|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
3.12.2008 9:37:51   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI
mamčice, a imahofer tudi kako spletno stran z akcijami?

http://www.hofer.si/

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
3.12.2008 10:00:42   
VANILI
klaudija, hvala
mi je nerodn kok sem lesenauser posted image .sej pol sem našla, itak.
ampak ti - ti  pa RES VEŠ VSEuser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
3.12.2008 10:57:10   
Ulaa
cokolade: men so itak sladkarije iz hofra in lidla taboljs user posted image ! Se mi zdi da milka da vse ostalo v cokolado samo kakava ne: piskote, fige, rozine, neke kvzi kreme...., pa se degenerirano kravo imajo. Tako, da ce se le da nabavim v lidlu ali hofru. Tele akcije za k izdelovat so pa itak totalna past zame user posted image .

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
3.12.2008 10:59:55   
Klaudia

klaudija, hvala
mi je nerodn kok sem lesenauser posted image .sej pol sem nala, itak.
ampak ti - ti  pa RES VE  VSEuser posted image

Ne, ne, js ne vem vse. Samo google je moj prijatelj user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
3.12.2008 11:48:58   
Kasija
vanili sem zdaj iskala tisto reč iz ikee po njihovi strani, pa je ne najdem. elian pa seveda skaće okrog in to dodatno onemogoča. ne vem. pobrskaj po njihovi strani. po spominu se mi zdi, da je bilo pri kuhinjah nekje. samo jaz nisem našla še enkrat.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
3.12.2008 11:54:18   
Kasija
milka je ne kupujem in ne jem. je preveč sladkana, pa čisto umetna pa še bi lahko omenjala zadev, pa ne bom. ker eno jo imate morda rade. pa na živce mi gredo deljeni trgi, kjer je potem recimo v mullerju ok, drugje pa neko skropucalo prodajajo. jaz jem najraje pregrešni lindt. pa gorenjka je zakon.

živa a boste šli po nakupih za stanovanje? kdaj pa bo končano?

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
3.12.2008 12:35:15   
VANILI
mamčice!
zdaj sem čist padla v pospravljanje, pa me zanima, če bi katera želela - prevsem nosečke - vam iz srca podarim, čeprav vem, da se tega nabere fuuuuuuuuul:
  • zvezda (firma tomy), ki projicira na strop barvne likce, ki se vrtijo in zraven igra muzika
  • za potegnit plišasto igračko, da poje: pikapolonico, medvedka na luni in še eno (pa se ne morem spomnit, gor se mi pa ne da zdaj tečt...)
  • kaj za oblečt nosečniškega: dosti poletnih mikic, krilca, dvoje farmerce, ene kavbojke na širok pas pa nekaj platnenih hlač.

vse podarim, da se le znebimuser posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
3.12.2008 13:47:34   
Klaudia
Dobra novica - danes so pršli PEDEGGi... user posted image  Tako da jih bom imela v soboto s sabo

Susan Savannah

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
3.12.2008 14:00:22   
VANILI
imam tudi  en kup mam, pa še kaka  revija ootrocih bi se našla...
če kera rabi

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
3.12.2008 14:01:22   
VANILI
aja, pa našla sm originalno prevleko iz blaga za trip trap sotlček...
a rabi kera

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
3.12.2008 15:26:30   
Klaudia

aja, pa našla sm originalno prevleko iz blaga za trip trap sotlček...
a rabi kera

u ja. To bi pa jst rabila za eno kolegico... 
user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
3.12.2008 16:10:23   
jasna
Kakšna lepa čopka čopkasta gleda z ekranauser posted image . Mišk, lepo pupo imašuser posted image

Na hitro... A je bogi, OP pa ne bo potrebna, kako bo kasneje, bomo pa še videliuser posted image . Grem kamilice kuhat....

