|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
27.1.2009 13:34:07   
Kasija
pust sem že jaz hotela vprašat, kaj bodo za pusta? jaz še kar ne vem, kaj bi bil elian. lani je bil zmajček.

nova10ka ja, za spanje ni treba odgovarjat user posted image

majoli jap, pri nas je tudi oči zakon. mene je po moje že čisto naveličan. pa včeraj se je prav jokal, ko je šla  babica domov. to je pa mamici zakon, ker itak babi danes nujno pride nazaj se igrat s svojim vnučkom, ko je bil pa tako žalosten...mami pa ima čas zase user posted image

skuštrana mogoče so bile pa spalne zvezde v kakšni čudni konjukciji 11 oktobra user posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
27.1.2009 13:41:03   
valči
Samo pozdravim vsa,pa grem nazaj v posteljo,imam vročino,ki ne pade po 38.5,pa grlo me boli.Sicer sem mislila kaj več napisat,pa nme gre,morda jutri.Še prebrat vas nisem mogla do konca.

Bodite zdrave.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
27.1.2009 13:54:29   
skuštrana
skuštrana mogoče so bile pa spalne zvezde v kakšni čudni konjukciji 11 oktobra

To bo touser posted image user posted image

Valči, dobiš odg glede vložkov tele dni. Obljubimuser posted image Pa pozdravi se...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
27.1.2009 20:49:12   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija
Nekako do maja bi rada, da bi elian spal v svoji sobi celo noč.

Zakaj?

Lej, če E ne bo spal, boste pa vsi skupaj v sobi. Velika verjetnost je, da bo pa dojenček spal v posteljici in bo pač E pri vama. Jaz res ne vidim nujne potrebe, da je E pred porodom v svoji sobici.

A ni "normalno" spal do 3. leta. Večino časa do takrat je bil pri nama in non stop se je zbujal. Jaz sem striktno odlagala E. po dojenju ponoči v posteljico do nekje 8m, ko pa je bil že dovolj velik za "gužvanje" z bratomuser posted image . Pa smo imeli posteljo 140 cm širineuser posted image

2ursae, user posted image

vsem pozdravčekuser posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
27.1.2009 21:24:11   
Ulaa
Zima je prisla,
sneg leti z neba
je puscava zemlja vsa....

Ja punce pust, jaz tudi se razmisljam kaj bi bili. Letos jo je malo zagodel solarjem saj bodo takrat pocitnice, in razredno semljenje odpade. Razmisljam v smer da bi bili vsi skupaj nekaj - no nekaj kar pase skupaj. A kej veste kje bodo kaksna fina pustovanja za otroke? Pred parimi leti sem bila v skofijski gimnaziji in  je bilo fino - velika telovadnica, svetlo... tko za otroke. Ker meni je v festivalni kar malo prenaglas in pretemno. A bi se kje zmenile, da nas bi bilo malo vec?

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
27.1.2009 21:45:39   
Alina_alin
Vas je vse zametlo, da še do RR ne pridete :-) No, nas je res zametlo, sploh ne vem, kak naj grem jutri v službo...

nova10tka,Prstne barve: Bc, Pikapolonica, špar - skor vsepovsod - v lončkih so.

naše spanje:
katastrofa. Zbujanje n-krat. No, da ne naredim krivice naši dami: zadnje dva dni je celo prvo rundo spala do polnoči. Od 19.30. Nato na 3 ure. Sicer pa na pol ure- uro, največ 2 uri. Vzrok: trojki, ki sta ravno v teh dnevih prikukali ven. Pred kakimi 14 dnevi sem ob zbujanju ob 22h, poslala k T mojega. In je T jokala, kričala 20 min, sem v tem času že 3x skor bila v spalnici. Ampak po 20 min nisem mogla več poslušat joka, sem šla k njej. Itak, da je takoj zgrabila zizo... in ko je zaspala je še 10 v spanju hlipala. Sem rekla, da ji ne morem takih šok terapij delat: sedaj hodim k njej, ko se zbudi, ampak kot sem napisala: zadnje dni je bolje (trkam, tok tok tok): zglda, da so res bili zobki krivi. Ampak noči še itak da ni prespala. Če spi prvo rundo do polnoči, je luksuz.

