kayica24
|
Dobro jutro punce!!! Tudi mene zanima kaj se rabi za novorojenčka? Katjuša ti praviš, da v bolnišnici ne rabi nič za oblečt, sam tisto, ko bo šel domov, ali kako? Jaz nimam pojma Kaj pa pleničke? No zanima pa me še ena stvar...Upam da mi boste lahko pomagale tiste, ki imate doma že kakšnega korenjaka/injo Kaj nujno potrebuješ, pri oblačilih, za novorojenčka, do 1 mesec? Katera oblačila? Ker namreč ponekod berem majčke na preklop, pa bodiji, pa žabice, pa...... Pa niti nevem za vse kako izgleda Prosim vas, če mi lahko katera napiše kolko vsega rabiš, po koliko kosov, pa če lahko še kako slikico prilimate od oblačilc... Hvala, hvala, hvala... Pa še eno vprašanje glede trebuščka...Ne otrdeva mi, je pa včasih, še posebaj če stojim, ko se najem, zvečer, oz.kadarkoli neprestano trd...Vem da to niso otrdevanja, ker me ne prime kot nek "krč", ampak čutim trdoto trebuha, pa kot da mi hoče skozi popek ven prit..počutim se kot balon in kot da me bo razneslo...naj omenim, da ta neprestano trd trebuh ne boli in da nič ne pritiska navzdol...Je pa trd...Tudi ob straneh... Je možno, da se naša postavi v tak položaj in s telesom potiska navzven? Ali ima katera kak drug odgovor? punce mene ste kar zignorirale