misar
|
oooo dobro jutro daleč od tega, da bi bila prva, kljub temu, da smo vstali že 5:20..no ati pa tamala sta takrat vstala, jaz sem se delala, da sem umrla ...sicer pa sta bli dve budnici ob 00:30 in 3h. zajtrk je tamala že zbasala, zdaj pa eno revijo mrcvari joj se moram pohvalit, da sem včeraj hlače kupila in to kar 2 para...oboje skupaj so ble 55€ , pa tko so hude ...no v enih zih zgledam ko pajk matija, tko so oprijete...so me same noge včerajšnji dan je bla ludnica...tamal je sam dopoldan oddremala eno uro in pol cel božji dan nič , sicer je bla ful dobre volje, sam nič nisem naredila...zvečer sem šla jaz ob 18h na telovadbo in sta se z atijem kopala, pa naročila sem, da naj kej pojesta, pa dam, bom glih za zizo dat pršla domov ...ja valjda.pridem domov, tišina...je tamala zaspala takoj po kopanju, ni hotela nič jest, sam v horizontalo jo je dal in že je spala, ko une punčke, ki odpirajo in zapirajo očke odvisno od lege sam pol je eno uro odspala pa je bla od 20-21:30 pokonc, pol je pa spet šla v mižule IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 misar, a maš konc tedna čas za kakšno pivo? ja ohka, zakuga uprašaš neni13...z veseljem se odzoveva vabilu, povej kdaj mata cajt, pa prideva kej naokoli sem še kej pozabila?? se javim kaj še kasneje, zdaj grem gledat kakšno zmešnjavo mamo tam na puzlah