Klaudija,zobkov imamo pa že 14.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
27.1.2009 22:11:26   
jasna
valči, upam, da boš hitro dobra user posted image

nespanje - samo za idejo... Ko sva oba v službi in moraš biti naspan, se midva v kriznih dneh ponoči menjujeva. Eden spi v dnevni, drugi pa je dežuren za nočna vstajanja. Varijanta izmeničnega vstajanja se nama ni obnesla, ker sva bila potem oba sesuta, tako pa vsaj vsako drugo noč prideš k sebi.
Seveda pa ne pride v poštev pri dojenjuuser posted image

punce, men se že meša user posted image  user posted image  (obiski, pa touser posted image )

< Sporočilo je popravil jasna -- 27.1.2009 22:12:04 >

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
27.1.2009 22:11:59   
micla
Ojla,

pri nas spet bolnica franja. V nedeljo zvečer je E zakuhala na 39 in nos zabasan in je samo teklo zdej dva dni.  Danes je malo boljša. vročina izgina takoj po enem dnevu, sm pa jst danes začela tko kihat in šmrcat in vse me boli. Zmerim vročino 38,5, pa zanimivo, da sm bla v glavo ful mrzla, samo koža me je nenormalno bolela in kosti. Skrtka sem na aspirinih complex. Ko prime je uredu, ma po 4 urcah spusti in je spet isto sranje.   Upam, da pridem jutri že k sebi, ker danes sem še imela sama E doma, ker je bil moj službeno neki okoli in je prišel šele ob 7 zvečer.

Grem ležat.   Čau čau.

micla

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
27.1.2009 22:14:38   
skuštrana
punce, men se že meša (obiski, pa to )

Kako dolgo šeeee?user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
27.1.2009 22:18:12   
jasna
Še 9 dniuser posted image

micla, user posted image  obema!

pa, pa

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
27.1.2009 23:37:21   
živa
jasna user posted image . Mene tudi moja ob živce spravlja user posted image . Ampak jaz moram po mojem trpet še ene 3 mesece user posted image .

Zdajle pa trpim zaradi user posted image , ker sem tako besna user posted image . Je šel vzidat banjo, jaz sem se ukvarjala z deco in jih dala spat, on pa si je po končanem zidanju vzel do 22:30 čas za svoj hobi. In pride dol, se umije, vstopi v dnevno in mi najprej reče, kakšno imamo doma user posted image . Ok, priznam, jaz sem bolj slaba gospodinja, pospravim, kar je nujno - posodo, cunje, igrače, sproti sesam in pobrišem/pomijem, kar je treba, ostalo pa čaka na boljše čase (obleke, ki jih nosimo oz. jih bomo jutri oblekli, ostanejo na stolu, na mizi je fiziološka, knjigice, toaster, kaka kuhinjska krpa ipd.). Razkurilo me pa je, ker me ni niti pozdravil, ampak takoj komentiral, poleg tega po moji logiki gospodinjstvo ni izključno moja stvar ali kako?! Če ima on čez bajto in jaz otroke, naj bi bila hišna opravila od obeh, po mojem občutku za pravično porazdelitev dela. Ali pa jaz pretiravam, kaj se vam zdi? Zadnje čase res ne vem več, a sem jaz normalna ali pa moja priženjena družina user posted image .

Bolančkom pa user posted image . Jaz se bojim, da se čvergija tudi spet nekaj loteva, ker mu je teklo z nosa in se je že večkrat zbudil ...

Moj 3-letnik si je pa danes, ko sem dajala čvergija spat, sam spucal nos s fiziološko user posted image  - je napolnil injekcijo, jo nastavil v nosnice, stisnil, pa še plenico je podstavil, da ne bi bilo mokro user posted image user posted image . In potem se mu je tako fino zdelo, da si je stisnil v nos vsaj deci fiziološke user posted image .

