|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
27.11.2008 14:51:20   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: glen

glen........naj se neli čim prej pocajta

majchy moja pupika je Lin,ma ni nič hudga lepo da si me pokomentirala in mi poslala pikepoke,pa nič nezamerim za zmoto,nas je dosti in je težko za vse bit o vsemu na tekočem.
Ti si o.k.?

sory......joj ko je pa tok otrok po jih pa poberklamuser posted image user posted image user posted image sem uredu ja-mi ni več slabo tko da se prav boljše počutimuser posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
27.11.2008 14:52:24   
zwer
ja naše user posted image  je tut zadnje čase zelo aktivno ... čeprav ne morem glih primerjat ker je prvo, ampak vseeno, skoz brca in boksa ... je pa smešno, da kadar ata da roko gor se pa umiri in nočenič brcnit ... se že zaj hecamo, da ga ignorira na veliko

to z diarejo pa drugač ni ravno prijetno ... moraš res fajn pazit na potovanjih kako in kaj

Love Zwer

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
27.11.2008 14:53:03   
sunny24
Ja, itak da te izuči. To, da jim je blo v lekarni vse jasno, pa se sploh ne čudim!user posted image

glen, ti kar pejdi pol mal počivat, da prideš malo h sebi!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
27.11.2008 14:57:01   
sunny24
majcy, ne boš verjela, prov to sem študirala pred kako uro, kolko so kej cene v fabriki...user posted image user posted image user posted image  
Pol sem pa malo gledala, cen ni na internetu.

Naša se danes prov guzi...se je malo prej tolko na desno stran zložila, da mi je prov ves trebuh na eno stran prevagu...Ma kar naj, naj si rihta stanovanje do februarja, pol jo itak izselim! Naj ji bo udobno do takrat!user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
27.11.2008 14:57:52   
Čebel@
za vse ki morate kupiti tetra planice:BC ima akcijo-so znižane iz 17,49 na 14,99-sem pa klicala direktno v tosamoče so kej cenejši in jih prodajajo po 14,54
no upam da kateri prav prideuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
27.11.2008 15:00:43   
Čebel@
sunny.....zgleda da telepatija delujeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
27.11.2008 15:02:03   
zwer
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

za vse ki morate kupiti tetra planice:BC ima akcijo-so znižane iz 17,49 na 14,99-sem pa klicala direktno v tosamoče so kej cenejši in jih prodajajo po 14,54

hvala hvala .... vedno dobrodošla informacija

Love Zwer

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
27.11.2008 15:02:07   
sunny24
Majchy, sej v DM so pa te tosamine lih neki malega čez 15 evrov-10 komadov, une krpice za umivanje pa mislim da malo več kot 5 evrov-6 komadov, tko, da ni lih neke hude razlike. Jst jih bom kar v DM nabavla, pa večino drugih "pripomočkov" tudi, k se mi zdi, da so tam še najbolj poceni stvari za user posted image , al niso?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
27.11.2008 15:05:42   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Majchy, sej v DM so pa te tosamine lih neki malega čez 15 evrov-10 komadov, une krpice za umivanje pa mislim da malo več kot 5 evrov-6 komadov, tko, da ni lih neke hude razlike. Jst jih bom kar v DM nabavla, pa večino drugih "pripomočkov" tudi, k se mi zdi, da so tam še najbolj poceni stvari za user posted image , al niso?
saj cene morajo biti kar tam tam.......jaz še ne vem kje bom kupila

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
27.11.2008 15:41:10   
zwer
nič punce zdej se moram poslovit, da naredim še čimveč do 16ih, da grem lahko normalno domov ... se javim če bom mela energijo pridit kej na net doma.

Lepo se mejte

Love Zwer

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
27.11.2008 15:48:08   
sunny24
Kako zatišje je ratlo tle...
zwer, fajn pot domov! Pridi nas še kaj opgledat pole, ko se boš malo spočila!user posted image

Jst sem si pa zdej lepo mango narezala in se zdej mastim z njim tle na kavču...Pol bo treba pa še kaj, da preživim do pole, ko bom kej skuhala!user posted image

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
27.11.2008 15:54:30   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

ti pa si faca majchy23... bom šla kr v tosamo... :) pa pol pade š kvica.. in je glh tam nekje

boma2 :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
27.11.2008 15:56:03   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

sunny splača se malo prevetiti... :)

no kjupiš tam kjer je ceneje.. dm ima zel odobre nihove izdelke in poceni.. za ostalo pa žal ne vem... :(

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
27.11.2008 15:57:25   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

ojla punce!

jaz sem dons še vednouser posted image user posted image user posted image , sem hotla dons pelat žan-a na lutkovno predstavo ČEBELICA MAJA, pa ga bo mogu zdaj kr mož pelat skupaj z mojo taščo! Upam da ne bo žan preveč žalosten k se je tolk veselil da greva skupaj.

