|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
29.1.2009 22:13:04   
lane31
Da se še jaz pofočkam po dolgem cajtu,če ne me še ki zbrišejo ven user posted image
Sploh ne vem,če bi še gledala tvuser posted image preveč zame..........včeraj me je razkurilo gledanje oddaje o vzgajanju mladoletnih mamic in kaj jih učijo - otrok mora imeti rutino,ne ga dojit ko on hoče ,ne ga dat spat ko on hoče za vse svoja ura user posted image smrtni greh je naredila 15letnica ,ki se je uprla in hranila svojo novorojenko na njeno zahtevo-ko je pač jokala in ker je ni dala spat -poleti- ob 19h temveč je šla z njo na sprehod .......pa tu res ne veš kdo je bolj f....user posted image mene bi pol itak zaprli,ko hodi moja spat ob 21h ali kasneje ........bljak........škoda besed.........o bogem otročku v bolnici na porodnem pa bom raje tiho,ker bi mi itak celi post scenzurirali

Pust..............pojma nimam
Počitnice........že rezervirano,a žal ne v mojem Bristu,ker so mi močno dvignili ceno user posted image ,te ga pa naj imajo sami ,pa gremo v Privlako-Zadar- je kera že bla user posted image
Igranje.........najraje z vsem kar je neeeeeeeeeeuser posted image drugače pa smo stopili v fazo ati,ati,ati in seveda mojemu raste špehuser posted image
Bolančki.......user posted image joj naj že bo konec zime in pomladi da bomo spet vsi zdravi
Klavdija........Lia pa obvlada user posted image moja se ne zna sama vsesti na stolčka ,imamo pa podobno evforijo na gumy bear -muzika

Za seznam.............nič novega pri nas user posted image še vedno 8 zobkov- 4 spodaj in ostali gori pa basta user posted image

Noa1 ........kako štajerska nosečka ,je vse ok- nič se ne javiš

Lep pozdrav vsem desetkicam in destkom user posted image ........mi pa odštevamo dneve do dopusta-zimskega .........gremo zdaj 15.2 v celjsko kočo- celje ,malo se sankat in  smučat

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
29.1.2009 22:30:35   
teka
IZVIRNO SPOROČILO: živa

Jutri pa peljem N. na pregled k ORL pred predvideno operacijo žrelnice user posted image .

joj, tudi jaz jutri zjutraj peljem Z na pregled, OP ima 5.2. - kaj pa N? Sta se že kaj pogovarjala o tem? Z po obrazložitvi zadeve kao razume za kaj gre in se "veseli" operacije - me prav zanima kako bo dejansko izpadlo!

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
29.1.2009 22:33:27   
teka
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

user posted image  Ali vaši malčki gledajo TV? Če ja, kaj jih zanima? Lia je čist neumna na Nodija. Samo da vidi da vžigamo DVD, že hoče Nodija. Meni pa gre po enem tednu že tako na ... user posted image  bom dala gor posnetek njene evforije user posted image

Max je nor na Pujso Pepo in Telebajske!

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
29.1.2009 22:37:19   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Sploh ne vem,če bi še gledala tvuser posted image preveč zame..........včeraj me je razkurilo gledanje oddaje o vzgajanju mladoletnih mamic in kaj jih učijo - otrok mora imeti rutino,ne ga dojit ko on hoče ,ne ga dat spat ko on hoče za vse svoja ura user posted image smrtni greh je naredila 15letnica ,ki se je uprla in hranila svojo novorojenko na njeno zahtevo-ko je pač jokala in ker je ni dala spat -poleti- ob 19h temveč je šla z njo na sprehod .......pa tu res ne veš kdo je bolj f....user posted image mene bi pol itak zaprli,ko hodi moja spat ob 21h ali kasneje ........bljak........škoda besed.........o bogem otročku v bolnici na porodnem pa bom raje tiho,ker bi mi itak celi post scenzurirali

Jaz sem tut to gledala včeraj Lane...katastrofa res ja...pol bi tut mene zaprli, ko sem mali dala ziz, ko ga je pač hotla in ji ga še zdaj dam user posted image   pa o spanju tut nebi izgubljala besed ja...eh, brezveze...

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
29.1.2009 22:57:12   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Jaz sem tut to gledala včeraj Lane...katastrofa res ja...pol bi tut mene zaprli, ko sem mali dala ziz, ko ga je pač hotla in ji ga še zdaj dam user posted image   pa o spanju tut nebi izgubljala besed ja...eh, brezveze...

