|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
24.1.2009 19:27:25   
živa
Hoj!

Ne morem verjeti, da sta mala že v postelji in čvergi celo že spi user posted image . Moj dela v zgornjem nadstropju, tako da sem sama svoja gospa user posted image .

Buške in kri: jao, pri nas je to dnevno. Predvsem, če si kaj tlači v usta in se podrgne po dlesnih user posted image .

Moja žverca: čvergi. ki še sploh ne hodi stabilno, pri manj kot 15 mesecih sam spleza iz posteljice z ograjico user posted image . Najljubša igra mu je, da spleza na stol, mizo in naredi preval v posteljo, nato pa spleza še ven. Zdaj sem ga naučila, da spleza iz postelje na mizo, ker najprej je plezal tako, da se je držal za ograjo in se spustil direkt na tla user posted image . Kasija, a je že konkurenca Elianu ali je ta še vedno glavni gverilec user posted image ?

Copatki: našemu so 6-12 mesecev premajhni, jih sploh ne spravim gor, 12-18 pa preveliki user posted image . A je pri vseh tako? Ko sem primerjala velikosti z bobux (a la robeez), so enaki tistim, ki jih imam jaz za 18-24 mesecev user posted image .

kinnie, sožalje za tvojo mamo. A to je ta iz R.?

Dona user posted image .

Noa1, tebi pa sploh čestitke in uživaj user posted image !

V ponedeljek ima moj N. 3 leta (jao meni, kam beži čas user posted image ) in tako jutri praznujemo user posted image . Zdaj grem pa uživat.

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 24.1.2009 19:28:07 >

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
24.1.2009 19:42:05   
nova10ka
copatki (živa) - tjaši so bili 12-18 tudi kar večji od stopala, samo ravno prav, da se je tisto mehko ustnje kar hitro prilagodilo njenemu stopalu. POl so ji bili pa ful dolgo prav. Tko da mogoče bo pri tebi enako user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
24.1.2009 19:43:23   
skuštrana
Živa, Arsenu so prav tisti od 6-12, od 12-18 so mu kot plavutke. Čevlje ima pa 21.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
24.1.2009 20:05:21   
Klaudia
 Da se še jst po dolgem času malo oglasim.

Lia se je včeraj po dolgem času kopala brez joka. user posted image  Ni ravno uživala, ampak jokala pa tudi ni. Glavo smo raje pustili za drugič user posted image

Dona - user posted image  za prve korake. Kar tako naprej, da boš kmalu mami prehitela user posted image

mama06 - Čestitke za desetko! Res si dobro ime izbrala...

nova10ka - to s krvavo ustnico se nam večkrat zgodi. Samo malo pojoka in pozabi... brez čokolade user posted image

pandica - pri nas ni nič snežilo. Je pa ob 4h zjutraj plužer posipal user posted image  pojma nimam zakaj

IZVIRNO SPOROČILO: Ulaa

Pa kaj ve spet okol kil?? Saj se ni poletje, a niste malo prekmalu zacele, pocakajte na maj!!!

Saj to je na malčke letelo. Meni se pa zdi, da je Lia kar naenkrat dobila težo. Bomo vidli v četrtek ko imamo P in upam da končno tudi cepljenje...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
24.1.2009 20:58:51   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
mama06   bravo za desetko, mater si bla pridna, res vsaka čast ti user posted image

Sanwebdra   pa daj nehaj mi lušte delat s tem, ko vedno pišeš kako hodiš ven...
Men se že tut lušta it 1x ven z prijateljicami, ti pa si ja hujše kot kaka najstnica user posted image user posted image user posted image vsak vikend veni user posted image

mama06, a to je bil tisti, ko si imela fuuuuuuuuuuuuul slab občutek? In da ne veš, če ga boš sploh naredila? ... Japajade, čestitke.

Pandica, več kot eno leto sem bila skoraj non-stop doma, lanski/letošnji veseli december pa je bil tudi zame vesel ... Julija pa tudi ne trpi, grem vedno, ko jo že porihtam za spanje (izjemoma jo uredi ati) ali jo dava na počitnice mami in otiju. Ati je imel veselo prvo leto, moje je pa drugo. user posted image  Saj ne, ampak zdaj je res bilo pa toliko čag ... no, saj včeraj smo samo čvekale ... pri prijateljici doma, kar je zdaj v teh letih itak višek zabave!

