|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zanositev in marihuana
11.11.2008 17:16:06   
ronja
Recimo astmatikom jo priporočajo.Zanimivo a ne?Astmatikom,ki ne bi smeli kaditi.

Nihče je ne priporoča mešane s tobakom - za začetek. Priporočajo jo tam, kjer lahko naredi več koristi kot škode: kjer je učinek relaksacije (pri astmatikih na bronhijih, pri rakavih bolnikih, da ne čutijo več toliko bolečine) bolj pomemben od neg. učinkov, kot pri vseh zdravilih. To je tako, kot če bi rekel, da je ok, če jemo antibiotike kot bonbončke, saj se uporabljajo tudi v zdravstvu! To ni argument za, kvečjemu proti...

Da smo si na jasnem: absolutno podpiram uporabo v zdravstvu in res je brezveze, da mora rakav bolnik ali bolnik z aidsem žret precej bolj agresivne tablete, če bi lahko enega skadil, pa bi bil isti učinek.

Tudi nimam čisto nič proti, če si mama (če ni noseča ali pa doji) ali oče sem pa tja privoščita kaj prepovedanega, pa tudi če kdaj kršita zakon, če s tem ne škodita drugim in če seveda tega ne delata pred otrokom. Tudi jaz grem dostikrat čez rdečo luč peške ali s kolesom (z avtom pa nisem šla še nikoli). Če rabijo tak ventil, pač naj ga imajo, samo da to ni redno uživanje, ker to pa je zasvojenost pa pika.

Ampak punca ni spraševala tega! Spraševala je, ali je možno, da je dečko zaradi uživanja marihuane slabše ploden. In tu je odgovor da, pa konec. Slučajno sem delala seminarsko o učinkih marihuane, pa je bil ta učinek zraven... Umrl seveda ne bo od tega in prej ali slej bosta verjetno naredila otroka, ampak če njo zanima, ali to vpliva, ima pravico vedet resnico.

In čisto nič ji ne pomagate, če ji rečete, da marihuana gotovo nima nobenega vpliva na zanositev, pa bosta 1 leto poizkušala naredit otroka, potem pa bo punca šla recimo na klomifen, popolnoma brezveze filala svoje telo z nečim, česar ne rabi... Včasih ti pač bolj pomaga nekdo, ki ti reče/napiše to, česar nočeš slišat - je pa res.

Podoben primer, vsaj meni se zdi, sem imela letos jaz: moja g. mi je strogo prepovedala kakršnokoli gibanje, šport, nosenje tamale, seks... skratka rekla je VSE, česar si nisem želela slišat! Ja, grozno! Ampak sem 100%, da bi ob g. ala Pušenjak, ki bi mi lepo rekel, da lahko počnem, kar me je volja, po hitrem postopku splavila! kako to tako sigurno vem? Zato, ker me je vražje bolelo že, ko sem delala kaj manjšega, če pa bi mislila, da vse to lahko počnem, bi počela gotovo več... In bi izgubila svojo punčko... Jaz sem g. zelo hvaležna, da mi je zatežila, česa vsega ne smem, pa da ni gledala samo na znanstvene raziskave, ampak tudi na izkušnje.

problem pri raziskavah je tudi to, da se mariskaj skrije: primer:
- moja starša nista nikoli kadila - vendar pa je mami v nosečnosti z mano delala ob strastnem kadilcu. Jaz sem imela že 3 pljučnice in imam astmo, brat in sestra nimata nobenih problemov s pljuči. Naključje? Mogoče za vas, meni se zdi povezava precej jasna... seveda pa to ni všteto v nobeno statistiko, saj sta starša nekadilca...
- starši, ki kadijo (travo ali tobak) ali pijejo ali kaj podobnega, ne bodo otrokovih problemov nikoli pripisovali svojemu početju, ker sicer ne bi mogli živet s krivdo, kaj šele da bi to omenili pri zdravniku: "A mislite, da je to zato, ker kadim marihuano?" Ne, tiho bojo! zato tudi vsi ti problemi ne bodo nikoli povezani z vzrokom... Za tisto mamo, ki sem jo omenjala, sem prepričana, da misli, da travica ni imela nobenega vpliva na njeno punčko, čeprav je bila že parkrat v bolnici z njo in čeprav zdaj po moje ne kadita pred njo.

zato pravim, da je prav, da ji povemo po pravici: lahko ima vpliv, zanosit ti bo verjetno vseeno prej ali slej ratalo, ampak če bi rada to čimprej, potem ja najboljše, da da lubi travico na "occasional" listo, se pravi samo sem pa tja, ne pa redno kajenje. (sem pa tja ne pomeni vsak teden, THC je namreč kar dolgo prisoten v telesu in dela svoje, tudi ko želeni učinek popusti - lahko preveriš, koliko časa ga še najdejo v urinu, to ti vse piše na dopinških testih).

