|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
26.11.2008 21:12:43   
*kinnie*
Uh prehitro sem oddalauser posted image

V glavnem, res ne vem, kako bom sploh uspela zapravit potem to mojo bajno plačouser posted image
2ursae tnx...se pred tabo lohka samo skrijemuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
26.11.2008 21:14:21   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

kinnie, user posted image  za izpit user posted image

darila: mi bomo tud letos malo bolj šparovni, ravno zaradi krize. HB sta otroka še tolk majhna, da nimate norih želja. Sva z A. zadnjič z muko sestavila pismo za Miklavža, ker ni ničesar, kar bi si vroče želel. Sem mu namreč razložila, da Miklavž ne nosi kablov, ker se na to ne spozna, ampak prinese le igrače, pa mu je pol čist zmanjkalo idej user posted image . Seveda se je pol spomnil, da bi igračko s kablom.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
26.11.2008 21:15:49   
2ursae
... šiiiit, a citirala sem se user posted image  ... jao, hotela sem uredit svoj prejšnji post, ne pa citirat user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
26.11.2008 21:20:06   
*kinnie*
2ursae: ja pri nas ta večja tudi nima kakšnih želja....še najbolj je bila vesela malih winxic, ki so bile na bonbonih za 2 euruser posted image ...to so pa vse njene želje....sem jo za njeno skromnost hotela nagraditi in ji kupiti eno večjo winxico ( meni niso kul, samo če jih imajo pa vsi v vrtcuuser posted image ), pa ji še mar ni bila.....na koncu je dobila pa fensi copatkeuser posted image user posted image

Zdaj je pa verjetno nekje videla Malega vedija in je omenila, meni se je pa zdelo kar ok, no upam, da ne bo za 5 minut....v glavnem nima nobenih želja....vsega je vesela...no saj moja denarnica se nič ne pritožujeuser posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
26.11.2008 21:22:25   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

... šiiiit, a citirala sem se user posted image

nič hudga, se tako lepo bereuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
26.11.2008 21:57:54   
Pandica
Dober večer user posted image

Ravnokar mi je poslala prijateljica sms, da še je vedno v enem kosu, da je priklopljena na ctg, ampak, da se je vse skupaj malo umirilo.
Hvala vsem za lepe želje, ko rodi pa vam javim. itak že vemo, da bo fantek user posted image

Slikice in posnetki  vsi so full lepi oz. lepe user posted image

Mama06 in Kinnie
   super, bravo, čestitam za izpit user posted image user posted image user posted image

Smrekica   jaz imam umetno, zeleno, gor pa obeske oz. kuglice in vse ostalo v modro - srebrni kombinaciji.
Moja mami pa je lani kupila tut novo smrekico, umetno, črno pa imamo gor samo vse v rdeči barvi pa je full lepa.

Letos, ko pa bomo prvo leto praznovali Božič v hiši pa še bomo lepo vse lahko zunaj okrasili in bo user posted image

Miklavž oz. parkelj   jaz še ne vem kaj bo Zali prinesel user posted image moram it malo po štacunah pogledat, da se odločim kaj bo dobila. Če pa se mi zdi, da ima itak vsega dovolj, cunj več kot preveč, igračk tut, ampak nekaj bo vseeno dobila user posted image
Čeprav ji kdaj rečem, ko je "poredna", da jo bo parkelj letos odvlekel user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem si danes sama sebi kupila za Miklavža, sicer malo prej, samo vseeno ta mobitel:

user posted image

sem šla na paket Džabest  in ga dobila za đabe, 1 cent user posted image user posted image user posted image

Kaj sem še hotla pokomentirat?

