|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
28.11.2008 18:27:34   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: maja zarja

Ti pa moram povedati,da sem si jaz in user posted image lani decembra kupila Samsunga in nobeden ni več izpravni.Je zelo slabo lovil signale pa zvočnik je zabaval oba.Sva rekla nikoli več.
Pa ne me narobe razumeti, nočem ti pokvariti veselja,morda je bilo to le najino nesrečno naklučje.
Upam,da bo tebi doooolgo dobro služil.user posted image

Ni panike, itak ga imam zdaj 24 mesecev v garanciji tako, da, če bo kaj crknilo se ne jezim user posted image user posted image
Vseeno pa upam ja, da bo mi služil. Zaenkrat sem nad njim navdušena, samo vseeno pogrešam nekatere stvari, ki jih nima pa jih je moj stari Sony Ericsson imel.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
28.11.2008 18:28:20   
Pandica
Aja, VANILI  kaj ti si pozabla na mene? user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
28.11.2008 18:45:01   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

in še on telefon od Fisher Priceja, ki govori številke, črke in tut poje. Pa sem ga doma vzela ven iz škatle pa se mi zdi, da full (pre)tiho poje oz. govori user posted image

user posted image   A ga še ima katera? Potem mi naj prosim pove, če tut tak tiho govori, ker drugače mislim, da ga bom šla zamenjat, ker se mi zdi, da 19,99 ojrov glih ni tak malo za eno igračko, kajne? Hvala vam.

Govori kar tiho ja. To je zato, da če otrok igračo postavi na uho, da ne vpliva na njegov sluh.
Je pa telefon od teh pametnih igrač Lii najmanj zanimiv. Prva je knjigica, potem kuža in zadnji je telefon. Lončka pa ne bomo kupili.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
28.11.2008 18:52:04   
Pandica
Klaudia  hvala ti, pa ti si res zlata. Vse veš user posted image
So pa mi že moje Mariborčanke enako odgovorile enako kot ti tako, da po moje je brezveze, da ga hodim menjavat, ker potem takem ni pokvarjen, ne? Če vse pravite, da dela tako tiho.
Ja, saj jaz ji bom še tut knjigico nabavla user posted image

Pa ta glasbeni polžek mi je tut vredu, me mika user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
28.11.2008 18:53:24   
Pandica
Aja, pametnega kužka pa ima Zala že tut kar nekaj časa in ji ni kaj ekstra zanimiv.
Če gre glih mimo ga malo brcne user posted image user posted image , da zaigra user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
28.11.2008 19:08:28   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Aja, pametnega kužka pa ima Zala že tut kar nekaj časa in ji ni kaj ekstra zanimiv.
Če gre glih mimo ga malo brcne user posted image user posted image , da zaigra user posted image

Enako user posted image  knjigico pa res non stop okoli nosi. Baterije smo že enkrat menjali, pa zvočnik tudi, ker je crknil od vsega hudega user posted image . Je skos nosek pritiskala: "živjo, živjo, živjo " user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
28.11.2008 19:19:35   
mehurčica
Joj, punce, jaz že tričetrt ure buljim v te mačke:

Že od nekdaj si želim Ragdoll-ko. Joj, ko bi si jo lahko privoščila. So drage ko user posted image .

Eni zaspala ob 18:30. Sem jo komaj še gor držala. Je bila že ob 17h zaspana. ampak pol bi se zjutraj verjetno že ob 5h igrali in jedli zajtrk.user posted image

Zdaj sta pa fanta prišla domov in spet nimam časa na dolgo pisat. user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 4.12.2008 23:47:38 >

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
28.11.2008 19:37:18   
nova10ka
mi smo ravno iz kosila pri žabarju, je moja babica praznovala. In Tjaša se je najedla žabjih krakov, tolk jih je basala v usta da ne morš verjet user posted image grem stavit, da bo čez pet let ful nos vihala, ko ji bo kdo omenil žabe kot hrano user posted image no, na srečo si zdaj še ne zmišljuje. samo da ni otroška kašica in je ok.

