|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
27.11.2008 21:14:14   
mehurčica
Samo tolko se javim, da povem, da pridem v CE, če me katera štajerka s sabo vzame.

Zdaj grem pa likat in perilo obešat. Eh, se mi ne da danes...user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
27.11.2008 21:15:08   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI
user posted image mamčice, zlasti klaudija, ko VEM, da vešuser posted image : kako naj izvedem to, da bi mela na majcah natiskane fote svojih otrk? sem mislila podarit tašči in mojima dvema majice, kjer bi bla odštekana fotka mojih deh žabic.

kupiš papir za likanje na majice npr. tole. Potem pa doma natisneš in polikaš po majici. Simpl user posted image  ane?

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
27.11.2008 21:44:46   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

sanwebdra , jooooj kak lep avatarček imaš, kako princesko maste doma!!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
27.11.2008 21:51:33   
Ulaa
hvala za pohvale.
Vanili: s casom je tako - vzet si ga je treba user posted image user posted image .  Malo se je treba organizirati - pa saj to meni ne uspeva najbolje, ampak npr. pralni dan je sobota, ker susim v susilcu mi ne ostane skoraj nic za likat user posted image ,  posodo pere stroj, od kar imamo Nika, je sesalec vedno pri roki in sporti posesam tako da se ne nabira prevec,  ker delam po 4 ure, in sem zgodnja sem do ene 11.30 ze doma. Pa tko, stanovanje ni pospravljeno v nulo, pa pozno hodim spat in sem posledicno prekurjena....
Stos je pa v tem, da jaz take stvari zeloo rada delam in je to za mojo duso, in ker si vzamem cas za to npr, ne gledam televizije. Berem samo se studijsko literaturo...

Klaudia: ja telo je iz filca, glava in nos stiropor, lasje neki umetni, krila eno perje, za okoli in spodaj pa sem dala "kovertan" nisem ziher kak se rece, ampak moja mama to uporablja na vrtu za solatko pokrivat user posted image

*kinnie* user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za izpit!!

sanwebdra:  ja komaj bi bilo, bi lazje opravicila tole moje igrackanje user posted image user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
27.11.2008 21:54:50   
mama06
Helou punceuser posted image

suzanamai - WBuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem te že ful pogrešalauser posted image A si mogoče 14.12 v Kranjski gori?

hoja - naš malček pa je spet začel počasi poskušat delat svoje prve korake. Je tako posrečenuser posted image

Ulaa - neverjetna si. bravouser posted image user posted image user posted image

Pandica - je mladi štajerček še vedno na all inclusive ali je že na room-in-guuser posted image user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
27.11.2008 22:02:11   
jasna
ulaa, user posted image user posted image user posted image user posted image  ful so lepiuser posted image . Bi prišla enkrat k tebi na inštrukcijeuser posted image
Kako pa, da se nisva danes srečali? Jaz sem tudi okoli 11ih tam skakljalauser posted image .

Pandica, mene tudi zanima, kako je s malim?

suzanamai, kako že gre tista... zaustavite zemlju, silazimuser posted image . Ampak ti itak vse zmoreš, pa še dodatno si naložiš, da ti ne bi bilo slučajno dolgcajtuser posted image user posted image

Grem pakirat... gremo na sneg čez vikenduser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
27.11.2008 22:03:21   
mama06
Danes pa je moj malček dobil dvojne nove čeveljčke in eni so takšni

....spet štrajka in noče pripopat slikeuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
27.11.2008 22:04:47   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Grem pakirat... gremo na sneg čez vikenduser posted image

Uživajteuser posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
27.11.2008 22:05:10   
mama06
..noče dat slikeuser posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
27.11.2008 22:09:40   
lane31
Po celem tednu mrka se javim še jaz.......vas pogrešam,a nekako ne znese več toliko kot je prej
Teka,Vanili.......za crknit smešno user posted image
Kinnie.......bošči Žan ,upam,da so zdaj bolezni vsaj za par mescev proč od njega

Darila........bodo samo malenkosti -Miklavž zgolj za otroke -Božič za najbljižje

Ulaa.........joj kako lepe stvari delaš.....jaz sem za tako totalni debil

Pandica........čestitke Zali in tebi za nov fonček

MajaZarja.......a že dopust user posted image si se ognila domski epidemiji user posted image

Stanje pri nas........AB še 3 dni ,a je zdrava od prve doze naprej ,.... dela prve boječo-ponosne korake user posted image ,klice mama in ata sta zamenjala baba,dedi pa-pa - to poslušam vsaj 20x dnevno ,sem pa vesela,da se pri njima očitno počuti kot doma za kar sem hvaležna do neba in nazaj user posted image kar nekaj besed že lepo pove -stric ,teta ,avto so najnovejše ,po cele dneve mi nosi knjigice ( ki jih priznam že skrivam tu in tam user posted image ) in ji morem brat oziroma kazati kje je kaj in pol ona meni nazaj in nikoli konca user posted image .......