Aja, Sanwebdra  a Julija pa mora kr hodit v vrtcu na sprehod? Ojoj user posted image

Klaudia   tebi pa naj povem, da mi je včeraj vseeno pol nekak uspelo, da sem si lahko dala dol vlečt nove dele Prison Breaka in sicer 5 delov, ko jih pogledam jih bom kr izbrisala, pa nove dol...tak, da nea vem kaj me toti moj rač. tak jezi user posted image

Tak, zdaj bom pa poslala, da nebo šlo vse skupaj v nič user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
26.11.2008 22:35:39   
jasna
kinnie, čestitkeuser posted image user posted image user posted image

vsem bolančkom, user posted image user posted image user posted image user posted image

janja, za palčke smo porabili en popoldan. Večji problem je, kaj vtaknit notri, da se ne ponavljašuser posted image .

sanwebdra, kar naj Julija hodi, saj verjetno ne gredo dalečuser posted image

cene lesenih igrač - danes sem v šparu btc videla stojnico trgovine Kosobrin in bila prav prijetno presenečena nad cenami. Se spomnite vlakca, ki mi je bil tako všeč? No tu imajo podobnega za 14 euruser posted image . Pa tudi ostale cene so zelo dostopne.  Trgovina je pa drugače v MB.

Sem pa vrnila škornje v Deichman, ker so A včeraj na snegu spustiliuser posted image . Sem poslala vse nekam in šla kupit superfit, drage ko žafranuser posted image .

< Sporočilo je popravil jasna -- 26.11.2008 22:37:07 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
26.11.2008 22:46:39   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Trgovina je pa drugače v MB.

Hmmm, jaz ne vem kje je ta trgovina user posted image

Pol pa pridi 1x sem po nakupih pa bomo še hitro eno srečanje dol vdarle user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
26.11.2008 23:06:04   
jasna
Pandica, na njihovi spletni strani je zemljeviduser posted image . Če pridem do MB v šoping, pol bi mogla pa še mal čez mejo do Ikeeuser posted image  Se mi res lušta tja, ampak z deco se mi pa res ne da. Bi jim blo dolgčas in bi samo štalo delaliuser posted image .

Nočko!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
26.11.2008 23:28:28   
Pandica

Pandica, na njihovi spletni strani je zemljeviduser posted image . Če pridem do MB v šoping, pol bi mogla pa še mal čez mejo do Ikeeuser posted image

Kak pa je njihova spletna stran?
Saj do Ikeje pa si en, dva, tri...komaj avto zaštartaš prav in si že tam user posted image no, od nas user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
27.11.2008 6:30:04   
VANILI
DOBRO JUTRO
EVO MI ŽEOD POL6 POKONC, JAZ BI ŠLA NAZAJ SPAT NAMESTO V SLUŽBO

PA KAJ JE TO Z NAŠIM pobcem, da tako malo spi.

nas verjetno 6.12. ne bo na srečanje, pa tako sem se veselila. ampak živa ima potem vponedeljek op., pa jo moramo ful mirkat,  da se česa ne naleze... ne od vas, ampakv velikih centrih je svaštauser posted image

jasna, pošlji mi naslov, kamor naj ti pošljem knjigi.

< Sporočilo je popravil VANILI -- 27.11.2008 6:33:22 >

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
27.11.2008 7:07:59   
sanwebdra
Evo Pandica ... je pa na Tyrševi, malo više od H&M. To pa veš, kje je, kajne?user posted image

http://www.kosobrin-igrace.com/

Vanili, škoda!user posted image  Sicer pa imaš prav, pazi nanjo.

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
27.11.2008 8:25:40   
*kinnie*
Dobro jutro.....brrr je mrzlo -4 brrr, ampak tako lep dan bouser posted image

Mi sedaj, ko ni vrtca vstajamo ob 8h....no sicer mu delam terapijo tudi ponoči, ampak mali vse prespiuser posted image . Zdaj je lump spet pri vseh močeh in moram rečt, da me prav zabava....
...je pa vedno bolj atiju podoben, pa pravijo, da so sinčki mamicamuser posted image

Ta večja pa standardno v vrtcu, vsa srečna, da je v vrtcu....da ne bo narobe slišat, sem zelooo vesela, da je tako!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
27.11.2008 8:27:26   
*kinnie*

sanwebdra, kar naj Julija hodi, saj verjetno ne gredo dalečuser posted image

jaz se s tem več kot strinjam....ker pri meni ni potuhe, ko gre za hojouser posted image ....ta večja je morala z mano prehodit hmmmm okoli 8 km na dan vsak dan, stara manj 4 leta....

