|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: konec je.
13.11.2008 0:57:15   
Anonimen
Ja očitno bom res rabila en hud plan za naslednje dni.
Egoist bom morala postati.

Grem pod odejo zdaj. Morda mi uspe zaspati.

Hvala zaenkrat.

Se še kaj oglasim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: konec je.
13.11.2008 1:33:41   
Vijoličarka
Ženska ljuba, najprej začni ceniti sama sebe. Partner ni stvar, ki se 'ukrade' in ni domača žival, ki se je 'izgubila'. To je človek iz mesa in krvi, ki ima dolžnost, da v partnersko zvezo vlaga svojo polovico truda za uspešen odnos.

Zakaj se obremenjuješ s 'to žensko'? Zakaj jo kličeš, da se kot dva psa ravsata za isto kost? Ta ženska in ti se nimata kaj pogovarjati. Tvoj partner je tisti, ki je naredil ta korak in samo tvoj partner je odgovoren zanj. Jaz za svojega vedno pravim, da se mu lahko najlepša in najbolj seksi ženska naga na kolena vsede, na njemu je, da ve kje je doma, kdo ga tam čaka in v kakšnem odnosu sta. Na njem je, da se odloči, koliko mu je to dragoceno in kaj so njegove prioritete. Če prav razumem, mora biti tvoj nekje med 35. in 40. leti, torej ni naj bi imel že nekaj pameti skupaj.

To da je prišel na hitro domov, te na hitro postavil pred dejstvo, se te po 20. letih otresel kakor psa, to je storil on in samo on. On je bil tisti, ki je odločil, da je prav, da s teboj tako ravna, pa če mu je kdo to sugeriral ali ne.

Torej se ne ponižuj in ga ne kliči, ne ponujaj ne vem česa. Če se bo kdaj hotel vrniti in ga boš pripravljena sprejeti nazaj, naj to ne bo zato, ker bi šla ti na kolena, ampak ker bo šel on, pa še dobro preveri prej njegovo skesanost.

Pravkar si spoznala, da si vse svoje življenje podredila njemu. Namesto da se žreš, ker se ti zdi, da brez njega ne bi znala živeti, ubogaj raje nasvete deklet tukaj na forumu. Pojdi na aerobiko, na plavanje, udarjat v vrečo, nek šport si izberi, ki te bo fizično izčrpal, pa ugodno vplival na postavo. Pojdi v toplice, privošči si kozmetičarko, novo frizuro. Začni obiskovati kak krožek ali tečaj, ki te zanima - jezik, kakšen likovni tečaj, kakšen tečaj samoizpopolnjevanja, kar ti bolj leži.  Rada se imej in se posveti sebi. Briga te za dedce! Hodi z znankami in prijateljicami, ki jih boš spoznala pri svojih novih dejavnostih, v kino, na kavo, uživaj!

Veš, mogoče se tvoje življenje ni končalo. Mogoče se je pravkar šele začelo.

_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: konec je.
13.11.2008 2:10:20   
Anonimen
Ne morem spati. Srce mi tako močno bije. Sploh se ne morem umiriti. In na bruhanje mi gre.

(odgovor članu Vijoličarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: konec je.
13.11.2008 2:22:14   
*Flower*
Vem kako se počutiš, sem doživela in PREŽIVELA tak pekel, kot ga doživljaš ti.. Poskusi se pomiriti.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: konec je.
13.11.2008 2:22:52   
Anonimen
Flower povej mi, se pobereš iz taga pekla? Se da preživeti?

(odgovor članu *Flower*)
  Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: konec je.
13.11.2008 2:31:39   
*Flower*
Prve tedne je grozljivo, potem je vsak dan bolje in bolje.. po določenem času, ko začneš trezno razmišljat, pa ugotoviš, da je to, da je šel pravzaprav najboljša stvar, ki se ti je zgodila.. namreč da je šel preden ti zj*** celo življenje. Mene je moj varal, grozno je bilo. In če danes pomislim.. ni bil vreden, takrat pa sem mislila da se mi je svet podrl.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: konec je.
13.11.2008 3:44:02   
Anonimen
Še vedno dežuram... Če ležim, mi je še bolj slabo.

(odgovor članu *Flower*)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: konec je.
13.11.2008 5:57:05   
Anonimen
Čez 5 min bo zvonila ura in bom morala "vstati", čeprav nisem niti zatisnila očesa to noč.
Kako bom danes na cesti, v službi, najbrž ni pomembno. Bom že. Zdaj sem sama svoj gospodar. Sama se moram postaviti na lastne noge. On je samo še zgodovina.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: konec je.
13.11.2008 7:03:00   
Bubamaraa
o sranje....user posted image

kaj bi ti pisala, ko so ti punce že vse napisale....pozab, začni živeti in kar je res zelo pomembno ne ponižuj se....

kak dec zapusti parterico po 20-ih letih????user posted image   zarad ene, ki jo pozna 14 dni...to mi ne gre v glavo...user posted image

_____________________________

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: konec je.
13.11.2008 7:18:58   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: .hmm.

