Ulaa
|
no pa se jest spanje: ko smo zdravi, zaspi med 7-8 zvecer, naceloma tako, da ga polozim v posteljo, mu dam dudo in kakega pliskota, da ga stiska, ga pokrijem, dam poljubcka za lahko noc in odidem iz sobe. Vcasih se zbudi, ker ne najde dude in vstanem mu jo dam v usta in spi naprej. Sem mu zdaj zacela dajat se dodatno v posteljo, tako da je verjetnost da jo najde sam velika . Zbudi se tam okrog 8 zjutraj. Vcasih se kljub temu zgodi, da pa on ne bi spal, potem pa gremo na izlocanje: ali je zejen, ali mu raste kak zob, ali pa bi se preprosto rad malo stiskal. In potem ga vzamem iz postelje, in se stiskava na jaboozu, mu zapojem uspavanko, lahko tudi nekajkrat in nato roma v posteljo nazaj. Aja spi v svoji sobi. Ce je pa bolan se nam pa vse sesuje , zdaj ko je imel cisto zamasen nos in polna pljuca, ko je jokal v spanju in bruhal sem ga enostavno preselila k sebi v posteljo da sem ga lahko rihtala, ker non stop vstajat in korakat naokoli se pa tudi meni ne da. No saj nisem sama za to mi vedno pomaga, ponavadi ga ima pol noci cez on, drugo polovico pa jaz, da se malo naspiva oba. In juhejjj da je tavelik ze tako velik, da razume, da sem zjutraj koma in mi pride dat samo poljubcek za adijo in gre sam v solo aja zobje. Zdej te dni ko je bil ze itak bolan, pa vrocina, pa se kar ni bilo o.k., sem pomislila, da pa mu morebiti res dela tezave zgrnja dvojka,in mu seveda lepo mazem nekaj dni. Pa se mi ni zdelo, da mu kaj nuca. Potem pa mu ene dva dni nazaj spet mazem in mali premakne glavo, tako da mi je sel prst po celi dlesni, in zacutim nekaj. Mi ni bilo nic jasno kaj ima skrat v ustih, in mu tezim naj odpre, in naj da iz ust, kar koli pac ze ima. Pa le malo bolj odpre usta in zagledam zob!!! Sem se rekla naj poogleda, ker se mi je zdelo da slabo vidim. torej klaudia: mi imamo sedaj 6 zob. Zdej grem pa spat, jutri je nov delovni dan, ja jaz tudi vstanem sredi noci 6.00. Bolancki, pozdravite se!
|