2ursae
|
oooo, dekleta, jaz sem tako vesela, da sem doma na toplem . sem bila popoldne na službeni zabavi in sem se iz Lj ob osmih pritrogala domov skozi ta sneg, zdaj sem pa na TV poslušala poročila o strašnih zastojih na našem Višnjegorskem klancu. Itak, da vsako zimo tam nasedajo tovornjaki brez zimske opreme, danes sta se mende zapela dva, ko sta vozila vštric in je zato vse stalo. Če pomislim, da bi zlahka tudi sama tam obtičala, če bi ga še malo dlje žurala ... brrr... Pa da vam povem, kolk je bilo fajn, ko sem prišla domov, pridem skozi vhodna vrata, vsa zmrznjena in glih zalotim mojega, ki je hotel nest Bora spat. Pa sem seveda sama prevzela to toplo štručko in jo stisnila k sebi , on je bil pa tud čist blažen in se mi je tako lepo nasmihal . Skratka, sneži na veliko, HB, da imam pajaca za oba otroka, ju3 zna bit še krasen dan . A ni fajn, da je petek, da se ju3 ni treba skozi zamete prebijat v službo . Zdravje: smo že skoraj čisto ok , hvala za pikice Mucke: kolk so lepe , pri nas smo ljubitelji muckov ... ko govorite o tem, kako so drage -za kakšne cifre to gre? Sem mal firbčna . govor: na veliko. Ima svoje besede, pa zelo se trudi ponavljat, vsak dan mu uspe kaj novega. Zna pa: ga ga (ko mu pokažeš račko), pka (= pika, ko mu pokažeš pikapolonico), bum (žoga, balon in vsaka stvar, ko pade na tla), pa pa, kaj je to?, kaj pa je to?, kaj je tam?, to, am ... pišuka, več se ne spomnim, pa moram res seznam narest, da ne bom pozabila. nočko, se grem gret pod kovter