|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
2.12.2008 16:54:12   
Blueeyes
ana** če greš v Lisco, prideš direkt do mene user posted image user posted image user posted image  sicer zdej sem že doma, ker sem ta teden dopoldanska.. sproči če boš kje kaj pametnega našla v šopingu

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Ljubljanske nosečke
2.12.2008 17:15:58   
nmag
Pikatara,super,mogoče se srečava v porodnišnici z obema Karolincama.No vidiš naklučje isti PDP in ime,kako boš dala pa fantku,da vidim,če boš imela tudi kak tak ime kot imam jaz,jih imam 3.

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Ljubljanske nosečke
2.12.2008 23:39:17   
simonaa
Hojla!

Dobrodošle vse nove nosečke user posted image user posted image user posted image !

Jaz sem originalno iz Šiške, trenutno pa v Vevčah. Je bil kar težak 'prehod' (čeprav samo nekaj km), ampak je pa zato zdaj tolko bolš.

Drugače sem v 23.tednu in konec marca ali v začetku aprila pričakujemo user posted image user posted image . Komaj čakam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Zame je že zdaj mali človeček! 

Kar predstavljam si, kako vaši otročički uživajo v temle dežju in ne morem verjet, da bom že čez kakšno leto imela tut jaz te prijetne sitnosti z lužami, raznimi storži, vejicami, kužki in vsem ostalim, kar bo moji deklici prišlo na pot.

Zdaj grem pa spat, ker zgledam približno takole user posted image .

Lp user posted image , user posted image , atijem, bratcem in sestricam,
                                                                 S

(zdaj sem pa že osladna, a ne? user posted image )

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Ljubljanske nosečke
3.12.2008 5:47:29   
Lsica
Pa da se še jaz malo pofočkam, ker že od štirih in pol ne morem spat (nč bat, bom nadoknadla čez dan), pa poleg knjig berem še mal RR. Saj veste- začetni tedni, pa bolniška, pa se bioritem malo obrne.

Danes mam pregled, komaj čakam, da vidim pikico, koliko je zrastla od zadnjič.

Ker sem na bolniški nič novegauser posted image (nič šopingov, kavic, ...službenih zabav), tako da bom bolj vas prebirala. Lahko vam pa povem za naslov kake dobre knjigeuser posted image , ker ta čas spet ful berem.

Uživajte v user posted image , dobro papcajte in božajte svoje trebuščke. Lp, L.





(odgovor članu simonaa)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Ljubljanske nosečke
3.12.2008 8:18:36   
petrazg
Dobro jutro...

No, nas je pa kar nekaj...

Pa Ronja bo prva postala mamica , a ne... Kolk pa že komaj čakaš, ha? Jst sem zadnjih 14 dni kooomaj čakal, da vidim svojega pikija, ampak sem do konca sem pa tja skakala...user posted image

Lsica še ena nosečkica user posted image . kdaj imaš pa ti rok? Ja, bolniška ni fajn stvar. Meni se je prvih 14 dni tako vleklo in bilo zoprno, sedaj sem pa nek ritem ujela in mi počasi že kar paše vse skupaj... Vsaj nisem čisto koma , ko pride malček iz vrtca in zahteva svojo mami 100%...

A dons bomo imeli kaj lepše vreme, al bo še tole težilo...user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Ljubljanske nosečke
3.12.2008 9:08:09   
Lsica
Lsica ma rok poleti user posted image , junija 29. Ko bo sonček, pa ne preveč vroče. Na morje z dojenčkom bomo šli pa naslednje leto.... (ker bo septembra po mojem še premajhen).
Joj, kam sem jaz odtavala... Ja, čas v bolniški se res vleče. Pa še glede na to, da mi je kar naprej slabo... počasi mi zmanjukuje idej, kaj bi še poleg branja in čvekanja lahko počela. Pol pa počnem v glavnem to. Berem al pa čvekam. Še mama mi prav pride za kak polurni  pogovor (včasih pa je minil mesec, pa sploh nisem nič poklicala).
Zdaj se bom pa počasi spravila iz postelje, se oblekla pa v trgovino po zajtrk. Sam ne vem še kaj bi...