Aja, pa odkar imam v službi nov računalnik (tj. od včeraj), mi dela RR user posted image . Vas lahko berem, samo še pisat se nisem spravila user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
28.1.2009 14:22:34   
pingi
Živjo dekleta!

Najprej vsem bolnim en kup pikapokic, da čimprej ozdravite user posted image user posted image user posted image !

Pri nas smo pa glede spanja že kar razvajeni; zaspi namreč brez problema, samo, da ima dudo. Tudi ponoči se sicer zbuja in včasih zajoka, ampak ker ima v posteljici 3 oz. 4 dude, mi ponavadi ni potrebno vstajatuser posted image  Se pa ob tem njegovem jokcu definitivno zbudim in potem je včasih problem nazaj zaspat. Sploh zdaj, ko sem user posted image  imam s tem težave. Pa vroče mi je, čeprav imamo v spalnici 13,14 stopinj, pa lulat, pa pit, pa...
Očitno se že navajam na noči, ko bo treba vstajat za dojenjeuser posted image

Aja, spi pa zvečer od 21h pa zjutraj do 7h, čez dan pa spi še dve rundi po pribl. uro in pol, včasih tudi več.

Sem pa začela razmišljat glede spanja po tem, ko pride nov član. Jaka se namreč obrača po postelji kot za stavo in če ne bi bil v posteljici z ograjico, bi bil vsake pol ure na tleh.
user posted image Zdaj pa ne vem ali naj ga pustimo v tej postelji (60X120) še nekaj časa ali naj nabavimo še eno tako za dojenčka ali naj pač preidemo kar na ta veliko posteljo (90X200) z ograjico, ki je ponavadi za take postelje?

Drugače bomo po vsej verjetnosti vsi spali v isti sobi, ker ni druge variante, razen, če to podstrešno sobo pregradimo na pol.
user posted image Kakšne imate izkušnje glede zbujanja starejšega otroka ponoči (zaradi joka mlajšega), če ste bili vsi v isti sobi?

2ursae, lepo, da si se javilauser posted image  Sočustvujem s tabo glede službe. Zakaj nam je že tega treba? user posted image  
B. se čuva pri tašči, A. pa je v vrtcu, a ne?
Kako ste pa kaj z dojenjem? Ponoči še vedno žurka?

Nova10ka, ja, imaš prav. Dvomim, da je imeti dva otročka doma, tako stresno kot službauser posted image  Drži se, še malo pa bo konec.user posted image

Mišk, a misliš, da bo res pubec? Midva z možekom imava pa kar filing, da bo bejbauser posted image  Ne vem, ali je to neka želja po parčku (kao), ali je res kaj na tem. Pri Jakatu sva kar zadela...

Hej, a že kaj razmišljate o dopustu? user posted image  Saj vem, da je zgodaj, pa vseeno.
Mene je kar prijel, da bi šli kakšno varianto z avtodomom na Korziko ali kaj podobnega. Pa moj pravi, da res ni potrebe, da bi šli z avtodomom, če imamo avto pa šotor... Pa mu rečem, pa pomisli na moj veeeeelik trebuh user posted image
Malo udobja bi se vseeeno prileglo.

Toliko, da date malo možgane na pašo ob tem dolgočasnem zimskem vremenu user posted image
Javite se kaj, da ne bo tak dolgcajtuser posted image  Čau!