so mi v vrtcu povedali, da jim spi max eno uro, potem pa okol skače in budi ostale user posted image pol pa doma popoldne spi, k ma mir v svoji sobi. pač ni navajena v šundru spat. včeraj je zaspala ob pol šestih in se sploh ni pustila motit, je celo paniko naredila, ko smo jo budili za večerjo, tako da smo jo samo preoblekli v pižamo in nazaj v posteljo. pa je spala do pol sedmih zjutraj!!! user posted image men ni bilo nič jasno, sem jo skoz preverjala, če je ok.

v lj spet sneži, no upam da ne bo preveč. s user posted image sva oba prehlajena, mene spet grlo boli, sam na srečo brez vročine. tjaša je ok, sicer kašlja, sam to ji je ostalo od bolezni... danes jih je bilo v vrtu 5 od 12-tih. vsi ostali iz skupine so na bolniški...

2ursae, kasija in ostale mamice bolančkov - pošiljam vam user posted image user posted image user posted image user posted image in upam, da bodo čim prej zagrabile user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1058
28.11.2008 20:23:05   
sanwebdra
V MB sneeeeeeeeeeeeeeeeži!user posted image user posted image user posted image Končno! Grem zdaj avto pucat, in se peljem do prijateljice, bomo si babe skupaj pogledale Mammo Mio in pele in pele ... Jaz sem jo že enkrat gledala, vendar v Julijini prisotnosti, tako da je treba ponovit vajo.user posted image

Fisher Priceova pojoča knjigica je tudi Juliji največji zakon, imamo noter že tretje baterije, vse ostalo še dela, samo napisi na določenih gumbih so že malo obrabljeni. Na kužku pa nam je "modro uho" crknilo, seveda ne najdem računa, tako da že razmišljam kaj storiti.

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
28.11.2008 20:57:11   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Joj, punce, jaz že tričetrt ure buljim v te mačke:

Že od nekdaj si želim Ragdoll-ko. Joj, ko bi si jo lahko privoščila. So drage ko user posted image .

Imava zelo podobno željo. Želim si namreč sveto birmansko mačko... nekoč ko bom lahko prišparala toliko denarja, jo bomo imeli.

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 4.12.2008 23:48:01 >

Susan Savannah

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1060
28.11.2008 20:59:37   
miska1
srečanje-Kolosej, tako sneži, da nevem, kako sem mislila, da bi jutri sploh lahko zjutri šla od doma razen, če bi blo res vse spluženo.
Vidim, da je dosti bolančkov, vsem pošiljam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
28.11.2008 21:16:36   
majoli
Helou,

hvala Klaudia za super ideje za božično-novoletna darila. Naredila bom marmelado in medenjake, Maks bo pa dobil risalni blok in flomastre. Si moram pa še eno darilo izmisliti zanj, da ga bo dobil v moji službi. Za šoping trenutno nimamo ne časa ne prave volje, ampak tudi to še pride na vrsto.

Naš lubček je spet bolan - že tretjič ta mesec. Smo bili pri P in je vse na približno ok in nimamo kaj. Nos je zamašen in mali vsake toliko zakuha. Je pa večinoma super volje, edino ko ima T je revček. Tako, da sem res že sita teh prehladov in slabega počutja. Kaj bi bilo fajn, da bi bilo poletje! No, saj če bo sneg, bo tudi luštno.

Naš Maks še ne hodi in govori še čisto nič. Ampak res še prav nobene besede ne pove. Edino da-da-da ali redko ma-ma. Ve pa pokazati luč, sliko, lase, zobe, nos. Ko ga vprašaš kje je mami ali oči, pokaže na svoje lase user posted image . Zelo uživa, če se skrivava in ga jaz potem lovim. Zelo rad pleše, odpira omare, drsna vrata so zakon, daljinec in telefon pa itak. Rad gre do radiatorja in potem 'poroča' ali je vroč ali hladen. Nima neke naj igračke; avti so kul, pa stvari za zlagat so mu zanimive. Zadnje čase rad zleze v škatlo za igrače in se notri igra. Rad gleda skozi okno in se čudi svetu tam zunaj. Zelo je postal žgečkljiv in se tako lepo glasno smeji, ko ga žgečkaš. Zlat je in vsi smo čisto nori nanj.