(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Ljubljanske nosečke
3.12.2008 9:14:35   
ronja
Pa Ronja bo prva postala mamica , a ne... Kolk pa že komaj čakaš, ha? Jst sem zadnjih 14 dni kooomaj čakal, da vidim svojega pikija, ampak sem do konca sem pa tja skakala...

hehe, ja, mal se res vleče, ker mam pač tako blesavo user posted image , da je skoz nekaj naobe. Ampak naj vseeno kar lepo malo počaka. Meni je bil že pri Ronji najlepši zadnji mesec - s tistim ogromnim trebuhomuser posted image sem lahko počela vse, skakala ko utrgana, ker sem bila končno zdrava in sem hotela vse nadoknadit za nazaj pa še za naprej, ko se ne bo dalo z user posted image ... Tako da meni je bil zadnji mesec v prvo lep. Vsi so me pomilovalno gledali - revica, noseča čist na koncu pa v tej vročini... Meni je bilo pa krasno, samo da nisem več vsak dan bruhalauser posted image . pa Ronja je še konkretno zamujala, si je vzela še mal fraj, ker je prej zaostajala v rasti zaradi mojih problemov, pa je verjetno hotela še mal nadoknadit v bušiju predno pride ven. No, je že prav, samo da je ona okuser posted image .

Zdaj bova po moje spet zadnje 3 tedne uživala, ker bova dobesedno po pol leta končno spet smelauser posted image user posted image . >In že oba mal odštevavauser posted image . Pa da ne bom mela več skoz slabe vesti - dvignem tamalo (strogo prepovedano, ampak kaj naj s tako malo, skoraj 17m...), pa me boli, pa vem, da ne smem... pa me skrbi za malecko (v bušiju), potem je drugič ne dvignem, pa si mala to ful želi, pa tako najlažje zaspi, pa mam spet slabo vest... Klic je to, ko maš oba otroka rad, pa se njune želje oz. to, kar je dobro zanju izključuje... NO, bom vsaj navajena delat kompromise potem, ko bo malecka prišla ven, hehe.

Nimam še nič prištimano zanjo, že v prvo je bilo tako, da sem 3 tedne pred PDP rahlo popenila (no, nisem se jezila, sem bila pa žalostna), če misli lubi kaj zrihtat otroško-dnevno sobo... Ker jo je bilo treba izolirat, njemu se pa splooooh ni nič mudilouser posted image . Se mi zdi,da bo letos isto, hehe. čeprav zdaj se ne sekiram kaj dosti, ker bo najprej mala itak v zibki pri nama v sobici (je bila tudi Ronja, samo sobo je bilo vseeno treba zrihtat, ker to težko delaš z malim otrokom, sem se bala, da bi jo motilo vrtanje ipd...) in če bomo kasneje postavili še eno postejlico, nič hudega...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Ljubljanske nosečke
3.12.2008 9:19:35   
ronja
lsica, jaz sem mela po m. tudi rok 29.6.! Moja blesava bivša g. ga je sicer narobe zračunala na 25 in potem premaknila na 30., kot so ga zračunali na NS, no, rodila se je mala potem 6.7.
Ampak hotela sem ti rečt, da smo mi lepo šli na morje že isto leto - točno po 6ih tednih - sva šli v pon. obe še na pregled in od tam direkt na morjeuser posted image . Je bilo pa žal konec avg. in začetek sept. slabo vreme in nas je kar malo zeblo (no, nje ne, ker sva jo valjda oblačila, ampak najuuser posted image ). Je bilo pa morje super - prej nisem praktično nič shujšala - tam pa v slabih 3 tednih, dobrih 2, kakor vzamešuser posted image sem prišla na svojo normalno težo! Tak da priporočamuser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Ljubljanske nosečke
3.12.2008 9:28:01   
Blueeyes
Lsica dobro opravi na pregledu.. uživaj ob gledanju pikice in bitju njenega srčka

in kako ste kaj danes... jaz full utrujena... dons sem se celo noč premetavala, nič spala, more so me tlačile, moj dec je skoz smrčal... tko da sem zdej na šihtuuser posted image ... he he

