|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: testenine
18.11.2008 20:03:19   
inesc
IZVIRNO SPOROČILO: marty7

Živjo,

mene pa zanima, kako pripravite vašim malčkom testenine. Verjetno s kakšno omako!? Ali jih zmiksate ali samo pretlačite z vilico, ker meni se zdi, da je presuho ali pa prevliki koščki i bi se zadušila. Moja user posted image je tudi stara 7,5 meseca ampak ji še nisem ponudila testenin.

Hvala


Jaz sem najprej ponudila testenine z zelenjavo (korenje, bučke, brokoli, rdeča paprika, cvetača, brstični ohrovt - ne vse naenkrat, sem pač kombinirala po občutku). Sem zelenjavo skuhala na pari ter jo dodala kuhanim makaronom. Potem sem samom pretlačila in dodala žličko kisle smetane. Je kot za stavo. Danes sem dodala zraven še piščančka in je bilo njami.

_____________________________

02.04.2008 smo dobili našega sončka Marka.

Jih je že 5, dva sta na poti. Kaj je že to spanje???

(odgovor članu marty7)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: testenine
18.11.2008 21:25:59   
DaniNeli
Jaz sem kuppovala tstenine PLASMON.Ko sem ji dajala govejo juhico,se pravi pri 4-5 mesecu,sem ji dajala ful drobno paštico.Te  Plasmon paštice se dobi prav po mesecih(za 4.mesec,od 5,dalje dobiš v 8ih vrstah,od 10.meseca dve vrsti,in od 12.meseca dobiš paštico v živalskih oblikah,z zelenjavo,tudi dve vrsti).
Razen v juhici,sem ji delala razne omake,korenčkovo omako,brokolijevo omako,pa z bučkami itd,dodajala pa sem kakšno smetano al pa Mio sirčke.

(odgovor članu madasa)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: testenine
18.11.2008 21:43:30   
marty7
Hvala vam punce za odgovor oz. nasvet. Bomo probali čimprej. Nevem zakaj se nisem spomnila na sirovo in smetanovo omakouser posted image .

Lepo se imejte

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Roditi bi se morala ...
photo
7. 11. 2019, ob 9.34 se je rodila naša Klara, v 25. tednu nosečnosti, težka 730g in velika 34cm. Teh podatkov si nisem m...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?