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Hudo.user posted image
Kaj bi storila, če bi hotel nazaj?
Jaz ne vem, če bi mu dovolila, to so pomembne odločitve, ki se jih ne izvaja zaradi 14 dnevnega poznanstva.
Drugače je vajina veza štimala, sta imela težave?




Težav ni bilo. Lahko bi rekli idealen zakon. Idealen par. Nič nama ni manjkalo. Vsega dovolj.


Tega ni, to ne obstaja, kar je posledica, ki jo sedaj doživljaš... Ti si videla ideal, morda še kdo, morda tudi on, pa ni bilo tako... In, če obstaja ideal, potem spet pride do tega, ker ljudje ne znamo živeti popolno...

Veš kaj mi je najbolj žalostno v tvoji zgodbi... To, da nimaš prijateljice, ki bi jo poklicala sredi noči...

Odšel je, pusti ga, tako se je odločil, ti pa zaživi in poišči prijateljico, ki bo preživela babji vikend s teboj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: konec je.
13.11.2008 7:19:41   
aprilčica07
hmm: en velik user posted image user posted image user posted image user posted image

pr meni sicer ni blo po tolkih letih (je blo v primerjavi z vama le po 9-ih letih), bolelo pa je lih tako svinjsko, situacija podobno kot pr vama... kolko sem rabla, da sem zadihala in se za silo spravla na noge?,nevem, mislim, da sem normalna ratala po 3 mesecih, prej je blo pa stanje  grozljivo, v službi sem držala kolko se je pač dalo, doma pa jok jok in smiljenje sama sebi in še bi lahko naštevala...

ma sem se pobrala, zdaj sem zadovljna s svojim življenjem,  imam drugega partnerja, rada se imava, lepo nama je in to kar je blo takrat so samo grdi spomini...

Glavo gor, boš vidla, da bo šlo!


_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: konec je.
13.11.2008 7:24:03   
aprilčica07
Še to: po enih 3 tednih je hotel pridet nazaj in jst baba smotana sem ga itak vzela.. ma ni šlo, veš.. prevare nisem mogla pozabit in oprostit in po enih 3 tednih maltretiranja same sebe sem uvidela, da preprosto ne gre in ga postavila pred vrata (no, mu povedala, da jst tega ne morem pozabit in da tako ne moreva funkcionirat)  Je blo hudo, ja, ma gre mimo, za vsakim dežejm posije sonček.  

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: konec je.
13.11.2008 8:07:12   
t5t6
Vem, da zdaj ne verjameš, ampak vseeno sem sigurna, da ti bo po tej krizi posijalo sonce. Ker sta bila toliko časa skupaj pa še brez otrok je bila med vami poleg ljubezni zelo močna navezanost. Sedaj si v šoku in si ne moreš predstavljat življenja brez njega, ker sta že celo življenje skupaj. Zdaj je čas, da joče, da spraviš vso to žalost iz sebe, jok ti bo pomagal. Predvsem pa ne klicari te punce, saj s tem ne boš nič rešila, ona ni nič kriva, lahko bi bila kakšna druga. Poskušaj tudi njega pustit pri miru nekaj časa, da tudi on dojame novo situacijo. Lahko, da se bo želel vrniti samo vprašanje, če si boš takrat ti to želela.

Pa še ena zgodba za vzpodbudo: Moji dobri prijateljici se je zgodilo podobno. Dvajset let je bila skupaj s prvo ljubeznijo, poročena sta bila kakih 15 let, imata otroka, on se je zaljubil v drugo  varal jo je nekaj časa, potem je ona izvedela, šla sta narazen. Po dveh letih je ona spoznala moškega s katerim je sedaj že pet let, zelo se ljubita, on ima neskončno rad njenega otroka in danes je ona presrečna pravi, da je ta moški tisto, ker si je vedno želela, aja ta njen bivši mož pa je s tisto punco kmalu končal.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: konec je.
13.11.2008 8:55:25   
k1
hm, glej čas naredi svoje. boš prebolela. prvo je razočaranje, potem sovraštvo, potem pa mu boš samo hvaležna, da ti je to naredil, ker si boš ustvarila lepše in boljše življenje. sem tak primerek tudi jaz.

