valči
|
živa,sem pozabila pokomentitat tvoj post zadnjič.Namreč v nekem smislu sem na istem.Sicer sva za sebe,kosila imamo skupaj,poletri tudi večerje.Čez teden še gre,čez vikend je pa napeto.Ker imam skoz filing,da tašča misli,da so moteči,pa da nagajajo...Pa za malenkosti se jezim,ko kako čudno blekne,pa me zmoti.Saj drugače je vredu,samo tako nesproščena se,ko je tašča zraven otrok in mene.sem dosti bolj huda in jezna takrat in bolj ju kregam.Če me razumeš,kaj ti hočem napisat Pa pride k nam,pa tavečji vedno,vedno fehta,kaj si kupila,imaš helikopterja.Meni pa lasje sivijo,joj,me to moti.Pa mu mirno razlaga,pa sem huda,on fehta...Pa je že toliko helikopterjev dobil od nje,pa še bi imel.Meni pa tako nerodno pred njo. Pa včasih,ko ga kaj krega,pa jaz to vidim,pa se pol jezim na njega,pol pa meni reče,naj se umirim,naj ne kregam Zakaj pa pol ona za vsako figo?No tako malenkosti,drugače je vredu.Saj vsi smo včasih tečni. Ti,živa,pa rabiš oddih imaš preveč na plečih,boš pregorela nekega dne. večerje,nisva bila sama zunaj,odkar so otroci,pa se pogovarjava,da se bova šla januarja kopat dopoldne,sama v toplice.Ker enostavno nikoli nisva sama in to nama bo za nekaj uric dobro delo.Upam,da res greva. Je pa glupo,ko zi dec reče,kak je bilo fajn,da bi pa drago peljal ven,ne mora met deco Če me katera ne razume,prevedem. čvergi,prosim,razjasni mi,kaj to pomeni,sem te že spraševala? Pandica,kje si,se nič ne javljaš? Nova10ka,kako kaj Tjaša,zdrava? VANILI,fajn,da ste menjali P,enostavno moraš zaupat,otroci so prvi.Živa ima AB?