Jaz sem celo oddajo razmišljala o tem kako ženska-mamica nekak instinktno dela stvari ,ki so prave za otroka .....in ta 15-letnica mi je bila tako všeč,ko se je vsemu uprla in delala po svoje z poslušanjem otročka in jim je lepo zabrusla,da je tako veliko lažje za njo,ker zdaj user posted image nič več ne joka........komentar njenih varuhinj pa je bil,da je lena user posted image ,in take nam kažejo po tv ,da bodo- bog ne daj- naše bodoče mamice delale po njihovem vzoru , ker večina se ravna po tem,da če tako govorijo po tv pol imajo že prav .........pa si ti vidla ,da so morale mamice vzeti  dude stran še ne 15 m otročkom.......ma za kozlat res ......pa oni revček 10m je moral že sam jesti cel obrok.........no ja pol imam pač zelooooooo zaostalega otročka .........kozlaš res
Eh grem spat

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
29.1.2009 23:20:20   
Klaudia

Jaz sem celo oddajo razmišljala o tem kako ženska-mamica nekak instinktno dela stvari ,ki so prave za otroka .....in ta 15-letnica mi je bila tako všeč,ko se je vsemu uprla in delala po svoje z poslušanjem otročka in jim je lepo zabrusla,da je tako veliko lažje za njo,ker zdaj user posted image nič več ne joka........komentar njenih varuhinj pa je bil,da je lena user posted image ,

To se mtudi sama razmišljala. Vedno sem jo hranila ko je hotla, pa tut če je bilo to na vsake pol ure. Spali smo v skupni postelji, pa zdaj brez problema zaspi v svoji postelji. Spala je ko je bila zaspana. Zdaj malo pazim, da čez dan ne spi preveč, vendar gre še vedno spat ko je zaspana in ne ko je ura za to. (me pa skrbi kako bo s tem v vrtcu... sploh ker je izmeničen)

Pri skoraj 16m sama je samo stavri ki se jih nabada z vilico. Če dobi v roke žlico gre vse po tleh in jo raje sama nahranim user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
30.1.2009 10:38:58   
Kasija
Dobro jutro!

lane31 Midva sva bila sama dvakrat v privlaki pa enkrat z elianom. po moje bomo šli tudi letos. vasica je mala, ima pekarno, nek mali igralni del z vrtiljaki, ene dva barčka za kavico in to je to. je pa blizu nina in zadra, tako da mi smo šli kdaj zvečer v eno ali drugo mesto na sprehod. pa v privlaki vprašaj kje eni doma prodajkajo ribe ujete na tradicionalen način - prav tista scena, ko enim trkaš na vrata hiše in če ribe so, prodajo, včasih pa pač ni ulova. ribe so pa dobre za umret! pa voda je nizka par metrov, tako da je genialna za malčke. če ti steče v vodo, imaš fore da jo vloviš - no, vsaj za eliana je to super, ker laufal bo user posted image  

klaudia mene je tudi skrbelo spanje v izmeničnem vrtcu, ampak to vzgojiteljice obvladajo in gre ko po maslu. njima zaspi z malo božanja na ležalniku, meni doma pa počne vse mogoče. pri nas v vrtcu so na začetku edino rekle, da pripeljem voziček, in je spal v njem, da se je navadil in so ga lažje uspavale - kak mesec ali dva.

nova10ka te čisto razumem. jaz se tudi trudim biti čim manj na bolniških. ampak na koncu ugotavljam, da to sploh ni cenjeno oziroma si še vedno tista, ki je ves čas na bolniški in porodniški. samo pač itak vemo kaj je prioriteta - ustvariti si družino, potem pa lahko tui v menjavo službe.

mišk vse najboljše!

skrita septemberka ne nas predolgo mučit user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
30.1.2009 13:13:56   
Pandica
Ufff, ste čveke user posted image komaj sem vas prebrala user posted image

Mi2 pa sma bili zunaj na snegecu user posted image
Sem vzela sanke in jo vozla z njimi tu po naši parceli cca. 1 uro, se ji je tak fajn zdelo, pa malo sem še laufala, da je bolj hitro šlo in se je tak smejala, ko ji je blo fajn...pol pa mi je kr na sankah zacumala, boga... jo je luft zdelal...pa še pol naše ulice je prehodla peš tako, da se je zgleda res utrudila...pa sma šle not, je dobila juhico za jest, zdaj pa mi je malo zaspala user posted image

Klaudia   zate, ko vse veš imam eno vprašanje user posted image
Nekaj me je začel ****i mail na trieri in sploh ne morem sprejemati pošte, lahko pa brez problema pošiljam user posted image In zdaj tut ne dobivam obvestil glede FB. Imam pa še en mail narejen na hot mailu, že full dolgo, ampak ta še dela. In zdaj me zanima, če si spremenim nastavitve na FB, da mi pošiljajo "novice" na hotmail ali se moram pol, ko se recimo znova spet prjavim na FB prijaviti z hot mail naslovom ali onim starim ( triero ) user posted image upam, da sem napisala koliko toliko razumljivo in veš kaj sem te hotela vprašati. Hvala ti user posted image

