suzanamai
|
Pozdravljene desetke, po dolgem času se javljam iz delavne komune, sem obljubila Vanili, ker me baje že pogrešate in se sprašujete, kaj je narobe. No vse je super, le preveč obveznosti. Zoja je še vedno zlata in vsak dan bolj navihana, danes sem si prav zaradi nje vzela prosto pozno popoldne, saj jo že prav pogrešam mojo mačkico . Včeraj sem bila pri Kasiji in videla njeno sanjsko hiško, prav prijeten domek si ustvarjajo, trebušček je pa tudi tako lep in ji ga kar zavidam. Razen delovne norišnice pri nas nič kaj posebej novega, dobili smo še nekaj zobkov, hodimo še ne, smo v varstvu, pri najboljši možni varuški, ki težko vzame kak euro, ker je mala tako zlata in ji je baje polepšala vsakdan . Je pa drugače družinska prijateljica, mama od moje poročne priče, upokojena šefica vrtca. Skratka mala gre z veseljem tja vsako jutro, še z večjim veseljem pa domov, ko me zagleda . Malo sem uspela prebrati za nazaj, torej glede smrekce, imamo že nekaj let tako veliko umetno in zadnjih par let nanjo obesim sveže klinčke, vanilijo, cimet, pomaranče , bele lučke in nekaj lesenih okraskov, vse klinčke in ostalo povežem z navadno vrvjo, dodam še nekaj natur mašnic z rdečo obrobo.... Sem vsako leto sproti tako ponosna nanjo, mi je tako všeč, pa tudi vsi obiskovalci kar vzdihujejo, je tako natur in romantična, bom pripopala par slikic, ko jo postavim, verjetno že naslednji vikend, saj pri nas smrekica vedno stoji, že za maiev rd, ker pa bomo tokrat na krvavcu, nas mora pričakati postavljena, ko se vrnemo. juuuuuuuuuuuupppppppppppiiiiiii smučarska sezona se jutri začenja, na žalost brez mene, no jo bo pa mai odprl še namesto mene , gre frajer jutri v kranjsko na otvoritev s svojim prijateljem (24let), ker mami nima časa . V glavnem neučakano čakam 13 december in dopust, da pridem malo k sebi, saj imam občutek, da se sploh več ne spočijem ponoči. Za lažjo predstavo: moj dan izgleda tako, vstanem ob 7h, zbudim Maia, uredim in nahranim Zojo, Mai se na srečo sam zrihta in gre v šolo, popijem kavo, Zoja medtem gleda babytv( zakon program), odpeljem malo k varuški in grem v delavnico, kjer sem do 2h, ko pride Mai do mene in greva skupaj po malo, skuham kosilo, pojemo, 15 min. crkljanja z otroci, peljem Maia na trening in na teren, delat montaže in izmere, robo razvozit, potem nazaj po Maia, malo igranja z malo, spet na trening, na teren, pobrati Maia in domov. Ker je večinoma ura že čez 9, se uredimo in spat. Tako dan za dnem, razen torka in vikendov, no sedaj se je pa začela smučarska sezona, bomo pa večino vikendov še na smučišču. V glavnem, če bom le lahko, pridem 6ega v celje, zaenkrat se mi še izide, upam, da ne bo kaj nepredvidenega prišlo vmes. Fulllll vas pogrešam in vsak dan večkrat pomislim na vas, drage desetke, saj ste postale prave prijateljice in seveda na ves mali podmladek, ki mi je tako prirasel k srcu. Tiste ki imate mojo cifro, nič bat, kar pokličite, saj pavza med delom vedno paše . Sicer bo pa kmalu konec leta in bo malo več časa ...