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
27.11.2008 8:29:51   
*kinnie*
zdaj vam pa hitro skuham en čajuser posted image

user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
27.11.2008 8:39:57   
janja
kinnie - hvala za čajček. Se v tem mrazu prav prileže!

Ja, bolančki želim vam, da se vaša sezona čimprej neha. Mi smo še vedno zdravi.

Dons nimam nobenih idej, pa tud razmišljat se mi ne da preveč. Grem kr delat, da dan hitreje mine.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
27.11.2008 11:20:29   
mišk
Spet jst po dolgem času.user posted image  Neki me doma računalnik zejbava, pa si bom danes, ko sem pri starših dala duška.

Zdravje: Dona (trkam) do danes še ni bila nič bolana ali kaj bolj prehlajena. Malo me je edino strah, ker ima njena vrstnica-soseda človeške gliste, da jih ne bi kje še mi staknili!user posted image  Držim pa peščice za vse bolančke, da se čimprej pozdravijo!user posted image

Nosečnost: V torek sem imela reden pregled. Od zadnjega pregleda (pet tednov) sem se zredila 1,3 kg, drugače je vse v redu. Čez tri tedne pa že imam morfologijo. Počutim se super, kakšen teden tudi že čutim brcike!user posted image

Trmoglavljenje, izsiljevanje, preizkušanje moje potrpežljivosti: Vse to Dona prakticira zadnje 14 dni!user posted image  No, vsaj ljudi je nehala tolčt po glavi! Včasih mi gre prav na živce s tem svojim ihtavim dretjem! Poskušam jo ignorirat, kadar se tako obnaša. Drugače je pridna, a tej njeni izpadi so pa res user posted image !

Donina frizura: Sedaj že nekaj časa nosi po dva čopka. Na vsaki strani enega in je kot Pika nogavička!!user posted image  Bom naslednjič kako slikco prlimala.

Darila: Pri nas je tudi vedno miklavž nosil najrazkošnejša darila. Midva ji bova kupila sanke (upam, da bodo v naslednjih letih kdaj prišle v poštev), pri starih starših še ne vem točno kaj bo dobila. Vem samo za gugalnega konjička. Pri tetah in strcih bo tudi nekaj nosil,...
Božiček bo tudi kaj prinesel, a še ne vem kaj.
Dedek mraz pa bo kar ta občinski!user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
27.11.2008 20:38:39   
suzanamai
Pozdravljene desetke, po dolgem času se javljam iz delavne komune, sem obljubila Vanili, ker me baje že pogrešate in se sprašujete, kaj je narobe. No vse je super, le preveč obveznosti. Zoja je še vedno zlata in vsak dan bolj navihana, danes sem si prav zaradi nje vzela prosto pozno popoldne, saj jo že prav pogrešam mojo mačkicouser posted image . Včeraj sem bila pri Kasiji in videla njeno sanjsko hiško, prav prijeten domek si ustvarjajo, trebušček je pa tudi tako lep in ji ga kar zavidam.
Razen delovne norišnice pri nas nič kaj posebej novega, dobili smo še nekaj zobkov, hodimo še ne, smo v varstvu, pri najboljši možni varuški, ki težko vzame kak euro, ker je mala tako zlata in ji je baje polepšala vsakdanuser posted image . Je pa drugače družinska prijateljica, mama od moje poročne priče, upokojena šefica vrtca. Skratka mala gre z veseljem tja vsako jutro, še z večjim veseljem pa domov, ko me zagledauser posted image .

