VANILI
|
živa, kot sem že rekla, bolj te ne bi mogla razumet. sočustvujem s tabo, ker si zelo predstavljam, kako ti je. samo ne razumem, kaj si ti potem tiho, ko tako udrihajo po tebi?? uf, se spomnim par primerov, ko je taplšča mene rihtala... ko sem šele kako leto tu živela, mi je povedala, da sem neolikana, ker nisem pozdravila enega soseda. mimgrede - sem ga, samo nisem glih dol padla od navdušenja, ker me onc koncev ne briga. No in sem šla s tamalo na sprehod in hlipala v mobitel mojmu - tožarla sem tastaro, on a, da je smotana in da jo bo urihtal. potem sem enkrat barvala vrata, pa je prišla kontrolirat, kako in zakaj tako, kot. spet mojmu. pol čez leta svase enx tko skregali, da je na koncu rekla, da tamale tudi ne bo več pazila (mislim koja kura, kaj je zdaj mala kriva?!?!). po tistem ji je moj prepovedal karkoli ji rečt čez mene. in zdaj je tako stanje neke hinavščine. meni vse bolj dol visi, ker konc koncev opažam, da si ne pustim srat nobenmu, sploh ne njej in po moje to čuti. čeprav včeraj me je vidla zvečer iz svoje dnevn, kako sem nesla srtirat smeti čez cesto, pa hitro odre okno in :"Kje jeB?" Ja noter (kje če pa bit pri 2 malih trokih, jaz pa ven...). "A mu lahko rečeš, da mi pride tv popraivt,spet je blokirano!" In pazi tole: moj je takoj šel, jaz sem morala čakal in sem ga vprašala,zakaj takoj skoč, ko kaj reče, pa je rekel, da si jo hoče čimprej skint z glave, da ma pol mir pred njo. V glavnem, gospa egoistka je potem sedela na svojem prestolu in blkala tv, uf kok svinjsko sebična je, izorišča se okoli sebe... mah sem zašla. živa, ampak tega, kaj ti znaš in česa ne, pa ti RES NI TREBA PRENAŠAT!!!! kaj pa tvoj pravi?? kljub temu, da ima verjetno dovolj skrbi s hišo, ne smeš pustit, da tko hodijo po tebi!!! Ni šans!!! kokc koncev, kaj pa so tebi?? ti si se poročila s tvojim možem, nez njimi. ničesar jim nisi olžna in naj se obnašajo do tebe spoštljivo!!! sovražim nespoštljive tašče in taste, resnično jih SOVRAŽIM!!!! tebi pa , pa da boš v novi hiški resnično uživala!!!! glede tega, kaka mamica pa si??pa daj. meni se ziš super. hb, da ti kdaj film poči, saj konc koncev otrok mora vedet, kdaj je dost. Bretz skrbi, dobro vesta, da ju ljubiš!!!!!