Kar se učinkov đointa tiče, pa je res, da ljudje navadno niso agresivni, vendar pa so dostikrat nenormalno flegma - kar pri majhnem otroku ni vedno dobro - če si na splošno paničen človek, je lahko to boljše kot pa naravno stanje, saj te malo umiri. če pa si sicer normalen, pa si lahko potem preveč flegma in ne opaziš, da si lahko tvoj otrok nekaj naredi s kakim predmetom,... ker si pač malo bolj počasen. Po pravici poedano pri zakajeni varuški lih ne bi upala pustit moje punčke. pa pri pijani tudi ne, seveda, da ne bo kdo mislil, da alko mi je pa ok. Vse mi je ok, če ni prepogosto in če ni preveč strupeno. Na srečo pa sva oba istega mnenja, najrajši zadeta od ljubezniuser posted image ...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Zanositev in marihuana
12.11.2008 13:03:53   
lotoska
Preziram narkomane. Vsakršne.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Zanositev in marihuana
12.11.2008 14:36:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Obsojanja takšna in drugačna me ne zanimajo. Prosim le za kakšne informacije.

Midva sva srečna skupaj in upam, da nama bo življenje popestrila še majhna štručka, ki bo deležna vsega lepega!


vidva sta srečna,otrok pa ne bo srečen zravn zadrogiranih starševuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Zanositev in marihuana
12.11.2008 14:47:49   
kepa*
Pri prebiranju teme se mi zdi, da je naša družba postala že zelo zelo tolerantna do trave. In kaj bo naslednje?

< Sporočilo je popravil kepa* -- 12.11.2008 14:48:04 >


_____________________________

Letos pa bo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Zanositev in marihuana
12.11.2008 15:01:00   
Felicita
upam da bo postala tolk tolerantna do trave, kot je zdej do alkohola, potem se bo pa situacija obrnila. kar se mene tiče, alkohol naredi več škode.

aja, kepa* še sarkastičen odgovor na tvoje vprašanje: propad naše družbe user posted image


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Zanositev in marihuana
13.11.2008 21:53:25   
Anonimen
Res zanimivo, da toliko odraslih ljudi z otroci, ki naj bi bili odgovorni, odobrava kajenje marihuane, potem se pa čudimo kaj se dogaja z mladostniki, pubertetnikiuser posted image  No jaz se ob teh odgovorih sploh ne čudim več da je tako kot je, če pa še odrasli ljudje gledajo na marihuano kot na nekaj samoumevnegauser posted image  Ne moreš verjet no...

pa ne mi s tem kako je trava manj škodljiva kot cigareti pa kako da to nič ni... dajte lepo vas prosim, začne se s travo, konča pa s čim hujim.

Drugače pa ne kadim, niti cigaretov niti trave.

aja pa nisem neka "čistunka", sem normalen človek z grehi, ampak MAMILA v bližini otrok???? ne morem verjet da ljudje tako razmišljajouser posted image

aja anonimna jaz pa upam da vama ne uspe zanosit dokler bo tvoj kadil travo, zavoljo otroka ne. Ne predstavljam si da bi živela ob očetu ki hodi zadet okrog... Pa me lahko zdaj popljuvate kolk hočete, niti anonimna ne mislim bit, ker stojim za svojimi besedami!
in še nekaj na to temo, anonimna zakaj pa ne pišeš pod svojim nickom če je po tvoje čist ok izbrat otroku očeta ki kadi travo? Retorično vprašanje, ni treba odgovarjat.

(odgovor članu mala maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Zanositev in marihuana
14.11.2008 0:19:41   
malecka
Saj ne morem verjeti....Nisem brala vsega, ampak kaj pa druge opojne snovi......... cigareti, alkohol, ki po moje naredi še največ škode. Nekje sem zasledila,.... ubogi otrok, ne bo mu lepo, če bosta starša zadeta.... Pa ženska je napisala, da njen dragi tu pa tam pokadi joint, ne pa ona. In mislim, da ni družine, ali pa so zelo redke, ki imajo vse pošlihtano.... cigareti, alkohol, depresija, varanje.... vse te zadeve puščajo posledico na otrocih.