Nelči mi pa meče cele tetrapake mleka na trebuhuser posted image  auuuuuuaaaauser posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
3.12.2008 16:28:16   
skuštrana
Vanili, jaz bi imela ono lučko, Liza je imela svojo pa je šla v neznano, pa če ravno ponujaš user posted image user posted image Pridem na kofe in po zvezdicouser posted image

čOKOLADE- JAZ IMAM PA RAJŠI MLEČNE KOT TISTE Z OH IN SPLOH KAKAVA user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
3.12.2008 16:47:36   
VANILI
ok, klaudija, dobiš, skuštrana, ti pa tudi. bom prihranilauser posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
3.12.2008 16:51:35   
VANILI
jasna, super za A, da ne bo treba opuser posted image user posted image
se mi zdi, da je vsak tak poseg... mah, pač hb, da ni potreben.

joj vam nisem povedala, kako se obnese tanizka pojstla za žabota. torej, sem gadalaspat zvečer, ko je že spal. Potem sem šla dol in če kake pol ure slišiva eno ropotanje. Pol stropa nad našim bivalnim prostoromje lesenega, ker so lesena tla v Ž sobi. torej se ful sliši. In šibnem gor - vse to se je odvijalo v roku par sekund - v Ž sobi se je -veselo igral T!!! torej, brez problemov je splezal s svoje pojstle, potem premagal dve stopnički in bil v Ž sobi - pri igračah. pa še to pri pritajeni svetlobi.
tako sem ga našla še enkrat. tko da se spet sprašujem, če je ta varianta okuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
3.12.2008 16:52:33   
VANILI
čokolade - tudi meni so ljubše mlečne. med nosečnostjo s T sem se enkrat najedla kakavove in mi je bilo tko slabo, da zdaj tako čokolado lahko samo od daleč gledamuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
3.12.2008 20:35:15   
živa
Hoj!

Klaudia, ker si očitno zgrešila:

IZVIRNO SPOROČILO: živa

Pa še naše nove mere (Klaudia, za seznam): 10940 g, 79 cm, obseg glave 48,5.

In danes sem zatipala 12. zob, štirko desno spodaj.

IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia
Dobra novica - danes so pršli PEDEGGi... user posted image  Tako da jih bom imela v soboto s sabo

user posted image user posted image user posted image  Ker me v soboto ni, jasna, a bi mi ga prevzela? Glede na to, da naj bi se pa naslednji teden  vendarle, upam, dobile na kuhanem vinčku user posted image ! Danes so se mi že cedile sline, ker so postavljene stojnice in ga že prodajajo user posted imageKlaudia, ti pa mi prosim na ZS sporoči TRR in znesek, da ti nakažem. Če je možno, po petku, ker sem v minusu in je takrat plača user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

živa a boste šli po nakupih za stanovanje? kdaj pa bo končano?

V bistvu mami že pol leta obljubljam, da jo bom peljala, grem pa še enkrat gledat kuhinjo z načrtom, da vidim, če bo šlo skozi (če bo kdo posodil peneze user posted image ). Končano? ahhhhh jaaaaaaaaa ... Če bi bili tlaki že suhi (morava izmeriti), potem po mojem do konca januarja, tako utopično rečeno user posted image . Sicer konec februarja ... z rezervo.

Vanili, ti pa mi na ZS pošlji tel. št., da te potem pokličem in se zmeniva, kako spraviti to zaščito do tebe, če jo dobim.

Družinske zadeve: moj user posted image  ima neko mednarodno konferenco s hudim družabnim življenjem after hours. Včeraj je prišel domov s taksijem, ker so mu odpeljala vsa druga javna prevozna sredstva, danes bo seveda isto. Je prišel totalno dobre volje in se mi je pohvalil, da je res užival zunaj. Midva pa nisva šla ven že ohoho časa, ker je utrujen, nima časa zaradi dela, ima kako drugo obveznost ... user posted image user posted image user posted image . Jaz pa v teh okoliščinah itak sploh ne pridem do tega, da bi sama kam šla.

Pa še to: mojemu večjemu in tudi ostalim otrokom v vrtcu kar naprej nagaja in jih drega fant z enakim imenom kot moj čvergi. In N. se doma kar naprej znaša nad čvergijem, kot to vidi v vrtcu pri tem fantu. Se mi zdi, da samo še opozarjam, naj bo do bratca nežen, naj ga poboža namesto tepe, naj ga ne drega v obraz, ne tolče po glavi, ne poriva ... Tolk sem že utrujena od tega, sploh ne vem več, kaj naj naredim ... user posted image

Lp,

živa

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
3.12.2008 20:50:04   
valči
Vse že spite?

