|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zanositev in marihuana
21.11.2008 8:03:12   
Edinka
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Edinka, tole je pa močno mimo, da od trave nisi zasvojen: od trave si lahko zasvojen! Prvič iz prakse poznam par primerov in drugič je to znanstveno dokazano dejstvo (če rabiš strokovne članke iz priznanih SCI revij, se da precej dobit na to temo). Dosti ljudi, ki se navadi na en đointek zvečer, ne more več zaspat brez tega! So živčni, ne morejo se umirit... Poznam jih par, ki so takrat, ko so to opazili, prenehali - pa jim ni bilo glih najlažje... Nisi pa zasvojen, če skadiš enega na mesec, to pa sigurno ne.



ronja, nočem se prepirati. Odvisnosti je več vrst. Psihična, fizična ...Od cigaret si recimo odvisen fizično in psihično. Pri travi pa gre prej za psihično odvisnost kot kaj drugega. Res ti skuri možgane, ampak to je že druga zgodba. Je odvisnost in so posledice uživanja. Pri kakšnih trših drogah je pa seveda prisotna fizična odvisnost. Če sem čisto poštena, sem v preteklosti tudi jaz poskusila travo, ampak ker mi pač ni sedla, nisem nadaljevala z uživanjem. Poznam jih pa nekaj, ki jih skadijo tudi po več na dan. Posledice pa poznamo vsi. Pa dovolj o tem.



(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Zanositev in marihuana
21.11.2008 8:26:51   
tweed
Kakšne oslarije. A je lahko človek še bolj nerazgledan?

A veš da tisto kar se kadi na folijo in snifa ni trava?


user posted image  Kdo zdaj kvasi bedarije? Kje je pa bilo govora o snifanju? Si malo sfalila temo?
In nima veze ali si razgledan ali nerazgledan, če je osebna izkušnja...

Eh, zakaj bi to razglabljal s tako nerazgledanimi kot si ti...

_____________________________

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu RayBan)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Zanositev in marihuana
23.11.2008 13:00:43   
sunny24
Ma to z odvisnostjo...Sem mnenja, da od trave nisi enako odvisen kot npr. od trdih drog.
Jst sem tudi kadila travo redno več let in sem enostavno prenehala, brez najmanjšega problema. Kot sem že napisala, moj tudi kadi in ravno tako lahko prekine brez problema. Pa zaradi tega nismo nič zabluzila-oba imava službe, končan fax, živimo na svojem, prvi otrok je na poti...
Posledice-so, tako, kot pri vseh ostalih, od cigaretov dalje.

(odgovor članu RayBan)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Zanositev in marihuana
23.11.2008 22:55:26   
bučibači
Ja drage, znanstveno je dokazano, da trava kvari možgane uživalca, ampak sodeča po vprašanju anonimne mislim, da kvari možgane tudi partnerjim uživalcel. user posted image

Odvisnost od trave je lahko pri dolgotrajnem kajenju še hujša od odvisnosti od trdih drog, kako pa vpliva na zanositev pa nimam pojma ampak mislim, da pomaga že ne.

Pa ne primerjat trave z cigareti, ker je to popolnoma drugače in si ne more niti malo primerjat.

Groza me je ker vidim koliko odgovorov je zelo tolerantnih, nekatere celo zagovarjate anonimno, zdrogirance je treba izobčit in poslat na en otok, pa si naj sadijo travo in zadevajo kolikor jim paše.

Kaj ima družba od njih??
Če bi kdo naredil analizo vseh kaznivih dejanj bi bilo sigurno 80% povzročiteljev le teh zdrogiranci.

Sovražim in ne toleriram zdrogirance, tudi tiste, ki kadijo samo marihuano, ker slej kot prej prestopijo na trdo drogo.  user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Zanositev in marihuana
23.11.2008 23:07:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bučibači

zdrogirance je treba izobčit in poslat na en otok, pa si naj sadijo travo in zadevajo kolikor jim paše.



