valči
|
Zdravo! Se malo javim,preden grem medenjake pečt.Mi je taščica prinesla ohhoho testa umešenega,sedaj pa se grem igračkat.Joj,kako to rada delam.Pa modelčkov takih lepih,angelčki,smrekice,zvezde,še poskus za smrekico bom naredila,da vidim,kako bo uspelo. popoldne pa bom jih okrasila,z pomočjo otrok seveda.Pa načrt za medeno hišo še morem nekje staknit,da se mi spet letos ne podre. Adventtni venček,sem si zamislila letos tako.Nartedila bom medeno hišico,jo dala na lep steklen krožnik,okrog vsakega vogala pa štiri svečke,za vsak teden.Si to zelo želim naredit in upam,da rata. Klaudia,tudi jaz bom tako naredila,samo bolj skromno,kot ti,ker imamo več strank-prodaja vina in to...Na vsako buteljko vina bom z rafijo obesila en večji okrašen medenjak,zavit v foljio.Je najlepšše podarit doma narejeno,seveda tistim,ki cenjio to. Nina mi je vstala pred sedmo zjutaj,sem vesela,da mi 12 ur prespi ponoči,seveda z zbujanji,pa vendar. . Vidim,da so me same napake,grem delat raje,se javim zvečer.Lep dan preživite.