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Ljubljanske nosečke
3.12.2008 10:06:36   
ronja
jaz pičim na CSD papirje rihtat!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Ljubljanske nosečke
3.12.2008 10:40:20   
Blueeyes
dobr urihtej vse skupi user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Ljubljanske nosečke
3.12.2008 11:30:37   
april09
lsica... men se tud zdi, da je se najlazje it z malim otrokom na morje. vecji kot so, vec je kaksnih problemov user posted image  pol k pride gosta hrana pa itak samo se kuha (mal pretiravam user posted image )... Jaz razmislja, da bi najela en apartma za cel junij - edini pogoj je, da bi bil direkt ob plazi in da je plaza brez skal. (ce ima katera ideje - na plano user posted image )

Analuna je prva ljubljancanka, ki bo rodila - no od nas cvek tukaj.. A ze kaj dogaja??

Ronja, dobro uredi user posted image  sem vceraj brala na januarcica, kar si pisala - najini dve sta bili podoben patron na zacetku - vozicanje ne, moja je spala pa samo na zizi user posted image  Priklopljena pa je bila 1,5 ure na max 1,5 ure aaaaaaaaaaaaaaaaaaa Pri nas se je tudi sele nekje pri 4-5 meseceih zacelo mal normalizirat. me prav zanima, kaj bo zdaj... user posted image

Sibam k zdravnici user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Ljubljanske nosečke
3.12.2008 11:42:26   
nmag
Jaz grem tudi na morje in to konec junija v kamp in za dva meseca tako kot vsako leto,imam že 7 let staro aprilčico,tako,da je to že preizkušeno in res je ko so tako mali itak samo jedo in spijo,nič ni bilo težav in mislim,da jih tudi drugo leto ne bom imela.Edino kar je,je to,da sem večino časa dol sama z otroci,ker moj možek nima toliko časa,ampak bom že saj so prvi trije že veliki.Hodimo že 10 let na isto mesto,poznam že cel kamp in sosede okol,letos sem lih dol delala test in ko je pokazal +,so bili vsi navdušeni,da bom drugo leto dol z dojenčkom.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Ljubljanske nosečke
3.12.2008 12:11:13   
Blueeyes
nmag to je pa dobr pol če te že vsi poznajo in si tako domača na morju... pol ti najbrž z veseljem priskočijo na pomoč.. pol boste pa mel letos zelo pestro dol... uživejte še zame

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Ljubljanske nosečke
3.12.2008 12:28:17   
nmag
Pri nas je vedno pestro,saj ne more bit drugače pri tolkih mulčkih,je pa to res fino,ko se vsi poznamo ja vsaj na wc al pa pod tuš grem lahko brez skrbi,ker vedno kdo pogleda še na moje mulčke,sicer imam pa zelo pridnega najstnika ( 15 let),ki mi vedno rad pomaga,pa saj na morju ni veliko,saj smo v naravi pa še imam cel komford dol,čeprav imamo prikolico,mi možek vse zrihta,gremo dol kar z kombijem da vse pripeljemo.Saj boš tudi ti lahko uživala,če ne pa pridi k meni,boš vidla kaj je to pestro in živo.lp