Se vam opravičujem ker vas nisem brala in ne morm komentiratuser posted image

ja res škoda.. upam, da res ne bo preveč žalosten...:((

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
27.11.2008 16:00:12   
Urša08
Midva sva šla pa dons na en dolg sprehod po tem sončku in sem občudovala snežno idilo. Res je lepo, sam kaj ko bo za vikend dež in bo šel snega papa. Sem zjutraj mislila stanovanje pospravit ampak sem šla potem rajš na sončka. Bom pa jutri pospravlala ko bo slabo vremeuser posted image .

Joj glede kil ste govorle, no tud men jih je ratal že 10 prdelatuser posted image pa kaj čmo. Upam, da ne bo prov huda name na pregledu drug teden. Sicer jih bomo pa me dol dajale in noben drug. Pri Nejcu sem prišla na nulo po 7 tednih, sej še sama nisem mogla verjet, pa sem jih 18,5 prdelala. Očitno me je nočno vstajanje in dojenje pomagalo.

Sedaj grem pa do konca kuhno pospravit, potem pa mal na kavč.

papa

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
27.11.2008 16:00:39   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: glen

Dan čvekice pekice.
Jaz sem pa takooooooooooooo za nič,nismo nič spali.
Lin je ponoči začelo bubat ušesko in smo bli od 22 do 4 pokonci,je ful jokala ker jo je močno bubalo,tako da smo danes šle do zdravnice in je dobila antibiotik.
Ona je zdaj še kar,jaz pa povožena,saj sem navajena da vse noči spimo in pol ko pride ena taka noč sem čisto hin.
Ma bo,samo kaj ko se mi je tako smilila in ne Calpol ne nič ni pomagalo.

Vidim da je govora o kg.
jaz sem tudi nekje prebrala da v zadnjem trimesečju teža pri nosečnici najhitreje narašča,ampak da več kot 2 kg na mes. ni priporočljivo.
Jaz pa mam drug problem.Do sedaj sem pridelala 4-5 kg(če grem na wc je + 4 ko kak dan negrem je +5 pol spet pade dol kak kg.
Ampak malo me skrbi ker v mesecu in pol skoraj dveh nisem pridobila nič.Jem normalno.
Zajtrk ,pol kaj malega za malco,okoli 13 mini kosilo,pol ob 16 z možem orenk kosilo pa še kej vmes ,zvečer večerjauser posted image
Tudi pri Lin sem šla počasi s kg gor samo sem vsaj kako kg v enem mes. pridelala.
A mislite da me lahko kaj skrbi.

bogica.... držim pesti, da se pozdravi.. čimpreje..

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
27.11.2008 16:04:23   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: zwer

ko smo že pri porodih ... zadnje 3 kolegice in sestrična, ki so rodile tko kakšen mesec nazaj, vse so se mučle 12 ur pa so se jih nato usmilil in carskega nardil ... in se mi zdi da je vse več tega.

jaz upam, da bomo februarčiče ta hitre in ne bomo predolg rojeval... :)

To velja tudi za balonchy... da bomo hitre... :)

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
27.11.2008 16:14:40   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

jaz upam, da bomo februarčiče ta hitre in ne bomo predolg rojeval... :)

Pod to se pa dvakrat podpišem user posted image user posted image

Drugače pa berem da se pri vsaki kaj dogaja, in ko pišete o tistih 5, 7, največ 10 kilcah me nekje kar stisne... Jaz sem jih do zdaj nadelala 20 user posted image user posted image

se ne sekiram preveč za jih zgubit... Ker bo šlo- kjer je volja...

In dokler ni kaj narobe... G me pa samo prijazno opomni da je mal preveč in da naj mal dieto zalaufam! Pa e se mi res ne zdi da bi kej eksta več jedla... user posted image user posted image user posted image

Pa prvič sem jih v celotni nosečnosti pridelala skoraj 30, pa ni blo nobenih težav- ne med nosečnostjo, ne pr porodu ne za zgubit kile...

No, zdaj ko sem doma pa res ahtam malo kaj jem- predvsem koliko!

Dost sadja... ampak k mam pol ves čas občutek da mam taaaaaaakoooooooo lukno v želodcu...