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
28.1.2009 14:48:15   
Klaudia
Lep pozdrav še od nas... če je lahko lep user posted image

Lia včeraj ni zaspala do pol 1h zjutraj. Je bila budna kot sredi dneva. Posledično sem danes kot cunja.
Je pa ena dobra stvar. Včeraj je Lia sama prosila, da se gre kopat user posted image . Kar ne morem verjet! Skratka je uživala, špricala vodo naokoli... res ne vem kaj ji je bilo prej par mesecev.

pingi - jst bi ga pustila v 120x60. Sestrična je starejšo hčerko šele zdaj, ko je stara 3leta in pol, dala v veliko posteljo. Prej sta pa z bratcem bila vsak v svoji (razlike je 15 mesecev)

živa - se strinjam s tabo, da so gospodinjska dela deljena. Žal moški ne razumejo koliko energije ti popije otrok, kaj šele dva ali trije... pa bravo starejšemu čvergiju - bo vsaj čist nos user posted image

jasna - user posted image  saj bo hitro minila, potem bo pa tak lep MIR!!

ulaa - ti kar povej kje bo pustovanje primerno za naše malčke... da jih ne bodo kake velike maškare pohodile user posted image , pa pridemo

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
28.1.2009 14:53:31   
mišk
Hoja: Sedaj si pa definitivno zaslužimo znakec za samostojno hojo!!user posted image  Aha, pa najmanj 16 zobkov imamo že tri mesece.

Spanje: Poavadi gre spat ob 18 uri in spi do 8:30 zjutraj. Slišim jo včasih da se vmes prebudi in se tudi do dve uri pogovarja sama v temi, potem pa jo nazaj pobere.user posted image  Imamo pa en večji problem: flaško mleka pred spanjem v posteljici. Sedaj sem se odločila, da je še ne bom poskusila odvadit, bom počakala še nekaj mesecev.
No, občasno se ponoči največ dvakrat zbudi, jo malo potolažim in zaspi nazaj v svoji posteljici, v svoji sobi. Čez dan spi 1-3 ure. No, s spanjem imamo pri tem otroku zaenkrat kar srečo.

Zdravje: Ja, ravno danes smo imeli ponoči hajko, ker je skos neki jokala. Potem pa jo ob petih zjutraj prinesem k sebi na posteljo in začne ful bruhat, po laskih in povsod. 15 čez pet sem jo že imela v banji, ter ji prala laske in jo kopala. Ob sedmih pa smo ble (še moja mami) že na poti v Celje, kjer sem imela izpit. Vmes je še parkrat bruhala. Nazaj grede sem jo peljla k zdravnici, ji je dala samo nek sirup proti slabosti in priporočala veliko tekočine. Če bi še bruhala pa moramo jutri nazaj. Zaenkrat je kar v redu.

Pingi: Ma ja, res opažam da ima veliko pozanih dva otroka z majhno razliko v starosti oba istega spola. Poročaj, ko boš vedela, jaz pa ti želim zdravo user posted image , da bo lepi parček!user posted image

Nosečnost: Super! user posted image  je pravi razgrajač-ka!!user posted image  Včeraj sem imela pregled. Do sedaj sem se zredila 8 kil (na n-preveč podlage). Trenutno je še obrnjen z nogicami navzdol. Sicer pa nimam kaj preveč časa razmišljati o nosečnosti, vsaj čez dan ne.

Pogum: A so vaši oktoberčki tudi tako "posodkasti"?! Dona se nikogar ne boji, z vsakim bi šla, kot kak ciganček je! Včasih se ustraši mogoče koga, ki nosi kapo, drugač pa je ženka brez strahu...

Govor: Jeziček ji že kar dobro teče. Tudi razume me že kar dosti, ko ji skušam kaj povedati. Rada pleše in "poje". Sploh njeno pesmico, ki gre takole: iiiiii la, iiii la, iiiii la.....user posted image

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
28.1.2009 16:22:22   
Kasija
elianov oči je bil pa v londonu in tam so  take zakon igrače - gasilski avto z žogicami

user posted image

user posted image

zakaj pri nas ni takih ?