< Sporočilo je popravil Pandica -- 30.1.2009 13:14:42 >

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
30.1.2009 13:18:03   
Pandica

pa si ti vidla ,da so morale mamice vzeti  dude stran še ne 15 m otročkom.......ma za kozlat res ......pa oni revček 10m je moral že sam jesti cel obrok.........no ja pol imam pač zelooooooo zaostalega otročka .........kozlaš res

Vidla, vidla user posted image   saj ta oddaja je bila vedno ob sredah. A si jo zdaj prvič gledala? Jaz sem jo večkrat. Je pa res grozno kako so delale ene mamice z svojimi otroki in ona mi je najbolj padla v oči, ko je imela onega malega fantka, mislim, da je bil star 10 mesecev in ga ni hotla hranit, ker je rekla, da itak mora znati sam jest....krava... user posted image   in že drugič noseča 5 mesecev, aleluja, bogi otročki user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
30.1.2009 13:57:02   
Klaudia
Nekaj me je začel ****i mail na trieri in sploh ne morem sprejemati pošte, lahko pa brez problema pošiljam user posted image In zdaj tut ne dobivam obvestil glede FB. Imam pa še en mail narejen na hot mailu, že full dolgo, ampak ta še dela. In zdaj me zanima, če si spremenim nastavitve na FB, da mi pošiljajo "novice" na hotmail ali se moram pol, ko se recimo znova spet prjavim na FB prijaviti z hot mail naslovom ali onim starim ( triero ) user posted image upam, da sem napisala koliko toliko razumljivo in veš kaj sem te hotela vprašati. Hvala ti user posted image

Pomoje se moraš prijavit z novim mailom. Sej drugače pa probaš. Saj ti ne bodo zato uknli račun, samo še enkrat boš mogla tipkat user posted image
Zakaj pa nisi kar prijavljena? Jst sem na vseh forumih, FB in takih rečeh kar skos prijavljena, ker računalnik itak samo jst uporabljam...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
30.1.2009 14:05:09   
Pandica

Pomoje se moraš prijavit z novim mailom. Sej drugače pa probaš. Saj ti ne bodo zato uknli račun, samo še enkrat boš mogla tipkat user posted image
Zakaj pa nisi kar prijavljena? Jst sem na vseh forumih, FB in takih rečeh kar skos prijavljena, ker računalnik itak samo jst uporabljam...

Ja, bom probala, hvala.
Saj sem jaz ponavadi tut kar skozi prijavljena, samo vseeno se bom namerno izpisala, da bom probala, ker me zanima kako gre to... user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
30.1.2009 14:05:32   
Pandica
Aha, Zala je gor, morem it...user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
30.1.2009 20:13:05   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra
Jaz hodim že cel teden delat ...

Danes zadnjičuser posted image , moj "zdajžebivši" šef si želi kopijo moje predhodnice ob njenem odhodu ... tako da bo moral ali na njo počakat, da se vrne, ali pa vse počet sam! Jaz pa jovonanovo med aktivne iskalce zaposlitve.

mišk, happy birthday
user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
30.1.2009 20:15:53   
Pandica

Jaz hodim že cel teden delat ...

Danes zadnjičuser posted image , moj "zdajžebivši" šef si želi kopijo moje predhodnice ob njenem odhodu ... tako da bo moral ali na njo počakat, da se vrne, ali pa vse počet sam! Jaz pa jovonanovo med aktivne iskalce zaposlitve.

user posted image   user posted image   user posted image

Ooo, šment user posted image
Kaj pa te ni blo ok? Saj pa si full pridna, delovna punca... še žal mu bo, da te noče več...boš vidla...in dobila še boljšo službo z mano vred user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
30.1.2009 20:51:33   
Alina_alin
Sanwebdra,user posted image

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
30.1.2009 21:47:55   
Pandica
Klaudia   help  user posted image
Kaj ti veš kje si nastavim on IP naslov, masko omrežja, prehod in Dns za mail user posted image
Nekaj probavam zdaj tu na trieri, ko me zafrkava, samo sem že pozabla kje se mora to nastavit.
Ali pa, če ve tut kera druga.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
30.1.2009 21:56:29   
valči
sanwebdra,bo ti uspelo enkrat pravo službo najt,verjemi vaseuser posted image

mišk,vse najboljše za te,vse najboljše....

lane 31,joj,sem gledala tisto....mala,ko se je jokala sama tam,15 in 20 minut,pa srece me je bolelo,res,pa tisti mali Tyler,joj,kako mamo ima,groza,res,mi je bilo vse tako mimo.Edino ona psihologinja,ki je pri vragcih delala,je vredu.O kakem revču v porodni sobi govoriš,če lahko kaj napišeš?