(odgovor članu t5t6)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: konec je.
13.11.2008 9:00:44   
bati

ja mogoče ga pa ti tudi nimaš več rada....mogoče si ga imela bolj za prijatelja...pač z nekom ki živiš že 20 let....neka navada...mogoče te zato tok ne boli...ampak je bl hudo ker je on odšel in našel neko svojo srečo...ali pa kako bi rekla nekoga ob katerem se počuti živega...da živi...se bojiš samote? kar je razumljivo da se...ker 20 let ni malo....

to ti pišem zato ker si napisala kako boš preživela božič , novo leto....mislim mal mi je čudn da se to takoj sprašuješ,,,,ne pa npr: kaj je bilo narobe...kje se je zataknilo pri vama....itd....to bi se mi zdelo bolj normalno če imaš človek rad kot rad....ne rad samo zato ker si navajen nanga da je tu ker pač nej bi bil tu....

ne mislim nič slabega s tem...samo sedaj imaš tudi ti dovolj časa da premisliš o vsem...sebi. njemu in o vama....
verjetno ni bil srečen...pišeš da sta imela vse....predvidevam v materialnem smislu ker ne poudarjaš vaju...kot v nekem odnosu...ampak materialnost ni vse....lahko imaš vilo, dober avto, nimaš pa notranjega zadovoljstva....in človek to potrebuje.....nekoga da ga čuti.....

no kokr koli želim ti srečo...pa pojdi naprej....če bo vama usojeno tako da bosta skupaj da bo spoznal da si ti zanga bo prišel drugače ne.....

mogoče pa tudi tebe čaka nekaj lepega...nikoli ne veš....



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: konec je.
13.11.2008 9:13:07   
Katey
Punca drži se, vem kako je to, šla čez to pa upam da nikdar in nikoli več.........................je pa res, da ti bo pomagal samo čas in to veliko časa, zase in novo spoznavanje same sebe.
Pogovorita se kaj in kao bosta 'delila'user posted image , potem pa pa spusti stran od sebe in si privošči kvaliteten čas zase, prej ali slej boš ugotovila da je življenje lahko še zelo veselo in živahno user posted image .

Drži se. user posted image

(odgovor članu bati)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: konec je.
13.11.2008 10:18:02   
Mišni
Joj, šit, no.

Samo čas bo prinesel svoje. Ne vem, kaj naj še napišem.

_____________________________

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Katey)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: konec je.
13.11.2008 10:30:02   
ssevin
Kaj ti naj rečem, tak je to v življenju. Sad ga imaš, sad ga nemaš. Vse se zgodi z razlogom. Vsaj lahko rečeš, 20 let sem preživela z njim, tudi to je nekaj.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: konec je.
13.11.2008 10:40:26   
abi
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka

Ženska ljuba, najprej začni ceniti sama sebe. Partner ni stvar, ki se 'ukrade' in ni domača žival, ki se je 'izgubila'. To je človek iz mesa in krvi, ki ima dolžnost, da v partnersko zvezo vlaga svojo polovico truda za uspešen odnos.

Zakaj se obremenjuješ s 'to žensko'? Zakaj jo kličeš, da se kot dva psa ravsata za isto kost? Ta ženska in ti se nimata kaj pogovarjati. Tvoj partner je tisti, ki je naredil ta korak in samo tvoj partner je odgovoren zanj. Jaz za svojega vedno pravim, da se mu lahko najlepša in najbolj seksi ženska naga na kolena vsede, na njemu je, da ve kje je doma, kdo ga tam čaka in v kakšnem odnosu sta. Na njem je, da se odloči, koliko mu je to dragoceno in kaj so njegove prioritete. Če prav razumem, mora biti tvoj nekje med 35. in 40. leti, torej ni naj bi imel že nekaj pameti skupaj.

To da je prišel na hitro domov, te na hitro postavil pred dejstvo, se te po 20. letih otresel kakor psa, to je storil on in samo on. On je bil tisti, ki je odločil, da je prav, da s teboj tako ravna, pa če mu je kdo to sugeriral ali ne.

Torej se ne ponižuj in ga ne kliči, ne ponujaj ne vem česa. Če se bo kdaj hotel vrniti in ga boš pripravljena sprejeti nazaj, naj to ne bo zato, ker bi šla ti na kolena, ampak ker bo šel on, pa še dobro preveri prej njegovo skesanost.

