|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
11.2.2009 22:27:10   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: angelito

hojla punce

kako smo? jaz se vedno precej bizi... no, pa sola za starse tudi kar nekaj casa pobere... pa urejanje na csd...

ena je pred casom govorila o telovadbi za nosecke v zd fuzine... kdaj so termini? a to je zastonj, al kaj? hvala za kakrsnokoli info...

evo sibam naprej brat...

cav bav

angelito, kam hodiš v šolo za starše? Če mogoče v lj. porodnišnico, a laho malo več poveš, kako so razporejena predavanja (1X, 2X,..na teden??) in koliko časa trajajo (1, 2 uri??) ?

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
12.2.2009 9:51:29   
katrinka
vim - v ponedeljek sm sla v fuzine pa je odpadlouser posted image , tako da bom sla v sredo pogledat če mi bo všečuser posted image (v pon ne morm k mam faks), cas mi ustreza - 19:00user posted image , parking načeloma je čeprav kot vemo vsi je miljon ljudi v fuzinah a se najde kakšna luknjauser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
12.2.2009 9:53:19   
PapuaNG
v ljubljanski porodnišnici so predavanja dvakrat oz. trikrat na teden-prvi teden so bila dvakrat, ta teden so trikrat. Je pa baje obveznih prvih 6 predavanj (prisotnost očetov naj bi preverjali le pri predavanjih o porodu). Trajajo pa načeloma približno dve uri. Možnosti so dopodlan ob 9ih, popoldne ob 16ih in 18:15. So pa kar zanimiva, vsaj meni-če še nimaš otrok in se boš prvič spopadel s previjanjem, umivanjem itd. Moj gre tudi na vsa predavanja in so mu ravno tako všeč user posted image

Pa še zanimivost s prejšnjega predavanja-baje so ravno naredili statistiko prerezanih presredkov v ljubljanski porodnišnici v letu 2008 - rezultat je 30% prerezanih presredkov, kar je baje precej manj od slovenskega povprečja user posted image Zdej je treba sam še pridno vadit in delat vaje, masirat itd, da se temu izognemo. Mi je bilo pa kar malo slabo, ko je govorila o tem...jajks...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
12.2.2009 10:08:17   
bjondi
user posted image user posted image user posted image ...končno sonček tudi v Ljubljani navsezgodaj...

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
12.2.2009 13:01:01   
katrinka
materinska sola - jaz planiram it maja, junija, je po eni strani pozn a prej se mi ne izide zaradi predavanj na faksuuser posted image , bomo ze zdržaluser posted image

končno sončekuser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
13.2.2009 9:18:33   
bjondi
Eej pa kje se skrivte na ta spet lep sončen dan...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
13.2.2009 9:57:56   
majana79
Najbrž uživajo vse v sončku. user posted image Ti ne greš nič ven?

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
13.2.2009 10:37:01   
sinskaT
Hello,

se kar dolgo nisem oglasila, se stalno kaj dogaja, naša mala mi zadnje čase ne pusti sedet za računalnikom. Kar za mano se priplazi in me vleče stran - ja kaj čmo user posted image . Drugače je počutje še vedno bp (hb user posted image ), mali brcka predvsem zvečer, ko se umirim...drug teden je že morfologija na vrsti...

Berem, da nekatere obiskujete telovadbo v ZD Fužine. Tudi jaz sem bila v 1.user posted image ful pridna in sem kar redno hodila, sploh pa je vaditeljica ful fajna. Baje bom drugi teden spet malo začela migat, če bo le varuška (beri moja mami) za touser posted image .

Materinska šola - zdaj seveda ne grem ponovno, mi je bilo pa zelo fino hodit poslušat in sanjarit kako bo pol z dojenčkom. Sam kaj ko ti ne povedo najpomembnejših stvari..ok nega in potek poroda, dihanje..vse to je kul ampak se mi zdi, da je premalo poudarka na psiholoških dejavnikih in kako se potlej vse spremeni. Ma itak te prvič niič ne more zares pripravit na prihod malega sončka. Je že prav tako.

Blueeyes - pohvale za zelo lep seznamček!

Ful lepe bušije ste nalimale user posted image .

Ker je tako lep sonček, se bova z malo klatile vzunaj...lepo se imejte!

< Sporočilo je popravil sinskaT -- 13.2.2009 10:38:01 >

♪♫♪♫♫

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
13.2.2009 11:45:24   
M1987
Zdravo user posted image Kako smo?  user posted image  Nekatere ste že bile, nekatere bomo še šle - Ali že kaj pregledujete kam boste šle na morfologijo, 3D, 4D? Kakšna je sploh razlika med morfologijo in 3D, 4D? Kaj morfologija je podroben pregled ploda, 3D so slikce ploda, 4D pa slikce in posnetek ploda? user posted image  Saj imamo še čas za to, ampak vseeno, nekje se moraš mesec prej naročiti pa bolje vedeti za vnaprej, kot da si prepozen user posted image  In koliko bo to stalo kamor boste šle? LP user posted image user posted image user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
13.2.2009 13:11:10   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Najbrž uživajo vse v sončku. user posted image Ti ne greš nič ven?

