bamby
|
janey, zdaj pa vidim. Kako lepo vzdušje pri malčkih na plavanju . Tudi Lana se fajn drži !!! Kaj so tisto na smrečici piškotki ali je kaj drugega? Lepo izgleda ! mala pikica, tudi Anaja je ponoči nekaj štrajkala . Prvič se je že ob 22h zbudila. Sem iskala dudo kot nora, pa je nisem našla. Nimam pojma, kje je obtičala. Pol sem šla po drugo. Naslednjič se je zbudila ob 6h. Mislim, kar nekaj . Ampak naša to zdaj dela že dva ali tri dni. Redno se zbudi najprej enkrat zvečer in drugič zgodaj zjutraj. Da ne govorim, da se je prejšnji večer zbudila in celo uro ni zaspala nazaj . Meni se je pa tako spalo, pa se mi je zdelo brezveze it v posteljo, da bi njeno vriskanje poslušala. itata, verjetno je Jakob le prehlajen, ker če bi šlo za virozo bi bila vročina verjetno večja. za čimprejšnjo ozdravitev! februarka, luštne slike ! putina, imate pa res štalo doma. Kdo vam bo pa zdaj kril te stroške? Če je streha kriva, pa da imaš ti omaro zafurano, mora nekdo tudi tebi krit škodo. Imaš vsaj kaj zavarovano? pa ne se preveč sekirat. Če bi ti strop na glavo padel, bi bilo zate slabše (mal heca). g. jencili, kaj so šojke tudi jeaz ne vem , pa verjetno zato ker sem blond . No, če si kaj na volji pa mal obolj raztolmači svoj recept, da vidim, zakaj ga. jencili ni pojedla tvojega matranja . misar, podnapise na PC ju naložiš tako, da najprej odpreš film v BS playerju. Na ta player, ko že zažene film klikneš z desno miško in klikneš na LOAD SUBTITLES. V svojem PCju poiščeš v kateri mapi jih imaš in potrdiš in že imaš pod filmom podnapise. Jaz sem pa sinoči sama 3 novoletne čestitke naredila. Sem bila do polnoči pokonci. Danes sem pa že spekla kruh, skuhala joto, Anaji dala joto za jest, Timu pa poiskala novoletne risanke. Zdaj gleda Sneženega moža. Pardon, ga je pravkar konec. Je že na vrsti Jelenček Rudi .
|