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
28.1.2009 16:33:54   
pingi
Kasija, Elian pa očitno uživa v temle avtu user posted image  Ja, pri nas pa ni takih igrač, ker imajo očitno nekatere štacune monopol nad dobavitelji itd. Si mislimuser posted image

A ga boste kaj postrigli ali mu boš začela čopke delat?user posted image  Saj je ful "kjut" s temi kravžli; sem že pozabila, kako to zgleda.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
28.1.2009 18:40:28   
jasna
kasija, izjava E ob pogledu na slikci "mama, jaz bi tudi to imel, veš?"user posted image  Se pridemo enkrat igratuser posted image .

mišk, Neli niti pod razno ne gre h neznanemu. Še znanih se izogiba, če jih dolgo ne vidi.

živa, jap, gospodinjstvouser posted image . Tile naši dedci se kr mal razvadijo v času porodniškeuser posted image . Midva sva imela vsakič znova težave, ko sem začela spet delat...

pingi, pri nas se je A zbudil zaradi E mogoče 3x v prvih dneh, potem je pa kar izklopil. Oba fanta sta šla v mladinsko pri starosti okoli 20m. Edini minus tega je, da postanejo "svobodni" in se lahko po želji sprehajajo okoliuser posted image .

Mi smo tudi bolniuser posted image . Nelči je ponoči bruhala, sva uspeli spat ene 2 urciuser posted image . Pol sem šibala v službo za 3 ure, naredit nujno potrebne stvari... pa domov.. pa klic iz vrtca, da je A zbolel... pa pravkar je zakuhal še E user posted image . No, so tokrat vsaj usklajeni in bodo hkrati ozdraveliuser posted image .

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
28.1.2009 18:41:20   
Pandica
Ojla mamice user posted image

Mi pa smo včeraj bili od 18h do 21.30h brez elektrike, pol je malo bila, pa spet nekaj časa ne in to je trajalo vse do polnoči dokler nisem šla spat. Pol danes pa smo spet bili od 11h pa do 13h brez nje, pa to lahko znoriš...  user posted image
Je potrgalo neke daljnovode vse tu okrog...katastrofa...res je blo grozno, danes čez dan še ni blo take panike, sma šle z malo ven pa je blo...samo včeraj po temi pa je bil bed z onimi svečkami smo si delali vsaj malo svetlobe user posted image kot v starih časih user posted image
Sma se z Zalo tuširale v kopalnici pri čajni svečki, sma malo pičle romantiko user posted image

Sem pa prej ravno gledala na Svet-u, na kanalu A, da je včeraj ostalo brez elektrike 50.000 Slovencev, največ iz Maribora, Koroške in Celja. In med njimi smo bili tut mi
Danes pa, ko imamo elek. pa bom imela spet "štalo" z uspavanjem z Zalo, že vidim , da spet ne bom mogla sodelovat pri čveku...no upam, da bo ( kar ) hitro zaspala, ko bo šla.

Uspavanje   moja nikoli ne gre spat pred 21 uro. Ni šanse, da zaspi prej. Pa ni važno, če cel dan nič ne spi. Pol pa še imava zvečer "štalo" z uspavanjem preden zaspi user posted image
Čez dan pa itak spi samo v vozičku, če jo vozim, če ne se itak takoj zbudi, če pa že doma zaspi pa je to maksimalno 1 uro, v povprečju pa mi spi nekje 45 min čez dan.
Res se sprašujem kako ji rata, ker cel dan samo laufa sem in tja...pa nič kaj prav ne spi...

Kasija   super igračko je dobil Elian in kako je že velik fantek user posted image
Joj, kako hitro res rastejo ti naši škrati, ne?

mišk   a tvoja gre že ob 18h spat za nočno spanje? Aleluja, to lahko samo jaz sanjam user posted image

Dojenje   ena je spraševala, če še dojimo naše malčice / malčke pa se več ne spomnim katera user posted image
Ja, jaz še mojo vedno dojim. Obvezno zjutraj in zvečer, pa čez dan še tut tu pa tam user posted image itak pride so mene in mi začne majico gor vlačit in na zizike kazat user posted image te takoj vem koliko je ura user posted image in kaj bi rada...