Sem šla tok ven ,da sem dve rundi smeti odnesla user posted image ...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
13.2.2009 13:43:30   
Lsica
Jaz tud uživam v sončku - za šipouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
13.2.2009 13:51:49   
katrinka
zivjo nosečkeuser posted image

prelep sončekuser posted image je a je kljub temu sibirsko mrzlouser posted image , sploh če se sprehajaš v največjem blatuuser posted image po gradbišču bodoče dolenjske avtoceste gor in doluser posted image ....rečmo temu telovadbauser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
13.2.2009 13:57:55   
Lsica
Ja kaj pa delaš tam katrinka?

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
13.2.2009 14:13:42   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Sem šla tok ven ,da sem dve rundi smeti odnesla user posted image ...

Vsaj malo svežega zraka je pa le bilo. user posted image Sem prej pogledala koliko je sploh stopinj zunaj in je prav hladno, glede na to kako sonček sije.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
13.2.2009 14:31:37   
Lsica
Eno vprašanje za ljubljančanke....če ste kaj hodile po Leclercu...

Kakšen se vam zdijo tisti francoski vozički Bambisol? Men je eden iz kataloga kar všeč - illico. Kakšno mnenje?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
13.2.2009 14:53:05   
sinskaT
IZVIRNO SPOROČILO: M1987

Zdravo user posted image Kako smo?  user posted image  Nekatere ste že bile, nekatere bomo še šle - Ali že kaj pregledujete kam boste šle na morfologijo, 3D, 4D? Kakšna je sploh razlika med morfologijo in 3D, 4D? Kaj morfologija je podroben pregled ploda, 3D so slikce ploda, 4D pa slikce in posnetek ploda? user posted image  Saj imamo še čas za to, ampak vseeno, nekje se moraš mesec prej naročiti pa bolje vedeti za vnaprej, kot da si prepozen user posted image  In koliko bo to stalo kamor boste šle? LP user posted image user posted image user posted image

Meni bo morfologijo delala kar moja G. 3D/4D me ne gane. Naj ma dete vsaj kanček svoje zasebnosti user posted image .

♪♫♪♫♫

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
13.2.2009 16:12:15   
katrinka
lsica - nesla sem nasim delavcem ene papirjeuser posted image , pol pa cist vedno mislijo, da mi morajo vse pokazat pa razložit, pa mene to gradbeništvo sploh ne zanimauser posted image ....en kup tm, en tm, luknja gor, luknja doluser posted image ....sam pocaki da bo pomlad...vsakic k en kamen premaknejo mamo piknik da to proslavimo...hahauser posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
13.2.2009 20:35:09   
ana**
Ojla babuške user posted image

Evo nas iz MF in šopinga user posted image
Videli smo enga razgrajača. Samo se je kotalil sem in tja tako,da se je že G. zdelo smešno..
Je vse tko kot mora bit. Je pravi pozer...user posted image Je že takoj dal nogice narazen in imeli bomo fantkauser posted image Hihihi.. no pa sem povedala in lahko tudi na seznamu spremenite.
Veliki smo 21cm in 372g-pravi maneken

Pol sva šla še v trgovino vozičke gledat..user posted image In se je moj 100% zagrel za speedi-ja,mu PP skate sploh ni všeč... Mene pa malo moti naklon pri speedi-ju tko,da morm še vso stvar malo prespat user posted image

< Sporočilo je popravil ana** -- 13.2.2009 20:36:12 >

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
14.2.2009 6:50:01   
katrinka
dobro jutro nosečkeuser posted image

ana - super za dobre rezultate iz MFuser posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
14.2.2009 11:01:04   
Blueeyes
user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
14.2.2009 11:13:40   
M1987
sinskaT hvala za odgovor user posted image

Vsem želim happy valentines day

user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
14.2.2009 17:03:38   
Blueeyes
ana** čestitke za MF... lepo da je vaš user posted image  pravi akrobat... to je lepo slišat...

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
14.2.2009 17:05:56   
ana**
Živjo babuške

Vse uživate?
Jst sm ravno iz postelje prilezla,sm okol 14ih postala tok zaspana,da stat nism več mogla. In sm si privoščila en dolg spanecuser posted image  Zdj pa ravno dragega prepričujem,če mi gre po kakšne krofe.. Mi že 2dni dišijo pa ne morm prit do njihuser posted image user posted image

Drugače naš user posted image že ful brcauser posted image  In je moj tok happy kr je zjutraj tudi on začtil brco.. Je bil čist prenenečen in pol je kr še hoteluser posted image

< Sporočilo je popravil ana** -- 14.2.2009 17:06:02 >

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
14.2.2009 17:07:48   
Blueeyes
full lepo anči, sem ti rekla da bo ta dan kmalu tu... vidiš da je res...

ooo ena pa je zaspanka... do 14h si spala, zdej bi pa še krofe jedla... ja tko pa ne gre.... user posted image user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
14.2.2009 17:14:12   
ana**
Če pa sem nosečka user posted image user posted image  Ma fuul bi jih jedla..sam marmelado bi se prej ven spravilauser posted image user posted image user posted image user posted image
Kko si zdaj ti? Že konc z delom? Uživaš...
Sm ravno na tvoj ticker pogledala.. še samoo 78dni maš do koncauser posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Nosečnost in služba: Ob teh znakih zaključ...
Preverite, kateri so tisti znaki, ob katerih je nujno, da se s svojim delodajalcem in ginekologom dogovorite za predčasn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?