Uživajte v prazničnih dneh!

Neposredna povezava do sporočila: 1062
28.11.2008 22:18:04   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

V MB sneeeeeeeeeeeeeeeeži!user posted image user posted image user posted image

Jaaa, ga je že kr nekaj nametalo user posted image
Ju3 pa bomo vsi kidali in avte pucali user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1063
28.11.2008 22:22:25   
Pandica
Klaudia in Mehurčica   full lepe muce, samo jaz imam rajši pse user posted image
Pa ne me zdaj narobe razumet, da jih nimam rada, saj imamo zdaj tut muco doma zraven psa, samo pač psi so mi bolj pri srcu user posted image user posted image user posted image

Mehurčica   Eni že ob 18.30h spi? user posted image   Pa še to praviš, da je komaj do takrat vzdržala? O moj Bog, jaz sem šla Zalo komaj ob 19.30h kopat, zaspala pa je okrog 22h danes komaj, prej ni šanse. Je bila cela naspidirana user posted image

user posted image    Kje bi lahko kupila sedež za na sanke?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
28.11.2008 22:54:40   
živa
Mi smo nazaj doma; nas je dragi že v nedeljo deložiral k moji mami, ker so nam splesnele vse stene v kleti, kjer mala dva spita, in je moral nujno sanirati user posted image , pa še večji je v ponedeljek bruhal in dobil vročino, tako da sem ostala kar do danes.

Če odštejem kašelj, sta ok, jaz sem imela malo družbe in sem se malo spočila in sem bolje kot zadnje čase. Edino naše stanovanjce tako počasi napreduje user posted image  ... za božič zihr še ne bomo gor user posted image user posted image user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
28.11.2008 22:57:39   
VANILI
dober večer mamčice

klaudija: končno se je predrl na plano še 11. zobek, tretja štirkica. tudi četrta bo vsak hip zunaj, žabotova dlesen zgleda kot vulkan ki bo lih kar izbruhnil.

pandica: nisem te pozabila - tebe pa res neuser posted image !, a sem kaj pozabila povedat-narest-povej plisuser posted image

še malo o tem in onem o naših malčkih:
oblačenje: jutri mu gremo kupit pajac, sicer pa sploh ne nosi žabic za noter. Če gremo ven, pa mu oblečem žabe, pa čez podložene hlače. Zgoraj pa ima majčko z dolgimi, eno s kratkimi in bundico.  Pa kapo valda. Zdaj bo treba še rokavičke. Spi v piđami brez stopalc, štumfke ne vevm kako spravi z nogic, pokrijem ga stokrat pa vsakič besno zbrca vse s sebe. V sobi nimamo ful toplo, no niti ful mrzlo ne.

igranje: vse, kar ni igrača. Mamčice, brez zamere, ampak jaz pa ne prenesem raznih cvilečih piskajočih igračk. Mogoče od takrat ne, ko smo bli nekje na obisku, ko je bila živa približno 1 leto, pa so jidali za igrat ene 5 takih reči, vse je piskalo, kvakalo, krulilo, špilalo - v stanovanju je bilo fuuul vroče, ful je folk žvrgolel, živa jemela kmalu dost vsega, mi pa tud. kot v enem suurealističnem filmu je bilouser posted image .
ima pa fišerjev telefon, a pol 100x pritisne eno te isto tipko in spet se mi meša. saj mu pustim, a gane zanima preveč, bolj ćživo. Mu je pa zanimivo plezati na stole in tam čičkat za mizo, pa v tiste naše police - čebelnjak je začel plezat - ker jih imamo kot predelno steno, torej na drugi strani lahko pade na glavo. V enem trenutku nepazljivosti sem ga našla v enem od "panjev" kot čebelica-bubica je bil. mislim kok adrenalina meni to po žilah vsak dan preteče, jao