Sva se cel dan potepali, ker sva bili sami (tako, da mi Pandica, vidiš, nič ni bilo prihranjeno, razen jutranjega rihtanja in kuhanja kave ter zajtrka, kar je opravil ati in sta me pustila dodatno uro spatiuser posted image ). Najprej sva šli na polaganje pasu v karateju, ker od prijateljica tamala trenira in je danes imela svoje 1. polaganje. Na kratko kavico (in vožnjo s toboganom, kjer je prvič pokazala, da zna reči tudi JAuser posted image ), domov spat in na kosilo, potem pa na pokopališče, k prijateljem na kavo, k prababici, k babici in domov. Kjer ji izmerim T in je visoka, 38,7. Dala svečko, mala pa je sicer OK. Spi ...

Jaz pa se grem stiskat pred TV ...

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
24.1.2009 21:09:00   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

mama06, a to je bil tisti, ko si imela fuuuuuuuuuuuuul slab občutek? In da ne veš, če ga boš sploh naredila? ... Japajade, čestitke.

Pandica, več kot eno leto sem bila skoraj non-stop doma, lanski/letošnji veseli december pa je bil tudi zame vesel ... Julija pa tudi ne trpi, grem vedno, ko jo že porihtam za spanje (izjemoma jo uredi ati) ali jo dava na počitnice mami in otiju. Ati je imel veselo prvo leto, moje je pa drugo. user posted image  Saj ne, ampak zdaj je res bilo pa toliko čag ... no, saj včeraj smo samo čvekale ... pri prijateljici doma, kar je zdaj v teh letih itak višek zabave!

Ja, to je ta izpit.user posted image

Tudi jaz te občudujem, da greš tako velikokrat ven. To nisem jaz nikoli hodila, tako, da tudi sedaj ne pogrešam. Imam raje kako prijetno večerjo, čvek,....user posted image . Glavno, da ti uživašuser posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
24.1.2009 21:57:56   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

pandica - pri nas ni nič snežilo. Je pa ob 4h zjutraj plužer posipal user posted image  pojma nimam zakaj

Ooo, veš kak je pri nam user posted image   prave "krpe" so padale iz neba, je tut ponoči vozil plug, sem ga slišala, ampak danes ni tak več sluha ne duha od včerajšnjega snega user posted image sama žlundra je ostala user posted image

Sanwebdra   ja, saj prav, da greš ven, če ti paše user posted image saj pravim, da jaz bi tut zdaj 1x spet po zelo, zelo dolgem času user posted image se mi že malo lušta žurat user posted image
Aja, pa za Julijo user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
25.1.2009 9:00:04   
Kasija
No, danes sem verjetno najzgodnejša obiskovalka. Sem v službi, elian se pa doma bolan carta z očkom. Sicer pa bom delala še dober mesec, kjer so všete še počitnice in potem grem na bolniško za dober mesec. Ker že čutim, da me vožnja in delo utrujata do te mere, da čutim posledice.

Pa kavica

(noče mi jo dodat, si jo pa zamislite tokrat ;)

IZVIRNO SPOROČILO: živa

Kasija, a je že konkurenca Elianu ali je ta še vedno glavni gverilec user posted image ?

user posted image itak da je huda konkurenca, se bo moral elian še potrudit

živa elianu so bili prav 12-18, so se prilagodili nogi v recimo tednu dni nošenja.

mama06 user posted image za izpit

anonimna user posted image čestitke pa kmalu se razkrij

mišk user posted image user posted image user posted image doni za hojo

nova10ka ej, sem se ti kar malo narežalauser posted image za prebito ustnico (tebi, ne bogi tjaši), pa še kakšna mamica gverilcu podobnega modela verjetno tudi. mene v vrtcu sprašujejo, a ma elian spet buško. trenutno ima eno premera dobre 3cm na čelu. v glavnem, ne mine teden brez buške ali prebite ustnice.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
25.1.2009 9:21:44   
jasna
Dona in Tej, bravo user posted image user posted image

mama06user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

anonimna nosečka, čestitkeuser posted image

živa, mi smo pri E zvrtali dodatne luknje čisto na dnu nog.  Je pol v psihozo padel, ker ni mogel venuser posted image . Dajte mu nekako preprečit to plezanjeuser posted image .