Otok je brezveze, kar na grmado z njimi. user posted image

(odgovor članu bučibači)
  Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Zanositev in marihuana
23.11.2008 23:08:57   
Felicita
bučibači, poglej prometne nesreče, statistiko. statistiko domačega nasilja. statistiko motenja javnega reda in miru. res je, večinoma so zadrogiranci, z ALKOHOLOM. al to ni droga po tvoje?  (ker če cigareti niso...?)
jest sm 14 dni nazaj gledala posnetek obdukcije alkoholika, in verjemi, vsak normalni človek, ki jo vidi, se odpove alkoholu. začnem lahko s tem, da so bli njegovi mali možgani vidno manjši od običajnih (zdravih) človeških. ampak proti temu nimaš nič, proti travi pa tok? ker jest še nisem slišala da bi od TRAVE (marihuane) kdo umru, medtem ko jih od alkohola umre... uhuhu veliko, posredno in neposredno. in sem 99% prepričana da ti tut slučajno ne bi prepoznala zadrogiranca/narkomana/zadetka, ki je kadil travo. jest vem, da jih večine ne. in če maš pred očmi sliko shiranega, bledeg človeka s podplutimi očmi... si jo zbriši iz glave, ker to so zasvojenci s heroinom in LSD-jem. Trava se, razen v ogromnih količinah ali hude kvalitete na ven veliki večini uživalcev ne pozna.
pa prosim,  da trava vodi k tršim drogam... od kje vam to? resno! kako lahko tako posploševanje? poznam ljudi, ki so uspešni poslovneži in že 15 let in več rekreativno uživajo travo, pa nikoli niso prešli kam drugam, so uspešni in majo družine. u bistvu poznam precej uživalcev trave, pa se nobenmu ni 'zrolal', da bi šu na karkoli tršega.
za konec pa še bučibači, za naslednji dopust ti priporočam državo đankijev, narkomanov, zadrogirancev... na žalost v gospodarstvu in še kje veliko bolj uspešno od naše preljube (zaplankane) Slovenije - Nizozemsko.


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu bučibači)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Zanositev in marihuana
23.11.2008 23:09:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bučibači


Sovražim in ne toleriram zdrogirance, tudi tiste, ki kadijo samo marihuano, ker slej kot prej prestopijo na trdo drogo.  user posted image


Na čem si, da si tako pametna?

(odgovor članu bučibači)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Zanositev in marihuana
23.11.2008 23:33:39   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

pa prosim,  da trava vodi k tršim drogam... od kje vam to? resno! kako lahko tako posploševanje?


Tako so slišali. Vodi pa zato, ker so dilerji ponavadi isti. Ker je trava pač nelegalna. Ne zato, ker se hočejo še bolj zadevati.

Felicita se strinjam s tabo alkohol je tisočkrat hujša droga, uniči te telesno in duševno pa je še zmeraj zelo toleriran.

Drugače pa je tukaj padlo nekaj tako grdih besed in želja, da sploh ne morem verjeti.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Zanositev in marihuana
23.11.2008 23:42:22   
bučibači
Ja niti pod razno ne podpiram alkoholikov, ampak to ni bila tema, če bi že lahko bi tudi alkoholike nekam poslala.

Če bo katera imela priložnost, naj gre na kakšno predavanje o drogi, kjer vam bodo strokovnjaki, ki se z zdrogiranci ukvarjajo vsak dan, povedali o učinkih droge, tudi trave.

Lahko jih pa prepoznaš, tudi tiste, ki kadijo samo travo in so uspešni, vprašanje pa je kako dolgo še bodo uspešni in na kakšen način so do tega uspeha prišli, slej kot prej se jim možgani skisajo in prav je tako.

To je moje mnenje in ga upam povedat komurkoli zato se ne skrivam pod anonimno. 

Nisem nikoli poizkusila drog in sem ponosna na to.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Zanositev in marihuana
24.11.2008 8:24:03   
salcka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

No jaz poznam kar nekaj ŽENSK, ki so tudi med nosečnostjo, dojenjem ipd. kadile pa jim nič ni, pa tudi otrokom ne. Vprašanje je verjetno bolj moralno. Fizično mislim da ne more vplivat.

Sicer pa kar se tiče jointov ipd. pa se mi to ne zdi nobeno nemoralno ali nevem kakšno dejanje še (razen če si seveda noseča) sicer pa je kadilcev trave toliko, da je brezvezno neko sprenevedanje kako grozno dejanje to je. Ozrite se malo okoli sebe, in ne moralizirajte. Dekle je prosilo samo za mnenje.