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
28.11.2008 23:05:22   
VANILI
lasje: sem mu  jih zmerila, tudi do 10cm, a kaj ,ko mu skočjo skup in jih ma čist obb glavi. tako da nič strižeja, ga je pa vse teže česat. najbolj, da mu kar zdaj drede pustim rastuser posted image

sneg: včasih sem ga oboževala, tudi zdaj mi je idilična zasnežena pokrajina ali gozd, prej sem prižgala luč okoli hiše in opazovala sneg, ki je naletaval na češnjo prelepo. Toda, vidim tudi preglavice, zlasti težave z vožnjo. tko da- pa ne me ubit - bi raj vidla, da bi bil sneg malo okoli božiča, pol pa naj ga ne bo več, al pa tko se zmenmo: najbo,samo ne o cestah. Torej, naj ga ful napade, okoli 1m, potem pa naj bo temperatura okoli ničle, da odpade plundra in to naj zdrži do februarja, pol pa prosim pomlad in spet toplo!!!!!!!

moj čas je potekel.

lep vikend in lahko noč

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
28.11.2008 23:15:39   
2ursae
oooo, dekleta, jaz sem tako vesela, da sem doma na toplem user posted image . sem bila popoldne na službeni zabavi in sem se iz Lj ob osmih pritrogala domov skozi ta sneg, zdaj sem pa na TV poslušala poročila o strašnih zastojih na našem Višnjegorskem klancu. Itak, da vsako zimo tam nasedajo tovornjaki brez zimske opreme, danes sta se mende zapela dva, ko sta vozila vštric in je zato vse stalo. Če pomislim, da bi zlahka tudi sama tam obtičala, če bi ga še malo dlje žurala ... brrr... Pa da vam povem, kolk je bilo fajn, ko sem prišla domov, pridem skozi vhodna vrata, vsa zmrznjena in glih zalotim mojega, ki je hotel nest Bora spat. Pa sem seveda sama prevzela to toplo štručko in jo stisnila k sebi user posted image , on je bil pa tud čist blažen in se mi je tako lepo nasmihal user posted image .

Skratka, sneži na veliko, HB, da imam pajaca za oba otroka, ju3 zna bit še krasen dan user posted image . A ni fajn, da je petek, da se ju3 ni treba skozi zamete prebijat v službo user posted image .

Zdravje: smo že skoraj čisto ok user posted image , hvala za pikice user posted image

Mucke: kolk so lepe user posted image , pri nas smo ljubitelji muckov ... ko govorite o tem, kako so drage -za kakšne cifre to gre? Sem mal firbčna user posted image .

govor: na veliko. Ima svoje besede, pa zelo se trudi ponavljat, vsak dan mu uspe kaj novega. Zna pa: ga ga (ko mu pokažeš račko), pka (= pika, ko mu pokažeš pikapolonico), bum (žoga, balon in vsaka stvar, ko pade na tla), pa pa, kaj je to?, kaj pa je to?, kaj je tam?, to, am ... pišuka, več se ne spomnim, pa moram res seznam narest, da ne bom pozabila.

nočko, se grem gret pod kovter user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
28.11.2008 23:19:09   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

tko da- pa ne me ubit - bi raj vidla, da bi bil sneg malo okoli božiča, pol pa naj ga ne bo več, al pa tko se zmenmo: najbo,samo ne o cestah. Torej, naj ga ful napade, okoli 1m, potem pa naj bo temperatura okoli ničle, da odpade plundra in to naj zdrži do februarja, pol pa prosim pomlad in spet toplo!!!!!!!

podpiram ta predlog user posted image . Jaz sem bila vedno ZA selektivno padanje snega - na smučiščih, hribčkih, za in pred hišami, a ne po parkiranih avtomoblih in pred garažami, ne po cestah in pločnikih user posted image . Pa tam gor nimajo nič splanirano, kar dol mečejo, pa pade kamor pade user posted image . Bi se moral tud oni mal organizirat user posted image .

nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
29.11.2008 7:47:32   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Mucke: kolk so lepe user posted image , pri nas smo ljubitelji muckov ... ko govorite o tem, kako so drage -za kakšne cifre to gre? Sem mal firbčna user posted image .