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
25.1.2009 12:12:34   
Pandica
Pozdravljene user posted image

Da nas spet malo dvignem na vrh strani, ker ste vse nekam poniknile user posted image

Lepo nedeljo vam vsem želim

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
25.1.2009 20:49:01   
Pandica
Saj ne morem verjet kakšna revščina je tu gor user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
25.1.2009 20:52:11   
sanwebdra
Hello,

smo danes bili pridni, cel dan doma ... dopoldne pospravili, Julija še vedno z visoko vročino, čeprav popoln dobrovoljček.user posted image Res, bistveno manj tečkasta kot ponavadi. user posted image

Zbili vročino do večera, kljub temu jutri ne gre v vrtec. Jo pride pazit moja sestrična, za tiste 4 ure, ko bo mami v službi.

Lepo noč vsem ...

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
25.1.2009 20:54:08   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
Saj ne morem verjet kakšna revščina je tu gor user posted image  user posted image  user posted image  

Ah, Pandica, saj ni tako hudo...user posted image

Čveke se pač cartajo, ker je nedelja ...

Se grem še jaz, nas je popoldanski obisk mal utrudil!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
26.1.2009 9:49:56   
valči
Dober dan!

Ja,spet lunin mrk to goriuser posted image

Se vidi,da je ponedeljek,pa službe,pa vse ostalo.Jaz imam pospravljanje po vikendu,še sesanje me čaka,pa testo za štrudel moram umesit-sva imeli prej z taščo posvet o kosilu.user posted image

Nina mi že dve noči noč prespi-do 6 zjutraj,za ploskat jiuser posted image Upam,da tako nadaljuje še naprej.Lara mi je bila z vročino tri dni,nič posebnega,niti zbijala ji nisem z svečkami,le obkladke po rokah in nogah-dober nasvet pediatra.Si bom zapomnila in držala-čimmanj svečk in zdravil,če je le možno,naj telo samo naredi,kar mora,le tako pobije čimveč virusov...Priznam,da pri prvem otroku nisem tega delala,ko je bila 38.5,svečka in to na 4 ure...Mi je žal za vsako dano.S tem pa ne mislim stanja,ko je vročina visoka,blizu 40 in je dete izčrpano,kako vnetje...Pač na blage viroze,ki jih je trenutno polno...

Joj,nisem vam hotla težit,samo spomnilas sem se na to,če kateri pride prav nasvet,sem vesela.

Lepo mi bodite,delo kliče.

Samo to se še pohvalim:Uspešno Nino previjam v bombažne plenice,sem zelo zadovoljna-hvala Skuštrana.user posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

Neposredna povezava do sporočila: 2239
26.1.2009 15:03:17   
Kasija
Jaz sem pa spet doma user posted image  Elian je bolan. No, vsaj soboto in nedeljo dopoldan je bil mož doma, zdaj je pa spet na poti do srede. Samo jaz počasi nehujem biti preveč junaška in tako pride popldan moja mama pazit žabico, jaz grem pa v lekarno in trgovino.

Uspavanje je meni še vedno huda muka. Danes sem obupala nad prijaznimi metodami in sem ga pustila jokat. Se je drl slabo uro. Meni se je to potem zdelo preveč. Popustila sem jaz in je bil tako utrujen, da je zaspal v 10 minutah v naročju in zdaj spi zgoraj. Mislim jaz sem res nesposobna za to uspavanje. user posted image  Pa res me skrbi, kako bo z dvema. Nekako do maja bi rada, da bi elian spal v svoji sobi celo noč. zdaj smo na tem, da zaspi v najini postelji med nama in potem ga prestaviva, če je kateri še dovolj priseben, da to zmore. tako da je to bolj sanja svinj kukuruz... Aja, v vrtcu zaspi z malo božanja na vrtčevski posteljici. Mislim user posted image
A vaši prespijo noč? Elian se zbudi nekje med 1h in 3h in potem ga prestaviva nazaj k nama v posteljo. Včasih pa prespi noč in vidim, da je veliko bolj naspan takrat.

valči hvala za komentar o svečkah. sem se ravno to spraševala, če je to še nujno, da se zbija vročina. Sva ga tokrat pustila do čez 39, in šele potem dala zdravilo.

Sicer pa je logično, da smo manj na rr. Prvič veliko časa vzamejo druge obveznosti, potem pa še vsaj tale moj malček se meni zdi bolj zahteven. Ga težko tudi za minuto pustim samega.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
26.1.2009 19:50:55   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

A vaši prespijo noč? Elian se zbudi nekje med 1h in 3h in potem ga prestaviva nazaj k nama v posteljo. Včasih pa prespi noč in vidim, da je veliko bolj naspan takrat.