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Ljubljanske nosečke
3.12.2008 13:14:50   
april09
nmag - jaz bi sicer tud lahko koristila to opcijo kampa, sva z mozem v pavsalu pri njegovih starsih. sam je nudisticen kemp, jaz pa nekako toleriram celo zadevo dokerl sva sama dol, ful mi je pa neugodno, da bi bila z njima user posted image  saj vem, da bi bilo zoprno samo prvi dan, dva ampak kar ne mormuser posted image  Pa se ko sem dojila malo, sem imela skoz modrc gor, ker nisem mogla brez, so mi bile zize ful tezke pa se curilo je ven. in v nudl kempu je tko mal bedno to, ker pac vsi nagci okol skacejo - ce si predstavljate - zgorja une plahte za dojenje od modrca, spodaj brez user posted image  No sem iz estetskihh razlogov imela pareo cez hahaha Mal kompliciram, saj vem user posted image

Evo sem od dr, vse kul, dobila skrajsan del cas do bozica user posted image  pol pa dopusttttt jeeee

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Ljubljanske nosečke
3.12.2008 13:15:25   
Cveta28
ravno prav sem uletela na debato...user posted image in morje! Mi tudi razmišljamo, če bi se od junija do septembra preselili na morje. So far 2 sestrični itak imata vikend na Krku in Braču, s tretjo se pa meniva, da bi najeli apartma za npr. 6 oseb, mi2 z otročičkoma bi bile dol, ostali (partnerja, starši) bi pa prihajali prosto po prešernu. Sej, če sem iskrena sem si ravno zaradi morja želela imeti spomladansko bitje, da bi potem čim več časa preživela na morju.

april09...a ti bi bila na celini ali otoku? Mislim, da bi se dalo kaj najti na Krku, Pagu. Vreme sedaj res ni najbolj primerno ampak se splača zapeljati mal dol in pogledati kaj ti je všeč. Potem pa pozvoniš in se probaš kaj zmenit. Se obnese.

nmag...poznam take fore, tudi mi hodimo že celo večnost na Krk in smo dol že prav domači oz. so nas oni kar posvojili za svoje. Letos so pri nas v KR renovirali eno kavarno in jo vodijo eni tipči iz Krka, ki nas itak poznajo.



(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Ljubljanske nosečke
3.12.2008 13:48:43   
april09
cveta ... jaz bi kje blizu, da je lahek dostop za "obiskovalce"... oz bi morda se krk, ne pa otoka, ki ima samo povezavo s trajektom. sem prevelik ziheras, ce bi bila kaksna urgenca user posted image

No, nasa izkusnja z morjem letos je bila porazna ... sva z malo sibali dol konec junija in je bilo tok vroce v apartmaju brez klime, da smo koncali na urgenci s soncarco user posted image  tko da ne grem nikoli vec v apartma brez klime. verjetno je punca pac mal bolj obcutljiva, ekr direkt na soncu ni bila vec kot 10min v morju, pa se takrat je imela kapo gor... mah... bilo pa je strasljivo, bruhanje, vrocina, tud prsta ni mogla premaknit, tok je bila mlahava.. tko da junij in september user posted image  ker pa gre nasa princeska sept v vrtec, z morjem takrat ne bo kaj dost.. kaksni vikendi. Mislim, da bom sla jaz julija/avgusta vedrit v kr. goro user posted image  

nekaj dobrega se bo treba spomnit user posted image  tralala juhuhuhu

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Ljubljanske nosečke
3.12.2008 14:24:53   
ronja
pol ti najbrž z veseljem priskočijo na pomoč..

blueeyes, mamici z dojenčkom bo vsak normalen človek pomagal, če se bo dalo. NI treba, da te poznajo, tak da bodi brez skrbi.
Mi hodimo na morje na en otočič, ki ima povezavo samo z ladjo, gor sploh ni avtomobilovuser posted image , na vikend, kjer je komot, mamo celo pralni stroj, tak da lahko plenice operemuser posted image , pa tudi v hiši ni tako vroče, tak da ni strahu za kako sončarico - pač v hudih urah bomo not oz. na terasi, ampak to je itak klasikauser posted image . Skratka fino. Samo lani je bil mraz in dež, pa je bilo problem, da se ni nič posušilo... Ampak letos bomo šli lepo tako kot po navadi - konec julija in začetek avgusta - in ne bo teh problemov, pa še tamalidve bosta že veliki - 2 leti in pol leta... Se pa tudi tam že vsi poznamo, tja hodim že skoraj od rojstva in letos je bilo prvič, da nisem šla na morje (sem morala strogo ležat, pa tudi če sem iskrena niti drugega nisem mogla)