Pravkar si spoznala, da si vse svoje življenje podredila njemu. Namesto da se žreš, ker se ti zdi, da brez njega ne bi znala živeti, ubogaj raje nasvete deklet tukaj na forumu. Pojdi na aerobiko, na plavanje, udarjat v vrečo, nek šport si izberi, ki te bo fizično izčrpal, pa ugodno vplival na postavo. Pojdi v toplice, privošči si kozmetičarko, novo frizuro. Začni obiskovati kak krožek ali tečaj, ki te zanima - jezik, kakšen likovni tečaj, kakšen tečaj samoizpopolnjevanja, kar ti bolj leži.  Rada se imej in se posveti sebi. Briga te za dedce! Hodi z znankami in prijateljicami, ki jih boš spoznala pri svojih novih dejavnostih, v kino, na kavo, uživaj!

Veš, mogoče se tvoje življenje ni končalo. Mogoče se je pravkar šele začelo.



Se popolnoma strinjam user posted image

_____________________________

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: konec je.
13.11.2008 11:31:22   
*alja*
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

vendar prva ljubezen ne zdrži...



Zakaj pa to?

Poznam primere ko so skupaj od najstniških nog in so stari 60 let in še več.

Moj je moja prva ljubezen in ne trdim da bom večno z njim, ker nikol ne veš..., ampak trudim se za to. Tak stavek me pa sam prestraši in vzame upanje.


_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.



(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: konec je.
13.11.2008 11:42:41   
alda
Hmm: po eni strani te razumem, da je težko ko se en dan zbudiš in spoznaš, da ne živiš v idealnem zakonu- pravljici, da
je vajina idealnost bila samo v tvojih očeh in morda še koga drugega, ki ni poznal "skrivnega" življenja tvojega moža!
A življenje gre naprej! Sam ti rekel , da se ne misli vrniti k tebi, zato zakaj vztrajaš, se ponižuješ in moleduješ? Mogoče se ti bo zdelo to kruto, ampak je vreden tega?
Jaz mislim da ne, ker če bi bila Ti njegova velika ljubezen te zmešnjave in dvojnega življenja sploh nebi živel!
Pusti ga!!!
..... in predvsem pusti sebi žalovati, biti na nek način jezna nanj in  ne nase, ker NISI TI kriva, za njegov odhod...in skušaj zaživeti na novo, kolikor hitro se bo le dalo!! Držim pesti zate !!!

Upam, da pa bo tvoj bivši kdaj vsaj za kratek čas občutil kako je ko si prevaran v vseh segmentih življenja!!

_____________________________

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: konec je.
13.11.2008 11:49:51   
nicimoja
Želim ti vse dobro in ti želim, da bi se čimprej postavila "na noge" in začela z nova. Verjetno že res drži, da je vsaka stvar za nekaj dobra in le to želim tebi. Lahko si zadovoljnja vsaj toliko, da nimata še otrok. Otroci bi verjentno tako najbolj trpeli. Niti najmanj si ne predstavljam, da se to sedaj zgodi meni, ko imava 2,5 let starega sončka, kako bi potem. Joj, niti pomisliti ne smem. Je pa seveda spet: nikoli ne veš kaj te čaka.

Je pa res nekaj kaj me zanima, pa če boš odgovorila ali ne. Ali res prej nisi slutila, da se nekaj dogaja, a ni bil nič drugačen?

Srečno.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 12:11:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nicimoja)
  Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: konec je.
13.11.2008 12:14:59   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: .hmm.

Čez 5 min bo zvonila ura in bom morala "vstati", čeprav nisem niti zatisnila očesa to noč.
Kako bom danes na cesti, v službi, najbrž ni pomembno. Bom že. Zdaj sem sama svoj gospodar. Sama se moram postaviti na lastne noge. On je samo še zgodovina.


kako pa sicer denarno stojiš? Službo, vidim imaš, torej finančno pa le nisi bila odvisna od njega, a ne? To je dobro. A po letih te lahko vprašam? Tam nekje okoli 35, morda?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: konec je.
13.11.2008 12:44:08   
annya
Ne glej tako črno in za nobeno ceno ga ne vzemi nazaj!Dojemi, da če ima drugo in če ti človek to naredi po 20 letih te niti slučajo ni vreden in te ne ljubi!!!!Zapolni si proste urce z nečim kar že dolgo nisi počela, najdi si kakšne hobije ki te veselijo, pojdi v kino,idi po nakupih, pojdi na kak izlet-potovanje...karkoli te pač veseli, naredi nekaj kaj si si že dolgo želela, pa nikoli ni bilo časa, preuredi si stanovanje, kar je njegovega ostalo, zmeči stran....in ne obupaj nad ljubeznijo, ravno takrat ko se ti bo najmanj zdelo vrjetno boš spoznala nekoga ki ti bo spremenil življenje na glavo user posted image user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?