Zaspi najkasneje ob 20h na rokah. Ko zaspi jo prestavim v posteljico v njeno sobo. Zbudi se od 7h do 9h enkrat. Če se ob 7h jo prestavim k nama, drugače pa direkt vstanemo.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
26.1.2009 20:51:32   
sanwebdra
Ob "normalnem stanju" (brez bolezni, teden) zaspi cca. 20.00 (včasih v minuti, včasih v pol ure) in spi do 06.20, ko zvoni ura za vrtec (morda se 1x zbudi za nočno štempljanje z vodo). Čez vikend se ponavadi zbudi okrog ure za vstajanje, takrat jo dava med naju in upava, da zaspi nazaj, v nedeljo smo spali do 08.30, po uri premetavanja in skakanjauser posted image  ...

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
26.1.2009 21:36:31   
2ursae
ojla lubice user posted image ,

ne morem verjet, da je že cca mesec naokol, odkar sem kaj napisala user posted image , pa še zdaj se mi mudi.

Privajamo se na real-life tempo, ki mi nič ni všeč, vstanem ob šestih, da sem ob osmih v službi (vmes moram prit do LJ in razvozit oba piščančka), pol do štirih delam in smo ob pol šestih doma. Katastrofa user posted image . Če bi vedela, kol dragocenega časa ti požre vozakanje, se ne bi selila ven iz LJ. Skratka, pol je na vrsti malo igre z otroki, večerja, spanje, pol pa direkt študirat, zaspim pa itak kar za knjigo okol enajstih, če ne še prej.

Danes imam mal časa, ker je A. ful zbolel in učenje ne pride v poštev, ker sem čist fuč. Zdajle ga bom nesla v svojo posteljo in bo, upam, spal dalje.

Bor je zdrav, vesel fantek, naše malo veselje. Še ne hodi user posted image , zato pa že ogromno govori, sem ravno danes delala seznam besed, ki jih obvlada, in moram rečt, da sem bila nad njegovo dolžino še sama presenečena.

To bi bilo vse iz naših logov, A. že kašlja, še vročino mu pomerim - je imel 40'C, upam, da bo zdaj po Voltarenu kaj boljše.

nočko, lepo bodte in zdravi ostanite.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 2243
26.1.2009 21:50:57   
mama06
Evo še meneuser posted image

J je bil danes po enem tednu spet v vrtcu in ko pridem k mami po njega, ker ga hodi ona iskat, da ni predolgo v vrtcu, ugotovim, da ima rahlo vnete oči. Sem mu jih sprala pred spanjem s toplimi kamilicami in upam, da jutri ne bomo rabli it spet na bolniškouser posted image .

krvavenja - ste zadnjič debatirale o buškah in krvavitvah ter podobnem. Ravno danes je spet uspel pridelat poleg mene preklano ustnico. Še sedaj mi ni jasno, kaj je delal, samo naenkrat se je vlila kri in jokuser posted image .

2ursae - vem, kako je to, ko si daleč doma od službe in vrtca. Tudi sama zabijem okoli 45 minut vozakanja v eno smer. Je pa zato lepše med vikendom, ko si na relativno svežem zrakuuser posted image

spanje - zaspi okoli 20. ure in spi ali celo noč do 6 zjutraj, mogoče včasih enkrat za tankanje vode ali malo dojenja, kar pač je, ampak pride kar sam do mene za dojituser posted image . Ko pa so na pohodu zobki, takrat pa imamo malo več nočne telovadbe, kar se pa po par dnevih umiri. Sedaj je dosti bolje, ko je bilo na sredini okoli 6 - 8 meseca, ko nisva več vedela ali je dan ali noč, ker spali itak nismo. user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
26.1.2009 22:53:40   
nova10ka
živjo dekleta. najprej en kupi pikapok za bolančke user posted image user posted image user posted image - da čim prej primejo. mi smo ta teden brez popoldanskega varstva, saj je šla tašča, ki Tjašo ponavadi pobere ob pol treh, smučat. hja, tile stari starši, kar nič se jim v penzion ne mudi, pa kar žurali, potovali in smučali bi user posted image pa sej je prav, naj še mal uživajo ko so tako dolgo rabili, da se otrok zmebijo. vsekakor, tjašo je danes ob treh pobral očka in je bila s tem blazno nezadovoljna. sploh ni hotla domov.user posted image

