lillchy123
|
ojla sem vas zdele tolk časa za nazaj brala, da je Luka omagal in zaspal 5 min že spi, kar pomen, da bo max čez 10 min budnica mi smo pridni, sva zjutraj že kri dala, pol nesem izvide P in upam, da odobri operacijo. me mal skrbi, ker je kar nekaj vrednosti izven okvirjev, res pa je, da so okvirne vrednosti napisane za odrasle. drugače so se zadeve kar malo umirile, dop.sem bla doma ful pridna (mam po dolgmu času vse omare pospravljene, vse cunje oprane in zlikane ) ppoldne pa je bil tud oči priden, tko da smo bli velik skupi. vikend naporen, ker so ble tle ta male in je takrat mal bolj stresno. miklavžek je pršu, prinesel kup zanimivih daril, Luku je najbolj všeč ala sintesajzer. se pa trudim čim več ukvarjati z našim škratom in res delava vaje za fizio in slušno-govorne. se mu pozna. se je včeri z aparatki skor pol ure s sintom igral. mi je šlo kar na jk zraven. je pa posledično začel mal komplicirat okrog mene, tko da sicer zaenkrat še gre k drugim, sam skoz čekira, kje sem. upam, da je to sam obdobje. pa stari smo že 10 mesecev? Kdaj je že tolk časa minil? kje sm bla pa jst? drugač pa: listek- huda tapeta, pa pazi nase! stipe- sam da nouš zbežu tko kt prejš čvekač! nizy- pa vsem čestitke za mini rd- še mal, pa bojo naši upihnili prvo svečko! čestitke za nove korake in nove uspehe, lepe slikce , nasmejane obrazke, pridne o čke in zaljubljene mamice! moj mš še spi, grem hit še mal ikeo pokukat