2ursae
|
Živa, zdrži, saj ne bo več tako dolgo. Ko zagusti, globoko zadihaj in si prestavljaj novo stanovanje. Saj veš, december mine kot bi mignil, pa itak so zaradi praznikov vsi dobre volje, pol boste pa počas že šli not. Glavno, da ti veš, kako z otrokoma, pa če tvoji žlahti ta način ne paše, se probaj distancirat. Saj vem, da je , ko živite skupaj, jaz se na komantarje moje tašče niti ne oziram več oz. poskušam ob njih ostati neprizadeta, ampak jaz si to lažje privoščim, ker ne živimo skupaj. Ima pa tud moja te fore "odvihrala iz sobe in vlekla surlo" , tako da vem, kolk to trapast izpade. Kar se pa tebe in tvoje vzgoje tiče, pa nimaš kaj dvomit vase (čeprav vse dobre mame to počnemo ), na tvojem mestu bi se jaz še prej razjezila. Če noče izbrat pravljice, mu jo izberem jaz, če se pol nad njo pritožuje, ne dobi niti te oz. mu serviram skrajšano verzijo , ker mi je zoprno, da se začne pol v postelji na ves glas jokat, pa še bratca zbudi. Vem, kako je zoprno, ko še sam dvomiš v svoje metode, pa dobivaš od vseh strani pametne komentarje, da se tako ne dela, pa čeprav nihče ne predlaga dobrega načina, kako se s tem spopasti. Lahko tudi, da je danes nek tak smotan dan, ker sem se jaz tud kregala nad A., ko si je npr. zvečer vsul v mleko polno porcijo kosmičev, pol pa samo malo pomešal in oznanil, da ne bo jedel. Grrr, in isto je naredil že za malico, ko si je nalil poln kozarec jogurta in ga pol ni hotel spit. In kaj me pri tem najbolj razjezi? Njegova neprizadetost in odkritosrčno priznanje, da si je veliko vlil/ vsul le zato, da bi pol lahko packal . Tko kot v primeru, ko poriva Bora, pa mu rečem, da se to ne dela, on pa men nazaj: "zakaj?" Aaaaaaaaaaaaaaa . nočko, grem še mal izbirat fotke, bova z mojim žlahti naredila koledar za 2009 ... ko gledam Borčja s tisto svojo prvo čupco ... šibam.
< Sporočilo je popravil 2ursae -- 29.11.2008 22:43:10 >