spanje - (kasija a jaz sploh lahko o tem pišem?) Tjaša zaspi okoli pol osmih sama v postelji, če se pred spanjem noče igrat s prstom pokaže na flašo s čajem, ko spije čaj moramo ven iz sobe. včasih se še malo pogovarja sama s sabi in zaspi. koma. vsaj do pol osmih zjutraj, ob vikendih dlje. Če je zdrava prespi celo noč. /trkam na les - tok tok tok/

vikend v bljek vremenu- včeraj smo šli v prirodoslovni muzej, kjer imajo razstavo "gozd" in je bilo super. meni je bilo sicer bljek, ker je tam cel kup nagačenih živali, malčica je pa uživala 100 na uro. tko da priporočam, družinska vstopnica je 6€, mislim, da je prvo nedeljo v mesecu celo zastonj (torej čez en teden).

restavracije z namiznimi igračami v lj- v zadnjem času smo imeli srečo, da smo naleteli na dve restavraciji (Kitajski vrt v Šiški in Pri škofu v Trnovem), kjer imajo poleg trip trapa za malčka tudi igrače (knjigice, abacuse...) s katerimi se lahko igra pri mizi. za tjašo je bilo to super, saj je lažje čakala na hrano (ko dobi za jest, potem itak nič več drugega ni važno.  A katera ve za še kakšno restavracijo v LJ kjer imajo takšne namizne igrače in seveda po možnosti tudi dobro hrano??

pust  - kaj bodo vaši malčki za pusta?

barve za barvanje s prsti - kje se jih dobi za takšne malčke? mi lahko date kakšen nasvet kam po njih? 

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
26.1.2009 22:57:22   
nova10ka
pust -sem zdajle videla, da je čez 1 mesecuser posted image tko da kar umikam vprašanje user posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
26.1.2009 22:59:07   
Ulaa
no pa se jest user posted image

spanje: ko smo zdravi, zaspi med 7-8 zvecer, naceloma tako, da ga polozim v posteljo, mu dam dudo in kakega pliskota, da ga stiska, ga pokrijem, dam poljubcka za lahko noc in odidem iz sobe. Vcasih se zbudi,  ker ne najde dude in vstanem mu jo dam v usta in spi naprej. Sem mu zdaj zacela dajat se dodatno v posteljo, tako da je verjetnost da jo najde sam velika user posted image . Zbudi se tam okrog 8 zjutraj. Vcasih se kljub temu zgodi, da pa on ne bi spal, potem pa gremo na izlocanje: ali je zejen, ali mu raste kak zob, ali pa bi se preprosto rad malo stiskal. In potem ga vzamem iz postelje, in se stiskava na jaboozu, mu zapojem uspavanko, lahko tudi nekajkrat in nato roma v posteljo nazaj. Aja spi v svoji sobi.
Ce je pa bolan se nam pa vse sesuje user posted image , zdaj ko je imel cisto zamasen nos in polna pljuca, ko je jokal v spanju in bruhal sem ga enostavno preselila k sebi v posteljo da sem ga lahko rihtala, ker non stop vstajat in korakat naokoli se pa tudi meni ne da. No saj nisem sama za to mi user posted image vedno pomaga, ponavadi ga ima pol noci cez on, drugo polovico pa jaz, da se malo naspiva oba. In juhejjj da je tavelik ze tako velik, da razume, da sem zjutraj koma in mi pride dat samo poljubcek za adijo in gre sam v solo user posted image user posted image user posted image user posted image

aja zobje. Zdej te dni ko je bil ze itak bolan, pa vrocina, pa se kar ni bilo o.k., sem pomislila, da pa mu morebiti res dela tezave zgrnja dvojka,in mu seveda lepo mazem nekaj dni. Pa se mi ni zdelo, da mu kaj nuca. Potem pa mu ene dva dni nazaj spet mazem in mali premakne glavo, tako da mi je sel prst po celi dlesni, in zacutim nekaj. Mi ni bilo nic jasno kaj ima skrat v ustih, in mu tezim naj odpre, in naj da iz ust, kar koli pac ze ima. Pa le malo bolj odpre usta in zagledam zob!!! Sem se user posted image rekla naj poogleda, ker se mi je zdelo da slabo vidim. torej klaudia:  mi imamo sedaj 6 zob.

Zdej grem pa spat, jutri je nov delovni dan, ja jaz tudi vstanem sredi noci 6.00.

