Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

jaz sem zelo navajena ljudi in ne zaprtega prostora ampak če bo treba, grem tudi gor, samo da mi ne poberejo vsega dopusta že zdaj. sicer pa imam v sredo kontrolo pri G in že zadnjič me je spraševal, če mi da bolniško glede na to, da je delo pretežno stoje tako da bomo vidli kaj bo G rekel. Jaz bi zdaj najraje uživala z Žigcem doma oziroma kje v kakšnih delavnicah, ker pol ko pride
ne bo več tolko časa in bo treba to ljubezen, časa razpolovit; bomo vidli.
Midva sva jo na srečo dobila zraven vozička kot darilo..
in me za nekaj časa priklene na posteljo.
zdaj htela "obrnit" da mi pove kaj mi je za roj. dan kupil pa mi noče povedat, da naj kao počakam do jutri. Hjoj, ki še je jutri..
Pol pa sem začela sitnarit,če bo mi torto nabavo, ker mi sladko paše,..pa mi je reko naj ga pustim pri miru ko Kmete gleda in se naj RR posvetim..
Upam, da se bo stanje pri vam pomirilo in boš vsaj vso noč lahko prespala. Mogla se boš fejst razkurit..vdari po mizi pa zahtevaj mir..
(večni pesimist
)..
dost bolj čutim, ko sem na levem boku kot pa na desnem..
. Sem pa nekje prebrala, da če otročka dost dobr opazuješ, da lahko že zdaj nekako špekuliraš kakšne spalne navade bo imel po rojstvu.. ne vem kolk je to res.. če pa je, pa predvidevam, da smo mi že zamenjali dan za noč
akcije in pol grem po recept v ZD za Žigca pa po trgovincah s kolegico tako da se vam pridružim proti večeru.