Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

brcnil/a ene dvakrat... zdaj ko se bom vlegla pa bodo prave akrobacije...
...:)
Kok je pasal. Pol sem pa še eno seminarsko do konca naredla, jutr pa začnem kratko Sveto pismo brat. Pa jutr ne grem na faks, ker mamo nek simpozij, ampak jst sem tok utrujena da sem rekla da bom kr doma ostala pa mal spala pa učila se. Pol greva pa itak z lubijem v trgovino kako malenkost za Neli za Miklavža kupit. Ampak res malenkost ala kake otroške puzle pa kako mandarino, pa seveda obvezno unga Miklavža iz kruha
in
za vse.
. Upam da ne bom kregana. Jo bom kr preslišala
..no saj jaz sem dobila že potrjeno, tko da bom jutri nesla papirje tja...morm danes še pogledat kako je to sploh odprto oziroma kako imajo uradne ure...sam tud jaz mislim, da je tko kot je rekla ajvy...jaz ko sem poslala mail na csd so mi rekli sam to, da naj pridem enkrat v začetku decembra...aha sem vidla še strokovno razlago
je celo noč muvala-tko da sem bila skos budna........pravljica je uspavala še možeka