Malo sem uspela prebrati za nazaj, torej glede smrekce, imamo že nekaj let tako veliko umetno in zadnjih par let nanjo obesim sveže klinčke, vanilijo, cimet, pomaranče , bele lučke in nekaj lesenih okraskov, vse klinčke in ostalo povežem z navadno vrvjo, dodam še nekaj natur mašnic z rdečo obrobo.... Sem vsako leto sproti tako ponosna nanjo, mi je tako všeč, pa tudi vsi obiskovalci kar vzdihujejo, je tako natur in romantična, bom pripopala par slikic, ko jo postavim, verjetno že naslednji vikend, saj pri nas smrekica vedno stoji, že za maiev rd, ker pa bomo tokrat na krvavcu, nas mora pričakati postavljena, ko se vrnemo.
juuuuuuuuuuuupppppppppppiiiiiii smučarska sezona se jutri začenja, na žalost brez mene, no jo bo pa mai odprl še namesto meneuser posted image , gre frajer jutri v kranjsko na otvoritev s svojim prijateljem (24let), ker mami nima časauser posted image .
V glavnem neučakano čakam 13 december in dopust, da pridem malo k sebi, saj imam občutek, da se sploh več ne spočijem ponoči. Za lažjo predstavo: moj dan izgleda tako, vstanem ob 7h, zbudim Maia, uredim in nahranim Zojo, Mai se na srečo sam zrihta in gre v šolo, popijem kavo, Zoja medtem gleda babytv( zakon program), odpeljem malo k varuški in grem v delavnico, kjer sem do 2h, ko pride Mai do mene in greva skupaj po malo, skuham kosilo, pojemo, 15 min. crkljanja z otroci, peljem Maia na trening in na teren, delat montaže in izmere, robo razvozit, potem nazaj po Maia, malo igranja z malo, spet na trening, na teren, pobrati Maia in domov. Ker je večinoma ura že čez 9, se uredimo in spat. Tako dan za dnem, razen torka in vikendov, no sedaj se je pa začela smučarska sezona, bomo pa večino vikendov še na smučišču.
V glavnem, če bom le lahko, pridem 6ega v celje, zaenkrat se mi še izide, upam, da ne bo kaj nepredvidenega prišlo vmes. Fulllll vas pogrešam in vsak dan večkrat pomislim na vas, drage desetke, saj ste postale prave prijateljice in seveda na ves mali podmladek, ki mi je tako prirasel k srcu. Tiste ki imate mojo cifro, nič bat, kar pokličite, saj pavza med delom vedno pašeuser posted image .
Sicer bo pa kmalu konec leta in bo malo več časauser posted image ...

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
27.11.2008 20:48:15   
Ulaa
Da nas malo dvignem :o))

Vem da ni idealno hoditi z malcki po nakupovalnih centrih, ampak sem danes videla, da imajo v city parku cel kup igrac v zgornjem nadstropju, namenjenih igranju. Jaz sem bla tam sicer ob 11 dopoldan in ni bilo nobene guzve, ne vem pa kako je popoldan. Mi imamo pa jutri v sluzbi kao novoletno vecerjo, men se zdi to cist prehmal user posted image . Nimam se tistega tapravega vzdusja.

Takele angelcke bom pa dala za na bazar:
user posted image

user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
27.11.2008 21:02:42   
VANILI
oj mmčice
jaz se pa danes res na hitro javim, ker kašljam kot 90 letna kadilska bakica (no saj ne, da to vpliva na tipkanje ampak mam milijon reči še, ampak bom šlaverjetno kar spat).

suzanamai, oj!user posted image

ulaa - ti si pa prava umetnica, bravo punca!! user posted image user posted image a tudi prodajaš svoje izdelke? kje najdeš ideje?? in predvsem - čas??

