Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali je nasilnez TUDI z marsa? 15.11.2008 18:46:07
|
|
|
|
ronja
|
A verjameš pa, da obstajajo ljudje, ki niso sposobni voziti helikopterja? a jim ne rečeš, da so grozni, ker se ga ne gredo učiti, ker si ne upajo v luft s tako mašino? Verjamem, ampak za svojega otroka bi pa to naredila, pa če bi morala vozit 5 tankov enem na drugem . To je edino, česar jaz ne razumem. Razumem, da jim ni za it, razumem, da ne morejo kar tako rečt... Ampak ko vidiš, da trpi tvoj otrok - no, od tu dalje pa ne razumem... Vem, da je tako, ni mi pa prav . Ne spomnim se namreč čisto nobene stvari, ki je ne bi bila pripravljena naredit, če bi se šlo za mojo malo... Ne vem, to je nagon, ne neka strašna osebnostna rast... Očitno meni kemija dela v drugo smer . Se mi pa smilijo take ženske - ampak otroci še bolj...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.11.2008 19:08:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.