Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutro! Pa da ne rečen grozno, ampak katastrofalno Manca včeraj zvečer najprej ni hotla zaspat, no pol ko je končno zaspala, je spala do 1.50, pol pa jok. In ne in ne nehat. Sem jo dvignila k sebi pa je blo dobro. Jo dam v posteljo dretje. In mi zaspi v naročju, jo dam v posteljo pa spet dretje. No in smo to ponavljali celo noč. Vmes mi je eno dobo uro spala na roki, ki mi je minogrede seveda skoraj odpadla, drugače pa je bilo od spanca to to. No pa smo ob 6ih dokončno se dvignili in šli v kuhinjo in sedaj se z atijem igrata na puzlah. Mene boli glava za pop***, neprespana sem , sitna, zoprna, sama sebi odveč, ... Tko da Estrella, če greš slučajno kaj proti Idriji me prosim prii iskat, če drugega ne, se bom na Gričku vsaj naspala ss, ja ena taka noč je bila za nami cca 14 dni nazaj. Sploh ne vem kaj ji je bilo. V bistvu nič, pol sem si mislila, da je mogla sanjat, druge razlage ni bilo Lahk prideš do nas, ti odstopim aljino sobo za cel dan in se naspi Idrija ravno ne bi bila dobra popotnica za iskanje službe Oh ko bi ti vedela kako bi bila vesela Aljine sobe za cel dan. Oooooo kako bi jaz spala, spala, spala in še 1x spala
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|