danes je meni moj miklavž prinesel pattexovo pištolouser posted image , zdaj imam pa skor vse, kar rabim - ma ne, to je venadr hec, vedno se najde še kakšen material, ki bi ga seveda imela, mar ne? imam pa v delavnici eno ogromno dvokrilno omaro s samimi ustvarjalnimi materiali. a kot sem rekla, čas, čas, čas mi manjkauser posted image

dane sje bil na šoli tehnični dan, pa sem mela malo časa, da si ogledam svoje življenje, odpirala sem škatlo za škatlo in ugotavljala stanje ter možne rešitve. tako da ni tako katastofalno, samo mal volje in truda moram vložit, pa bo.

aja, zato sem tudi omenila tehnični dan, ker so delali otroci fenomenalne okraske, žal niem fotknila primerke, bom pa poskusila opisat: en primer je tak, da imaš na papirju s črtami narisan motiv, potem daš pod ta papir kos belega papirja, npr. rislni list in z iglo pikaš po tistih črtah (vse to je podloženo s čim mehkim, otroci so si kar puščico podložili). potem dmakneš vzorec, tisti list z luknjicami pa obratno pogledaš, kjer so "izbuljene" luknjice. ful ful lepo pride!!! motiv na belem papirju! potem izbereš ustrezno barvo, vzorec za voščilnico in  traraaaa - nalepiš na voščilnico. ful lepo.

drugo pa je podobno, tudi napikaš, a ne tko nagosto, potem pa s kako zlato ali srebrno nitro šivaš te luknjice, jih povezuješ. npr kako snežinko, paketek, okrasek, smrekica... res lepo. meni predvsem zato, ker je drugače - šetega nisem vidla.

user posted image mamčice, zlasti klaudija, ko VEM, da vešuser posted image : kako naj izvedem to, da bi mela na majcah natiskane fote svojih otrk? sem mislila podarit tašči in mojima dvema majice, kjer bi bla odštekana fotka mojih deh žabic.

< Sporočilo je popravil VANILI -- 27.11.2008 21:09:23 >

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
27.11.2008 21:06:37   
Klaudia
Evo končno sem zaključla venček za na vrata in božično marmelado. Sem se odločila da bomo darila dali samo otrokom. Ostali bodo dobili vsak eno košarico z marmelado, teranovim likerjem in medenjaki. Vse bom naredila sama in samo lepo zavila in to je to. Upam da jih bo všeč

ulaa - luštkani angelčki. Iz česa si naredila telo? A si filc zvila v stožec?

suzanamai - ja zdaj pa vidim zakaj se nič ne javiš... se bo treba mal spočit, da ne boš en dan ostala brez baterij user posted image

ideje - v unikatu mi je ena huda. Spečeš kokice jih v kartonasti škatli presprejaš na zeleno, tako da je vmes še vedno kje belo. In potem nalepiš na stiroporast stožec. Potem lahko pa še okrasiš... taka mini smrekica za na mizo user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
27.11.2008 21:08:13   
sanwebdra
Ulaa, super angelčki ... se boš morala res kmalu odločit, pa kak popoldanski s.p. odpret ... user posted image

Suzanamai, WB, res si pogrešana, upam, da ti res uspe 6.12. priti v Celje!user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
27.11.2008 21:08:54   
VANILI
klaudija, meni se zdi super, da sama delaš darilauser posted image user posted image . ker konec koncev, gre za pozornost, a ne? s tem pa je v darilu še tvoja pozitivna energija. Kaj pa je takega kupit nekaj, po možnosti dat še zavit (sem vidla da v city parku v določenih dnevih zastonj zavijajo).

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
27.11.2008 21:10:45   
VANILI
sanwebdra , jooooj kak lep avatarček imaš, kako princesko maste doma!!!!user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
27.11.2008 21:11:39   
VANILI
ok, moj čas, namenjen rrju je potekel, tako da se bom poslovila, lep večer še dalje in mirno noč vsem!!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?