Bolancki, pozdravite se!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
26.1.2009 23:24:28   
majoli
Maks tudi spet kašlja in mu teče iz nosa. Pozdravi se, je nekaj dni ok, potem pa spet jovo na novo. Glede svečk, pa jaz tudi raje pustim, da se telo malo samo bori in mu dajem čim manj zdravil.

Je pa zadnjih nekaj dni blazno trmast in jokav. Oči je zakon, mami je pa nujno zlo. Tudi kar se babic in dedkov tiče, opažamo, da babice kar ignorira, dediji so pa super. Je  pa dobil mali foteljček iz Ikee in ga ima zelo rad; spleza nanj, se zlekne, v roki ima daljinec za TV... Telefoni so mu najbolj zanimivi, se lahko res dolgo časa igra, da nekam kliče ali da njega kdo kliče in zraven dela take facke. Čisto že posnema nas odrasle.

spanje; nad samostojnim uspavanjem smo obupali. Zaspi v naročju, v gugalniku, nekje do osmih. Ne glede na to, koliko je zaspan, mora pred spanjem povedati čisto vse, kar se mu je zgodilo v dnevu, pa še malo se je treba žgečkat ipd. Potem se zbudi med drugo in tretjo, pojoka in večinoma zaspi nazaj sam po nekaj minutah. Spi v svoji sobi. Zjutraj bi pa vstal kar okoli pol sedmih in čez vikend ga prestaviva k sebi, da še malo potegnemo. So pa tudi noči, ko je pri nama in se samo premetava in jamra...

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
27.1.2009 11:02:04   
VANILI
oooooo!!!
noa1, super, jeeee!!!
čestitke in veliiiiko lepega v nosečnosti ti želim!!!!

mi smo ta hip zdravi, se pridružujem novi10ki za toktoktok po lesu

jaz mam v službi vse več dela, majoli saj ti si predstavljaš predkonferenčni čas - ludnica, komaj čakam počitnice

berem vas bolj na hitro, ker res nimam časa, izkoriščam, da preživimo vse več do sedmih, ko se rihtamo za spanje.

spanje našga žabota<. spi pri tašči od devetih do enajtih dopoldne, potem pa spet od ene osmih zvečer, ponoči se zbudi 1-3x, vsakič se doji, zjutraj vstaen anjaksneje ob sedmih, al je petek al svetek, njemu ravno.

dojenje: ali še dojite>? jaz ne vidim konca, ne, da bi me motilo, ampak nekje do 2.leta bi pa nehala. ok, grem, moram it.

lepo se imejte, mamčice

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
27.1.2009 12:50:08   
skuštrana
Hojla...

Kasija,
naše spanje - oz. boljše rečeno nespanje. Čez dan NE spi, razen v vozičku in v avtu, ko greva po Lizo v vrtec (pol ure, največ 1 urouser posted image ). Zvečer ne zaspi pred menoj, ni šanse. Še ko grem jaz spat se on kar nekaj meče sem in tja, potem pa končno zaspi. Ponoči se zbudi X-krat (včasih nikoli (redko!!, mogoče ne 5 krat do sedaj), včasih pa na pol ure). ToreJ - KATASTROFA. Zjutraj se vstane, ko se vstanemn jaz (če jaz vstanem ob 6 bo tudi on auf ob 6, če jaz spim do 11 bo tudi on spal do11)...Ne pomaga niti uspavanje na rokah, ker ko ga damo dol so oči takoj odprte...Sedaj se je odločil, da se ne bo več dojil, tako da tudi ta opcija odpade - prej je zvečer zaspal na zizi in je spal vsaj kakšno urouser posted image Ko se ponoči zbudi včasih joka tudi po 1 uro skupaj, pa mu nič ne pomaga, včasih pa takoj zaspi nazaj...Otroške posteljice videt ne more, bog ne dajuser posted image Kaj ti še naj napišem..Jaz tudi upam, da do junija mine, drugače...

Vanili, mislim da bova mi2 z Arsenom počasi zaključila z dojenje,. zadnja dva tedna je zmanjšal na samo zvečer(prej pa se jue doljil še x-krat na dan), včeraj se pa še zvečer ni hotel več dojit..Tako da...Saj verjetno, če bi mu dala bi potegnil, samo ni nič tečnaril, jaz ga pa tudi ne bom silila...Sem kar vesela, po drugi strani pa malo žalostna..No, se bojo vsaj zizike malo odpočile do junija. user posted image

Tako, to je moje jamranjeuser posted image user posted image ...Uživajte...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?