Jaz sama nikoli nisem kadila (niti cigaret, kaj šele kaj drugega). Trave ne odobravam, ampak je tudi prepovedujem ne. Niti mojim bližnjim niti daljnim znancem user posted image

Pupe...... Samo malo ljubezni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



pa jim nič ni... pa otrokom tud ne... KOMU LAŽETE?
normalno, da ji zdaj nič ni. pa otroku? pri rojstvu je lahko vse ok. pa potem? zaostaja v razvoju, imam probleme s koncentracijo, z računanjem... na splošno v šoli.
na forumih razglabljamo, če bi si lahko lase pobarvale ali pa s kakšno anticelulitno kremo namazale. samo da ne bi otroku škodile. potem pa pridejo take, ki sprašujejo, če fejst škodi, če med nosečnostjo kadi. in da jih skadi samo 5 ali pa 10 na dan. 1 na dan je škodljiv. in da je njena prijateljica tudi in da je z otrokom vse v redu. da vas ni sram, da sploh tak razmišljate.
edino otroci se mi smilijo, ki itak nimajo izbire. zaenkrat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Zanositev in marihuana
24.11.2008 8:38:56   
Kerensa*
Absolutno se strinjam s tem, da naj se (vsaj) v nosečnosti in času dojenja, kasneje pa v prisotnosti otroka, ženska ne bi drogirala. In je popolnoma vseeno, ali govorimo o trdih drogah (heroin, kokain), o mehkih drogah (marihuana) ali pa o dovoljenih drogah (cigareti, alkohol). Ker moški ne more biti noseč in dojiti, bom pogojno rekla, da zanj velja, da naj se ne bi drogiral vsaj vpričo nosečnice in doječe matere ter kasneje vpričo otroka.

A koliko od tega je dejansko res? V polovici vseh slovenskih družin vsaj eden od staršev ali članov družine kadi. Mati, oče, stari starši, starejši bratje in/ali sestre, obiski, kdorkoli. Zadnje čase je (pohvalno) sicer vedno več takih, ki gredo kadit na balkon, teraso ali pred vhod, a velika večina tega še vedno ne počne. V drugi polovici slovenskih družin pa nekdo od članov pije alkohol pred otrokom. In tudi moja družina ni izjema. Oba s partnerjem kadiva v stanovanju (v avtu ne, ko sta otroka zraven) in moj partner si odpre pločevinko Laškega zvečer ob dnevniku, ko sta otroka še zbujena. Sama trdim, da so cigareti in alkohol droga, torej oba pri nas grešiva oz. se drogirava.

Marihuane sama v življenju nisem nikoli poskusila, jo pa je moj partner in tudi sama sem se pred časom gibala v družbi, kjer je se razmeroma veliko tega pokadilo. Osebnih izkušenj nimam, poznam pa redne in občasne kadilce, zato lahko mirno rečem, da ste vse tiste, ki ste napisala, da kajenje marihuane vodi v jemanje trdih drog, kiksnile na celi črti. Od marihuane si prav tako lahko samo psihično odvisen (telesno ne), je pa res, da je psihična odvisnost mnogokrat hujša od telesne. Marihuana je v sami osnovi pomirjevalna (od tod tudi medicinska uporaba), zato ste na celi črti kiksnile tudi vse tiste, ki ste trdila, da se po pokajenem jointu (ali večih) postane agresiven, napadalen ali kaj podobnega. Vzrok za agresivnost ni nikoli marihuana sama, temveč karakter človeka. Človek, ki po jointu nekoga mahne na gobec, je že v svojem bistvu agresiven, marihuana pa mu da samo spodbudo za to, saj se po pokajenem jointu počutiš, kakor da ti je za vse vseeno. Kar pa je idelana podlaga, da mahneš nekoga, kogar si si že dolgo želel mahniti. Ko si zadet, ti je potem samo vseeno za posledice.

Prav tako ste kiksnile tiste, ki ste napisale, da je vse v zvezi z marihuano nezakonito. Ne, ni. Bolje poglejte zakon. Prepovedana oz. kazniva je proizvodnja konoplje (dovoljena je le industrijska, ampak ta ni za jointe) ter prodaja konoplje, samo uživanje pa ne. Povezava sicer ni najbolj smiselna (češ vzgojit ne smem, pokadim pa lahko), zato pa imamo črni trg tega. Če koga zanima - cena za gram je v LJ cca. 10€, koliko jointov si boš pa iz tega naredil, je pa odvisno od tebe, koliko pokadiš in kako močen joint želiš (lahko pokadiš čisto marihuano, lahko pa samo 10% marihuane in ostalo tobak). In če vas policisti dobijo z jointom v roki, ga smete pokaditi do konca, v kolikor s kajenjem nikogar drugega ne ogrožate in/ali motite (npr. sredi praznega Tivolija ob 3h zjutraj). Pri sebi smete imeti marihuane za največ en joint, pa vam je ne bodo vzeli. Vse, kar imate več, pa je kaznivo in vam bodo vzeli ter vas zvlekli na sodišče, morda pa naknadno tudi poslali na (nesmiselno) zdravljenje.