No, kaj prav dosti nisem urihtala na CSDju, ker so ravno zaprli (sem mela napisano, da delajo do 12:30, pa je letos drugače - do 12h),  samo očetovstvo smo še uspeli zrihtat, to je pa tudi nekaj - torej lubi je od danes dalje tudi uradno oči tudi najine druge punčkeuser posted image . Mu vsaj ni več treba tja hodit, ker ima gužvo v službi... Tak da grem danes še 1x, ko bojo meli pop. odprto, da dobim še papirje za v službo nest, pa potem jutri nesem v službo in v petek spet na CSD, bi rada mela to čimprej zrihtano... Upam, da mi rata, sem bolj papirnati analfabetuser posted image . AMpak če je v prvo ratalo, bo pa še v drugo, a ne?user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Ljubljanske nosečke
3.12.2008 14:29:10   
nmag
Mi imamo pa prikolico v Park Umagu,to je bivši Ladin gaj,je blizu,tako,da mož hodi čez vikende pa vmes pride za 14 dni,drugače sem sama ampak mi ni dolgčas.
April pa prestavite v normalni kamp,ali so starši tako zavzeti nudisti.Jaz tudi ne bi mogla bit v nudističnem kampu,pa nimam nič proti nudistom,samo kar nekako mi ne potegne,da bi skakala okol naga.
Za otroke je pa fino,če so dlje na morju,za naše malčke bo tudi fino,boste vidle kako bodo spali.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Ljubljanske nosečke
3.12.2008 14:31:36   
ronja
nudistični kampi so za otroke zelo fajn, ker so praviloma neprimerno bolj čisti... včasih se splača predsodke malo ukrotit na račun čistočeuser posted image

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Ljubljanske nosečke
3.12.2008 14:36:24   
april09
,ali so starši tako zavzeti nudisti.

ZAVZETI nudisti user posted image

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Ljubljanske nosečke
3.12.2008 14:38:16   
april09
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

nudistični kampi so za otroke zelo fajn, ker so praviloma neprimerno bolj čisti... včasih se splača predsodke malo ukrotit na račun čistočeuser posted image


imas obakrat prav. cisto je ful! dilam s predsodki user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Ljubljanske nosečke
3.12.2008 15:20:03   
ronja
hehe, saj veš, kaki so - kot strah: znotraj votli, zunaj jih pa nič niuser posted image . tamali so pa itak najbolj srečni, če so lahko nagci - vsaj moja tamala bi bila skoz naga, če bi bilo po njenouser posted image . Jaz sem se sicer že čisto sprijaznila s svojim telesom in mi to ni nek problem - saj vem, da me tast in tašča ne bi tako gledala - samo iz drugih razlogov ne bi želela it za dalj časa z njima na počitniceuser posted image .

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Ljubljanske nosečke
3.12.2008 15:24:18   
april09
Moja dva - tast in tasca sta cist kul, no super v bistvu. Ampak ni isto kot ce gres z mozem, vseen nisi tok komot kot z druzino. Pa res ne bi jedla kosila z njima v nudl stilu.. no to ziher bom, ker se bom pac mogla navadit slej kot prej.. upam, da cim kasnej user posted image user posted image  Tko da se vedno iscem kak apartma user posted image  onadva pa sta zmeri ful frendly, da naj ja grem v kamp, da imam zastonj, da bomo celo poletje skupaj.. user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Dekliška imena
jagodka7

Katero ime je najlepše?

Isabela (27%)

Lina (10%)

Neli (10%)

Zoja (20%)

Taja (9%)

Brina (23%)


Število vseh glasov: 400

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!