Zdaj pojem še krožnik mineštre, pol pa sam še sadje če bom kej rabla... najbolje da bi sam spala- ker pol nisem lačna... user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
27.11.2008 16:17:49   
Urša08
Pupka ne sekirej se glede kil. Če si jih v prvo dol dobla jih boš sedaj tud. Boš vidla kako se bodo topile k bomo user posted image domov prinesle. user posted image

Glede rojevanja mam pa jaz tud željo, da bi čim lažje šlo. Če bo tako kot v prvo pri meni se ne bom nč pritoževalauser posted image .

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
27.11.2008 16:27:58   
Maksi1
Sunny - vadba za malčke (čofotalnica) se odvija v tamalem bazenu od Mestnega bazena. Tako je napisano na reklami pri sobi od MŠ. Sicer bolj podrobno nisem gledala, zato tudi cene ne vem. Midva namreč vedno prideva med zadnjimi in potem nimava časa nič gledat tam okrog.
Perlo (bazenenski kompleks) pa kolikor vem, ravnokar prenavljajo in bo ratal prav spodoben wellness center.

Če pa bi ti rada hodila v bazen, baje obstaja vadba za nosečnice v bazenu v stari Gorici. In sicer 2 varianti. Ena je prav plavanje (cena 42 € za 6x) - in sicer 1x al 2x na teden okorg 16.h in druga - ki je vadba za nosečnice in vodi ena babica pa je ob sredah ob 13.30 ali 14.30 in stane 10€ en obisk (greš pa kadar hočeš). Vseh podatkov o urah si nisem zapomnila, ker me ne vleče v staro Gorico, je pa o tem pripovedovala ena punca, ki hodi z mano v MŠ. Je pa rekla, da lahko kadarkoli pokličeš v bazen in ti povedo vse info.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
27.11.2008 17:02:15   
timy
Vidim, da ste pisale o potovanjih. Pred dvema letoma sem bila v Egiptu. Držala sem se le navodil glede vode in ledu. Zelenjavo in sadje pa sem kar jedla. Vsi okoli mene so dobili želodčne težave in potem večino dopusta preživeli na WC-ju. Jaz pa sem bila tako pametna, da bolj se paziš slabše je.

No, in potem zadnji dan, me je zadelo kot strela z jasnega. Na letalu je bila katastrofa. Kar naprej na WC. Še doma me je matralo kakšne 3 dni. Sem imela predolg jezikuser posted image

Lani pa sva bila z mojim v Grčiji, na Zakintosu. Šla sva na dva izleta, drugače pa mi je tako pasalo poležavat na plaži, čeprav drugače ne zdržim dolgo. Sem pa opazila, da je bila voda-morje bolj slano, kakor tukaj. Tukaj lahko gledam pod vodo, tam pa niti pod razno. Ko sem poskusila, sem prišla ven zabuhla od solzuser posted image

Tudi pri nas imamo telovadbo za mamice z dojenčki. Sem že trdno odločila, da bom šla, čeprav obstaja velika verjetnost, da si bom kasneje premislila, kolikor se poznamuser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
27.11.2008 17:05:04   
timy
Imam pa še eno vprašanje. Porodniška začne teči 28 dni pred predvidenim datumom poroda. A to pomeni vključno z datumom ali od tega datuma naprej?

Če imam rok poroda 8. februar, štejem od 7. februarja nazaj ali že od 8. februarja? Prosim pomagajte!!! Malo računam, zato ker bom pred porodniško en mesec na bolniški in malo načrtujem kaj in kakouser posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
27.11.2008 17:19:18   
Maksi1
Timy - poglej na une linke od Balonchy (pod seznam). Tam najdeš vse potrebno okrog porodniške. Na tisti strani od CSD Šiška, boš našla izračun porodniške, pa datum za oddajo vloge in pa če imaš podatke o plačah, si lahko izračunaš, koliko denarja boš na porodniški prejemala.

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
27.11.2008 17:20:37   
Maksi1
Pa še to. Če boš v letu 2009 koristila vsaj 10 dni dopusta, potem boš v letu 2010 do 30.6. lahko izkoristila preostanek dopusta za 2009. Drugače pa ti propade.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
27.11.2008 17:21:04   
timy
Maksi hvalauser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Priznanje očetovstva: kdaj je to potrebno ...
Neporočeni pari, ki pričakujete otroka v skupni zvezi, morate pred ali po porodu urediti tudi priznanje očetovstva za sv...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Idealna razlika med sorojenci
jagodka7

Kolikšna je po vašem idealna starostna razlika med sorojenci?

1 leto (11%)

2 leti (45%)

3 leta (29%)

4 leta (7%)

5-8 let (7%)

Več kot 9 let (2%)

Število vseh glasov: 396

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!