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
27.11.2008 22:29:32   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Pandica - je mladi štajerček še vedno na all inclusive ali je že na room-in-guuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Pandica, mene tudi zanima, kako je s malim?

Do danes dopoldne je bila v porodni, ampak potem se je stanje umirilo in so jo dali nazaj dor na oddelek. Tako, da še vedno čakamo, včeraj pa je že bila taka panika user posted image user posted image user posted image
Hvala vam za skrb in brez skrbi vam javim, ko pride mali na svet user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
27.11.2008 23:09:48   
jasna
mama06, hvalauser posted image . Pravijo, da bo snežilouser posted image
Daj naloži fotko na shrani.si in skopiraj semuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
27.11.2008 23:19:16   
skuštrana
Sem vas prišla samo pozdravit, potem grem pa spat, sem cel dan na nogah..

Aja, sem dala oglas, da iščem teto za likanje in čiščeneje 2 krat mesečno in danes mi cel dan zvoni telefon..Če me ni klicalo ene 150 ljudi sem papež. Za crknit..In mož ME STRAŠI, DA BO OGLAS IZŠEL ŠE 2 KRAT..jAO MENI user posted image user posted image user posted image

Lahko noč user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
28.11.2008 7:33:02   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Aja, sem dala oglas, da iščem teto za likanje in čiščeneje 2 krat mesečno in danes mi cel dan zvoni telefon..Če me ni klicalo ene 150 ljudi sem papež. Za crknit..In mož ME STRAŠI, DA BO OGLAS IZŠEL ŠE 2 KRAT..jAO MENI user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pa dobro jutro,

postrežem:
kavico
user posted image
pa čajček
user posted image
in še domače
user posted image .

Pa lep dan vsem!user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
28.11.2008 8:57:14   
janja
Dobro jutro!

Ma ste vse nekaj pridne. Jaz pa že par dni ustvarjam čestitke, ker me baše cajt. Mam pa tud ful ustvarjalne žilce, pa pomanjkanje časa.

ulaa - lepi angelčki. Prava mojstrica si!

klaudia - jaz se tud strinjam, da so doma narejena darila, tista prava, iz srca.

vanili - a si mislila pictbridge tehniko? Narediš luknjice in potem s svilenim sukancem šivaš. Men je to ful lepo. Bom poskusila. Pa dej fotkni tiste kalupe.

ostale pa uživajte v prihajajoči zimi...veliko belega snega (tistga k škripa).

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
28.11.2008 9:40:45   
valči
Zdravo!

Se malo javim,preden grem medenjake pečt.Mi je taščica prinesla ohhoho testa umešenega,sedaj pa se grem igračkat.Joj,kako to rada delam.Pa modelčkov takih lepih,angelčki,smrekice,zvezde,še poskus za smrekico bom naredila,da vidim,kako bo uspelo.
popoldne pa bom jih okrasila,z pomočjo otrok seveda.Pa načrt za medeno hišo še morem nekje staknit,da se mi spet letos ne podre.

Adventtni venček,sem si zamislila letos tako.Nartedila bom medeno hišico,jo dala na lep steklen krožnik,okrog vsakega vogala pa štiri svečke,za vsak teden.Si to zelo želim naredit in upam,da rata.user posted image

Klaudia,tudi jaz bom
tako naredila,samo bolj skromno,kot ti,ker imamo več strank-prodaja vina in to...Na vsako buteljko vina bom z rafijo obesila en večji okrašen medenjak,zavit v
foljio.Je najlepšše podarit doma narejeno,seveda tistim,ki cenjio to.

Nina mi je vstala pred sedmo zjutaj,sem vesela,da mi 12 ur prespi ponoči,seveda z zbujanji,pa vendar.
.

Vidim,da so me same napake,grem delat raje,se javim zvečer.Lep dan preživite.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
28.11.2008 13:07:46   
maja zarja
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

MajaZarja.......a že dopust user posted image si se ognila domski epidemiji user posted image

user posted image user posted image user posted image ja imam ga še dosti tak, da sem na prisilnem dopustuuser posted image ,ki pa mi mimogrede paše zeloooooooo.
hhhhhhh pa nič dobrega ne zamujam.user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
28.11.2008 13:17:25   
maja zarja
Evo zdaj pa še eno vprašanje.A vaši user posted image že dosti govorijo.Aneta je očitno prava klepetačica Mi smo še vedno samo pri ata,ata,ata in tu in tam deda,pa še papa.Mama pa je še vedno misija nemogoče.

