Janey
|
Dan Mi smo še živi ampak imam 3 otroke doma in sploh nimam časa zase. bom izgorela počasi. jaka je sicer super priden, ampak moraš bit skoz zraven njega, lubi je še vedno ful bolan, ta gnojna angina se ne pozdravi tak hitro, revež komaj govori (ampak nadira me lahko in siten je tut lahko sem že tak na koncu z živci da bi ga lahko z rajnglo po glavi..ma je težek ko je bolan...nebi mogla 10 min z njim živet, če bi bil skoz tak, zdaj vidim kaki srček je drugače) in mici...mala muca pa itak skoz rabi pozornost. jaka je ful napredoval v teh dneh, začel je kazat s prstom,reče mama, dost bolj je dovzeten za neke stvari, pokaže da kaj razume...čist drugi je...je pa groza ga previt in oblečt. a mate ve tut take težave?ma to ni 1s na miru, se suče,ma rito nakremano in mi pobegne pa še ful vneto rito je dobil...prvič da ima sploh rdečo, pa ima ful močno vneto....ne vem al je zato ker ima malo sračko, al pa ker sem mu včeraj zvečer namazala z eno drugo kremo kot ponavadi se mi prav smili, ker je mel do zdaj vedno vredu rito, pa še čudno mi je, ker sem ga danes ponoči 2x previla, pa še do zdaj ene 3x. kuham juho za vse nas, pa kr neki kos mesa sem dala not. lubi itak že 6 dni ne je druga kot juhe in tekočega čokolinota, pa še to po ptičje, jaka ima tak rad juho, meni pa je tut ok, pa še ne rabim nekaj pacat v kuhinji. da je štala doma ne rabim najbrž niti razlagat, ker itak nimam niti časa da grem sama lulat. če se lubek ne pozdravi hitro, me bote lahko obiskovale na kakem psihiatričnem oddelku grem pogledat juho
|