In ja - kajenje marihuane pri ženski zmanjšuje možnost zanositve, pri moškem pa zmanjšuje plodnost (kvaliteto semenčic). Nikakor pa to ne pomeni, da postaneta ženska ali moški neplodna ali da je v vsakem primeru potem z otrokom nekaj narobe (ne glede na vse). Navadni cigareti, torej tobak s primesmi, so veliko bolj škodljivi, kakor marihuana. Tudi to je znanstveno dokazano.

(odgovor članu salcka)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Zanositev in marihuana
24.11.2008 9:21:22   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: bučibači

Ja drage, znanstveno je dokazano, da trava kvari možgane uživalca, ampak sodeča po vprašanju anonimne mislim, da kvari možgane tudi partnerjim uživalcel. user posted image

Odvisnost od trave je lahko pri dolgotrajnem kajenju še hujša od odvisnosti od trdih drog, kako pa vpliva na zanositev pa nimam pojma ampak mislim, da pomaga že ne.

Pa ne primerjat trave z cigareti, ker je to popolnoma drugače in si ne more niti malo primerjat.

Groza me je ker vidim koliko odgovorov je zelo tolerantnih, nekatere celo zagovarjate anonimno, zdrogirance je treba izobčit in poslat na en otok, pa si naj sadijo travo in zadevajo kolikor jim paše.

Kaj ima družba od njih??
Če bi kdo naredil analizo vseh kaznivih dejanj bi bilo sigurno 80% povzročiteljev le teh zdrogiranci.

Sovražim in ne toleriram zdrogirance, tudi tiste, ki kadijo samo marihuano, ker slej kot prej prestopijo na trdo drogo.  
Mene je pa groza, če bo tvoj otrok kdaj zabredel v drogo. In namesto, da bi mu pomagala, ga boš poslala na otok in osamila? Zelo odraslo.

< Sporočilo je popravil ZARA -- 24.11.2008 9:24:57 >


_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu bučibači)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Zanositev in marihuana
24.11.2008 10:36:56   
Lorencia
Človek ne more verjeti, ko bere komentarje...ene mamice ste kot da ste iz prejšnjega stoletja kar se tiče obsojanja.
Saj vsi vemo, da droga ni zdrava...ampak kako pa nekateri žalite in govorite o nečem, kjer se takoj vidi - da še jointa v življenju niste prižgale, to pa je že smešno. Pišete točno v smislu - kura čula, kura rekla...brez da bi se sploh prepričala, za čem tako trdo stojite.

Sama ne podpiram kajenja marihuane v času, ko se začne načrtovati nosečnost...toliko, da bo jasno, vendar me zanima koliko partnerjev je med vikendom kaj popilo, ko ste delali bebico ali v času nosečnosti...ali ko je otrok že tu.

Bedarija no...

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   [Brisano sporočilo]
24.11.2008 11:02:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bučibači)
  Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Zanositev in marihuana
24.11.2008 12:07:08   
lananai
Ah, joj, v takih temah ponavadi ni konca kreganja...

Veš, bučibači, tudi sama nisem nikoli poskusila ne cigaret ne trave (in sem tudi jst ponosna na to), ampak nisem tako ozkogleda kot ti. Ne podpiram kajenja trave ali cigaret, ampak pustim, da se vsak odloči po svoje. In kaj potem, če bo očka po rojstvu otroka še vedno travo kadil?? Seveda, kot je ena napisala, potem se bo pa sigurno nad otrokom znašal in ga pretepal! Kadilci trave so bolj miroljubni od uživalcev alkohola, samo v vednost.

Meni je bolj pomembno, da ima oče rad tega otroka, da je otrok iz obeh strani zaželjen in bo oče tudi po rojstvu igral velik (ljubeč) del otrokovega življenja.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Zanositev in marihuana
24.11.2008 13:01:25   
PapuaNG
Na plodnost (tako moškega kot ženske) vpliva ogromno enih faktorjev, zato je težko reči, kateri je tisti odločilni faktor, ki preprečuje zanositev. Lahko, da je to kajenje trave, lahko da je to pitje alkohola, lahko je prevelika telesna teža, lahko da ima ženska/moški zelo nezdrave prehranjevalne navade...zato je, še posebej če zanositev ne uspe v daljšem časovnem obdobju, pametno izključit čim več teh škodljivih faktorjev.

Menim, da bi se ženska morala v času nosečnosti in dojenja odpovedati tako kajenju cigaret kot trave, pa tudi alkoholu, vsaj kar se tiče večjih količin.

