Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

obeh spolov. Po mojem si zastavila to vprašanje na forumu ravno zato, ker se pravzaprav "sramuješ" svojih občutkov, da si si zdaj, ko že imaš enega fantka, želela še punčko. Slej ko prej boš to prerasla, saj te bo bitjece, ki ga nosiš, vsak dan spomnilo z brcami, da je s teboj - najbrž ženska ni zastonj noseča 9 mesecev, pa ne mislim samo na telesni razvoj otroka - narava je poskrbela, da tudi me odrastemo, se soočimo s svojimi občutki, željami, hotenji, dvomi ipd. Zato te jaz ne obsojam in se mi zdi to tudi nesmiselno. Nisi ne prva ne zadnja, ki se bori s takimi občutki - si si pa vsaj upala izreči nekaj, kar nekatere ne bodo upale nikoli, čeprav se same morda prav tako borijo s taistimi občutki in se sedaj trkajo po prsih, kako lahko sploh tako čutiš!
, v drugo smo si želeli parček , pa glej ga zlomka so spet napovedali
, kaj češ nam ni ratalo , no pa v tretje nam tudi ni ratalo in je bila spet
in jaz sem se sprijaznila , da pač neznamo
, pa zdravega
.