pingi
|
Živjo dekleta! Najprej vsem bolnim en kup pikapokic, da čimprej ozdravite ! Pri nas smo pa glede spanja že kar razvajeni; zaspi namreč brez problema, samo, da ima dudo. Tudi ponoči se sicer zbuja in včasih zajoka, ampak ker ima v posteljici 3 oz. 4 dude, mi ponavadi ni potrebno vstajat Se pa ob tem njegovem jokcu definitivno zbudim in potem je včasih problem nazaj zaspat. Sploh zdaj, ko sem imam s tem težave. Pa vroče mi je, čeprav imamo v spalnici 13,14 stopinj, pa lulat, pa pit, pa... Očitno se že navajam na noči, ko bo treba vstajat za dojenje Aja, spi pa zvečer od 21h pa zjutraj do 7h, čez dan pa spi še dve rundi po pribl. uro in pol, včasih tudi več. Sem pa začela razmišljat glede spanja po tem, ko pride nov član. Jaka se namreč obrača po postelji kot za stavo in če ne bi bil v posteljici z ograjico, bi bil vsake pol ure na tleh. Zdaj pa ne vem ali naj ga pustimo v tej postelji (60X120) še nekaj časa ali naj nabavimo še eno tako za dojenčka ali naj pač preidemo kar na ta veliko posteljo (90X200) z ograjico, ki je ponavadi za take postelje? Drugače bomo po vsej verjetnosti vsi spali v isti sobi, ker ni druge variante, razen, če to podstrešno sobo pregradimo na pol. Kakšne imate izkušnje glede zbujanja starejšega otroka ponoči (zaradi joka mlajšega), če ste bili vsi v isti sobi? 2ursae, lepo, da si se javila Sočustvujem s tabo glede službe. Zakaj nam je že tega treba? B. se čuva pri tašči, A. pa je v vrtcu, a ne? Kako ste pa kaj z dojenjem? Ponoči še vedno žurka? Nova10ka, ja, imaš prav. Dvomim, da je imeti dva otročka doma, tako stresno kot služba Drži se, še malo pa bo konec. Mišk, a misliš, da bo res pubec? Midva z možekom imava pa kar filing, da bo bejba Ne vem, ali je to neka želja po parčku (kao), ali je res kaj na tem. Pri Jakatu sva kar zadela... Hej, a že kaj razmišljate o dopustu? Saj vem, da je zgodaj, pa vseeno. Mene je kar prijel, da bi šli kakšno varianto z avtodomom na Korziko ali kaj podobnega. Pa moj pravi, da res ni potrebe, da bi šli z avtodomom, če imamo avto pa šotor... Pa mu rečem, pa pomisli na moj veeeeelik trebuh Malo udobja bi se vseeeno prileglo. Toliko, da date malo možgane na pašo ob tem dolgočasnem zimskem vremenu Javite se kaj, da ne bo tak dolgcajt Čau!
|