To je moje skromno mišljenje, se pa da o tej temi pogovarjat dneveeee. Bodite v user posted image vse popolne in nepopolne...user posted image


_____________________________

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.




(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Zanositev in marihuana
14.11.2008 1:45:27   
sirenetta
Osebno poznam punco, ki je v osmem mesecu rodila mrtvega otroka. user posted image Njen tip (no, zdaj že bivši tip) je zelo pogosto kadil travo.

Moje mnenje pa je, da bi morala anonimna in njen anonimnež enostavno pretehtati prioriteto njunih želja: če je želja imeti zdravega otroka na prvem mestu, bi se pač odpovedal anonimnež kajenju trave (če seveda ni zasvojen in se ji ne more odreči).

Saj sicer ne bi smelo biti taka reč se odpovedat nečemu zavoljo otroka, a ne?
Koliko stvarem smo se vse (ali večina?) odrekle v času nosečnosti in potem v času dojenja?
Del starševstva in vloge starša je tudi to, da se nečemu odrečeš, ker želiš dobro svojemu otroku. In ker je otrok (bodoči otrok, prihajajoči otrok) oseba, del družine, in kjer je več oseb skupaj v odnosu (skupina, družina), se vedno uskladi potrebe enih in drugih. Marsikdaj pa so potrebe staršev na drugem mestu, še posebej v tako občutljivem obdobju, ko na novo spočeto bitje in zatem novorojenček, potrebuje posebno skrb in nego ter kar se da ugodne pogoje za preživetje in rast ter razvoj.

Če se anonimna in njen anonimnež nista pripravljena že niti v štartu odreči kajenju trave, bi moda morala resno pretehtati vprašanje, ali sta res pripravljena in dozorela za tako pomembno vlogo kot je starševka vloga. In ali sta pripravljena sprejeti vse, kar sodi zraven, vključno z odrekanjem in odpovedovanjem.

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Zanositev in marihuana
14.11.2008 7:04:39   
Edinka
Mala maja, res je, kar si napisala - odklop na zabavah je res enkratna stvar in ne stvar cele nosečnosti. Hotela sem reči to, da je verjetno tak par tudi do takrat hodil po zabavah, se opijal oz. zakajal. Sicer ne podpiram uživanja kakršnekoli droge, dejstvo pa je, da je od trave ne moreš biti zasvojen - torej tudi narkoman oz. odvisnik od droge ne. Sicer je pa anonimno itak zanimalo samo, ali uživanje trave vpliva na kvaliteto sperme. Kar pomeni, da se zaveda slabih stranskih učinkov. Pa mi povejte, ali je pijan starš kaj drugačen od zadetega, če pustimo učinke ene ali druge substance na telo? Ne.

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Zanositev in marihuana
14.11.2008 8:49:37   
pikicao.
koncno ste prsle se tiste na ta forum k imajo enako mnenje kot jz... sm misla d sm ze jz cudna, glede na to ker so vse skor zagovarjale drogo?!user posted image

aja pa se nekaj za tiste k nas zmerjate s cistuni ... a so potem vsi ki se pac ne strinjajo z vami cistuni?halo kje je ta logika...
pa prav tako jaz svoje zivljenje in svojega prtnerja opisujem, ter vam povem da nimam nasilnega moza ter ne moza ki bi bil pijanec... torej JA TUD NORMALNI PARI OBSTAJAMO!! in ni samo crno ali belo..tako kot ve govorite/pisete

pac se ne strinjam z uporabo marihuane, ali katere koli druge droge..raje pejte v fitnes, ven tect, plavat, karkol.. verjemite bo bolj zdravo!!user posted image user posted image user posted image

lep pozdrav

< Sporočilo je popravil pikicao. -- 14.11.2008 8:55:06 >


_____________________________

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Edinka)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Zanositev in marihuana
14.11.2008 10:43:26   
ronja
n mislim, da ni družine, ali pa so zelo redke, ki imajo vse pošlihtano.... cigareti, alkohol, depresija, varanje.... vse te zadeve puščajo posledico na otrocih.


