amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu niste resne !!!!!!! vas sploh še nisem prebrala, ker sem lihkar s šihta prišla ... Jest sem pa pisala na prejšnjem delu Se mi ne lub še enkrat, bom sam zadnji moj post skopirala, pa naj mi ena napiše glede kakija: IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Dan! Vas ne utegnem prebrat... Dones smo imeli posvetovalnico, naš Janez ima 74 cm in 8.800g sicer je suhec, sam je vse ok, smo zrastli za 3 cm in se v 3 mesecih zredili za 1.700g Jutri imamo pa še kontrolni pregled na razvojni, upam,d a bo vse ok No potem smo šli pa še malo v nabavo, pa sva si z možekom spotoma kupila še novoletni darili za 1€ ... nove telefončke Zdele pa letim na šiht... Dejte mi prosim povedat, kakšna je razlika med navadnim kakijem in kaki vanila sem dones kupila tega vanila, pa je čist trd, pa sploh ne vem kako se ga pripravi zadnjič sva jedla tamehkega Aja, pa dones so mi rekli da lahko po 8. mesecu jejo že citruse, samo s kivijem je treba počakat vsaj do 1. leta. Z srečanje še nič ne oblubim, prideva v primeru, če bom fraj No upam, da bom pa itak sva tko blizu, da lahko tud sam za kakšno urco priletiva Zdej pa res šibam Aja, pa še eno ?, če mi zna katera pomagat: a jaz lahko dam sporazumno odpoved med porodniško??? sem slišala, da ne smem, pa ne vem kje lahko preverim, jaz na netu nič info. ne najdem jaz ga dam v mikser ker je pretrd za ga z vlikico tlačit, zraven pa mu dam še babano...noro dobro...še meni je, ki kakijev ne jem. Tisti drugi sluzasti pa mi ne grejo....