Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG pa da se končno spet jaz malo javim Sva šla z mojim za vikend k moji babici v istro, da sem ga še tam malo familiji pokazala. Za tiste, ki ne veste-sva z mojim šele slabo leto skupaj, tako da ga še kar precejšen del familije ne pozn, ampak nič ne de. Sva mislila potem še na krk, pa je bilo vreme tako, da sva se raje kar v Ljubljano vrnila. Do PDP je še dober mesec in zaenkrat nič ne kaže, da bi mali kaj prej prišel na svet. Pa saj se ne mudi. Konec tedna končno sobica pride, sva pa prejšnji teden prvo turo otroških cunjic oprala (no, tisto, kar imava) in sva bila res za crknit osladna, ko sva jih obešala. Ko je pa vse tako majhno Mene itak hormoni dajejo, da sploh ne smem razmišljat preveč o dojenčku, ker se takoj zjokam. Ko nama na rr preberem vsak teden, kaj se dogaja z mano, in očkom, itak komaj do konca zdržim, potem pa v jok. No ja, pa saj ni nič narobe s tem Morava naslednji teden še očetovstvo uredit na csd, da imam potem mir s tem. Pa še starše med sabo spoznat Sva kar odlagala s tem, zdej bo pa počasi res treba. Bova verjetno kar združila z njegovim rojstnim dnevom-jutri uradno praznuje, a za starše bo verjetno kasneje (uskladit njihove urnike je živ hudič). Aja-ko te se pogovarjale o darilih za obletnico-najina prva obletnica je dan po PDP, tako da jst itak že skoz govorim, da bom rodila en dan kasneje, tako da bo moje darilo kar tebe pa že res celo večnost ni blo pri ljubljančicah.. sem mislila da si že odpotovala v Rim.. za spoznavanje familije ni nikoli prepozno... midva sva z mojim že 3,5 leta skup, pa tud še ne pozna moje familije - zdej ob rojstvu bo pravi čas... čestitaj mu za rojstni dan.. lepo praznujte... z na novo združeno in povečano familijo.. vse bo ok priimek jz sem dala njegov priimek naši Gaji... BOOMER jp, komot lahko še zame naročite kupo - mislim da ne bo ostala
|