Napišem par besed,pol pas dam spat moje žabce,so mi vsi trije pobegnili s postelj in vsak s svoje sobe prišli k meni v dnevno sobo.Tako da sedaj imam direndajuser posted image Dobivam ravnokar mehke poljubčke od sina.Vsako minuto pride in jih dobim na vrat,joj ta moj cukeruser posted image Lara pa,ko sem huda,me objame in reče"Mama,rada te mam"user posted image Pol pa bodi jezenuser posted image Jo objamem in rečem,da jo imam tudi zelo rada,ampak prav pa ni naredilauser posted image
Joj,kako imam te cukerčke rada,vse življenje sem komaj čakala na te dečece-otročke.In takrat,ko me jezijo ni tisto nič,s primerjavo z radostjo ki ti jo dajejo.

Ja,sedaj so na sedežni,punci cvilita,glavni as pa nadzornik.

No se mi zdi,da slišim avto,prihaja komanda domov.

VANILI,pridna,da pospravljaš in da bosta z Živo ustvarjali.Samo vprašanje.user posted image Tiste igrače na poteg,so iz porodnišnice?Jaz tega ne bi dala stran.Imam vse igračke spravljene od vseh treh,mi je to tak lep spomin,sploh,ko me začneta spraševat,kaj je kdo dobil in od koga.

In imam tri škatle,v vsaki vizitke iz porodnišnice,zapestnice iz por.,prvo svečko,prvi kompletek,dudo,take malenkosti...Mihael bo dobil tudi prva dva zoba.Danes mu je drugi izpadel.

Evo,grem je pozno,Nina jokauser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
3.12.2008 21:18:57   
mehurčica
Jasna, Davidu premočijo te rokavice.user posted image Pa tak fajn zgledajo in so visoke, da ne pride sneg not. Sem videla, da jih ima Neli tudi. So fajn za take male enoletnike po moje, ki jim še vse dol leze.
Super za A, da ne rabi na op. Mene bo še skrbelo do naslednjega pregleda. Saj ga imajo pri 5 letih, ne?

O, kak sta Bor in Dona luštna. Bi kar skupaj pasala s tema njunima čupicama.user posted image

Anetauser posted image lepo ti grejo korakeci!

Mi pa bomo verjetno dobili Ragdoll mucko, ampak starejšo, zato bo ceneje. Lahko bi dobili enoletnega, ampak mi je 300€ še vedno preveč. In sedaj sta tašča in moj ata začela nekaj srat.user posted image Taščo je strah, da bo muca popraskala Eni, pa da bo dobila alergijo, moj ata pa je pač vedno že preventivno zaskrbljen - sicer tukaj ne vem zakaj bi bil.

Vaniliuser posted image za tvoja sončka!

Zdaj pa grem pogledat, če imam ves material za tiramisu in ga skup spacat.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
3.12.2008 21:43:15   
Pandica
Punce, moram vam povedat, da je danes začela Zala res full samostojno hodit v pravem pomenu besede   

Prehodi naprimer celo dnevno al pa njeno sobico, skratka raztura pri hoji in pol je tak vesela, ko ji ploskam in rečem, ja bravo Zali miška moja mala, komaj se mi zdi, da se je rodila, zdaj pa mi že hodi okrog, še malo pa jo bom lovila

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1245
3.12.2008 22:13:58   
jasna
Zala, zdaj pa le zašibaj naokoli user posted image  in mamici še par sivih las neredi user posted image .

Mehurčica, kaj pa je pri Davidu? A je imel priraslo kožico...

Pedegg, prevzamem in dostavimuser posted image

Čokolada, sem prevzela komando nad slaščicami in imamo doma samo še čokolado iz oh in sploh kakava, kot pravi skuštranauser posted image . V omari so še kokice, grisini, piškoti in tiste energijske ploščice, ki jih fanta zmažeta po telovadbi. Če pa kaj dobimo, pa vseeno zmanjkauser posted image .

Rokavice - sem našla ene goratex za ................................................70euruser posted image user posted image  user posted image  user posted image  obstaja pa v LJ en privatnik, ki dela takšne stvari, kot so gamaše, vetrne hlače, vetrovke... vse nepremočljivo in če me spomin ne vara, ima rokavice tudi. Bom v kratkem šla pogledat za cene (če katera kaj rabi naj pove). user posted image  ima hlače, jaz pa gamaše in so super za v sneg ali v hribe po mokrem. Grem pogledat, če imam kako slikco gamaš.