Ufff, zdaj sem se malo razpisala, bom kar poslala, da mi ne gre vse skupaj v nič user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
28.1.2009 18:42:14   
skuštrana
Punce, a gre mogoče katera v kratkem v Ikeo? Bi rabila eno malenkostuser posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
28.1.2009 18:42:49   
Pandica
jasna   za vas vse bolančke doma pa en kup   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
28.1.2009 19:04:07   
Klaudia
Da malo poživimo našo temo, par vprašanj

user posted image  Ali vaši malčki gledajo TV? Če ja, kaj jih zanima? Lia je čist neumna na Nodija. Samo da vidi da vžigamo DVD, že hoče Nodija. Meni pa gre po enem tednu že tako na ... user posted image  bom dala gor posnetek njene evforije user posted image

user posted image  S čim se najbolj zamotijo? Katere igrače so jim najbolj všeč?

user posted image  Kakšne igre se kaj igrate? S tem mislim ala lovljenje, risanje...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
28.1.2009 19:57:46   
mehurčica

user posted image  Ali vaši malčki gledajo TV? Če ja, kaj jih zanima?
Še nič kaj. Ene 3x sem ji pokazala risanke - Nodija, Pikija, Telebajske in Baby Einsteina. Baby Einstein je bil najbolj zanimiv, Nodi in Piki pa najmanj. Se pa v bistvu sploh ne spomnim, da bi ji dala.
user posted image  S čim se najbolj zamotijo? Katere igrače so jim najbolj všeč?
Zlaganje klupic, kocke, vstavljanje likov, pokrivanje Tomy jajčk, pomerjanje čevljev, tista igrača na katero se natikajo krogeci, zajček ki mu stisneš rdeč gumbek in se odpelje proti njej, knjigice itak in CD-ji z otroškimi pesmicami, da lahko pleše.
user posted image  Kakšne igre se kaj igrate? S tem mislim ala lovljenje, risanje...
Rada ima če se ji skrijem, da me poišče, potem jo pa prestrašim - pol se pa reži kot nora.user posted image Lovi včasih Davida, če se mu le da z njo igrat, rišemo pa zaenkrat bolj poredko...priznam.user posted image Zna pa lepe čičke čačke delat.user posted image Da plešemo in beremo pa sem že zgoraj napisala.

Zobkov ima 7. En pa bo zelo kmalu, se mi zdi.

Dojiva se še in še obema tako paše. Ponavadi 3x, včasih pa samo zjutraj in zvečer, včasih pa tudi po 5x.

Bolančkom želim, da se čimprej pozdravijo, nosečnicam da bi se dobro počutile, vse ostale pa ostanite zdrave, vesele pa malo debele.user posted image

Aja, 2ursae, HVALA!

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
28.1.2009 21:06:04   
Kasija
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

kasija, izjava E ob pogledu na slikci "mama, jaz bi tudi to imel, veš?"user posted image  Se pridemo enkrat igratuser posted image .

Itak vas čakam. Samo zaenkrat smo še pikčasti. no, razen, če si malo izmenjamo viruske user posted image  Hitro se pozdravite!

Pa ostalim bolančkom tudi želim čimprejšnje okrevanje!

gledanje tv Gledamo baby first. To ag ras zanima. Druge risanke pokuka, a ga ne pritegnejo. Pa všeč mu je reklama za pingvi/pingi.

aktualne igrače igrača stacionarni telefon, lesen voz z lesenimi živalmi, leseni medvedki za zlaganje, leseni krogci z luknjo v sredini ki jih daješ na palico, metanje plastičnih kuhinjskih posod iz in v predal, škatle vseh vrst

