

rojstvo: 3840g, 54cm   16x user posted image
1.leto: 8310g, 75cm 

NINA, kmarija

rojstvo: 2990g, 50cm   8x user posted image
1.leto: 10000g, 74cm 

12.10.
NEO, *pikijakob*   user posted image      
 rojstvo: 3660g, 51cm   4x user posted image   
1.leto: 10120g, 79cm 

13.10.
ZARJA, oktoberka   
    rojstvo: 2890g, 50cm   2x user posted image  
5.mesec: 6450g, 66,5cm 

NELI, Jasna   user posted image    
rojstvo: 3950g, 54cm   4x user posted image  
10.mesec: 9380g, 73,5cm 

14.10.
MAKS, majoli   user posted image  
rojstvo: 3880g, 53cm   7x user posted image   
1.leto: 11300g, 75cm

ZALA, Pandica  
rojstvo: 3900g, 52cm   8x user posted image   
13.mesec: 9880g, 75cm 

LUNA, metkica1    
    rojstvo: 3050g, 50cm   4x user posted image  
7.mesec: 7000g, 68cm 

15.10. 
URBAN, janja   user posted image   
rojstvo: 3950g, 54cm   10x user posted image
1.leto: 8790g, 75cm 

DONA, mišk

rojstvo: 3300g, 51cm   13x user posted image   
1.leto: 8400g, 74cm 

EVA, Margareta 
    rojstvo: 3040g, 51cm 
7.mesec: 6830g, 67,5cm

ZALA, zala07
rojstvo: 3490g, 51,5cm   2x user posted image  
6.mesec: 7360g, 70cm

16.10.
NIK, Ulaa   user posted image  
rojstvo: 2720g, 48cm   4x user posted image
1.leto: 10000g, 79cm 

17.10.
TEVŽ, *Lana*
rojstvo: 3050g, 48cm   8x user posted image
1.leto: 10800g, 74cm

AJŠA, noa1   user posted image  
rojstvo: 3590g, 48cm   6x user posted image     
11.mesec: 9840g, 74cm

18.10.
LANA, JennyAnny
rojstvo: 3240g, 51cm   6x user posted image
1.leto: 8750g, 78cm

19.10.
ENI, mehurčica   user posted image  
rojstvo: 3340g, 50,5cm   2x user posted image  
1.leto: 8700g, 76,5cm 

20.10.
TJAŠA, nova10ka   user posted image    
rojstvo: 4010g, 55cm   8x user posted image  
9.mesec: 8660g, 76cm

22.10.
NINA, valči   user posted image  
rojstvo: 3450g, 50cm   11x user posted image  
1.leto: 8400g, 74cm 

BOR, 2ursae
rojstvo: 3750g, 53cm   6x user posted image
1.leto: 10735g, 79cm 

LAN, vedra
rojstvo: 3000g, 50cm   5x user posted image  
1.leto: 8350g, 75cm

23.10.
ŽIVA, drobižek   user posted image  
rojstvo: 3140g, 54cm   16x user posted image
13.mesec: 9030g, 80cm 

25.10.
ZOJA AIKEN, ditta   user posted image  
rojstvo: 3100g, 48cm   8x user posted image   
1.leto: 9300g, 77cm

26.10.
BRINA, sanosan 
     rojstvo: 3220g, 49cm   1x user posted image   
11.mesec: 8550g

MARTIN, miska1   user posted image  
rojstvo: 3210g, 52cm   4x user posted image  
9.mesec: 8640g, 74cm 

TEO, VANILI   user posted image  
rojstvo: 3490g, 53cm   11x user posted image  
1.leto: 11450g, 80cm

29.10.
ANŽE, Živa
    rojstvo: 3810g, 52cm   10x user posted image  
9.mesec: 9690g, 74cm 

OSKAR, pot
rojstvo: 3600g, 52cm   8x user posted image  
1.leto: 10200g, 79cm

30.10.
ANETA, lane31 
rojstvo: 3650g, 50,5cm   7x user posted image  
1.leto: 10200g, 79cm

TJAŠA, Alina_alin
rojstvo: 3190g, 48cm   9x user posted image  
1.leto: 7430g, 69cm 

03.11.
JERNEJ, mama06
rojstvo: 3400g, 49cm   8x user posted image   
1.leto: 8000g, 74cm

user posted image

17.04.2009     oktoberka
29.04.2009     mišk
11.05.2009     kasija
22.05.2009     kmarija
19.06.2009     skuštrana
30.06.2009     nova10ka

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
2.12.2008 8:58:52   
Klaudia
SREČANJE V CELJU, PLANET TUŠ 6.12.2008 ob 10 h (lahko tudi kasneje). 
1. Klaudia 
2. 2ursae 
3. alina_alin

4. mama06
5. janja
6. Noa1
7. jasna
8. vanili
9. *pikijakob*
10. teka

11. sanwebdra ??

Da ne zgubimo seznama, pa še popravite se lahko, če (ne) pridete.

Susan Savannah

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
2.12.2008 9:54:18   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
user posted image   Punce, a mi lahko ena pove, ki je imela CR kak je postopek z dojenjem takrat?
Ker mi je full čudno, ko mi je prej rekla prijateljica, novopečena mamica, da bo lahko malega komaj ju3 začela dojit user posted image Zakaj je temu tako? user posted image
Sicer pa pravi, da se vredu počuti in je ne boli preveč, no vsaj zaenkrat še ne.