Se strinjam, ampak to ne pomeni, da moramo vse to odobravat, samo zato, ker se dogaja. Tudi prometne nesreče se dogajajo, pa jih ne odobravam. Zase pa lahko rečem, da tega, kar si napisala v najini družinici (še) ni - pa upam, da bom ukrepala, predno bi se kaj takega razpaslo...
Seveda delamo vsi napake, ampak različno velike napake puščajo različno težke posledice. Enemu se nekaj zdi težje, drugemu drugo. Ampak zato, ker obstaja še kakšna taka napaka, ki prinaša ravno tako hude stvari, ne pomeni, da je pa prva kar ok, češ, saj ni edina.

Koliko bi vas pa odgovorilo, da je ok, če očka redno pije? Po moje tudi nobena... Tak da to ni dvojna morala, ampak samo obsojanje vseh vrst droge vpričo otroka. A moraš bit res popolen zato, da smeš mislit, da drogiranje z dovoljenimi in nedovoljenimi sredstvi ni glih ok, pa da ima to vpliv na plodnost in možne posledice na plodu? ne vem, no, meni se zdi to čisto znanstveno dokazljivo dejstvo in to, ali jaz pojem preveč čokolade (zdaj je itak ne smemuser posted image ), nima na to dejstvno prav nobenega vpliva...

Del starševstva in vloge starša je tudi to, da se nečemu odrečeš, ker želiš dobro svojemu otroku.

Se podpišem.

Edinka, tole je pa močno mimo, da od trave nisi zasvojen: od trave si lahko zasvojen! Prvič iz prakse poznam par primerov in drugič je to znanstveno dokazano dejstvo (če rabiš strokovne članke iz priznanih SCI revij, se da precej dobit na to temo). Dosti ljudi, ki se navadi na en đointek zvečer, ne more več zaspat brez tega! So živčni, ne morejo se umirit... Poznam jih par, ki so takrat, ko so to opazili, prenehali - pa jim ni bilo glih najlažje... Nisi pa zasvojen, če skadiš enega na mesec, to pa sigurno ne.

Otroka pa ne bi pustila niti pri pijanem niti pri zadetem človeku.

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Zanositev in marihuana
14.11.2008 23:02:28   
tweed
Vsake zasvojenosti se lahko rešiš, vendar si moraš to želeti. Avtorica članka sploh ne misli, da je njen partner zasvojen in tudi ne vidi nič spornega v tem, da on stvarno kadi.
Niti ni želela slišati nobenega obsojanja ali odobravanja, zanimalo jo je samo dejstvo, ali to škoduje spermijem.
Moj predlog še vedno ostaja, da naj tega nikar ne sprašuje na raznih forumih, ker ne bo dobila jasne slike, saj je preveč predsodkov vsepovsod, ampak naj se pozanima pri "strokovnjakih", ki spremljajo aktualne dogodke na temo razsikovanja vpliva THC-ja na reprodukcijo...
Drugače pa naj imata otroka. Kdo smo mi, da ju obsojamo zaradi slabosti...

_____________________________

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Zanositev in marihuana
20.11.2008 18:34:43   
RayBan
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Z možem se trudiva zanositi (pol leta). Poraja se mi vpašanje, ali je možno, da ne morem zanosit, ker mož kadi travo???


Joj koliko enega nakladanja in vriskanja, saj ne moreš verjet.....

Drugače pa trava vpliva na spermije,manj so gibljivi,  in to je to.

Ampak do enega leta poskušanja zanosit je normalno. Če potem še vedno ne bo nič, ti pa pripadajo preiskave.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Zanositev in marihuana
20.11.2008 18:53:45   
Anonimen
Poraja se mi vpašanje, ali je možno, da ne morem zanosit, ker mož kadi travo???


Ja, mozno je.
Koliko kajenje trave zmanjsuje moznost za zanositev pa ne vem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Zanositev in marihuana
20.11.2008 20:19:28   
picola1
Možno je, itak. Jaz sicer ne vem čist točno, če trava kaj vpliva (sam po moje da ja), sem pa prepričana, da škoduje tobak, s katerim se ponavadi trava meša. Tukaj pa vem, da so narejene obsežne raziskave in je to znanstveno potrjeno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Zanositev in marihuana
20.11.2008 20:25:20   
MILU1
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Obsojanja takšna in drugačna me ne zanimajo. Prosim le za kakšne informacije.