Bi pa vsem koristilo malo več strpnosti do drugače mislečih-nikogar ni potrebno pošiljat ne vem kam. Pač različno razmišljamo, eni bomo svoje otroke vzgajali tako, drugi drugače. Kaj bodo pa oni mislili o naši vzgoji, je pa spet drugo vprašanje user posted image

Lahko pa zagotovo rečem, da uporaba mehkih drog ni zagotova pot do trdih drog. Ja, se vsake toliko zgodi, da nekdo preide na trde droge ala heroin, ampak taki bi najverjetneje zaglibili tako ali drugače, z drogami ali brez. Tako kot vsak, ki pije alkohol, ne postane alkoholik, vsak, ki konzumira droge, ne postane zadrogiranc.

pa veliko miru user posted image



(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Zanositev in marihuana
24.11.2008 13:36:05   
Pacota
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Z možem se trudiva zanositi (pol leta). Poraja se mi vpašanje, ali je možno, da ne morem zanosit, ker mož kadi travo???


Ne verjamem, da vpliva!

Poznam par, kjer on vsak dan pokadi vsaj eno rloico travice (ze leta), pa imata 3 otrocke in sta jih naredila 1,2,3 - tj. brez tezav, ratalo je vedno takoj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Zanositev in marihuana
24.11.2008 13:53:26   
Anonimen
Mislim, da je to bolj vprašanje za kakega strokovnjaka, ker tu boš dobila laična mnenja začinjena z zgražanjem. Po mojem zelo laičnem mnenju ne, odvisno od tega koliko marihuane pokadi, kako redno...

In za vse zgražujoče: marihuana ni samo "droga" marihuana je tudi zdravilo, nekatere države jo uporabljajo v terapevtske namene.

to pa drži..moja mama ima multiplosklerozo in bi ji marihuana pomagala.user posted image pa je slo ne uvede kot zdravilo

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Zanositev in marihuana
24.11.2008 14:25:31   
anchika
Se strinjam da od marihuane si lahko odvisen tako kot od cigaretov. No jaz imam srečo da moj možek ne kadi in ni nikoli kadil. Jaz osebno pa priznam da sem jo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Zanositev in marihuana
24.11.2008 14:26:23   
anchika
In še to, da marihuana vpliva na zanosiitev . Poznam tak primer, Na strečo jim je po 1-2 leti le uspelo.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Zanositev in marihuana
24.11.2008 14:56:15   
Lorencia
IZVIRNO SPOROČILO: anchika

In še to, da marihuana vpliva na zanosiitev . Poznam tak primer, Na strečo jim je po 1-2 leti le uspelo.


In so dokazali, da sta tako dolgo rabila zaradi marihuane ?
Možnih vzrokov je lahko ogromno, eden izmed njih je lahko seveda tudi marihuana...z gotovostjo trditi, da pa je kriva samo marihuana  ?
Kaj pa potem tisti, ki kadijo pa takoj zanosijo...to je tudi marihuana kriva, da takoj zanosijo al kak ?
In pa tisti, ki ne kadijo in potrebujejo 1-2 leti ?


< Sporočilo je popravil Lorencia -- 24.11.2008 14:57:17 >

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Zanositev in marihuana
24.11.2008 14:56:42   
bučibači
kajenje trave je prepovedano in v Sloveniji ni zakona, ki bi to dovoljeval.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Zanositev in marihuana
24.11.2008 15:02:21   
Lalica1
Anonimna,če vsaj malo spremljaš pisanje na tem forumu veš,da so nekatere tu zato da pluvajo.Da boš vedela,vse imajo doma sterilno čisto,vzornega moža,ki ne kadi in le ob praznikih spije kakšen kozarček,zato se ne čudi njihovem zgražanju.
 
Se podpišem pod kajalin  user posted image  in dodam, da njihovi otroci živijo v idealnih okoljih, za prepire še slišijo ne in s svojimi otroki se razumejo še bolj idealno kot je njihovo življenje samo. Se pa sprašujem kako lahko toliko otrok zaide na stranpoti, ko pa živijo takooo srečno življenje?

Aja, Anonimna še tole: moj mož kadi cigarete kot turek in nama je ratalo 2x spočeti otroka v prvem poskusu. Je rekel da izgleda da mu gre in se več sploh ne bo trudil user posted image . Pa srečno!

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   [Brisano sporočilo]
24.11.2008 15:07:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bučibači)
  Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Zanositev in marihuana
24.11.2008 16:31:54   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: bučibači
kajenje trave je prepovedano in v Sloveniji ni zakona, ki bi to dovoljeval.
Kar jaz vem pri nas kajenje trave ni prepovedano, prepovedana je (pre)prodaja.  

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu bučibači)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?