Zaradi narkoze ... pri nas te namreč v celoti uspavajo (ne tako kot npr. v sosednji Avstriji in skoraj povsod po Z svetu, če ni drugih indikacij, ko si lahko buden in ti naredijo v bistvu epiduralno in imaš mrtev samo spodnji del telesa). V telesu je torej prisotna ta zadeva, ki pa je otročki ne smejo ... Zadeva pa ful variira: jaz Julije nisem smela dojit, dve, ki sta pa prišli naslednji dan naročeni, pa sta 5 ur po CR že veselo dojili, zdaj pa ti meni povej???

Tiste, ki imate radi muce, ali pa samo Garfielda ...user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=UxNCpsIFLho

Aneta user posted image user posted image  za čokolado pa res vse, kaj? Sicer pa sem peko peciva videla že zadnjič samo pozabila pokomentirat, sva se z dragim narežala.user posted image

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 2.12.2008 9:56:11 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
2.12.2008 10:15:35   
sanwebdra
Je še nobena ni za nas prižgala. user posted image  Evo z dvema dnevoma zamude.

Pingi, skuštrana in majoli VSEEEEEEEEEEEEEEEEE NAJBOLJŠE! Da bi vas otroci ubogali (pa možeki tud), zdravja in uspehov. To pa je že sreča, kaj?
user posted image  

Bravo, Maks!user posted image

Vanili ... user posted image . A si poskusila s kakšnimi vitaminčki, kakšnim dodatkom k prehrani, ameriškim slamnikom?

Ruj, dobrobošel, mali mož!user posted image

Slikice so super ... otročki pa vsi za polubčkatuser posted image . Valči, ti pa daj tvojega nahecaj za vsaj eno fotko! Mu povej, da dobi nekaj dobrega za uslugo!user posted image

Klaudia, kaj pa Pedeggi? A bodo na srečanju v Celju, moje noge že kličejo po njem ... user posted image ?

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 2.12.2008 10:16:22 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

Neposredna povezava do sporočila: 1197
2.12.2008 10:53:52   
sanwebdra
Pa še slikice pred, med in po obisku frizerja:

user posted image  user posted image

user posted image  user posted image .

Pa še en moj izdelek: se je moj zadnjič hvalil enemu kolegu, kako lepe venčke naredim, pa sem potem enega na vrat na nos delala iz NIČ materiala:
user posted image
Pa še nekaj starejših -
user posted image  user posted image  user posted image  
.... se mi vidi, da imam danes dan ZASE in počnem kar me je volja!!!user posted image  Lep dan še naprej! Zdaj grem pa en film v miru pogledat, potem pa v bano.

Neposredna povezava do sporočila: 1198
2.12.2008 11:06:24   
jasna
skuštrana in majoli, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Naj se vama izpolni ravno toliko želja, da bosta srečni, kakšna pa naj ostane še za vnaprejuser posted image .

2ursae, takole je oblečena: bodi, žabe, zg. in sp. del trenerke, termo nogavice, pajac, škornji, rokavice, kapa. (šala ne rabi, ker je kapa okoli in okoli glave). Ampak ni za nosit več ur skupaj. Vmes mora na tla hodit, da se nogice segrejejo. Lahko si pa še kak širok šal zavežeš okoli bokov čez nogice, da so na toplemuser posted image . Mi bomo šli v mesto kar z vozičkom, ker mi je tako lažje nadzorovat večja dvauser posted image . V soboto pa uživajteuser posted image . ...Kako lepega fantička imate domauser posted image

Alina, glede daril. Mi napišemo božičku vedno po tri želje vsak, ker imajo palčki tooooooliko dela z igračami in je božičku lažje, da izbere eno izmed trehuser posted image user posted image .

Mehurčica, luštne slikiceuser posted image , pa zakon snežakuser posted image . A Davidu rokavice ne premočijo?

Bravo Maksuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Majoli, tole uspavanjeuser posted image ... saj vem, da ti ni smešno, ampak kot bi brala sebe pri Auser posted image . E in N nisem pol nikoli nosila za spatuser posted image

pandica, čestitke prijateljiciuser posted image . Neli ima pa en bež kombinezon, pa pač mal sivkasto-rjava okoli hodiuser posted image

vanili,  user posted image  user posted image  user posted image

valči, daj fotko hišiceuser posted image

lane, nisem spregledala filmčka, Aneta je pa taka luštna pupikauser posted image . Imam pa tudi enega mahnjenega na čokolado doma (oziroma dva, če štejem možičkauser posted image ). Bravo Aneta za hojouser posted image user posted image user posted image .

Evo, sem se štempljalauser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
2.12.2008 11:09:14   
jasna
sanwebdra, a frizerko si imela doma? kul frizurcauser posted image  Ima tvoj prav, da te hvali - ful lepi venčkiuser posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
DOGODKI za OTROKE v AVGUSTU 2025
Pripravili smo izbor dogodkov za otroke, ki se bodo odvijali v avgustu – kulturne delavnice, ustvarjalni tabori, počitni...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?