Klaudia,tvoja je pa faca,naša je morda minuto,dve za TV,pa ni važno,kaj gledata,najraje cuka starejšadva,pa na sdežno,pa dol,pa...Dogajat se ji moreuser posted image
Prosim za seznam,če napišeš,Nina ima 16 zobov.Pa danes sem tipala in spodnja 5. se že čuti pod dlesnijo.Nekako hitro je vse skupaj?

Jaz sem že bolje,sem mogla včeraj it po AB,sem dobila Ospen,nisem več mogla sline požirat,grozno bolelo,bezgavke ven vdarile...Danes stanje bolje,vročina okoli 37,končno sem cel dan hodila,brez postelje.Hvala vsem za lepe želje,se poznauser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
30.1.2009 22:01:19   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: valči

O kakem revču v porodni sobi govoriš,če lahko kaj napišeš?

Tole je mislila:

Babike, a gleda katera poročila Svet na kanalu A?

Je prej kazalo, da je na Ptuju oče svojo mladoletno hči več let spolno zlorabljal in, da je včeraj rodila v Mb P njegovega otroka, stara pa je zdaj 15 let. Aja, pa nekje v kleti jo je tut skrival, pa v šolo ni hodla, pa nič...pa naš CSD spet nič ni ukrepal...pa to je res za bruhat kaj se dogaja, katastrofa...
Saj še preden pa sem o tem zvedela v Svetu pa sem brala v današnjem Večeru, tut piše o tem...

http://www.ringaraja.net/forum/Petnajstletnica_rodila/m_3726604/tm.htm

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
30.1.2009 22:14:43   
Klaudia

Kaj ti veš kje si nastavim on IP naslov, masko omrežja, prehod in Dns za mail user posted image
Nekaj probavam zdaj tu na trieri, ko me zafrkava, samo sem že pozabla kje se mora to nastavit.

A to misliš v outlooku al kje drugje? Za kaj rabiš to nastavit?

Susan Savannah

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
30.1.2009 22:15:53   
Pandica

A to misliš v outlooku al kje drugje? Za kaj rabiš to nastavit?

Ja, ja v outlooku ja.
Probala bom nekaj, ker ti pravim, da me nekaj mail j***. Pošiljam lahko brez problema pošto, sprejemati pa je ne morem user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
30.1.2009 22:16:25   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: valči

Klaudia,tvoja je pa faca,naša je morda minuto,dve za TV,pa ni važno,kaj gledata,najraje cuka starejšadva,pa na sdežno,pa dol,pa...Dogajat se ji moreuser posted image

Lia kar gleda... vsaj 5 minut oz. če je zanimiva risanka tudi celo. Trenutno ji je najbolj všeč del ko se skokica Tinka zgubi user posted image

sanwebdra - user posted image  zagotovo te nekje čaka boljša služba. Oni so na izgubi

Susan Savannah

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
30.1.2009 22:19:02   
Pandica
Evo, mojo bejbo slikano včeraj user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Pandica -- 30.1.2009 22:20:52 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
30.1.2009 22:20:39   
Klaudia
Tole piše v help-u:
"Check your e-mail account settings
  1. On the Tools menu, click Accounts.
  2. Select the e-mail account, and then click Properties.
  3. On the Servers, Connection, and Advanced tabs, check the settings against those given to you by your Internet service provider (ISP).
    If your settings match the ISP information, contact your ISP to verify that you have the correct information and that the ISP servers are operating correctly. Also, make sure your ISP server supports PPP, SMTP, and POP3 or IMAP protocols."

Grem pa še očeta vprašat če on ve, ker sama ne uporabljam outlooka

Susan Savannah

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
30.1.2009 22:26:00   
Klaudia
Tole so pa podatki, ki morajo biti noter. Oči je reku da sledi tistim angleškim navodilom in noter vnesi te podatke:

strežnik POP3:
pop3.triera.net

strežnik SMTP:
smtp.triera.net

novični strežnik:
news.triera.net

e-poštni naslov:
ime.priimek@triera.net

Več si pa TUKAJ preberi.

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
30.1.2009 22:31:24   
Pandica
Grem se matrat user posted image  user posted image hvala ti 100x , zlata si user posted image
Saj sem tak vedla, da boš ti vedela user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOGODKI za OTROKE v AVGUSTU 2025
Pripravili smo izbor dogodkov za otroke, ki se bodo odvijali v avgustu – kulturne delavnice, ustvarjalni tabori, počitni...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?