Danes pa greva z user posted image prvič zvečer ven, na koncert Dražena Zečiča.K Zarji pa prideta moja dva,ki jo sicer pazita praznike in nedelje pa kadar delava popoldne.Ponoči pa je še nista tak,da upam,da bo vse ok.Saj ne dvomim v moje starše.......ampak v Zarjouser posted image user posted image user posted image .

Jaz sem tudi danes delala adventni aranžma,tudi čisto naravnega iz vejic raznih iglavcev pa malo klinčkv sem gor prilepla,švečke pa imam 4 srebrne vrtnice ,na sredi pa rdečo pentljo,ker imamo rdeče srebrno pohištvo.Vse skupaj sem pa lepila s silikonsko pištolo na stekleni kvadratni krožnik.user posted image Pa je full lepo izpadlo.

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
28.11.2008 13:18:48   
maja zarja
IZVIRNO SPOROČILO: janja

Dobro jutro!

ulaa - lepi angelčki. Prava mojstrica si!

klaudia - jaz se tud strinjam, da so doma narejena darila, tista prava, iz srca.

user posted image se podpišem.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
28.11.2008 13:24:56   
maja zarja
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

user posted image

Jaz pa sem si danes sama sebi kupila za Miklavža, sicer malo prej, samo vseeno ta mobitel:

user posted image

sem šla na paket Džabest  in ga dobila za đabe, 1 cent user posted image user posted image user posted image

IIIIIIII je lepi taki punčkasti.Ti pa moram povedati,da sem si jaz in user posted image lani decembra kupila Samsunga in nobeden ni več izpravni.Je zelo slabo lovil signale pa zvočnik je zabaval oba.Sva rekla nikoli več.
Pa ne me narobe razumeti, nočem ti pokvariti veselja,morda je bilo to le najino nesrečno naklučje.
Upam,da bo tebi doooolgo dobro služil.user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
28.11.2008 13:27:06   
Kasija
Pozdravljene!

Ja suzanamai je šla pogledat mojo hiško s suhimi estrihi user posted image  Jeeee, parket baje polagajo konec naslednjega tedna. Komaj čakam konec te odisejade o hiški. Da bom lahko razmišljala samo še o okraskih. In čiščenju user posted image

Katera je govorila o barvicah, ki se sperejo? Kje to dobiš in a gre res dol?

Elian je pa v sredo zbolel. Včeraj je imel 40 C in to cvelo 1,5h preden sem sploh dojela, ga spravila do zdravnice in je dobil svečko. Je pa prijela in je danes že boljše s temperatur hb. Tečen je pa še vedno, tako da ga najbrž boli grlo in še kaj.

Lepo se imejte!

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
28.11.2008 14:25:54   
miska1
Živjo punce, predlagam za jutri, da bi se kaj dobile, dec bo hitro naokoli. Naslednjo sob mi žal ne bo zneslo za Celje.

Srečanje Lj-Kolosej, 29.12.08 sob ob 10h:
- miška1 

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
28.11.2008 15:26:48   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

Katera je govorila o barvicah, ki se sperejo? Kje to dobiš in a gre res dol?

Mi smo kupili flomastre, ki se sprejo z milnico iz kože in oblačil. Kupila sem jih v Leclercu. Če se res sperejo ti pa povem po miklavžu, ko jih bo Lia odprla user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
28.11.2008 15:27:32   
nova10ka
Srečanje Lj-Kolosej, 29.12.08 sob ob 10h:
- miška1 
- nova10ka (?)

Bom prišla, samo ni 100%, ker sem nekaj prehlajena (Tjaša je trenutno zdrava) in je ful odvisno od tega, kako se bom počutila.

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
28.11.2008 18:24:55   
Pandica
Punce, jaz sem pa danes v Baby Centru kupla Zali za Miklavža tole živalsko ladjico, ki poje in oponaša živali

user posted image

in še on telefon od Fisher Priceja, ki govori številke, črke in tut poje. Pa sem ga doma vzela ven iz škatle pa se mi zdi, da full (pre)tiho poje oz. govori user posted image

user posted image   A ga še ima katera? Potem mi naj prosim pove, če tut tak tiho govori, ker drugače mislim, da ga bom šla zamenjat, ker se mi zdi, da 19,99 ojrov glih ni tak malo za eno igračko, kajne? Hvala vam.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?