igranje mah, mi tudi zmanjkuje idej. skupaj pospravljava - ima pravo metlo s krajšim ročajem, zelo rad očiju pomaga pri sestavljanju pohištva, risanje  z barvicami, se skriva po sobah, gledamo skozi okno. mi prav zmanjkuje idej kaj še početi. aja, pa pleševa.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
28.1.2009 21:15:10   
sanwebdra
user posted image  Ali vaši malčki gledajo TV? Če ja, kaj jih zanima? Julija dobi vsak dan svojo dozo risank in poučnih dokumentarcev v angleščini na Baby TV. Ji dava po novem ene 45 minut zvečer na računalniku , ko je že utrujena in posledično bolj tečkasta, preko interneta (kjer je moj dragi odkril radosti zastonj T2 TV). Najbolj všeč so ji živali, pa zvočne risanke.
Še vedno rulajo knjige, tudi Pojoča knjiga, kakšni liki za vstavljanje in kako napraviti čimvečji nered z igračami oz. stvarmi, ki so prepovedane. Iz svoje sobe non-stop vlači nekaj kazat, najraje "zlaga" police s šali, kapami, rokavicami, copati/čevlji ... Ima pa hud fetiš na čevlje ... če ima dostop, jih vedno prinese do lastnika, čeprav sedimo v kuhinji, dnevni sobi... Po novem je pogruntala tudi ročaje naše kuhinje in zdaj z vso vnemo odpira vse možne predale in tolče s svojimi (dovoljenimi) posodami in se občasno "zmoti" in prime ter hoče tolčt tudi s čim prepovedanim/nevarnim ....
Rišemo, dosti, kak teden ji je zelo zanimivo, je en zvezek že pobarvan. Seveda je bolje, če rišemo po mizi in tleh, a grda mami tolerira samo malo čačk. žoge so ji zanimive za minuto, kocke pa trenutno podira.

Moje zdravje je na psu, Julijino je bolje, vendar bo ta teden kar doma. Vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image  in mirnejšo noč.

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 28.1.2009 21:17:32 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
28.1.2009 21:23:51   
mama06
Še jaz, da ne dobim plavegauser posted image

mišk Jernej ne gre k nikomur, ki ga ne pozna. Še k tistim, ki jih in jih par dni ne vidi, ne upa. Samo k meni ali atiju med noge rineuser posted image user posted image

valči en kup user posted image da prideš k zdravju in jasna za tvojo deco velja enako in zate micla tudi s tamalo

VANILI midva se še vedno dojiva - zjutraj, ko vstane, če noče mu kar sama ponudim, ker do zajtrka je še vsaj dve uriuser posted image , pa da vsaj nekaj malega dobi v želodček, ko pridem iz službe in za uspavanje. Ponoči pa včasih ja, včasih ne. Odvisno, kako spi.

Pandica - glede ure za spanje. pri nas je bilo isto, da ni šel prej spat, ampak tudi vstajala sva okoli 9-ih. Sedaj, ko vsaja okoli 6. ure, pa gre spat pred osmo. Čez dan spi od 1-3 ur, odvisno kako kdaj.

Ulaa - tudi midva vstajava 5:45 mali pa 6:15, če se ne zbudi sam, kar je zelo redko, ker on bi zjutraj vleko do onemoglostiuser posted image user posted image

spanje - moram potrkat na les, da sedaj lepo spi in se mogoče zbudi 1x na noč, pa še to pride iz svoje posteljice med 2-3 k nama, ker imam palčki vzeti ven in posteljo prislonjeno k najini postelji. Poišče vodo in dudo, se namesti k nogam in spi dalje. Včasih ima kak rahli odklop, ko rabi zizo, sicer pa tudi prespi noč.

Kasija super igračauser posted image user posted image

Klaudia naš rad gleda TV medtem ko se igra, ampak samo za par trenutkov, ko se čisto odklopi, nato pa ga ne zanima več, do naslednjega odklopauser posted image user posted image Aktualne igrače so helikopter, ko poje in ima žogice, ki jih v propeler mečeš, pa lego kocke, pa prstne lutke,...Risanje sicer za kratek čas, drugače mu pa to še ni zanimivo

Tako, sedaj sem pa dala nekaj čtiva. Kateri ne bo do branja, naj me mirno preskočiuser posted image user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?