Včeraj, ko sem malo iskala, nisem zasledila nižje od 650€. user posted image Sem eno za hec kontaktirala in imajo trenutno samo eno še, ki stane 700€ zaradi redke barve.
Moj je včeraj videl moj post tukaj gor in me je vprašal, če se mi je zmešalo.user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
29.11.2008 9:03:03   
Ulaa
Dobro snezeno jutro!

Najprej malo za popit:
user posted image
user posted image

in nato se en fini zajtrk:
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

tko da- pa ne me ubit - bi raj vidla, da bi bil sneg malo okoli božiča, pol pa naj ga ne bo več, al pa tko se zmenmo: najbo,samo ne o cestah. Torej, naj ga ful napade, okoli 1m, potem pa naj bo temperatura okoli ničle, da odpade plundra in to naj zdrži do februarja, pol pa prosim pomlad in spet toplo!!!!!!!

podpiram ta predlog user posted image . Jaz sem bila vedno ZA selektivno padanje snega - na smučiščih, hribčkih, za in pred hišami, a ne po parkiranih avtomoblih in pred garažami, ne po cestah in pločnikih user posted image . Pa tam gor nimajo nič splanirano, kar dol mečejo, pa pade kamor pade user posted image . Bi se moral tud oni mal organizirat user posted image .

nočko

Pod tole se pa podpisem!!!
Sem se vceraj vozila domov 40km/h po avtocesti!
Ampak konec dober, vse o.k.!

Nas tavelik otrok pa cist navdusen nad snegom in ze sanja kako se bo sel danes kepat! Dobro da ima zdajle solo sicer bi bila ze mokra user posted image user posted image .

Punce ne vem a sem mal blond al pa tale datum ne stima user posted image :
IZVIRNO SPOROČILO: miska1

Živjo punce, predlagam za jutri, da bi se kaj dobile, dec bo hitro naokoli. Naslednjo sob mi žal ne bo zneslo za Celje.

Srečanje Lj-Kolosej, 29.12.08 sob ob 10h:
- miška1

Naju zal ne bo, ker imamo danes delovno soboto. V Celje mogoce prideva.

mucke: so lepe, ampak jaz jih ne bi imela. Ribe so bolj komot user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
29.11.2008 9:25:12   
Klaudia

Odvisno kaj hočeš. Če hočeš pet quality se cene gibljejo od 600 do 700€, če hočeš pasemsko kvaliteto (za razstavljanje) od cca 1000€ naprej. Če bi pa rada tako, ki jo lahk pariš naprej pa raje ne vprašaj. user posted image

Tudi pri nas smo za mačke. Saj pravijo da se ljudje delijo na tiste ki imajo radi pse ( zvesti, uboglivi...) in tiste, ki imajo radi mačke (svojeglavi, vse je po njihovo... ) user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
29.11.2008 10:27:12   
nova10ka
evo mene, spet bolno user posted image sva oba srčkom fasala prehlad, meni se je seveda (ITAK) razširil na grlo. tjaša je na srečo še ok, samo ponoči še vedno kašlja... mi je tolk bedno, k se te bolezni sploh ne končajo... nč grem naprej počivat...

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
29.11.2008 11:56:53   
sanwebdra
user posted image  Ah dajte, no, bolančki ... Hitro se pozdravite, pol pa na sneg.

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
29.11.2008 14:10:08   
Pandica
nova10ka  in vi ostali bolančki  pozdravite se user posted image  user posted image  user posted image

Mi pa sma danes že naredili nekaj km po snegecu user posted image user posted image kak je blo fajn, ko še je bil taki nepohojen in brez sledi čevljev user posted image user posted image user posted image

Dopoldne sma šli z vozičkom do trgovine, se je super obnesel tisti bikasti voziček, ki ga imava doma za tak teren, res sem hodila kr po visokem snegu in sploh ni bilo panike user posted image

Pol pa se je Zala še sankala in je full uživala user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa mi je hb malo zaspala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
DOGODKI za OTROKE v AVGUSTU 2025
Pripravili smo izbor dogodkov za otroke, ki se bodo odvijali v avgustu – kulturne delavnice, ustvarjalni tabori, počitni...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?