A ima pa čist zatečenega lulčkauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 3.12.2008 22:18:46 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
3.12.2008 22:21:26   
valči
živa,sem pozabila pokomentitat tvoj post zadnjič.Namreč v nekem smislu sem na istem.Sicer sva za sebe,kosila imamo skupaj,poletri tudi večerje.Čez teden še gre,čez vikend je pa napeto.Ker imam skoz filing,da tašča misli,da so moteči,pa da nagajajo...Pa za malenkosti se jezim,ko kako čudno blekne,pa me zmoti.Saj drugače je vredu,samo tako nesproščena se,ko je tašča zraven otrok in mene.sem dosti bolj huda in jezna takrat in bolj ju kregam.Če me razumeš,kaj ti hočem napisat

Pa pride k nam,pa tavečji vedno,vedno fehta,kaj si kupila,imaš helikopterja.Meni pa lasje sivijo,joj,me to moti.Pa mu mirno razlaga,pa sem huda,on fehta...Pa je že toliko helikopterjev dobil od nje,pa še bi imel.Meni pa tako nerodno pred njo.

Pa včasih,ko ga kaj krega,pa jaz to vidim,pa se pol jezim na njega,pol pa meni reče,naj se umirim,naj ne kregamuser posted image Zakaj pa pol ona za vsako figo?No tako malenkosti,drugače je vredu.Saj vsi smo včasih tečni.

Ti,živa,pa rabiš oddih imaš preveč na plečih,boš pregorela nekega dne.

večerje,nisva bila sama zunaj,odkar so otroci,pa se pogovarjava,da se bova šla januarja kopat dopoldne,sama v toplice.Ker enostavno nikoli nisva sama in to nama bo za nekaj uric dobro delo.Upam,da res greva.

Je pa glupo,ko zi dec reče,kak je bilo fajn,da bi pa drago peljal ven,ne mora met decouser posted image

Če me katera ne razume,prevedem.

čvergi,prosim,razjasni mi,kaj to pomeni,sem te že spraševala?

Pandica,kje si,se nič ne javljaš?

Nova10ka,kako kaj Tjaša,zdrava?

VANILI,fajn,da ste menjali P,enostavno moraš zaupat,otroci so prvi.Živa ima AB?

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
3.12.2008 22:25:25   
2ursae
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Pedegg, prevzamem in dostavimuser posted image

a bi lahko še zame vzela, plis user posted image . men bo živa jutri v Ikei nekjaj vzela, pa če se bosta vi2 prej zmenili, kot se bova mi2, ji lahko daš pedegg pa mi ona pol da oboje .. če je ona za, seveda, da ne delam tle računov brez krčmarja user posted image .

sanwebdra, sladki tat je šel kar za nekaj let na hladno, je imel poleg kraje teh ćokolad na vesti še nekaj konkretnih grehov user posted image , včasih je te opise kaznivih dejanj težko brat, kaj vse se ogaja user posted image .

čokolada: takoj vzamem naprej Milko mimo Lindta, sem pač sladkosneda in imam rada, da je bolj sladko in manj kvalitetno user posted image . men je bila še tista sladka vodica na OGTT testu njami user posted image .

živa, semže včeraj videla tvoje vprašanje na Vzgoji, pa ti žal ne znam nič svetovat, mislim pa, da to nima veze z imenom ...

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
3.12.2008 22:29:56   
Ulaa
Vanili: cudo za v kuhinjo iz ikee:
patrull herdschutz, cena je v katalogu 9,99€, samo v spletnem pregledu ga pa nisem nasla, ima pa kodo 901.070.54

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
3.12.2008 22:30:00   
jasna
Gamaše: (pa sem pravkar ugotovila, da sem sedaj identično oblečena kot 3 leta nazajuser posted image )
user posted image

Skratka priporočam, so čisto tanke in jih lahko vtakneš v žep, imajo tudi lepše barve, takrat so imeli le te. Trenutno jih imajo tudi v Hoferju, ampak so zelo nerodno velike in debele.

Valči, verjamem da ti ni lahko. Meni se pa včasi zdi, da bi lažje shajala s taščo, kot z mamouser posted image . HB smo na svojem.

2ursae, seveda lahkouser posted image

vanili, ne si delat prevelikih priprav glede ustvarjanjauser posted image . Se vsedeš in delaš, okoli pa nič ne gledašuser posted image . Mi smo bili v pon sami in smo izrezali par zvezdic iz papirja, pa par vnaprej pripravljenih šablon in našpricali okno v otroški s snegom. Stanovanje je bilo pa bomba, ko je možiček domov prišeluser posted image . Pa naj ti čas brez user posted image  hitro mineuser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 3.12.2008 22:34:30 >

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?