Midva sva srečna skupaj in upam, da nama bo življenje popestrila še majhna štručka, ki bo deležna vsega lepega!


ja vama bo že lepo, ko bosta zadeta od trave!user posted image   Pa kaj si ti nor, kaj vse se vlači po teh forumih!  In taka ženska hoče imeti otroka?! Žalostno. Res.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Zanositev in marihuana
20.11.2008 20:29:43   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: MILU1

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Obsojanja takšna in drugačna me ne zanimajo. Prosim le za kakšne informacije.

Midva sva srečna skupaj in upam, da nama bo življenje popestrila še majhna štručka, ki bo deležna vsega lepega!


ja vama bo že lepo, ko bosta zadeta od trave!user posted image   Pa kaj si ti nor, kaj vse se vlači po teh forumih!  In taka ženska hoče imeti otroka?! Žalostno. Res.


Nivo tvojega pisanja je pa za pohvalit. Res. Kar koli napišeš je pod nivojem. Daleč pod njim.

user posted image  In zdaj tudi moj.


_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu MILU1)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Zanositev in marihuana
20.11.2008 20:30:38   
Anonimen
Pa kaj si ti nor, kaj vse se vlači po teh forumih!


Samo potrjujes statistiko user posted image .

(odgovor članu MILU1)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Zanositev in marihuana
20.11.2008 20:33:52   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Pa kaj si ti nor, kaj vse se vlači po teh forumih!


Samo potrjujes statistiko user posted image .



Zakaj se jaz nisem domislila tega odgovora. user posted image  

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Zanositev in marihuana
20.11.2008 20:36:49   
ZARA
Mene pa samo to zanima, koliko vas je kadilo travo tako, dlje časa!? A veste vse to iz lastnih uzkušenj ali samo nekaj obsojate, posplošujete in nakladate v tri materine?

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Zanositev in marihuana
20.11.2008 20:37:14   
MILU1
saj, zdaj pa res vidim , da ne spadam med vas "mestne", ker moja kmečka prekmurska pamet pač ni na nivoju 

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Zanositev in marihuana
20.11.2008 20:39:12   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: MILU1

saj, zdaj pa res vidim , da ne spadam med vas "mestne", ker moja kmečka prekmurska pamet pač ni na nivoju 


Sori. Sem prekmurka in od rojstva živim na vasi.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu MILU1)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Zanositev in marihuana
20.11.2008 21:17:14   
tweed
iz koroške vasi, živim v prekmurju na vasi, pa še vedno ne obsojam...

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Mene pa samo to zanima, koliko vas je kadilo travo tako, dlje časa!? A veste vse to iz lastnih uzkušenj ali samo nekaj obsojate, posplošujete in nakladate v tri materine?


Osebno probal enkrat, opisal izkušnjo v prejšnjem postu, videl mnogo podobnih primerkov (ker sem pač bil v teh krogih), ki so kadili dlje časa in nobeden od njih ni ravno cvetka uspešnosti, kaj šele, da bi jim zaupal svojega otroka v varstvo... Torej zame niso primerni starši, prav tako kot alkoholiki in strastni kadilci in prenažiralci ipd. Ker vse to so zasvojenosti in nobena zasvojenost ni dobra...
Vendar, ker je avtorica želela vedeti samo, če vpliva, so bili moji odgovori temu primerni, ker kdo pa smo mi, da obsojamo?

_____________________________

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu MILU1)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   [Brisano sporočilo]
20.11.2008 21:23:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MILU1)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Zanositev in marihuana
21.11.2008 7:17:03   
RayBan
IZVIRNO SPOROČILO: tweed

Osebno probal enkrat, opisal izkušnjo v prejšnjem postu, videl mnogo podobnih primerkov (ker sem pač bil v teh krogih), ki so kadili dlje časa in nobeden od njih ni ravno cvetka uspešnosti, kaj šele, da bi jim zaupal svojega otroka v varstvo...


Kakšne oslarije. A je lahko človek še bolj nerazgledan?

A veš da tisto kar se kadi na folijo in snifa ni trava?user posted image

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Koliko krat na teden menjate brisače?
endrina



vsaki dan (24%)

vsaki 2. dan (21%)

vsaki 3. dan (24%)

enkrat na teden (24%)

enkrat na 14.dni (3%)

po vsakem umivanju (4%)


Število vseh glasov: 403

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!